Bir aydir bugünü bekliyorim rahatladim artikMaşallah gözün aydın canım ya benim detaylıda bir geleydi
Ayy cok guzel masallahkizlar ayrintili ultrasonum iyiydi oglusum 400 gr olmus cok sukur organlarimiz da iyi simdilik,darisi tum ayrintiliya gireceklere
Ben kolumla hicbirsey yapmadim desem yeridir agri cok az oldu o da bi yarim saat 1 saat hissettirdi hafif kendini o kadar :)Bende yatmamaya calisim o zaman canım
Hadi bakalim bir hamisimiz daha ayrintiliyi atlatti :)kizlar ayrintili ultrasonum iyiydi oglusum 400 gr olmus cok sukur organlarimiz da iyi simdilik,darisi tum ayrintiliya gireceklere
Ay sukur ben sansliyim kv melek gibi hakkini yiyememAynen benimde kv hiç gelmese diyorum. Hele doğum zamanı hiç gerek yok. Diğerinde gerçekten gezmeye gelir gibi geldi hastanede fazladan bir insan daha hiç yardımı olmadı. Birde evde ben sezaryanlı olduğumdan yatmayı tercih ediyordum bebek uyuyunca. Benim arkamdan laf etmiş birde benimle ilgilenmedi diyeşaka gibi yani. Eşimi uyardım doğumda bize lazım değil diye inşallah gelmez birde ona stres olmak istemiyorum
Dun mide yuzunden agladim bile ben bugun biraz daha iyiyim amaMide yanması yaşayan varmı arkadaşlar
Benimde çok yanıyordu 3 gündür iyiyim..şimdide ona taktım kafayıDun mide yuzunden agladim bile ben bugun biraz daha iyiyim ama
Evet o zaman ilerdeydi. Ama yanlis olcum olmus belli ki. Suan haftasi ile uyumlu. 406 gr 29 cm dedi
Evet o zaman ilerdeydi. Ama yanlis olcum olmus belli ki. Suan haftasi ile uyumlu. 406 gr 29 cm dedi
benim ultrasonda 21+2 cikti ,erkek bebek 400 grArkadaslar 20 haftada aurıntılıya giren var mı bu haftada bebiişleriniz kaç gram çıktı
benim ultrasonda 21+2 cikti ,erkek bebek 400 gr
Ya en iyi kv ya da anne olsa bile, hastanede cidden kalabalik yapiyorlar. Benim ikisi de ev islerine vs cok yardimci olmuslardi haklarını yemiim simdi. Ama o hastanedeki iki gun, sicak kucucuk oda, babalar anneler hepsi icerde, soyle sere serpe acip çocuğu emziricem açamıyorum ustumde hep bi ortu gormesinler diye. Cok gerilmistim o donem. Bu sefer yurtdisinda olunca babalar zaten gelemiyor, vize falan çıkartmadik onlara. Esim anneni ister misin hastanede dedi bilet alırken, aman dedim basima bi de onu cikarma zaten dil bilmiyor yol bilmiyor bi de ona goz kulak olma stresini cekemem. O yuzden gelislerini doğum sonrasina gelecek şekilde planladik ki ayakbagi olmasinlar. Babalar desen ikisini de hic cekemem, cocuk yurumeye baslayana kadar gorusmesek daha iyiAynen benimde kv hiç gelmese diyorum. Hele doğum zamanı hiç gerek yok. Diğerinde gerçekten gezmeye gelir gibi geldi hastanede fazladan bir insan daha hiç yardımı olmadı. Birde evde ben sezaryanlı olduğumdan yatmayı tercih ediyordum bebek uyuyunca. Benim arkamdan laf etmiş birde benimle ilgilenmedi diyeşaka gibi yani. Eşimi uyardım doğumda bize lazım değil diye inşallah gelmez birde ona stres olmak istemiyorum
Pazartesi benim de detayli, gelemedi bi turlu...Ayy cok guzel masallahdarisi basimiza, bende merakla bekliyorum detayli gununu valla, gecmek bilmio zaman.
Takma cnm yediklerimizle de alakali sahsen benim oyle deneme yanilma yontemiyle ogreniyorum :)Benimde çok yanıyordu 3 gündür iyiyim..şimdide ona taktım kafayı
21+4 de girdim cnm 438 gr diArkadaslar 20 haftada aurıntılıya giren var mı bu haftada bebiişleriniz kaç gram çıktı
Ben bastan uyardim erkekler hic gelmesin ya hastanenin holunde beklesin ya da biryere gitsinler dogum sirasinda esim cagirir dedim :)Ya en iyi kv ya da anne olsa bile, hastanede cidden kalabalik yapiyorlar. Benim ikisi de ev islerine vs cok yardimci olmuslardi haklarını yemiim simdi. Ama o hastanedeki iki gun, sicak kucucuk oda, babalar anneler hepsi icerde, soyle sere serpe acip çocuğu emziricem açamıyorum ustumde hep bi ortu gormesinler diye. Cok gerilmistim o donem. Bu sefer yurtdisinda olunca babalar zaten gelemiyor, vize falan çıkartmadik onlara. Esim anneni ister misin hastanede dedi bilet alırken, aman dedim basima bi de onu cikarma zaten dil bilmiyor yol bilmiyor bi de ona goz kulak olma stresini cekemem. O yuzden gelislerini doğum sonrasina gelecek şekilde planladik ki ayakbagi olmasinlar. Babalar desen ikisini de hic cekemem, cocuk yurumeye baslayana kadar gorusmesek daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?