2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben aldım 21+1e. Verdiler yani. Hocam söyledi o tarihte yapmamı. Benim bildiğim 20-22 arası derler hep

Ilk hamileligimde 21+4 yazıyor benimde bu kez hersey sil bastan oldu sanki ,hamilelik tarihinden hesapladiklari icin itirazda edemiyorum ama 22oldugum haftaya alicam randevuyu haftaya hemen ariycam yine randevu icin

Cok sukur guzel haberlerle gelmissin.
Direnc durumu tek damar da mi ileri derecede mi?
Kizimda direnc vardi hic kan sulandirici veren olmadi bana. Kizim biraz zayif dogdu 40 haftalik dogmasina ragmen 2900 acaba bu mu sebep oldu
Buyuk ihtimalle evet cnm dr un dedigine gore tek damarda var.

Merhaba, buhun Cakmak Erdem hastanesinden telefonla randevu aldim. Ebru Davutoglu'ndan aldim cunku uzman perinatalogmus ama o hastaneye hic gitmedim sizin doktor hakkinda bilginiz var mi acaba
Bende aynı doktordan randevu aldım aynı doktora bi arkadaş gitmişti memnun kalmıştı inşallah bi sıkıntı çıkmaz siz normal kontrollere de oraya mı gidiyorsunuz

Cok sukur guzel haberlerle gelmissin.
Direnc durumu tek damar da mi ileri derecede mi?
Kizimda direnc vardi hic kan sulandirici veren olmadi bana. Kizim biraz zayif dogdu 40 haftalik dogmasina ragmen 2900 acaba bu mu sebep oldu
Ben kan sulandırıcıya hamile kalmadan önce başladım doktor tavsiye etti 100 lük coasprin kullanıyorum 32 haftaya kadar kullan dedi

Ultrasonda anlasildi cnm damarlarin kan akisinda zaten verdikleri kan sulandirici cok dusuk bir miktarda o da yeterli oluyor simdilik dediler kilosu iyi gidiyor cunku.Sorun olsa soylerdi cnm dr baktiginda zaten

fitne fesat insanlardan bıktım bıktım bıktım artık... iş yerindeki dedikoducu caycı abla hamile olduğumu bildiği halde gelip gelip bana şunun bebeği de şu kadarlıkken karnında ölmüş yok efendim kimisinin öyle oluyormuş bilmem ne... anlatma bana bunları etkileniyorum diye tersledim herkeste olcak diye bişey yok falan sen öyle düşünme diyo sonra da... cinnet geçirmemek elimde değil insanlar nasıl bu kdr pislik ve düşüncesiz olabilir ya

Ne yazık ki bazıları bile bile yapıyor bunu,
boşver kuzum Allah onunda gonlune gore verir.
Sen kafana takma Allah ne emrettiyse o olur zaten.
O kadinlada muhatap olmamaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…