2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayni sekilde kendisi hasta ya da o an yemege muhtac olan o olsaydi, seninle ilgili demedigini birakmazdi ama muhtemeln

ben sansliyim bu konuda benim kayinvalidem ozellikle kacar gelmez dogumda falan 2.gebeligimde asergenligim.cok zor geciyordu memlekettekilere geline bakmaya gidiyorum demis bi kere yemek bile yapmadi gozumu acamiyordum cok uykum geliyordu 3 yasinda kizim vardi oglenlere kadar benim kalkmami bekledi kahvalti bile hazirlamadi torununu bile doyurmadi bu kasimdaki ara tatilde bana yatili 1 hafta 10 gun kalmaya gelmeyi planliyorlar memleketten erzagi bahane edip hemde hic sevmedigim eltimle cocuklarla toplam 5 kisi tabiki kabul etmiycem musait degilim diycem degilmde zaten esime cocuklara zor yetiyorum

Ayni sekilde kendisi hasta ya da o an yemege muhtac olan o olsaydi, seninle ilgili demedigini birakmazdi ama muhtemeln
Kiziyorum insanliklari yok sonra nasil dunurler bir araya gelince mutlu olsunlar... kizlarini emanet etmisler gibi ama yok iste kiziyorum ama bosver neyse ne belki boylesi daha iyi senin acindanda ne kadar ekmek o jadar kofte

Al bi hamile magdur daha Allah yardimcin olsun ins dedigin gibi, musait degilim demene ragmen, gelmezler
Sanki ayni donemden gecmemis, ayni seyleri yasamamis gibi davranan kaynana kayniyor her yer. Gercekten anlam veremiyorum.
Kimse de tutup demiyor ki, hamile gelin/kizin o haliyle, birak misafirlige yatili misafirlige asla gidip, rahatsiz etmiyelim, hatta aksine, varsa yardimci olabilecegimiz bi sey yardim edelim demiyorlar. Ilginc

Kiziyorum insanliklari yok sonra nasil dunurler bir araya gelince mutlu olsunlar... kizlarini emanet etmisler gibi ama yok iste kiziyorum ama bosver neyse ne belki boylesi daha iyi senin acindanda ne kadar ekmek o jadar kofte
Oyle canim ya valla. Damat olup da Sevilmeyen, kaba davranilan, ya da bacanak-kayinco/ damat cekismezligi yasayan bi erkek yok gercekten. Her sikinti kadinda. Hamileligi bari lohusaligi bari rahatca gecirilmesi saglansa
Benimki iyi sayilir bu konuda acikcasi, sansliyim. Ihtiyacin olsa cagir diyo, ki cagirsam herseyi yapar, dedikodumu yapmaz. Ama kendi annem icin ayni seyi soleyemem

Yook ya gelmisler gecende gezmeye bu tarafa sehir disinda oturuyorlar ben zaten ihtiyacliyim bide bana sen otur yorma kendini kocami alip kendilerini gezdirip ictirip bize masraf yapip cekip gittiler. Ya ama egriyi dogruyu yanlisi her biseyede takarlar.. konusurlar... neyse bosvercen imkanin oldugu kadar uzak durcaksin.. yakinlik hic guzel degil herhalde cildirirdim..

Keske annem bize gelecek dogum icin rahatsiz olmazsiniz deglmi deseydin

Yavrum yaa hic anlamiyolar ama kendileri zamaninda hic biyle sezeryan su bu olmadigi icinde bilmiyorlar. Ne konusursa konussun ne yaparsa yapsin salla.. bende olsam bebegim ve kendimle ilgilenirim.. Gelen napiyorsa yapsin

Esimin ailesinde de vardi o huy maddi olarak cok yiprandik bi zaman. Bende koydum postami, ya yeter ya devam dedim. Sadece esimin degil, kv ve kp de dedim yuzlerine. Kaldi maddi durumlari iyi olmasina ragmen alirlardi her duzenli para bizden.
Meger onu dememi beklemisler, guleryuzden - sessizlikten cok anlamazlarmis, para konusu defterini kapattik o gun bugundur sukur. Tavsiye ederim

Keske annem bize gelecek dogum icin rahatsiz olmazsiniz deglmi deseydin
Aynen annem felan gelecek ayni anda degilde farkli zamanlarda gelebilirseniz bana yardimci olursunuz daha iyi desen. Ayip mi olacak yani oyle de alincaksa alinir sen yanlis bise demiyosunki...

Ben bastan uyardim erkekler hic gelmesin ya hastanenin holunde beklesin ya da biryere gitsinler dogum sirasinda esim cagirir dedim :)
Sen ne dersen de, bebegi gorunce kimse umursamiyor valla, bebek nerde onlar oraya dolusuyorlar. Bi de ben dogumdan cikmadan once bebegi yukari bebek bakim odasina almışlardi ilk kontrolleri için, kv bi ciglik atmis herkes kadina bisi oldu sanmis biraz tepkileri asiri bizimkinin, o yüzden hastanede ortada dolanmasa iyi olur. Kp desen herseyin en iyisini o bilir, hic kimseyi hic biseyi begenmez, kesin hastanede orda burda soylenecek bisi bulur, valla lohusa kafayla hic cekilmezler. Ilkinde istanbuldaydik, kacma sansim yoktu, neyseki almanyaya cat kapi gelemiyorlar da bu sefer yırttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…