- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Evet bana hele 33 ten sonra mi ne demişti ama ozamanlar hareketli oluyolar saymıyordum bile25 den sonra falan saydiriyolar. Ben 20 haftalikken gittigimde bile gunde 3 4 kez duysan yeter demisti.
Oglum dogdugnda verrmişti onu bizede saglk ocagı ama ben sonra baska bisey kullanmştmGünaydın kızlar sağlık ocağına gittim bugün için rapor aldım. Biraz evde dinleniyim hastalığım artmadan.
Tetanoz aşımı oldum çok şükür. Tahlil sonuçlarımı da aldım. Monovit verdi d vitamini. 15 çıkmış çok düşük dedi. Benim zaten hep düşük çıkıyor ilaç kullamsamda. Kullandığım magnezyum içinde var ama yeterli gelmiyormuş sanırım. Bu ilacı kullanan var mı acaba?
O zaman bu seferde cikarsa dr ile konusurum. Cok uzuldum suan. Belki de aspirin icseydim bebegim daha iyi dogardiBuyuk ihtimalle evet cnm dr un dedigine gore tek damarda var.
Peki sorun var miydi normalde. Genelde dusukleri olanlara ve kan pihtilasmasi olanlara veriliyor yaBen kan sulandırıcıya hamile kalmadan önce başladım doktor tavsiye etti 100 lük coasprin kullanıyorum 32 haftaya kadar kullan dedi
Ben bir haftadir duzenli hissetmeye basladim gun icinde. Genelde aksamlari ve yemek yiyince daha aktif. Birde dinleniyorken anlayabiliyorsun. Ben 20+3ümkızlar bebeğin hareketlerini bu haftalarda hissedenler ne sıklıkla hissediyor? dün bariz hissettim akşamüstü, gündüz pek hareket yok gibi. internette hareketlerini saymalısınız falan yazıyor da merak ettim. bugün hiç hareket yok mesela iki gün önce tekme gibi bişey hissetmiştim
Hayirlisi oyleymis cnm oyle dusun onemli olan bundan sonrasi geri gelmeyecek an lar icin uzulme derimO zaman bu seferde cikarsa dr ile konusurum. Cok uzuldum suan. Belki de aspirin icseydim bebegim daha iyi dogardi
Hareket sayma son zamanlarda olmuyor mu canım? Ben şuan düzenli hissediyorum sabah öğle akşam gün içinde falan ama bebeğe göre değişebiliyormuş bu durum. Birde yeni hisswtmeye başladıysan ilerleyen zamanlarda daha düzenli hissedersin muhtemelen. Endişelenme yani.kızlar bebeğin hareketlerini bu haftalarda hissedenler ne sıklıkla hissediyor? dün bariz hissettim akşamüstü, gündüz pek hareket yok gibi. internette hareketlerini saymalısınız falan yazıyor da merak ettim. bugün hiç hareket yok mesela iki gün önce tekme gibi bişey hissetmiştim
Bir gram bile düşünce yok insanlarda, anlayışsızlık diz boyufitne fesat insanlardan bıktım bıktım bıktım artık... iş yerindeki dedikoducu caycı abla hamile olduğumu bildiği halde gelip gelip bana şunun bebeği de şu kadarlıkken karnında ölmüş yok efendim kimisinin öyle oluyormuş bilmem ne... anlatma bana bunları etkileniyorum diye tersledim herkeste olcak diye bişey yok falan sen öyle düşünme diyo sonra da... cinnet geçirmemek elimde değil insanlar nasıl bu kdr pislik ve düşüncesiz olabilir ya
canım bende de vag.ve makatta ani bi hareketler oluyor ama okudum bebek hareketi değilmiş onlar genelde çatı ağrısı gibi kasılmalar normalmiş vagina kemiğinde falanKızlar tekmeleri vajinada yada makatta hisseden var mı?
Ama aynı zamanda karnimda da hissediyorum sanki yukarıdan aşağıya vuruyor gibi yacanım bende de vag.ve makatta ani bi hareketler oluyor ama okudum bebek hareketi değilmiş onlar genelde çatı ağrısı gibi kasılmalar normalmiş vagina kemiğinde falan
Sagol canim tabiki. Ama o zamanki doktorumun cok ilgili oldugunu sanıyodum çok şaşırdım bu sebepleHayirlisi oyleymis cnm oyle dusun onemli olan bundan sonrasi geri gelmeyecek an lar icin uzulme derim
benim de aynı canım ama istersen yine de gittiğinde danış bi doktora, normal gibi geldi banaAma aynı zamanda karnimda da hissediyorum sanki yukarıdan aşağıya vuruyor gibi ya
Ben kizimda hic saymadim drda demezdi. Sadece doğuma birkac gun kala gunduz hic oynamamıştı. Endiselenmeye basladigimda aksam bir baslamisti butun gece hareket etmiştiHareket sayma son zamanlarda olmuyor mu canım? Ben şuan düzenli hissediyorum sabah öğle akşam gün içinde falan ama bebeğe göre değişebiliyormuş bu durum. Birde yeni hisswtmeye başladıysan ilerleyen zamanlarda daha düzenli hissedersin muhtemelen. Endişelenme yani.
Araştırdım canım bebeğin poposu aşağıda olunca oluyormuşbenim de aynı canım ama istersen yine de gittiğinde danış bi doktora, normal gibi geldi bana
Vajinada bazen oluyor ama makatta nasil hissediliyorki sasirdim suanKızlar tekmeleri vajinada yada makatta hisseden var mı?
Valla aynı vurma hissi ordada oluyor. Zaten çatım ve rahim girişi dar sanırım oralarda hissetmem normalVajinada bazen oluyor ama makatta nasil hissediliyorki sasirdim suanbenim genelde kaburgamda gobegimin uzerinde
Popişiyle zipliyor herhaldeAraştırdım canım bebeğin poposu aşağıda olunca oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?