- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Herkes oyle diyor cnm bakalim umarim o gunleri de gorurum diyeyim o zaman :)Şimdilerde böyle düşünüyorsun ama inanki çekilen çile unutuluyor birsüre sonra ve yeniden aynı heyecanla bekliyorsunanne babanın çocuğuna bırakacağı en güzel miraslardandır kardeş❤❤
Valla bende endise yok son ay olur diye tahmin ediyorum :)Korkmuyomusunuz bi taraftan isterken bi taraftan odum kopuyor ya.. yaklasirken zaman nasil heyecanlaniosam biraz da endiseleniyorum
Masallahh Allah mutlulugunuzu bozmasin, bir yastikla sevgiyle kocayinİnsan sevdiği için katlanıyormuş. Kızım ile büyük oglumun arası 6 yas. Oh bir kız bir oğlan doğurdum daha ne isterim dedim. İstenmeyen hamilelik neticesinde oglumun doğumundan tam 1 yıl 16 gün sonra ikinci oğlumu kucağıma aldım. Aman aman allah olmayanlara versin artık diyordum. 27 yasında 3 çocuk annesi olmustum. 35 de boşandım. 37 de Şimdiki eşimle evlendim. Benim aksime hiç cocugu yoktu. Sırf baba olsun diye yeniden cesaret ettim. 5 dusuk yaptım 3 senede. Hep bir Ümit hepsi hayal kırıklığı. En sonunda son atışlar bunlar diyerek tüp bebek denedik. Velhasıl insan gerçekten değen biri icin her şeye katlanıyor
Ne güzel söyledin. Hakkımızda hayırlısı inşallah.Burda da benzer durumlar, hastane devlet hastanesi, ama Almanya olunca haliyle turkce bilen birine denk gelme ihtimalin yuksek. Ha turkcesini anlar misin orasi tartisilir. İngilizce bilen biri denk gelirse ne ala. Takibini yapan doktor doguma girmiyor zaten, hastanede kim varsa o. Aile odasi cikmazsa refakatci kalamiyor. Normal dogumda 3 sezeryanda 5 gece. Ote yandan doguma turkiyeye gidersem ssvd sansim cok dusuk, risk almaz direkt keserler. Ben bu sefer normal dogumu denemek istiyorum ve burada standart da bu sekilde. Hakkimizda hayirlisi ne diyelim.
Ayy buyuk konusmiim ama ben ikizim olacak vi kiz bi erkek.. sezonu kapattik diyoz ama bi cocugum daha olsa normal kosullarla bu sefer bir kardese arkadas gibi olursa yok dememHiç belli olmaz canım belkide sen çok istiyceksin ben ilk çocukta eşime hep senin yüzünden diye bir bağırdım adam korkudan yanıma yaklaşmıyordu bak üçüncüye hamileyim bende inanamıyorum kendime çok canı tatlı biriyimdir
Benn 4 ay boyunca midemden gazdan bulanti kusmadan agzima lokma sojamadim ac kalsam artik safra cikariyodum.. neler cektim igneler ye ye hergun.. mide bulanti var ilac icmem lazim ic onuda kus.. ama birbucuk aydir rahata kavustum simdi bebislerimin kipirtisini duyuyom ya bisekilde cekilir be diyomHerkes oyle diyor cnm bakalim umarim o gunleri de gorurum diyeyim o zaman :)
Evet canım unutuluyor valla ama evlat işte yerini birşey doldurmuyorAyy buyuk konusmiim ama ben ikizim olacak vi kiz bi erkek.. sezonu kapattik diyoz ama bi cocugum daha olsa normal kosullarla bu sefer bir kardese arkadas gibi olursa yok dememama bu gamileligim kabus gibi 4 ay gecti... bi ay gecti o agladigim nefes alamadan kustugum zamanlar geride gibi gelio.. insan unutuyo sanirim
Bende senin gibiydim cnm yok cekilmez bence :)Benn 4 ay boyunca midemden gazdan bulanti kusmadan agzima lokma sojamadim ac kalsam artik safra cikariyodum.. neler cektim igneler ye ye hergun.. mide bulanti var ilac icmem lazim ic onuda kus.. ama birbucuk aydir rahata kavustum simdi bebislerimin kipirtisini duyuyom ya bisekilde cekilir be diyom
21+4 de yaptirmistim ben cnm bence idealDetayliyi 21+3e aldim. Acaba bir hafta sonrayami alsam erkenmidir
21 + ozellikle iyiymis canim, kalpte gorunmeyen yer kalmasin dedi dr bana. Ozellikle 21 e aldirdi.Detayliyi 21+3e aldim. Acaba bir hafta sonrayami alsam erkenmidir
Korkunun ecele faydasi yokKorkmuyomusunuz bi taraftan isterken bi taraftan odum kopuyor ya.. yaklasirken zaman nasil heyecanlaniosam biraz da endiseleniyorum
Unutmayip bilgi verdigin icin tesekkur ederim benim detayli haftaya olcak bakalim benimde iyi geçer inşallah8 86menekse86 detaylı ultrasonu atlattım çok şükür sıkıntımız yok Ebru hanım perinatolog olduğu için tercih etmiştim güzel detaylı baktı sorularıma cevap verdi sessiz sakin bi kadın çok konuşkan değildi
Yok cnm sanmiyorum pek :) bir tane olsun yeter Allah olmayanlara nasip etsin
Hayir tam vakti bence.onde giderse zamanini kacirabilirsin.Detayliyi 21+3e aldim. Acaba bir hafta sonrayami alsam erkenmidir
Yok bence ideal hafta. Hatta ben 19+3 te gittim. Çapa tıp fakültesinde perinatoloji bölümünde doc drun özel muayenehanesine gittim. Aynı zamanda da çapa tıpta perinatoloji böülümünün konseyinde.Detayliyi 21+3e aldim. Acaba bir hafta sonrayami alsam erkenmidir
Evet. Ben kizima tulum seti yapmistim. Acaba yine kendimmi yapsam dedim 100tlyi geciyor malzemeler. Ee birde elim iyi değil cokta duzgun olmuyor. Kendime bir taç yaptım kizimda, utancima takamadim oyle ilkokul isi oldu
Cok tesekkurler . Altan cebeciye giden varmi ayrintili icinHayir tam vakti bence.onde giderse zamanini kacirabilirsin.
Bende yarin sabah yaptırcam 21+1
Ben de tek çocuğum ve hic bi zaman kardes istemedim. Kardes nasil bi duygu hic bi fikrim yok. Esimin bi erkek kardesi var ama birbirleriyle muhattap dahi olmuyorlar. Ona ragmen ikinci çocuğu cok istedim, kizim da kresteki tek tek cocuk. Kardesi olacagini ogrendigi gibi herkese soylemisÖyle deme, ben tek cocugum bir kardesimin yada benden büyük bir kardesimin olmasını cok cok isterdim. Evet tek cocuk olmanında avantajı cok ama hic bir zaman o kardeslik duygusunu anlayamadım. Hangisini tercih ederdim bilmiyorum ama bir kardes cok isterdim ve su anda cocugumun ne teyzesi ne dayısı var. Bende cok kardesi olsun istiyorum :) simdi 2.si geliyor kısmetse 3üde düsünüyorum nasipte varsa.
Cogu yerden oyle fiyatlar. Ben seker tadinda tasarimlardan komple sete karar verdim. 5 kasima kadar bazi urunlerde indirimi devam ediyo. Yarin kiz olduğu netlessin hemen siparis vercemGercekten hersey cok pahalanmıs. İlkler sanslıymıs
Bende instadan kendime tac, terlik kizima tac toplam 150 tlye sordum. Cok benlik birseydinasil fiyati bana uygun geldi sanki. Bu arada o nakisli hastane cikisini ortaklasarak yaptiriyorum teyzemi annemi kocayi herkesi gune girer gibi hastane cikisina soktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?