2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şimdilerde böyle düşünüyorsun ama inanki çekilen çile unutuluyor birsüre sonra ve yeniden aynı heyecanla bekliyorsunanne babanın çocuğuna bırakacağı en güzel miraslardandır kardeş❤❤
Herkes oyle diyor cnm bakalim umarim o gunleri de gorurum diyeyim o zaman :)

Masallahh Allah mutlulugunuzu bozmasin, bir yastikla sevgiyle kocayin

Ne güzel söyledin. Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Ayy buyuk konusmiim ama ben ikizim olacak vi kiz bi erkek.. sezonu kapattik diyoz ama bi cocugum daha olsa normal kosullarla bu sefer bir kardese arkadas gibi olursa yok demem ama bu gamileligim kabus gibi 4 ay gecti... bi ay gecti o agladigim nefes alamadan kustugum zamanlar geride gibi gelio.. insan unutuyo sanirim

Herkes oyle diyor cnm bakalim umarim o gunleri de gorurum diyeyim o zaman :)
Benn 4 ay boyunca midemden gazdan bulanti kusmadan agzima lokma sojamadim ac kalsam artik safra cikariyodum.. neler cektim igneler ye ye hergun.. mide bulanti var ilac icmem lazim ic onuda kus.. ama birbucuk aydir rahata kavustum simdi bebislerimin kipirtisini duyuyom ya bisekilde cekilir be diyom

Evet canım unutuluyor valla ama evlat işte yerini birşey doldurmuyor

Detayliyi 21+3e aldim. Acaba bir hafta sonrayami alsam erkenmidir

Bende senin gibiydim cnm yok cekilmez bence :)

Unutmayip bilgi verdigin icin tesekkur ederim benim detayli haftaya olcak bakalim benimde iyi geçer inşallah

Yok cnm sanmiyorum pek :) bir tane olsun yeter Allah olmayanlara nasip etsin

Öyle deme, ben tek cocugum bir kardesimin yada benden büyük bir kardesimin olmasını cok cok isterdim. Evet tek cocuk olmanında avantajı cok ama hic bir zaman o kardeslik duygusunu anlayamadım. Hangisini tercih ederdim bilmiyorum ama bir kardes cok isterdim ve su anda cocugumun ne teyzesi ne dayısı var. Bende cok kardesi olsun istiyorum :) simdi 2.si geliyor kısmetse 3üde düsünüyorum nasipte varsa.

Detayliyi 21+3e aldim. Acaba bir hafta sonrayami alsam erkenmidir
Yok bence ideal hafta. Hatta ben 19+3 te gittim. Çapa tıp fakültesinde perinatoloji bölümünde doc drun özel muayenehanesine gittim. Aynı zamanda da çapa tıpta perinatoloji böülümünün konseyinde.
Gayette herseyine detaylıca baktı her bir organını dikkatlice inceledi hatta sırtı dönüktü kalbi iyi göremedi dönsün diye cok ugrastı dönmedi dısarı cıktım 5 dk yürüdüm bebis döndü tek tek odacıklarına kadar inceledi.

Evet. Ben kizima tulum seti yapmistim. Acaba yine kendimmi yapsam dedim 100tlyi geciyor malzemeler. Ee birde elim iyi değil cokta duzgun olmuyor. Kendime bir taç yaptım kizimda, utancima takamadim oyle ilkokul isi oldu

Gercekten hersey cok pahalanmıs. İlkler sanslıymıs
Bende instadan kendime tac, terlik kizima tac toplam 150 tlye sordum. Cok benlik birseydi nasil fiyati bana uygun geldi sanki. Bu arada o nakisli hastane cikisini ortaklasarak yaptiriyorum teyzemi annemi kocayi herkesi gune girer gibi hastane cikisina soktum

Ben de tek çocuğum ve hic bi zaman kardes istemedim. Kardes nasil bi duygu hic bi fikrim yok. Esimin bi erkek kardesi var ama birbirleriyle muhattap dahi olmuyorlar. Ona ragmen ikinci çocuğu cok istedim, kizim da kresteki tek tek cocuk. Kardesi olacagini ogrendigi gibi herkese soylemis onun bu mutluluğu da dogru bisey yapiyoruz gibi hissettiriyor. Umarim dogduktan sonra da hep birbirlerine destek olurlar
Muhtemelen ikiden sonra daha da yapmayiz, su an tek calisan benim, hem is hem 3 kucuk cocuk dusuncesi bile korkutuyor beni. Bakalim 2 cocukla hayat nasil olacak önce onu gormem lazim..

Cogu yerden oyle fiyatlar. Ben seker tadinda tasarimlardan komple sete karar verdim. 5 kasima kadar bazi urunlerde indirimi devam ediyo. Yarin kiz olduğu netlessin hemen siparis vercem

Eklentiler

• Screenshot_20191028-120253.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…