Ahaha bu kadarda denk duşmesi :) benimde gun olarak ayni mesela sali gunleri hafta degisiyor. Kızımda da oyleydi. Sali gunu dogdu :)Benim 4 yıl oldu hamileliğimin üzerinden geceli hatta tarih olarak 4 yıl önce bugun 19+2 deydim 4 yıl sonra bugun yine 19+2 deyimdoktor en son gittigimde; organize mi çalıştınız demişti ☺
Direk saglık ocagina gitmen yeterli cnmKızlaar tünaydın, haftaya bende saglık ocagına gideyim bir diyorum hic gitmedim. Sadece ilk zaman arayıp kayıt yapmıslardı. Gidince doktora tahlil yaptırmak istiyorum mu demeliyim bir degerlerime bakılsın istiyorumda yoksa kendi doktorumuz mu yonlendiriyor
Ne guzel ayni seyler 4 yildan sonra :)Benim 4 yıl oldu hamileliğimin üzerinden geceli hatta tarih olarak 4 yıl önce bugun 19+2 deydim 4 yıl sonra bugun yine 19+2 deyimdoktor en son gittigimde; organize mi çalıştınız demişti ☺
Ahaha bu kadarda denk duşmesi :) benimde gun olarak ayni mesela sali gunleri hafta degisiyor. Kızımda da oyleydi. Sali gunu dogdu :)
Direk saglık ocagina gitmen yeterli cnm
Ne guzel ayni seyler 4 yildan sonra :)
Oyyy maşallah nasil tatlı
Her hamilelik birbirinden farkli hic oyle dusunme. Tek avantaji bebek eşyalarının cogunu tekrar almamak, hepsi bu. Bi de insan 3 senede bile unutuyor, bu kez daha cok yoruluyorum diyorum, sen ilkinde de hep uyuyordun diyolar banaikinci üçüncü kez anne olanlar ne şanslı maşallah ya:) biz gökten düşmüş gibi hiç bişeyi bilmiyoruz
Çok tesekkur ederim canim 19+3 üzOyyy maşallah nasil tatlı
Iç karnı geniştirKizlaaarr benim ust komsumun gelini hamile; beraber yasiyorlar. Cinsiyeti kiz Benden 2-2.5 ay buyuk ama gobegi hiic yok benimkinin yaninda hic cikmamisss ben sanki 7 aylik o sanki 4 aylik
Yerim ben onu
Birde bebek esyalarını daha ilk cocuktan dagıtıp hic birseyi kalmayıp elimde olan tek sey bebek arabası onunda pusetini vermistim arkadasımaHer hamilelik birbirinden farkli hic oyle dusunme. Tek avantaji bebek eşyalarının cogunu tekrar almamak, hepsi bu. Bi de insan 3 senede bile unutuyor, bu kez daha cok yoruluyorum diyorum, sen ilkinde de hep uyuyordun diyolar banaunutmuşum bile coktan
Bendeee böyle avutuyorum kendimi napalımIç karnı geniştir
Günü küçük ama agzi burnu cok güzel maşallah benim oğlan sağolsun yüz üstü yattığı için ben cok göremedimÇok tesekkur ederim canim 19+3 üz
maşallah ne kadarda belirgin.. benimde haftaya cumartesi randevum var 20 .haftada olacağız...Anam kızım bu kadar net mi olacak heyecanlandım
Benim bu hamileliğim ilkine göre daha güzel geçiyor sanırım vücut önceden hamileliği tanıdığı için ilki çok zordu gerçektenBelki biraz anatomik yapıdandır, benim su an göbek cevresinde ama söyle okumustum 2. Ve sonrası gebeliği olan Kadınların bebekleri daha sanslı oluyor ilkine göre daha cok alan oluyor ilk dogumdan dolayı hatta bir iki gün oldu okuyalı belki onunla alakalıdır ama daha henüz öyle yukarı cıkmadı
Yaa yerim maşallahh artık tam bir bebek olmuşlar yaaa
4kasım bir geleydi maşallah kuzuyaaa
Bende de oluyordu canım bugün sordum baş yukarıda popo ve ayaklar aşağıda dedi zıpladıkçe ittiriyormuş ondan oluyormuş bir sıkıntı yokmuşKızlar tekmeleri vajinada yada makatta hisseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?