Ben de tek çocuğum ve hic bi zaman kardes istemedim. Kardes nasil bi duygu hic bi fikrim yok. Esimin bi erkek kardesi var ama birbirleriyle muhattap dahi olmuyorlar. Ona ragmen ikinci çocuğu cok istedim, kizim da kresteki tek tek cocuk. Kardesi olacagini ogrendigi gibi herkese soylemisonun bu mutluluğu da dogru bisey yapiyoruz gibi hissettiriyor. Umarim dogduktan sonra da hep birbirlerine destek olurlar
Muhtemelen ikiden sonra daha da yapmayiz, su an tek calisan benim, hem is hem 3 kucuk cocuk dusuncesi bile korkutuyor beni. Bakalim 2 cocukla hayat nasil olacak önce onu gormem lazim..
Cogu yerden oyle fiyatlar. Ben seker tadinda tasarimlardan komple sete karar verdim. 5 kasima kadar bazi urunlerde indirimi devam ediyo. Yarin kiz olduğu netlessin hemen siparis vercem
Korkmuyomusunuz bi taraftan isterken bi taraftan odum kopuyor ya.. yaklasirken zaman nasil heyecanlaniosam biraz da endiseleniyorum
Normalmydi sezeryan mıbenim canim cok tatlidirilk kizimda geceleri birden kalkip agliyordum ben nasil dogurucam diye bir baktim dogurmusumda simdilerde 3.5 yasinda bir cadi olmus unuttum gitti.. ne yalan soyleyeyim cok acida cekmedim sirf evhamimdan iki buklum gezdim yasamis olmama ragmen ara ara dusunuyorum ama oluyor bitiyor geliyor geciyor. Hep karnimda kalamaz ya.. Zaman denilen sey cok acayip bisey
425 gram kilosu 26 cm boyu dedi rahim ağzı uzunluğu bebeğin su miktarı iyi dedi çok şükür
Allahin izniyle cok gecsin canim bizide haberdar et duamiz seninleGunaydin kizlar bugun bende ayrintiliya girecegim saat 10 da en son barsaklarinda bsy var dedi sonra vazgectim dedi yok bi sıkıntı dedi hep 4 boyutluya giriyorum dr um perinatolog zaten bklm sorucam barsaklarini bugun ins sagliklidir bebis 2 li de biraz yuksek cikmisti artik hayirlisi dua edin olur mu
Normalmydi sezeryan mıbende zaman cabuk gecse diyorum ilk hamileligmde de sabirsizdım zaman gecmıyo diye ama şimdi tek endişem yanımda kaynvldemin yardım icin kalacağı günlerrr, 2 cocukla ve lohusa psikolojisiyle kafayı yemekten korkuyorum
Gunaydin kizlar bugun bende ayrintiliya girecegim saat 10 da en son barsaklarinda bsy var dedi sonra vazgectim dedi yok bi sıkıntı dedi hep 4 boyutluya giriyorum dr um perinatolog zaten bklm sorucam barsaklarini bugun ins sagliklidir bebis 2 li de biraz yuksek cikmisti artik hayirlisi dua edin olur mu
En kotusude bu ne olursa olsun sevilmicezzSezeryan oldumBendee oyleyim bende vakit gelsin dogsun hemen diyorum eyvah tek kalsaymissin daha iyimis Insallahhh umdugun gibi olmazda rahat gecirirsin o donemi
Of bizde bir gun kayinvalide olucaz
Benimde esim cinsiyet belli oldugu ilk gunlerde belirlerdi iki isim birini iptal ettirdim digerinde kararliyiz yanina isik bulamazsak tek isim.olucak herkes soruyor kafasina gore isim atiyor kv kaynpeder falan . esimin umrunda degil ben ismi koydum zamani gelince soylerm diyip gecistiriyor. Kendi laf duycak sorunlu ailesi vae bu konularda bari ismi soyle bilsinler konu kapanr diyorum ama yok gizliyor sir gibi :)Karsi komsumda hamile. Benden 3 gun onde :) onlarda kari koca bir turlu anlaşamazken onun eşide ailesinin yaninda ayni gaflette bulunmuş, bu sefer komşumda fikrini soylemiş onun fikrine gorumcesi fazla dini degilmi deyince kiyamet kopmuşben her zaman netleşmeden birsey soylenmemesi taraftariyim
Bizede kaynanam hemen cinsiyeti ogrendigimizde sordu. Ben eşimden once henuz konuşmadik dedim. Halbuki esim cok once fikrini söylemişti ama henuz biz kararlasitirip kesin budur dememiştik. Netlestirdik ve soyluyoruz artık :)
ayyy ilk sezeryanım aklıma geldi o ameliyathanenin önünde vazgeçme şansım olsaydı heralde direk ben vazgeçtim diyecektim:) hayatımdaki en büyük çaresizliğimdi heralde...benim canim cok tatlidirilk kizimda geceleri birden kalkip agliyordum ben nasil dogurucam diye bir baktim dogurmusumda simdilerde 3.5 yasinda bir cadi olmus unuttum gitti.. ne yalan soyleyeyim cok acida cekmedim sirf evhamimdan iki buklum gezdim yasamis olmama ragmen ara ara dusunuyorum ama oluyor bitiyor geliyor geciyor. Hep karnimda kalamaz ya.. Zaman denilen sey cok acayip bisey
Bende de sırt üstü yatınca gerginlik oluyor. Normal bir durum heralde canım.Merhabalar. 18. Haftam içindeyim son 3-4 gündür sırt üstü yattığımda veya oturduğumda karnımda bir gerginlik basınç hissi. Sanki çok tuvaletim gelmiş sıkışmışta karnım geriliyor gibi. Sizde hissediyor musunuz?
Bende eşime şimdden 2.ye saklarız falan diyorum. 2.nerden çıktı diyorBuyuk cesaret diyeyim :) esime bana 2.cocuk dersen seni camdan atarim dedim :)
Gozun aydın canım nasıl memnun kaldın mı doktordan ? Ne kadar sürdü güzel inceliyomu425 gram kilosu 26 cm boyu dedi rahim ağzı uzunluğu bebeğin su miktarı iyi dedi çok şükür
Kaç gün kalır bilmiyorum öncekinde hstanede bile kaldı anneler eşim cümbür cemaat sever böyle şeylerde bulunmayı yardım etmeyi benim tek rahatsz oldugum bebegime mudahale edilmesi ellenmesi. normalde bi skntim yokta lohusalık beni fena yapıyo bebegimi paylaşamıyorum kimseyleSezeryan oldumBendee oyleyim bende vakit gelsin dogsun hemen diyorum eyvah tek kalsaymissin daha iyimis Insallahhh umdugun gibi olmazda rahat gecirirsin o donemi
Of bizde bir gun kayinvalide olucaz
Yaaa adimiz kaynana olcak dimi nekadar sevilebilirz kiEn kotusude bu ne olursa olsun sevilmicezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?