inşallah canım Allah'ım daha büyük dertler vermesinlutfen iyi dusun iyi olsun ,tabi psikolojikmen insan etkileniyor ama icini ferah tut onlar milyonda bi olan seyler ogluna denk gelmis kizinda olacak diye bsy yok cnm
Merhaba,Merhaba,
16 haftalık hamileyim, doktor kontrolünde rahim kasılması gördü, fakat açılma olmadığını ve ağrım olmadığı için çok önemsemedi. Sizde de böyle bir durum yaşayan var mı ? Ayrıca folik asitim bitti ve mom vital plus verdi, kullanan var mı ?
Bende şimdi çıktım. Cok sukur sorun yok bol bol izledik bebeği :)Günaydın kızlarAyrıntılıya gidiyoruz, duanızı bekliyoruz
Gozun aydin canimBende şimdi çıktım. Cok sukur sorun yok bol bol izledik bebeği :)
Cok guzeller insallah gule gule kullanmak nasip olsun hepimize :)offff kiz cocuklari icinn cok guzell seyler vaarrrr... kiz annesiyim ama kizaaa hamile olanlari kiskanmaya basladim
bende sunlari sectim birde kizima uygun bir tac yapacaklar
Daha hastanedeyim dosyayi bekliyorum:)Gozun aydin canimee hani fotosu
Darisi basimiza canimDaha hastanedeyim dosyayi bekliyorum:)
Benimde 21+1 e aldırdı dr um. Demekki sizinde iyiDetayliyi 21+3e aldim. Acaba bir hafta sonrayami alsam erkenmidir
Günaydın canım. Bende heyner beşik aldım. Ama henüz uyku setini sermedim. Eşim kurulumunu yaptı. Yıkayıp sercem.Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun dedikten sonra, hepimize Gunaydin!!! Bugun napiyoruz siparis verenler? İnternette begenilenler? Ben besiklerimi aldim derken indirime girdi biraz sinir oldum daha guzel nevresim takimli olanlar 936 tl den 8 yuz kusure indi Heyber marka kademeli ve tefarruatli besik.. aklinizda bulunsun.. kargomu bekliyorum bende siparis vermistim enucuzbebekcom sitesinden gelsin hemen sizlerle urunlerinin nasil oldugunu paylasicam.. gercekten cok uygun ve dedikleri gibi %100 pamuksa super olacak.. hepinizi optumm hamislerim benim
Rica ederim canimSaol Canim cevap verdigin icin
Bende takıyorum malesefAyyy bu iste ne zor bisiy .. canim ben cok kafaya takiyom hele hamileligimde bilhassa herseyi dusuniyom .. keske kv hic zahmet edip gelmeseler onlari gorunce iyice bi cildiriyom bana yardima degil gezmeye gelirler... bende o halle hic cekemem ama iste yapicak bisey yok.. sen bnm kadar dusunme rahat olabildigin kadar ol... o zaman zamaninda yasayalim ne olacaksa oluyo zaten
evet canım ben hastanede hep kullandım ayaklarımda ödem oldu zaten baska birsey girmedi ayagıma bhnlar yumusak rahat oluyor. benim hastanede sezeryanlılar iki gün kalıyor eve cıkarken su gecirmeyen bant taktılar ve eve gider gitmez yıkanmama müsade ettiler bir arkadasımı hastaneden cıkarken hasta bakıcılar yıkamıstı mesela artık eskisi gibi beklemiyorsunBende cok begendim... bu terlikler sizce kullanisli olacak mi? Sezeryan ameliyattan sonra doktorlar ne zaman banyo uapmamiza musade ediolar?
Benim de annem temmuz sicaginda usur diye çocuğun ustunu benden gizli ortup de atesi cikinca saklancak yer aramisti doktorda. Doktor direkt üstünu mu orttunuz demişti. Neyse bu sefer uzaktayim, hastaneye kimse gelmeyecek, annemin biletini dogumdan sonraya aldim 1 hafta, o donunce de 2 hafta kv gelecek o kadar. Babalari cagirmadik bile, ikinci bebede kafa dinlicem, esim de evde zaten. Bakalim bu sefer de boyle deneyelim
ya bende sağlıkçıyım ve ikinci çok daha stresli geçiyor ilkinde lay lay lom hamileyim diye geziyordum şimdi herşeyden korkuyorum ilk oğlumda ayak parmaklarında yapışıklık vardı doğunca farkettik bu gece rüyamda kız doğmuş el parmaklarındada yapışıklık varmış sabah ağlaya ağlaya uyandım
Yormazsan kolunu olmaz vnm ben dikkat ettim olmadiBugün ilk aşımı vuruldum kızlar agri oluyor mu çok ebe biraz korkuttu da beni
Bana bunu demeseydin iyidi ben 2 gün hiçbirşey yapmam simdiYormazsan kolunu olmaz vnm ben dikkat ettim olmadi
Kizimda daha detayli anlatmisti. Bunda pek memnun kalamadim. Saglikli gelisimi iyi bir bebek dedi. Bol bol resim cekti. Sanki resim cektirmeye gittik.Darisi basimiza canimnelere bakiliyor tam olarak
Yapma demedim ki yorma dedim :)Bana bunu demeseydin iyidi ben 2 gün hiçbirşey yapmam simdi
Bende şimdi çıktım. Cok sukur sorun yok bol bol izledik bebeği :)
AminCok guzeller insallah gule gule kullanmak nasip olsun hepimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?