2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba,
16 haftalık hamileyim, doktor kontrolünde rahim kasılması gördü, fakat açılma olmadığını ve ağrım olmadığı için çok önemsemedi. Sizde de böyle bir durum yaşayan var mı ? Ayrıca folik asitim bitti ve mom vital plus verdi, kullanan var mı ?

Merhaba,
benimde rahmimde kasılma olmuştu 12.haftada hatta az da kanamam vardı serum takıldı ciddi bir durum olmadı geçti sonra.

Günaydın canım. Bende heyner beşik aldım. Ama henüz uyku setini sermedim. Eşim kurulumunu yaptı. Yıkayıp sercem.

Eklentiler

• IMG_20191026_180955.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 73
Bugün ilk aşımı vuruldum kızlar agri oluyor mu çok ebe biraz korkuttu da beni

Bende takıyorum malesef ama birsey diyemiyorum annem diye susuyorum ama yanlıs yapıyor esime söyleniyorum ancak. Allah razı olsun annemden o kadarda yardımcı oluyor ama kızım bana cok benzeyince öyle bir moda girdi bakalım bunda ne olacak keske normal anneler gibi ol
Bende cok begendim... bu terlikler sizce kullanisli olacak mi? Sezeryan ameliyattan sonra doktorlar ne zaman banyo uapmamiza musade ediolar?
evet canım ben hastanede hep kullandım ayaklarımda ödem oldu zaten baska birsey girmedi ayagıma bhnlar yumusak rahat oluyor. benim hastanede sezeryanlılar iki gün kalıyor eve cıkarken su gecirmeyen bant taktılar ve eve gider gitmez yıkanmama müsade ettiler bir arkadasımı hastaneden cıkarken hasta bakıcılar yıkamıstı mesela artık eskisi gibi beklemiyorsun

uzak olmak iyi mi kötü mü bilemedim su an bende aynı sitede oturuyordum ve annem calısmıyordu su an ise ayrı sitelerd

Oyy kuzumm ne kadar düsünme evhamlanma desekte elde degil iste insan düsünmeden duramıyor..Allah ım insallah bir daha yasatmaz. Kalbini ferah tut.
İnsan cok korkuyor gercektende benimde düsügüm var. Hep aklımda kalbi durur mu birsey olur mu orada mı gibi düsünceler var istesende istemesende oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…