- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
Aiiiyyyy çok sevindim vala şuanBeennn
Ben aldım 21+1e. Verdiler yani. Hocam söyledi o tarihte yapmamı. Benim bildiğim 20-22 arası derler hep
Benimde erkek ve hiç yaşamadım bulantıCanım ben 2 oğlum da kustum şimdi kız olacak inşallah çok şükür hiç mide bulantı yok o bence kişiden kişiye değişiyor arkadasimla aynı haftada hamileyiz o da benim gibi hiç mide bulantısı yok erkek
Direnç dediğiniz nedir? Bana genetik tekt yapıldı bir gen heterozigot çıktıBenim ilk bebekte anlaşılmıştı o yüzden ikinci gebelikte direk başlandı kan sulandırıcı senin ilk bebeğin ne zamn anladılar direnç olduğunu?
Güzelyalı hastanesi canım, sen?Aiiiyyyy çok sevindim vala şuanhangi hastaneye gidiyosun cancan
Benim prensesim de bacaklarını çarpraz kapatıyordu hepNe güzel benzetmeler ben daha cinsiyeti öğrenemedimben zaten sizden gerideyim bacaklarını kapattığı için
2 li testte anladilar cnmBenim ilk bebekte anlaşılmıştı o yüzden ikinci gebelikte direk başlandı kan sulandırıcı senin ilk bebeğin ne zamn anladılar direnç olduğunu?
Amin cnm hepimiz :)allahım anaalı bbaalı büyütsün tatlı bebişi musmutlu ailecek bir ömür geçsin inşşalh
Buyuk ihtimalle evet cnm dr un dedigine gore tek damarda var.Cok sukur guzel haberlerle gelmissin.
Direnc durumu tek damar da mi ileri derecede mi?
Kizimda direnc vardi hic kan sulandirici veren olmadi bana. Kizim biraz zayif dogdu 40 haftalik dogmasina ragmen 2900 acaba bu mu sebep oldu
canım ikilide nasıl anladılar kaç çıkmıştı değerlerin, benim ikilide sadece iki kan tahliline bakıldı bi de grafik vardı o kadar:/ doktor da bi açıklama yapmadı grafiğe bakıp sorun yok dedi geçti2 li testte anladilar cnm
Bende aynı doktordan randevu aldım aynı doktora bi arkadaş gitmişti memnun kalmıştı inşallah bi sıkıntı çıkmaz siz normal kontrollere de oraya mı gidiyorsunuzMerhaba, buhun Cakmak Erdem hastanesinden telefonla randevu aldim. Ebru Davutoglu'ndan aldim cunku uzman perinatalogmus ama o hastaneye hic gitmedim sizin doktor hakkinda bilginiz var mi acaba
Ben kan sulandırıcıya hamile kalmadan önce başladım doktor tavsiye etti 100 lük coasprin kullanıyorum 32 haftaya kadar kullan dediCok sukur guzel haberlerle gelmissin.
Direnc durumu tek damar da mi ileri derecede mi?
Kizimda direnc vardi hic kan sulandirici veren olmadi bana. Kizim biraz zayif dogdu 40 haftalik dogmasina ragmen 2900 acaba bu mu sebep oldu
Ultrasonda anlasildi cnm damarlarin kan akisinda zaten verdikleri kan sulandirici cok dusuk bir miktarda o da yeterli oluyor simdilik dediler kilosu iyi gidiyor cunku.Sorun olsa soylerdi cnm dr baktiginda zatencanım ikilide nasıl anladılar kaç çıkmıştı değerlerin, benim ikilide sadece iki kan tahliline bakıldı bi de grafik vardı o kadar:/ doktor da bi açıklama yapmadı grafiğe bakıp sorun yok dedi geçti
Bana 36.haftaya kadar kullan dedi :)Ben kan sulandırıcıya hamile kalmadan önce başladım doktor tavsiye etti 100 lük coasprin kullanıyorum 32 haftaya kadar kullan dedi
Ne yazık ki bazıları bile bile yapıyor bunu,fitne fesat insanlardan bıktım bıktım bıktım artık... iş yerindeki dedikoducu caycı abla hamile olduğumu bildiği halde gelip gelip bana şunun bebeği de şu kadarlıkken karnında ölmüş yok efendim kimisinin öyle oluyormuş bilmem ne... anlatma bana bunları etkileniyorum diye tersledim herkeste olcak diye bişey yok falan sen öyle düşünme diyo sonra da... cinnet geçirmemek elimde değil insanlar nasıl bu kdr pislik ve düşüncesiz olabilir ya
Neden kullanıyorsn canımBen kan sulandırıcıya hamile kalmadan önce başladım doktor tavsiye etti 100 lük coasprin kullanıyorum 32 haftaya kadar kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?