- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Günaydın canım ben Osteozinc kullanıyorum.Gunaydın kızlar magnezyum kullananlar ne kullnıyosunuz ben doktora gittigimde gerek varmı dedim simdilk vermedi ama gece uyurken arada karnımda gerınme hissi oluyo ister istemez gerınıyorum sanki acaba magnezyummu icsem
bende yaptırdım.temız geldı.ıcınızı ferah tutunBugün kan verdim nifty testi için 10-15 gün içinde açıklanacak Almanya’ya yollandı inş allahım bir sıkıntı olmaz sonucum iyi temiz gelir dua et lütfen
Saol canım çok şükür benimde temiz geldibende yaptırdım.temız geldı.ıcınızı ferah tutun
Hayirli olsun cnm :)Kızlar bebeğim iyi çok şükür, ve bir oğlum daha olacakmış Allahın izniyle
Hay maşallahhhhGünaydın kızlar. Detaylı ultrasona gittim sabah. Herşey yolunda gözüküyor çok şükür çok mutlu oldum
21+2'yiz. Haftasıyla uyumlu çıktı ultrasonda da. 413 gram 24 cm olmuş. Minik kuşum benim çok hareketliydi yine zor görüntüsünü aldı doktor.
Organlarında falan bir sıkıntı görmedi çok şükür. Rahşm ağzıda 30mm. Miş. Normal erken doğum için bir risk yok şimdilik dedi.
Kordonu boynundaydı atkı gibi o beni korkuttu, doktorda bu haftalarda çok normal sürekli hareket ediyor kendini kurtarır kordon boyun normal dedi son aylarda bu durum endişe endilir dedi.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ablaları bakın bu da görüntüsü minik kuşumun
Eki Görüntüle 2547161 Eki Görüntüle 2547162
Ay tam isirmalik yerim ben onu yaGünaydın kızlar. Detaylı ultrasona gittim sabah. Herşey yolunda gözüküyor çok şükür çok mutlu oldum ☺
21+2'yiz. Haftasıyla uyumlu çıktı ultrasonda da. 413 gram 24 cm olmuş. Minik kuşum benim çok hareketliydi yine zor görüntüsünü aldı doktor.
Organlarında falan bir sıkıntı görmedi çok şükür. Rahşm ağzıda 30mm. Miş. Normal erken doğum için bir risk yok şimdilik dedi.
Kordonu boynundaydı atkı gibi o beni korkuttu, doktorda bu haftalarda çok normal sürekli hareket ediyor kendini kurtarır kordon boyun normal dedi son aylarda bu durum endişe endilir dedi.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ablaları bakın bu da görüntüsü minik kuşumun
Eki Görüntüle 2547161 Eki Görüntüle 2547162
Canım çok geçmiş olsun, soluna yatmaya çalış kuzum dinlenirken de buna dikkat etayy ben hep sağıma yattığım için bu böbrek ağrısı demek kiiyi ki yazdın bunu canım... enfeksiyon cıktı bende de... belki de bu yüzden
İnşallah canım herkes güzel haberlerle gelsin inşallahÇok sevindim canm darısı başımıza inşallahh
Evet canım detaylıyı hastanede Radyoloji uzmanı yaptı böbreğime de baktıGozunuz aydin darisi bizim başimiza inşallah ☺ bobreginize de mi baktılar detaylıda
Doktorun verdiği İleri geri gelişimini ben hiç hesaba almıyorum. Sat tarihine göre takip ediyorum. Zaten doğum yaklaşınca doktor kesin bir tarih verirKızlar 8 haftamda 8+4ken bana radyolajideki kadın 8+0 dedi bende ona göre geri 8 diye ilerledim fakat ileriki haftada baya şaşırdı yani yok 11 yok 10+4 flaan ama doktorum tam gününde söylüyor bende bugün geri 4 gün ileri aldım yani adet tarihime göre yaptım sanırım içim daha rahat edecek biliyorum çok farkeden bişey yok ama bizler için bi gün bi gündür degilmi güzel anneler
Aynen canım bende öyle devam edicem çok tşk edrimDoktorun verdiği İleri geri gelişimini ben hiç hesaba almıyorum. Sat tarihine göre takip ediyorum. Zaten doğum yaklaşınca doktor kesin bir tarih verir
Çok sevindimm canm..peki kasıkta hissediyorum dedinya bebek hala kasık civarında mıymış..bende rahmimi kasık çevresinde hissediyorum..Kizlar merhaba bugun bebeğimi görmeye gittim çok sükür iyiydi prensesim. Karnimda sertlesme gerilme oluyordu bazen biryerde daha fazla sertlik oluyodu ve tekmeleri baya asagida rahimde hissediyodum . bunlari soracagimi soylemistim burada ayni seyleri yasayip haber bekleyen bikac arkadas vardi. Doktorum gayet normal dedi ve pespese yasayabilcegim butun agrilari saydi bana .böyle oldum karsisinda . magnezyum kalsiyum basladik. Ve benim mide yanmam basladi bogazm.daha fazla yaniyor. Inanin yemek yiyemez haldeyim ciddi derecede 2 gundur uyuyamiyorum yatamiyorum . Onun icinde surup verdi. Suan hemen rahatlatti diyebilirim .. 2 hafta sonra icin detayli randevusu al dedi . Buyuyup 318 gram olmusuz masaallah.
Tekmeleri orda hssetmem normalmis ama biraz daha yukaridan bakti gobek deliginden 2-3 parmak asagidan bakti hep.Çok sevindimm canm..peki kasıkta hissediyorum dedinya bebek hala kasık civarında mıymış..bende rahmimi kasık çevresinde hissediyorum..
Bende aşağıda hareketi hissediyorum. Geçen hafta ayrıntılı ultrasonda baya göbek etrafından bebeğe bakıldı. Bebeğin ayakları ama kasıklarıma doğruydu sanırım ben hareketi o nedenle oradan hissediyorumTekmeleri orda hssetmem normalmis ama biraz daha yukaridan bakti gobek deliginden 2-3 parmak asagidan bakti hep.
Su icmiyorsanda yapiyor bol bol su içKızlar sizde de ara da baş ağrısı oluyor mu?
Benim bazen çok ağrıyor sebepsiz
Ben 21. Haftadayim tam anlamiyla bebek oldugunu daha yeni belkide hissediyorum o gaz degil bence.. cunku tam da dedigin gibi hissediyordum senin haftalarinda.. simdi ise dalgalanma gibiSizleri okudukça tatlı çikolata yiyorum hemen yatıyorum belki oynar kuzum diye ama sadece gaz pıtırtısı hissediyorum
Sizler ilk hissettiğinizde bebek olduğunu tam anlıyorsunuz dimi? Hani böyle gaz da olabilir diyemeyeceğiniz bir hareket dimi? Yani benim bu gaz pıtırdaması bebek değildir dimi offf yaaa hissetsem de sizi de yormasam artık
Ya kuzumm su iç.. bizde iki bebiş var vucuttaki toksini atmaya yardim eder bilmem kac dakikada bir bebeklerin kanlari yenileniyor... kansizlikta var sende ben cok onceden basladim halde demire sinirdayim... pancar kan yapiyor ama arastirmak lazim iyimi kotumu hamilelere.. kendine dikkat et canimBenim migren yok ama suan bile çok başım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?