21+4 de girdim cnm 438 gr di
Ayni sekilde kendisi hasta ya da o an yemege muhtac olan o olsaydi, seninle ilgili demedigini birakmazdi ama muhtemelnBen annemle ayrı şehirlerde yaşıyorum kv yakın 10dk sürmüyor arabayla. Hamileliğimin ilk aylarında bulantı ve halsizlikten 3 ay mutfağa giremedim. Ne yemeğe çağırdı ne pişirip getirdi. O günden beri bende buz oldum
Anladim cok tesekkurlercanım benim dr bir hafta bekle demişti dedim bekleyemem üstüm başım kan baticon ben eve gitmeyi bekliyorum banyo bandı aldım ve eve çıkar çıkmaz ilk işim ılık duş almaktı
ben sansliyim bu konuda benim kayinvalidem ozellikle kacar gelmez dogumda falanAynen benimde kv hiç gelmese diyorum. Hele doğum zamanı hiç gerek yok. Diğerinde gerçekten gezmeye gelir gibi geldi hastanede fazladan bir insan daha hiç yardımı olmadı. Birde evde ben sezaryanlı olduğumdan yatmayı tercih ediyordum bebek uyuyunca. Benim arkamdan laf etmiş birde benimle ilgilenmedi diyeşaka gibi yani. Eşimi uyardım doğumda bize lazım değil diye inşallah gelmez birde ona stres olmak istemiyorum
Kiziyorum insanliklari yok sonra nasil dunurler bir araya gelince mutlu olsunlar... kizlarini emanet etmisler gibi ama yok iste kiziyorum ama bosver neyse ne belki boylesi daha iyi senin acindanda ne kadar ekmek o jadar kofteAyni sekilde kendisi hasta ya da o an yemege muhtac olan o olsaydi, seninle ilgili demedigini birakmazdi ama muhtemeln
3 gun onde cikti cnm :) damarda drencte var ama sukur bu zamana kadar daha yansimadiGelişimi önde çıktı mı canım sata göre sağlıkla gelsin paşan
Harikaaa cok sevdim bu markayi internetten gordum ama kaliteli oldugu her halinden belliydi diger besiklere nazaran gule gule kullansin bebisimizGünaydın canım. Bende heyner beşik aldım. Ama henüz uyku setini sermedim. Eşim kurulumunu yaptı. Yıkayıp sercem.
Kolunu yorma iş yapma canım ben iş yaptım felaket ağrıdı 4 günBende bugün tetenoz oldum hafif hafif basladi bi agri insallah çok agrimaz
Al bi hamile magdur dahaben sansliyim bu konuda benim kayinvalidem ozellikle kacar gelmez dogumda falan2.gebeligimde asergenligim.cok zor geciyordu memlekettekilere geline bakmaya gidiyorum demis bi kere yemek bile yapmadi gozumu acamiyordum cok uykum geliyordu 3 yasinda kizim vardi oglenlere kadar benim kalkmami bekledi kahvalti bile hazirlamadi torununu bile doyurmadi bu kasimdaki ara tatilde bana yatili 1 hafta 10 gun kalmaya gelmeyi planliyorlar memleketten erzagi bahane edip hemde hic sevmedigim eltimle cocuklarla toplam 5 kisi tabiki kabul etmiycem musait degilim diycem degilmde zaten esime cocuklara zor yetiyorum
Ayyy annesi bu cok guzel poz vermissİste minnakim
Ben 20 haftada girmiştim. 316 gr çıkmıştıArkadaslar 20 haftada aurıntılıya giren var mı bu haftada bebiişleriniz kaç gram çıktı
Oyle canim ya valla. Damat olup da Sevilmeyen, kaba davranilan, ya da bacanak-kayinco/ damat cekismezligi yasayan bi erkek yok gercekten. Her sikinti kadinda. Hamileligi bari lohusaligi bari rahatca gecirilmesi saglansaKiziyorum insanliklari yok sonra nasil dunurler bir araya gelince mutlu olsunlar... kizlarini emanet etmisler gibi ama yok iste kiziyorum ama bosver neyse ne belki boylesi daha iyi senin acindanda ne kadar ekmek o jadar kofte
Yook ya gelmisler gecende gezmeye bu tarafa sehir disinda oturuyorlar ben zaten ihtiyacliyim bide bana sen otur yorma kendini kocami alip kendilerini gezdirip ictirip bize masraf yapip cekip gittiler. Ya ama egriyi dogruyu yanlisi her biseyede takarlar.. konusurlar... neyse bosvercen imkanin oldugu kadar uzak durcaksin.. yakinlik hic guzel degil herhalde cildirirdim..Al bi hamile magdur dahaAllah yardimcin olsun ins dedigin gibi, musait degilim demene ragmen, gelmezler
Sanki ayni donemden gecmemis, ayni seyleri yasamamis gibi davranan kaynana kayniyor her yer. Gercekten anlam veremiyorum.
Kimse de tutup demiyor ki, hamile gelin/kizin o haliyle, birak misafirlige yatili misafirlige asla gidip, rahatsiz etmiyelim, hatta aksine, varsa yardimci olabilecegimiz bi sey yardim edelim demiyorlar. Ilginc
Keske annem bize gelecek dogum icin rahatsiz olmazsiniz deglmi deseydin1 yillik evliyim esim tarafindan hic kimse evime gelmedi f arkli sehirlerde oldugumuz icin 8 bucuk Aylik hamile oldugum sira kaynim arabasini bulundugum sehirdeki sanayiye verecekmis subatta bir haftaligina bana gezmeye geleceklermis 2 cocuklari var duz duvara tirmanan kafayi Yemek uzereyim bu insanlar ne kadar dusuncesiz oluyor ya herkes kendi isinin bitmesine bakiyor
Yavrum yaa hic anlamiyolar ama kendileri zamaninda hic biyle sezeryan su bu olmadigi icinde bilmiyorlar. Ne konusursa konussun ne yaparsa yapsin salla.. bende olsam bebegim ve kendimle ilgilenirim.. Gelen napiyorsa yapsinAynen benimde kv hiç gelmese diyorum. Hele doğum zamanı hiç gerek yok. Diğerinde gerçekten gezmeye gelir gibi geldi hastanede fazladan bir insan daha hiç yardımı olmadı. Birde evde ben sezaryanlı olduğumdan yatmayı tercih ediyordum bebek uyuyunca. Benim arkamdan laf etmiş birde benimle ilgilenmedi diyeşaka gibi yani. Eşimi uyardım doğumda bize lazım değil diye inşallah gelmez birde ona stres olmak istemiyorum
Esimin ailesinde de vardi o huy maddi olarak cok yiprandik bi zaman. Bende koydum postami, ya yeter ya devam dedim. Sadece esimin degil, kv ve kp de dedim yuzlerine. Kaldi maddi durumlari iyi olmasina ragmen alirlardi her duzenli para bizden.Yook ya gelmisler gecende gezmeye bu tarafa sehir disinda oturuyorlar ben zaten ihtiyacliyim bide bana sen otur yorma kendini kocami alip kendilerini gezdirip ictirip bize masraf yapip cekip gittiler. Ya ama egriyi dogruyu yanlisi her biseyede takarlar.. konusurlar... neyse bosvercen imkanin oldugu kadar uzak durcaksin.. yakinlik hic guzel degil herhalde cildirirdim..
Aynen annem felan gelecek ayni anda degilde farkli zamanlarda gelebilirseniz bana yardimci olursunuz daha iyi desen. Ayip mi olacak yani oyle de alincaksa alinir sen yanlis bise demiyosunki...Keske annem bize gelecek dogum icin rahatsiz olmazsiniz deglmi deseydin
Sen ne dersen de, bebegi gorunce kimse umursamiyor valla, bebek nerde onlar oraya dolusuyorlar. Bi de ben dogumdan cikmadan once bebegi yukari bebek bakim odasina almışlardi ilk kontrolleri için, kv bi ciglik atmis herkes kadina bisi oldu sanmisBen bastan uyardim erkekler hic gelmesin ya hastanenin holunde beklesin ya da biryere gitsinler dogum sirasinda esim cagirir dedim :)
Masallahhhh bizde atlattik bugun :)kizlar ayrintili ultrasonum iyiydi oglusum 400 gr olmus cok sukur organlarimiz da iyi simdilik,darisi tum ayrintiliya gireceklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?