2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay sukur ben sansliyim kv melek gibi hakkini yiyemem

Ya en iyi kv ya da anne olsa bile, hastanede cidden kalabalik yapiyorlar. Benim ikisi de ev islerine vs cok yardimci olmuslardi haklarını yemiim simdi. Ama o hastanedeki iki gun, sicak kucucuk oda, babalar anneler hepsi icerde, soyle sere serpe acip çocuğu emziricem açamıyorum ustumde hep bi ortu gormesinler diye. Cok gerilmistim o donem. Bu sefer yurtdisinda olunca babalar zaten gelemiyor, vize falan çıkartmadik onlara. Esim anneni ister misin hastanede dedi bilet alırken, aman dedim basima bi de onu cikarma zaten dil bilmiyor yol bilmiyor bi de ona goz kulak olma stresini cekemem. O yuzden gelislerini doğum sonrasina gelecek şekilde planladik ki ayakbagi olmasinlar. Babalar desen ikisini de hic cekemem, cocuk yurumeye baslayana kadar gorusmesek daha iyi

Ben annemle ayrı şehirlerde yaşıyorum kv yakın 10dk sürmüyor arabayla. Hamileliğimin ilk aylarında bulantı ve halsizlikten 3 ay mutfağa giremedim. Ne yemeğe çağırdı ne pişirip getirdi. O günden beri bende buz oldum

Ben bastan uyardim erkekler hic gelmesin ya hastanenin holunde beklesin ya da biryere gitsinler dogum sirasinda esim cagirir dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…