2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim 4 yıl oldu hamileliğimin üzerinden geceli hatta tarih olarak 4 yıl önce bugun 19+2 deydim 4 yıl sonra bugun yine 19+2 deyim doktor en son gittigimde; organize mi çalıştınız demişti ☺
Ahaha bu kadarda denk duşmesi :) benimde gun olarak ayni mesela sali gunleri hafta degisiyor. Kızımda da oyleydi. Sali gunu dogdu :)

Direk saglık ocagina gitmen yeterli cnm

Benim 4 yıl oldu hamileliğimin üzerinden geceli hatta tarih olarak 4 yıl önce bugun 19+2 deydim 4 yıl sonra bugun yine 19+2 deyim doktor en son gittigimde; organize mi çalıştınız demişti ☺
Ne guzel ayni seyler 4 yildan sonra :)

Ahaha bu kadarda denk duşmesi :) benimde gun olarak ayni mesela sali gunleri hafta degisiyor. Kızımda da oyleydi. Sali gunu dogdu :)

Normal mi senin yoksa sezeryan mı ne güzel oluyor böyle olunca
Ben aynı gün dogsunlar istedim 3 martta doktor erkeklerin ciger gelisimi daha gec olabiliyor dedi kızlara göre o zaman duruma göre bakalım dedi.
Birazda erken almısız kızımızı dedi tam 38+0 da sezeryan oldum buna bakıcaz dedi

Direk saglık ocagina gitmen yeterli cnm

tamam canım pazartesi gideyim hemde kızımada tahlil yaptırırım

Ne guzel ayni seyler 4 yildan sonra :)

Nasip böyleymiş ama gercekten cok keyifli fotograflarıma bakıyorum ilk gebeligimde; göbüş yok zayıfım.. nerdeyse bu zamanlarda.. simdikine bakıyorum 7 aylık hatta 19+4 te bir fotograf paylasmısım igde yasasın benimde göbegim var diye ama belli olan birsey yok simdi söylemesemde anlasılıyor

ikinci üçüncü kez anne olanlar ne şanslı maşallah ya:) biz gökten düşmüş gibi hiç bişeyi bilmiyoruz
Her hamilelik birbirinden farkli hic oyle dusunme. Tek avantaji bebek eşyalarının cogunu tekrar almamak, hepsi bu. Bi de insan 3 senede bile unutuyor, bu kez daha cok yoruluyorum diyorum, sen ilkinde de hep uyuyordun diyolar bana unutmuşum bile coktan

Bu da benim oğlusum teyzeleri bi masallahinizi alirizEki Görüntüle 2547851 Eki Görüntüle 2547854

yaaa minnoss daha simdiden cook tatlılar saglıkla gelsin kuzucuk
Birde bebek esyalarını daha ilk cocuktan dagıtıp hic birseyi kalmayıp elimde olan tek sey bebek arabası onunda pusetini vermistim arkadasıma tekrar sil bastan almak zorunda olan ikinci gebeligi olanlar var
Iç karnı geniştir
Bendeee böyle avutuyorum kendimi napalım

Benim bu hamileliğim ilkine göre daha güzel geçiyor sanırım vücut önceden hamileliği tanıdığı için ilki çok zordu gerçekten

İyi akşamlar hanımlar. Yürüyüşlere başladınız mı var aranızda düzenli yürüyen.

Bizim bu gün kontrolüm üz vardı bebiş bazen çıkacakmış gibi bir batma oluyordu meğersem bizim prensesin kafası yukarıda ayakları aşağıdaymış plasentamız yukarı çıkmaya başlamış şükür kilomu da iyiymiş şimdi detaylı için 4kasımı beklemek kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…