2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Doktorum tahlil istedi onları yaptırmak için geldim diyebilirsin. Ben öyle söyledim onlarda sağolsun baya ilgilendiler. Seninle ilgilenen hemşireyle irtibata geçersen daha iyi olur takip eder hem seni.

Bu arada 2. 3. Bebegi olan anneler sizinde bebişler birden mi yukari cikti. Mesela bazi arkadaslar gobek deligin altinda diyor ya benim son 2 haftadir gobek deligin uzerindeydi. Ama bu hafta hepten nerdeyse gogus altimda vuruşları hissediyorum cok cabuk yukari cikti sanki. Aman inmesinde vaktine kadar, sadece meraktan soruyorum :)

zaten bu sıralarda sürekli döndükleri için... demekki popoyla destek alıp yukarı zıplıyor hihih:) nasıl bi alemdeler çok merak ediyorum orda ya:)
Biz kizimi bir kere bacak bacak ustune atmis keyif yaparken gorduk, sonrada bir gun taklalar atarken ne kadar guzeldi

Ben kizimda hic saymadim drda demezdi. Sadece doğuma birkac gun kala gunduz hic oynamamıştı. Endiselenmeye basladigimda aksam bir baslamisti butun gece hareket etmişti
Yani sonuçta onlarında dinlenmeye ihtiyacı var her zaman aynı performansta olmayabilirler yani

Peki sorun var miydi normalde. Genelde dusukleri olanlara ve kan pihtilasmasi olanlara veriliyor ya
Allah’a şükür bi sorun yok yani hiç bakılmadı var mı yok mu diye ama doktor yaş ilerledikçe rahimde kanlanma azalıyor gibisinden bi şey dedi 30 yaşındayım riske atmayalım dedi

Doktorum tahlil istedi onları yaptırmak için geldim diyebilirsin. Ben öyle söyledim onlarda sağolsun baya ilgilendiler. Seninle ilgilenen hemşireyle irtibata geçersen daha iyi olur takip eder hem seni.

Ay cok sagol canım tesekkür ederim haftaya gidip öyle söyleyeyim bir bakılsın zaten haftaya cteside kendi druma gidicem onada göstermis olurum

ikinci üçüncü kez anne olanlar ne şanslı maşallah ya:) biz gökten düşmüş gibi hiç bişeyi bilmiyoruz
Katılıyorum gerçekten ilk çocukta insan bi tuhaf oluyor şaşkın korkak şimdi kendime güveniyorum tecrübe dedikleri olsa gerek çok şükür kızımda 6 yaşında her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum şükür veren Allaha

Ben kasıklarım da hissediyorum ara ara pıt pıt şeklinde göbek deliğimin çevresinde de hissettiğim oluyor akşam dışardan elimi koyduğumda da hissettim

ikinci üçüncü kez anne olanlar ne şanslı maşallah ya:) biz gökten düşmüş gibi hiç bişeyi bilmiyoruz

ahh yok be kuzum, inan unutuluyor tek tecrübemiz ve sansımız daha az evhamlı olmamız Cünkü gebeliğin ilerleyişine göre belirtiler ne zaman olur ne normal olandır vs bir bunları takip edebiliyorum en azından kendi adıma diyeyim ikincide olsa ben bir cok seyi buradan okuyorum hic duymadıklarımı yasamadıklarımı duyuyorum

Belki biraz anatomik yapıdandır, benim su an göbek cevresinde ama söyle okumustum 2. Ve sonrası gebeliği olan Kadınların bebekleri daha sanslı oluyor ilkine göre daha cok alan oluyor ilk dogumdan dolayı hatta bir iki gün oldu okuyalı belki onunla alakalıdır ama daha henüz öyle yukarı cıkmadı

Kizimda coook gec hissetmistim o yuzden bunda biraz saskinim ama erken hissetmeme cok seviniyorum endise etmiyorum en azindan artik

Benim hamilelik hatiralarim henuz taze oldugundan net hatirliyorum cogu seyi birde gunluk tutmuştum kızımda arada ordan bakiyorum bu donemde neler yaşamışım diye
Benim 4 yıl oldu hamileliğimin üzerinden geceli hatta tarih olarak 4 yıl önce bugun 19+2 deydim 4 yıl sonra bugun yine 19+2 deyim doktor en son gittigimde; organize mi çalıştınız demişti

Kizimda coook gec hissetmistim o yuzden bunda biraz saskinim ama erken hissetmeme cok seviniyorum endise etmiyorum en azindan artik

bende hatırlıyorum bu zamanlar anlayamıyordum hareketlerini 22 de falan hissetmeye baslamıstım. Ama bu bebikte 16+2 de ilk deda net hissetmeye basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…