canım ilerleyen haftalarda belli olıuyor zaten baştan bir sıkıntı olmuyor o yüzden takipta kal şöyle 25 den sonrası için ilk bebeğimde 30 haftaya yakın anlaşıldı ama çok geçti artık heran doğum olabilir denildi 3 haftalık gerilik başladı ve 32 de doğduUltrasonda anlasildi cnm damarlarin kan akisinda zaten verdikleri kan sulandirici cok dusuk bir miktarda o da yeterli oluyor simdilik dediler kilosu iyi gidiyor cunku.Sorun olsa soylerdi cnm dr baktiginda zaten
Detaylı usg de mi canımUltrasonda anlasildi cnm damarlarin kan akisinda zaten verdikleri kan sulandirici cok dusuk bir miktarda o da yeterli oluyor simdilik dediler kilosu iyi gidiyor cunku.Sorun olsa soylerdi cnm dr baktiginda zaten
Ne yazık ki bazıları bile bile yapıyor bunu,
boşver kuzum Allah onunda gonlune gore verir.
Sen kafana takma Allah ne emrettiyse o olur zaten.
O kadinlada muhatap olmamaya bak.
Gozun aydın canımSaat 5 teki ultrasonumuza saat 5.30 da girdik perinatolog yapiyormus ogrendik bu arada renkli goruntu cd ve tabii anlamadigimiz bir suru kagit verdiler :) gercekten adam parasinin hakkini verdi 5.30 da girdik bakti ama bebisin pozisyonu iyi degil diye 15 20 dk baktiktan sonra ara verdi 15 dk.Sonra tekrar girdik biraz daha iyiydi kordon bebisin yuzunun onune geldigi icin yuzunun goruntusunu alamadi.Burnunun agzinin yapisini goremedi bi 20 dk baktiktan sonra tekrar 15 dk ara verdi.Tekrar girdigimizde boynu bu sefer gerideydi kafasinin arka tarafini beynini goremedi mecbur alttan bakti utana sıkıla razi geldim mecburen ama cok utandim.Bakti sorun yok dedi.2 li testte damarlarimda direnc cikmisti kam sulandirici kullaniyordum ona devam et 28.hafta kontrole gel dedi drencten dolayi ama su anlik bir sorun teskil etmiyor dedi.rahim 33 mm ve kapali iyi dedi.
Oyy maşallah tatlışa ya rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.438 gr haftasiyla uyumlu dedi.Eki Görüntüle 2547715 Eki Görüntüle 2547716 bu da bizim cirkin teyzeleri hepimizi cok ugrastirdi :)
Milletin agzi torba degilki buzesinfitne fesat insanlardan bıktım bıktım bıktım artık... iş yerindeki dedikoducu caycı abla hamile olduğumu bildiği halde gelip gelip bana şunun bebeği de şu kadarlıkken karnında ölmüş yok efendim kimisinin öyle oluyormuş bilmem ne... anlatma bana bunları etkileniyorum diye tersledim herkeste olcak diye bişey yok falan sen öyle düşünme diyo sonra da... cinnet geçirmemek elimde değil insanlar nasıl bu kdr pislik ve düşüncesiz olabilir ya
Haberlerini bekliyoruz cnm senindeGünaydın kızlaaarbirazdan randevum var detayli degil ama. 3 hafta oluyor bebisimi gormeyeli cok merak ediyorum her sey yolundadir insallah
Eger bi sorun ciksaydi evet cnm dr a gidicektim hemen ama sukur bisey cikmadigi icin 2 hafta sonra gideyim ki tekrar bebisi gorsunGecen hafta kontrole gittgimde doktorum detaylı usg den sonra raporlarla gelirsin bana kontrole dedi sizde detaylının peşine doktorunuzamı gittiniz? Onceki hamilelgmde gittigm detaylıda pek bişey anlatilmadi raporu vermişti benim acimdan sorun yok doktorunuz anlatır demişti ve ben yine aynı yere gitcem
Dikkat ediyorum cnm duzenli almaya zaten 36 dan sonra dogsa yeter banacanım ilerleyen haftalarda belli olıuyor zaten baştan bir sıkıntı olmuyor o yüzden takipta kal şöyle 25 den sonrası için ilk bebeğimde 30 haftaya yakın anlaşıldı ama çok geçti artık heran doğum olabilir denildi 3 haftalık gerilik başladı ve 32 de doğdu
benDikkat ediyorum cnm duzenli almaya zaten 36 dan sonra dogsa yeter bana
endişelen diye söylemedim sakın yanlış anlama sadece takipte kal erken doğum riski olursa akciğerleri için ilaç yapıyorlar 32 doğdu şükür ama küvez ihtiyacımız dahi olmadı:)Dikkat ediyorum cnm duzenli almaya zaten 36 dan sonra dogsa yeter bana
Ayy maşallah canımm438 gr haftasiyla uyumlu dedi.Eki Görüntüle 2547715 Eki Görüntüle 2547716 bu da bizim cirkin teyzeleri hepimizi cok ugrastirdi :)
Yok cnm m etme olasi seylerin farkindayim :)ben
endişelen diye söylemedim sakın yanlış anlama sadece takipte kal erken doğum riski olursa akciğerleri için ilaç yapıyorlar 32 doğdu şükür ama küvez ihtiyacımız dahi olmadı:)
Saymak icin erken cnm daha 21+5 teyim ben bile sayamiyorum daha.kızlar bebeğin hareketlerini bu haftalarda hissedenler ne sıklıkla hissediyor? dün bariz hissettim akşamüstü, gündüz pek hareket yok gibi. internette hareketlerini saymalısınız falan yazıyor da merak ettim. bugün hiç hareket yok mesela iki gün önce tekme gibi bişey hissetmiştim
gündüzleri otururken de hissediyor musun canım peki, benim akşamları uzandığımda hissediyorum nadirSaymak icin erken cnm daha 21+5 teyim ben bile sayamiyorum daha.
25 den sonra falan saydiriyolar. Ben 20 haftalikken gittigimde bile gunde 3 4 kez duysan yeter demisti.kızlar bebeğin hareketlerini bu haftalarda hissedenler ne sıklıkla hissediyor? dün bariz hissettim akşamüstü, gündüz pek hareket yok gibi. internette hareketlerini saymalısınız falan yazıyor da merak ettim. bugün hiç hareket yok mesela iki gün önce tekme gibi bişey hissetmiştim
Gunduz nadir hissediyorum genellikle aksam hissediyorum cnmgündüzleri otururken de hissediyor musun canım peki, benim akşamları uzandığımda hissediyorum nadir
Canım bende yeni yeni hissediyorum ama cok az dedgin gibi.. Bebegin hareketlerini doktor son haftalarda saydırıyor geneldekızlar bebeğin hareketlerini bu haftalarda hissedenler ne sıklıkla hissediyor? dün bariz hissettim akşamüstü, gündüz pek hareket yok gibi. internette hareketlerini saymalısınız falan yazıyor da merak ettim. bugün hiç hareket yok mesela iki gün önce tekme gibi bişey hissetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?