- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
GünaydınnGünaydın kızlarAyrıntılıya gidiyoruz, duanızı bekliyoruz
Merhaba sz hangi doktora randevu aldınız acaba bnde aradım erdemi 450-500 tl arası fiyat verdiler banaHayir ben baska hastaneye baska doktora gidiyorum ama kendisi ayrintili ultrason yapmiyor o yuzden baska hastanelerde arastirdim fiyat vs Erdem hastanesi 375 dedi. Kasimin 5ine aldim randevu sizin ne zaman gidip gelince yazar misiniz doktorun incelemesi vs iyi mi diye
insan heyecanlaniyor 2. cocugum oldugu halde ve de sağlıkçı oldugum haldeİnşallah detaylınız guzel gecer kızlar benim daha 2 hfta vaaaar
Aynen dikkat ediliyor sadeceBende bosuna seker yuklemesi yapilmamasi taraftariyim yazik degil mi seker yok aclik tokluk bosuna kana vercekler bi ton madde.. ee sonra kafan bi milyon oluyo.. yani yavrular icerde huzursuz.. ne anliyor sonunda yemene icmene mi dikkat edin diyorlar bilmiyorum o tarafini ama varsada yoksada yememizie icmemize hamur karbonhidrat uzak durulmasi bol bol su ve her turlu gidadan yeterli beslenilmesi gerektigi tarafindayim. Seker yuklemeden sonra cikan sonuca gore ne oluyo tecrubeli biri aoyleyebilirmi
MaalesefEn kotusude bu ne olursa olsun sevilmicezz
ayyy ilk sezeryanım aklıma geldi o ameliyathanenin önünde vazgeçme şansım olsaydı heralde direk ben vazgeçtim diyecektim:) hayatımdaki en büyük çaresizliğimdi heralde...
off lohusaliktan mi bilmiyorum ben birak kayinvalideyi kendi annemle catismaya giriyorum. Kizim dogdugunda beni kopyalamissin gibi dogdu annemde sanki kendisi dogurmus gibi davranmaya basladi.Kaç gün kalır bilmiyorum öncekinde hstanede bile kaldı anneler eşim cümbür cemaat sever böyle şeylerde bulunmayı yardım etmeyi benim tek rahatsz oldugum bebegime mudahale edilmesi ellenmesi. normalde bi skntim yokta lohusalık beni fena yapıyo bebegimi paylaşamıyorum kimseyle
insan heyecanlaniyor 2. cocugum oldugu halde ve de sağlıkçı oldugum halde
Ayyy bu iste ne zor bisiy .. canim ben cok kafaya takiyom hele hamileligimde bilhassa herseyi dusuniyom .. keske kv hic zahmet edip gelmeseler onlari gorunce iyice bi cildiriyom bana yardima degil gezmeye gelirler... bende o halle hic cekemem ama iste yapicak bisey yok.. sen bnm kadar dusunme rahat olabildigin kadar ol... o zaman zamaninda yasayalim ne olacaksa oluyo zatenMaalesefben cok kiskancim dilerim o zamana kadar torpilenirim
istemiyorum cikarmayin kalsin icimde demistim bendee
off lohusaliktan mi bilmiyorum ben birak kayinvalideyi kendi annemle catismaya giriyorum. Kizim dogdugunda beni kopyalamissin gibi dogdu annemde sanki kendisi dogurmus gibi davranmaya basladi.
Gercekten annem eve gidene kadar cocugu resmen bana birakmadi meme tutma sorunu yasadik cocugum gece uyaniyordu sen yat dinlen ben mamasini hazirladim diyordu bana sozde beni dusunuyordu. Emzirmeme bile neredeyse firsat vermiyordu. O evine gitmeye baslayınca kızım beni emmeye basladı. Bu sefer oyle yapmamaya kararliyim. İnsallah onuda kırmadan basarırım. Benimde tek korkum kendi annem
Bende cok begendim... bu terlikler sizce kullanisli olacak mi? Sezeryan ameliyattan sonra doktorlar ne zaman banyo uapmamiza musade ediolar?offff kiz cocuklari icinn cok guzell seyler vaarrrr... kiz annesiyim ama kizaaa hamile olanlari kiskanmaya basladim
bende sunlari sectim birde kizima uygun bir tac yapacaklar
Ay iyisini yapiyor benimde kaynvalidem demesinmi kaan koyun die şook oldum ozenci varmis ya 9 ay tasiyan benim kesilen benim gece gunduz bakan ben olcam benim ilk oglum 5 oglum yok hadi tavsiye edebilirsin ama arkadanda benden icin buyuk eltime ozencimi etmedi koymam dedi diyor 2.buyuk eltimde ben koyarim anne ozencini yerde koymam demis onu övmus falan neler nelerBenimde esim cinsiyet belli oldugu ilk gunlerde belirlerdi iki isim birini iptal ettirdim digerinde kararliyiz yanina isik bulamazsak tek isim.olucak herkes soruyor kafasina gore isim atiyor kv kaynpeder falan . esimin umrunda degil ben ismi koydum zamani gelince soylerm diyip gecistiriyor. Kendi laf duycak sorunlu ailesi vae bu konularda bari ismi soyle bilsinler konu kapanr diyorum ama yok gizliyor sir gibi :)
Deme oyle ya ben seviyorum kvyi, arada söylendiğim oluyor ama kimseye zarari yok kadıncağızin. Insallah ben de annem gibi değil de onun gibi olurum, bizde esas kvligi annem yapiyor banaEn kotusude bu ne olursa olsun sevilmicezz
Benim de annem temmuz sicaginda usur diye çocuğun ustunu benden gizli ortup de atesi cikinca saklancak yer aramisti doktorda. Doktor direkt üstünu mu orttunuz demişti. Neyse bu sefer uzaktayim, hastaneye kimse gelmeyecek, annemin biletini dogumdan sonraya aldim 1 hafta, o donunce de 2 hafta kv gelecek o kadar. Babalari cagirmadik bile, ikinci bebede kafa dinlicem, esim de evde zaten. Bakalim bu sefer de boyle deneyelimMaalesefben cok kiskancim dilerim o zamana kadar torpilenirim
istemiyorum cikarmayin kalsin icimde demistim bendee
off lohusaliktan mi bilmiyorum ben birak kayinvalideyi kendi annemle catismaya giriyorum. Kizim dogdugunda beni kopyalamissin gibi dogdu annemde sanki kendisi dogurmus gibi davranmaya basladi.
Gercekten annem eve gidene kadar cocugu resmen bana birakmadi meme tutma sorunu yasadik cocugum gece uyaniyordu sen yat dinlen ben mamasini hazirladim diyordu bana sozde beni dusunuyordu. Emzirmeme bile neredeyse firsat vermiyordu. O evine gitmeye baslayınca kızım beni emmeye basladı. Bu sefer oyle yapmamaya kararliyim. İnsallah onuda kırmadan basarırım. Benimde tek korkum kendi annem
ya bende sağlıkçıyım ve ikinci çok daha stresli geçiyor ilkinde lay lay lom hamileyim diye geziyordum şimdi herşeyden korkuyorum ilk oğlumda ayak parmaklarında yapışıklık vardı doğunca farkettik bu gece rüyamda kız doğmuş el parmaklarındada yapışıklık varmış sabah ağlaya ağlaya uyandımkesinlikleeee hemdee cokkk heyecanlanıyorrsun☺ Bence hamileligin ilki ikincisi sonu yok hepsi ayrı tat hepsi ayrı tecrübe ayrı tedirginlik ya da ben öyle yasıyorum bilmiyorumzaten cogu seyi unutmusum sil bastan oluyor
Saol Canim cevap verdigin icinCanım deneyimli bir anne degilim ama cok deneyimli bir teyzeyim 4 tane yeğeni ben büyüttüm desem yeridir sadece emzirmedimalışverişlerinde de vardim oglusuma da ayni deneyimlerle bakacam Allah nasip ederse ben simdide gecen e bebekte 4 al 5 ode zibin vardi 3 tane 0-3 ay 2 tane de 3-6 ay zibin aldim hastane çıkışında da var bask bi hastane cikisi daha alacam 5 tane yeter hemen buyuyorlar zaten büyüdüklerden almaya devam edecem tabikide tek alt olarakta ayaklılar hemen küçülüyor o yüzden 3 tanede 0-3 alacam digerlerini buyuk alacam 2 takimim var su anda biri 11li biri 5li tulum alacam 2 tane 2 tane daha takim alacam canim zaten cok hediye de geliyor bana sorarsan 0-3 e cok yuklenme hemen buyuyorlar 3-6ya devam
aynen cnmkesinlikleeee hemdee cokkk heyecanlanıyorrsun☺ Bence hamileligin ilki ikincisi sonu yok hepsi ayrı tat hepsi ayrı tecrübe ayrı tedirginlik ya da ben öyle yasıyorum bilmiyorumzaten cogu seyi unutmusum sil bastan oluyor
canım benim dr bir hafta bekle demişti dedim bekleyemem üstüm başım kan baticon ben eve gitmeyi bekliyorum banyo bandı aldım ve eve çıkar çıkmaz ilk işim ılık duş almaktıBende cok begendim... bu terlikler sizce kullanisli olacak mi? Sezeryan ameliyattan sonra doktorlar ne zaman banyo uapmamiza musade ediolar?
lutfen iyi dusun iyi olsun ,tabi psikolojikmen insan etkileniyor ama icini ferah tut onlar milyonda bi olan seyler ogluna denk gelmis kizinda olacak diye bsy yok cnmya bende sağlıkçıyım ve ikinci çok daha stresli geçiyor ilkinde lay lay lom hamileyim diye geziyordum şimdi herşeyden korkuyorum ilk oğlumda ayak parmaklarında yapışıklık vardı doğunca farkettik bu gece rüyamda kız doğmuş el parmaklarındada yapışıklık varmış sabah ağlaya ağlaya uyandım
ne kadar şanslısınız ilk doğumumda kv çağırdım rezil etti bizi çocuğun şapkasını dahi düzeltmedi evde sürekli kavga çıkardı birşeyde diyemiyorum ağla ağla kapı arkalarında sütüm gitti şimdi kimseyi istemiyorumDeme oyle ya ben seviyorum kvyi, arada söylendiğim oluyor ama kimseye zarari yok kadıncağızin. Insallah ben de annem gibi değil de onun gibi olurum, bizde esas kvligi annem yapiyor bana
benim doktorum prof perinatolog bana 18-19 haftalarda gel dedi 19+3 te gideceğimDetayliyi 21+3e aldim. Acaba bir hafta sonrayami alsam erkenmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?