- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Valla geçen haftaya kadar böyle değildi bu hafta başladı yaPopişiyle zipliyor herhaldeseni anlayabiliyorum bende nadirde olsa orada hissedince içim bir hoş oluyor rahatskz oluyorum
Doktorum tahlil istedi onları yaptırmak için geldim diyebilirsin. Ben öyle söyledim onlarda sağolsun baya ilgilendiler. Seninle ilgilenen hemşireyle irtibata geçersen daha iyi olur takip eder hem seni.Kızlaar tünaydın, haftaya bende saglık ocagına gideyim bir diyorum hic gitmedim. Sadece ilk zaman arayıp kayıt yapmıslardı. Gidince doktora tahlil yaptırmak istiyorum mu demeliyim bir degerlerime bakılsın istiyorumda yoksa kendi doktorumuz mu yonlendiriyor
zaten bu sıralarda sürekli döndükleri için... demekki popoyla destek alıp yukarı zıplıyor hihih:) nasıl bi alemdeler çok merak ediyorum orda ya:)Araştırdım canım bebeğin poposu aşağıda olunca oluyormuş
Pozisyondan kaynaklidir insallah duzelir canimValla geçen haftaya kadar böyle değildi bu hafta başladı ya
Biz kizimi bir kere bacak bacak ustune atmis keyif yaparken gorduk, sonrada bir gun taklalar atarken ne kadar guzeldizaten bu sıralarda sürekli döndükleri için... demekki popoyla destek alıp yukarı zıplıyor hihih:) nasıl bi alemdeler çok merak ediyorum orda ya:)
Valla bende aşırı merak ediyorum hiç sorma sürekli görmek istiyorum:)zaten bu sıralarda sürekli döndükleri için... demekki popoyla destek alıp yukarı zıplıyor hihih:) nasıl bi alemdeler çok merak ediyorum orda ya:)
Yani sonuçta onlarında dinlenmeye ihtiyacı var her zaman aynı performansta olmayabilirler yaniBen kizimda hic saymadim drda demezdi. Sadece doğuma birkac gun kala gunduz hic oynamamıştı. Endiselenmeye basladigimda aksam bir baslamisti butun gece hareket etmişti
Allah’a şükür bi sorun yok yani hiç bakılmadı var mı yok mu diye ama doktor yaş ilerledikçe rahimde kanlanma azalıyor gibisinden bi şey dedi 30 yaşındayım riske atmayalım dediPeki sorun var miydi normalde. Genelde dusukleri olanlara ve kan pihtilasmasi olanlara veriliyor ya
Doktorum tahlil istedi onları yaptırmak için geldim diyebilirsin. Ben öyle söyledim onlarda sağolsun baya ilgilendiler. Seninle ilgilenen hemşireyle irtibata geçersen daha iyi olur takip eder hem seni.
Katılıyorum gerçekten ilk çocukta insan bi tuhaf oluyor şaşkın korkak şimdi kendime güveniyorum tecrübe dedikleri olsa gerek çok şükür kızımda 6 yaşında her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum şükür veren Allahaikinci üçüncü kez anne olanlar ne şanslı maşallah ya:) biz gökten düşmüş gibi hiç bişeyi bilmiyoruz
Ben kasıklarım da hissediyorum ara ara pıt pıt şeklinde göbek deliğimin çevresinde de hissettiğim oluyor akşam dışardan elimi koyduğumda da hissettimBu arada 2. 3. Bebegi olan anneler sizinde bebişler birden mi yukari cikti. Mesela bazi arkadaslar gobek deligin altinda diyor ya benim son 2 haftadir gobek deligin uzerindeydi. Ama bu hafta hepten nerdeyse gogus altimda vuruşları hissediyorum cok cabuk yukari cikti sanki. Aman inmesinde vaktine kadar, sadece meraktan soruyorum :)
ikinci üçüncü kez anne olanlar ne şanslı maşallah ya:) biz gökten düşmüş gibi hiç bişeyi bilmiyoruz
Bende detaylidan sonra sorarım bakalim ne diyeceklerAllah’a şükür bi sorun yok yani hiç bakılmadı var mı yok mu diye ama doktor yaş ilerledikçe rahimde kanlanma azalıyor gibisinden bi şey dedi 30 yaşındayım riske atmayalım dedi
Benim baya guclu artik. Haftaya sert tekmeleri bekliyorumBen kasıklarım da hissediyorum ara ara pıt pıt şeklinde göbek deliğimin çevresinde de hissettiğim oluyor akşam dışardan elimi koyduğumda da hissettim❤❤❤❤
Bu arada 2. 3. Bebegi olan anneler sizinde bebişler birden mi yukari cikti. Mesela bazi arkadaslar gobek deligin altinda diyor ya benim son 2 haftadir gobek deligin uzerindeydi. Ama bu hafta hepten nerdeyse gogus altimda vuruşları hissediyorum cok cabuk yukari cikti sanki. Aman inmesinde vaktine kadar, sadece meraktan soruyorum :)
Kizimda coook gec hissetmistim o yuzden bunda biraz saskinim ama erken hissetmeme cok seviniyorum endise etmiyorum en azindan artikBelki biraz anatomik yapıdandır, benim su an göbek cevresinde ama söyle okumustum 2. Ve sonrası gebeliği olan Kadınların bebekleri daha sanslı oluyor ilkine göre daha cok alan oluyor ilk dogumdan dolayı hatta bir iki gün oldu okuyalı belki onunla alakalıdır ama daha henüz öyle yukarı cıkmadı
Benim 4 yıl oldu hamileliğimin üzerinden geceli hatta tarih olarak 4 yıl önce bugun 19+2 deydim 4 yıl sonra bugun yine 19+2 deyimBenim hamilelik hatiralarim henuz taze oldugundan net hatirliyorum cogu seyi birde gunluk tutmuştum kızımda arada ordan bakiyorum bu donemde neler yaşamışım diye
Kizimda coook gec hissetmistim o yuzden bunda biraz saskinim ama erken hissetmeme cok seviniyorum endise etmiyorum en azindan artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?