Canım bizim de sorun yok çok şükürBende şimdi çıktım. Cok sukur sorun yok bol bol izledik bebeği :)
EvetHerkes ayni şeyi dediğine göre yarin cuma iptal kolum
Ben nasil rahat edersem oyle yatiyorum cnm acikcasi cok onemsemiyorum ama sol yan tabikide en guzeliHazır konusu acılmısken sorayım kızlar simdi solumuza yatmamız gerekiyor ya ben kendimi sagada dönmüs buluyorum bazende sırt üstü bile uyanıyorum uyumak kabus oldu zatenya kasık agrısı ya bel agrısı uyandıgımda hep oluyor bir zararı oluyor mudur acaba
Bende soluma yatiyorum zaten omzum agriyodu sürekli aynı yere yatmaktan bide kolum.agrirsa tamamim ben
Benim ilk 3 ay gec dollenme denildi 5 gun geri cikiyordu hep 1 aydir 3 gun ileride cikiyor benimde ama 1 hafta ilerideyse sekerden suphelendimi dr ? Yoksa normalmi dediSelam kızlar.. Magnezyum çok iyi geldi ağtım kalmadı. Bir sorum var 9 kasımda 20+3 olacağım ayruntılıya gireceğim yalnız kafamı kurcalıyor 2 hastanede de 1 hafta önce gösteriyor dr bana 5 hafta sonra gel demişti 20+3 oluyor 21 de daha iyi diyoruz ya yani adet tarihimi mi yanlış hatırlıyorum diyeceğim ama program yüklü ona öle girmişim yani 2 hast dede 1 hafta ileri sizlerinde öylemi ultrason kağıdınızda yazanla gerçek haftanız aynımı
Degisiyor canim bazen 3 4 gun onde olabiliyor. Bu cok onemli degilSelam kızlar.. Magnezyum çok iyi geldi ağtım kalmadı. Bir sorum var 9 kasımda 20+3 olacağım ayruntılıya gireceğim yalnız kafamı kurcalıyor 2 hastanede de 1 hafta önce gösteriyor dr bana 5 hafta sonra gel demişti 20+3 oluyor 21 de daha iyi diyoruz ya yani adet tarihimi mi yanlış hatırlıyorum diyeceğim ama program yüklü ona öle girmişim yani 2 hast dede 1 hafta ileri sizlerinde öylemi ultrason kağıdınızda yazanla gerçek haftanız aynımı
Akşama doğru ağrıdı benim. 3 gün falan ağrıdı. İlk 2 gün kolumun üstüne yatamadım. Çok ağrımıyor ama üstüne yatamama sıkıntısı oldu bende.Bugün ilk aşımı vuruldum kızlar agri oluyor mu çok ebe biraz korkuttu da beni
Bende yatmamaya calisim o zaman canımAkşama doğru ağrıdı benim. 3 gün falan ağrıdı. İlk 2 gün kolumun üstüne yatamadım. Çok ağrımıyor ama üstüne yatamama sıkıntısı oldu bende.
Birşey demedi cnm ben de sormamıştım ozaman ama diğer hastanedede öyle çıkınca kafam karıştı 9 kasımda soracağım gidinceBenim ilk 3 ay gec dollenme denildi 5 gun geri cikiyordu hep 1 aydir 3 gun ileride cikiyor benimde ama 1 hafta ilerideyse sekerden suphelendimi dr ? Yoksa normalmi dedi
Sağol canım sende dikkat et ben sınıfta oturuyorum stajyer ve yardımcı var nrkadar yerimde durmasamda bu hafta dilenmeye çalılıyorumDegisiyor canim bazen 3 4 gun onde olabiliyor. Bu cok onemli degilmagnezyuma sevindim ben de 8kasimdan sonra rapor alicam yazili haftami bitirdikten sonra. Umarim her sey yolunda gider o zamana kadar
Tedbir bizden takdir Allahtan. Elimden geleni yapiyorum insallah cikar yukari plasentam Allahtan tamamen kapatmiyormus doktor yuksek ihtimalle cikar dediBirşey demedi cnm ben de sormamıştım ozaman ama diğer hastanedede öyle çıkınca kafam karıştı 9 kasımda soracağım gidince
Sağol canım sende dikkat et ben sınıfta oturuyorum stajyer ve yardımcı var nrkadar yerimde durmasamda bu hafta dilenmeye çalılıyorum
Begenmicegi bir isim olsa koyarmi acaba o elticikler hemen atlarlar yaranmak icin bosver canim dedigin gibi bebegin annesi sensin . Inan ben kendi aileme bile sormadim ama esimin ailesi illa bize sorun diyor istedikleri ismi koymayinca trip yapiyor eltilerimden biliyorum yani sorsan bir dert sormasan ayri dert. Bir eltimin istedigi isimle onlaein dedigi isim ayni cikti gercekten kismet sans oldu. O ismi koycakti zaten formaliteden sormustu suan o sebeple surekli bana baski var ama ben esime biraktim gercekten esim isim konusinda hassas begenmiyor guzel bir isim bulacagina eminim ki banada soruyoe ben yokya dedigim an tamam diyor . Babasi bulsun diyorum cunku ben gercekten begenemiyorum suan hicbiseyAy iyisini yapiyor benimde kaynvalidem demesinmi kaan koyun die şook oldum ozenci varmis ya 9 ay tasiyan benim kesilen benim gece gunduz bakan ben olcam benim ilk oglum 5 oglum yok hadi tavsiye edebilirsin ama arkadanda benden icin buyuk eltime ozencimi etmedi koymam dedi diyor 2.buyuk eltimde ben koyarim anne ozencini yerde koymam demis onu övmus falan neler nelerbizim isim oglumuz olmadan 6 yildir hazirdı ve o isimde kararliyiz esimle
Aynen benimde kv hiç gelmese diyorum. Hele doğum zamanı hiç gerek yok. Diğerinde gerçekten gezmeye gelir gibi geldi hastanede fazladan bir insan daha hiç yardımı olmadı. Birde evde ben sezaryanlı olduğumdan yatmayı tercih ediyordum bebek uyuyunca. Benim arkamdan laf etmiş birde benimle ilgilenmedi diyeAyyy bu iste ne zor bisiy .. canim ben cok kafaya takiyom hele hamileligimde bilhassa herseyi dusuniyom .. keske kv hic zahmet edip gelmeseler onlari gorunce iyice bi cildiriyom bana yardima degil gezmeye gelirler... bende o halle hic cekemem ama iste yapicak bisey yok.. sen bnm kadar dusunme rahat olabildigin kadar ol... o zaman zamaninda yasayalim ne olacaksa oluyo zaten
Neyiyle ilgilenecekmissin acaba? Kendi kizi olsa aynisini yapar miydi? Ne lüzumsuz insanlar var ya. Gölge etmesinler yeter. Safi stres baska hayirlari yok.Aynen benimde kv hiç gelmese diyorum. Hele doğum zamanı hiç gerek yok. Diğerinde gerçekten gezmeye gelir gibi geldi hastanede fazladan bir insan daha hiç yardımı olmadı. Birde evde ben sezaryanlı olduğumdan yatmayı tercih ediyordum bebek uyuyunca. Benim arkamdan laf etmiş birde benimle ilgilenmedi diyeşaka gibi yani. Eşimi uyardım doğumda bize lazım değil diye inşallah gelmez birde ona stres olmak istemiyorum
Benim başta hiç olmadı. Ama 1 hafta ağrı devam etti. Özellikle gece üstüne yatamadım. İlk hamilelikte hiç aşılarımda ağrım olmamıştı.Bugün ilk aşımı vuruldum kızlar agri oluyor mu çok ebe biraz korkuttu da beni
İlk doğumumda 2 yıllık bir evliydim. Kv yi severdim zaten saygılı bir insanım kimseye lafım olmaz. O zamanda bebek daha küçük her fırsatta bol boş dinlendim. Evde kimseye ne yapıyor diye karışmadım laf etmedim. Ama arkamdan konuştuğunu duyduktan sonra kendisi ile ilgili tüm fikrim değişti. İnşallah gelmez diyorum.Neyiyle ilgilenecekmissin acaba? Kendi kizi olsa aynisini yapar miydi? Ne lüzumsuz insanlar var ya. Gölge etmesinler yeter. Safi stres baska hayirlari yok.
Evet o zaman ilerdeydi. Ama yanlis olcum olmus belli ki. Suan haftasi ile uyumlu. 406 gr 29 cm dedigözün aydın canım kilosu nasıl ilerde demiştin daha önce sanki
Sirt ustu ve yuzustu yatmamak gerek. Bende sagli sollu butun gece donerek uyuyorumHazır konusu acılmısken sorayım kızlar simdi solumuza yatmamız gerekiyor ya ben kendimi sagada dönmüs buluyorum bazende sırt üstü bile uyanıyorum uyumak kabus oldu zatenya kasık agrısı ya bel agrısı uyandıgımda hep oluyor bir zararı oluyor mudur acaba
Adetle usg farkli cikar ayni denk gelmez :)Selam kızlar.. Magnezyum çok iyi geldi ağtım kalmadı. Bir sorum var 9 kasımda 20+3 olacağım ayruntılıya gireceğim yalnız kafamı kurcalıyor 2 hastanede de 1 hafta önce gösteriyor dr bana 5 hafta sonra gel demişti 20+3 oluyor 21 de daha iyi diyoruz ya yani adet tarihimi mi yanlış hatırlıyorum diyeceğim ama program yüklü ona öle girmişim yani 2 hast dede 1 hafta ileri sizlerinde öylemi ultrason kağıdınızda yazanla gerçek haftanız aynımı
Maşallah gözün aydın canım ya benim detaylıda bir geleydiEvet o zaman ilerdeydi. Ama yanlis olcum olmus belli ki. Suan haftasi ile uyumlu. 406 gr 29 cm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?