2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Benim kizimda oyle cok heyecanlandi her kontrolune kalp atisini dinlemek icin heyecanla geliyor. Ctesi detaylida doktor incelerken -aaa aynen bana benziyor kardesim- dedi ciktiktan sonra; artik hemen gelsin diye aglamaya basladi
Bende kardes istemiyordum sanirim fikrimin degismesine sebep kizim oldu. Ben sansliydim teyzem dayilarim kuzenlerim var ve hic yalnizlik cekmedim. Ama kizim oyle degil. Zaten kuzenlerim evlenme niyetinde de degiller yasi epeyce gecmis olanlarda var ben olunce yalniz kalacak dusuncesi cok korkuttu beni. Is konusuna gelince maalesef olmuyor. Ben bakicida dikis tutturamadim mesela o kadar egitim, is hayati kizimin yogun bakimda 3 gun kalmasiyla bir anda askiya alindi. Hala daha calismiyorum o zamandan beri.. simdi ikinci cocuk geliyor kariyerim ne olacak hic onumu goremiyorum

Cogu yerden oyle fiyatlar. Ben seker tadinda tasarimlardan komple sete karar verdim. 5 kasima kadar bazi urunlerde indirimi devam ediyo. Yarin kiz olduğu netlessin hemen siparis vercem

offff kiz cocuklari icinn cok guzell seyler vaarrrr... kiz annesiyim ama kizaaa hamile olanlari kiskanmaya basladim

bende sunlari sectim birde kizima uygun bir tac yapacaklar

Eklentiler

• 1B18F085-1D4D-4122-B1C1-62E7B9969E00.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 3BED0AFB-4F41-46C8-8284-18965A73C060.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 33
Korkmuyomusunuz bi taraftan isterken bi taraftan odum kopuyor ya.. yaklasirken zaman nasil heyecanlaniosam biraz da endiseleniyorum

benim canim cok tatlidir ilk kizimda geceleri birden kalkip agliyordum ben nasil dogurucam diye bir baktim dogurmusumda simdilerde 3.5 yasinda bir cadi olmus unuttum gitti.. ne yalan soyleyeyim cok acida cekmedim sirf evhamimdan iki buklum gezdim yasamis olmama ragmen ara ara dusunuyorum ama oluyor bitiyor geliyor geciyor. Hep karnimda kalamaz ya.. Zaman denilen sey cok acayip bisey

Normalmydi sezeryan mı bende zaman cabuk gecse diyorum ilk hamileligmde de sabirsizdım zaman gecmıyo diye ama şimdi tek endişem yanımda kaynvldemin yardım icin kalacağı günlerrr, 2 cocukla ve lohusa psikolojisiyle kafayı yemekten korkuyorum

Gunaydin kizlar bugun bende ayrintiliya girecegim saat 10 da en son barsaklarinda bsy var dedi sonra vazgectim dedi yok bi sıkıntı dedi hep 4 boyutluya giriyorum dr um perinatolog zaten bklm sorucam barsaklarini bugun ins sagliklidir bebis 2 li de biraz yuksek cikmisti artik hayirlisi dua edin olur mu

Allahin izniyle cok gecsin canim bizide haberdar et duamiz seninle

Sezeryan oldum Bendee oyleyim bende vakit gelsin dogsun hemen diyorum eyvah tek kalsaymissin daha iyimis Insallahhh umdugun gibi olmazda rahat gecirirsin o donemi
Of bizde bir gun kayinvalide olucaz

insallah saglikli haberlerle gecsin. Guzel gelismeri bekliyoruz Allah in izniyle

Benimde esim cinsiyet belli oldugu ilk gunlerde belirlerdi iki isim birini iptal ettirdim digerinde kararliyiz yanina isik bulamazsak tek isim.olucak herkes soruyor kafasina gore isim atiyor kv kaynpeder falan . esimin umrunda degil ben ismi koydum zamani gelince soylerm diyip gecistiriyor. Kendi laf duycak sorunlu ailesi vae bu konularda bari ismi soyle bilsinler konu kapanr diyorum ama yok gizliyor sir gibi :)

ayyy ilk sezeryanım aklıma geldi o ameliyathanenin önünde vazgeçme şansım olsaydı heralde direk ben vazgeçtim diyecektim:) hayatımdaki en büyük çaresizliğimdi heralde...

Bende de sırt üstü yatınca gerginlik oluyor. Normal bir durum heralde canım.

Sezeryan oldum Bendee oyleyim bende vakit gelsin dogsun hemen diyorum eyvah tek kalsaymissin daha iyimis Insallahhh umdugun gibi olmazda rahat gecirirsin o donemi
Of bizde bir gun kayinvalide olucaz
Kaç gün kalır bilmiyorum öncekinde hstanede bile kaldı anneler eşim cümbür cemaat sever böyle şeylerde bulunmayı yardım etmeyi benim tek rahatsz oldugum bebegime mudahale edilmesi ellenmesi. normalde bi skntim yokta lohusalık beni fena yapıyo bebegimi paylaşamıyorum kimseyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…