2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oglum dogdugnda verrmişti onu bizede saglk ocagı ama ben sonra baska bisey kullanmştm

Ben bir haftadir duzenli hissetmeye basladim gun icinde. Genelde aksamlari ve yemek yiyince daha aktif. Birde dinleniyorken anlayabiliyorsun. Ben 20+3üm

Hareket sayma son zamanlarda olmuyor mu canım? Ben şuan düzenli hissediyorum sabah öğle akşam gün içinde falan ama bebeğe göre değişebiliyormuş bu durum. Birde yeni hisswtmeye başladıysan ilerleyen zamanlarda daha düzenli hissedersin muhtemelen. Endişelenme yani.

Bir gram bile düşünce yok insanlarda, anlayışsızlık diz boyu

Kızlaar tünaydın, haftaya bende saglık ocagına gideyim bir diyorum hic gitmedim. Sadece ilk zaman arayıp kayıt yapmıslardı. Gidince doktora tahlil yaptırmak istiyorum mu demeliyim bir degerlerime bakılsın istiyorumda yoksa kendi doktorumuz mu yonlendiriyor

Ben kizimda hic saymadim drda demezdi. Sadece doğuma birkac gun kala gunduz hic oynamamıştı. Endiselenmeye basladigimda aksam bir baslamisti butun gece hareket etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…