- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya esimle bizde saglikciyiz calisiyoruz diye afedersin uydurcak adam ariyorlar halbuki kari koca olarak emekli evleri herseyleri var.. ogullari yanlarinda gepside calisiyor.. ama burda ne war ne yesek kadin kocasi ne dese he diyen biri.. kendiside cekip ceviren biri degil.. ay neyse istemiyorum gekcejlerse gelsin gitsinler.. milletin torunlari olur dedeleri ah bizde ne yapsak ne yapsak derler bilmiyorum ilk torunlari gorcez.. ya geldiklerinde isten izin almamisim kocamda ayni sekilde onlara zaman ayiramadik diye alinmislar.. neyse ya dusunmicem valla cildiriyorum yoksaEsimin ailesinde de vardi o huy maddi olarak cok yiprandik bi zaman. Bende koydum postami, ya yeter ya devam dedim. Sadece esimin degil, kv ve kp de dedim yuzlerine. Kaldi maddi durumlari iyi olmasina ragmen alirlardi her duzenli para bizden.
Meger onu dememi beklemisler, guleryuzden - sessizlikten cok anlamazlarmis, para konusu defterini kapattik o gun bugundur sukur. Tavsiye ederim
Evet bugun ayrintili oldu. 21+2 ydim bugünAyrıntılı da bakıldı dimi canım tam olarak kaçıncı haftada sın.. Sağlıkla gelsin prenses
Benim annemleri tarif ettin sanki :)Oyle canim ya valla. Damat olup da Sevilmeyen, kaba davranilan, ya da bacanak-kayinco/ damat cekismezligi yasayan bi erkek yok gercekten. Her sikinti kadinda. Hamileligi bari lohusaligi bari rahatca gecirilmesi saglansa
Benimki iyi sayilir bu konuda acikcasi, sansliyim. Ihtiyacin olsa cagir diyo, ki cagirsam herseyi yapar, dedikodumu yapmaz. Ama kendi annem icin ayni seyi soleyemem
Anladım tatlim sağolKolunu yorma iş yapma canım ben iş yaptım felaket ağrıdı 4 gün
Bizim kp de pek birsey begenmez cnm ama anlayislidirlar kizinda bile durmak istemedi.Ama ins ailem cok basimi sisirmez diyorum ben annemle simdiden tartisiyoruz :)Sen ne dersen de, bebegi gorunce kimse umursamiyor valla, bebek nerde onlar oraya dolusuyorlar. Bi de ben dogumdan cikmadan once bebegi yukari bebek bakim odasina almışlardi ilk kontrolleri için, kv bi ciglik atmis herkes kadina bisi oldu sanmisbiraz tepkileri asiri bizimkinin, o yüzden hastanede ortada dolanmasa iyi olur. Kp desen herseyin en iyisini o bilir, hic kimseyi hic biseyi begenmez, kesin hastanede orda burda soylenecek bisi bulur, valla lohusa kafayla hic cekilmezler. Ilkinde istanbuldaydik, kacma sansim yoktu, neyseki almanyaya cat kapi gelemiyorlar da bu sefer yırttım
Bizede atarmisin bakalim :)Enucuzbebekmarket com sitesinden aldigim urunler biraz ince ama gayet is gorur kimisi cok guzell.. hersey gorundugu gibi ve fiyatlari getcektenn cok uygun kendim gordum bizzat aldigim kiyafetler elime geldi herbiri cok guzel.. herkese oneririm
Saglikta hangi bolum cnm ben de saglikciyim :)Ya esimle bizde saglikciyiz calisiyoruz diye afedersin uydurcak adam ariyorlar halbuki kari koca olarak emekli evleri herseyleri var.. ogullari yanlarinda gepside calisiyor.. ama burda ne war ne yesek kadin kocasi ne dese he diyen biri.. kendiside cekip ceviren biri degil.. ay neyse istemiyorum gekcejlerse gelsin gitsinler.. milletin torunlari olur dedeleri ah bizde ne yapsak ne yapsak derler bilmiyorum ilk torunlari gorcez.. ya geldiklerinde isten izin almamisim kocamda ayni sekilde onlara zaman ayiramadik diye alinmislar.. neyse ya dusunmicem valla cildiriyorum yoksa
Canım geç oldu birazGünaydınnNasıl geçti detaylı?
Ne iyi iste. Alindilarsa, gelmesinler size. Almasinlar paranizi.Ya esimle bizde saglikciyiz calisiyoruz diye afedersin uydurcak adam ariyorlar halbuki kari koca olarak emekli evleri herseyleri var.. ogullari yanlarinda gepside calisiyor.. ama burda ne war ne yesek kadin kocasi ne dese he diyen biri.. kendiside cekip ceviren biri degil.. ay neyse istemiyorum gekcejlerse gelsin gitsinler.. milletin torunlari olur dedeleri ah bizde ne yapsak ne yapsak derler bilmiyorum ilk torunlari gorcez.. ya geldiklerinde isten izin almamisim kocamda ayni sekilde onlara zaman ayiramadik diye alinmislar.. neyse ya dusunmicem valla cildiriyorum yoksa
İnceledi tabiki ama incelerken çokta fazla konuşmadı soğuk bi doktor gibi geldi bana@
Gozun aydın canım nasıl memnun kaldın mı doktordan ? Ne kadar sürdü güzel inceliyomu
Tam 21 haftada girdim ayrıntılıya bugün 21+1 olduk çok şükürMasaallah Kac haftadasn canim .
]
Çakmak Erdem hastanesi 375 tl doktorun adı EbruMerhaba sz hangi doktora randevu aldınız acaba bnde aradım erdemi 450-500 tl arası fiyat verdiler bana
Yok cnm gelmezler heralde Bu konuda eş cok onemli esim hakda veriyor ama ben diyemem sen de diyor musait degilim die oysa ben esimin demesini isterdimAl bi hamile magdur dahaAllah yardimcin olsun ins dedigin gibi, musait degilim demene ragmen, gelmezler
Sanki ayni donemden gecmemis, ayni seyleri yasamamis gibi davranan kaynana kayniyor her yer. Gercekten anlam veremiyorum.
Kimse de tutup demiyor ki, hamile gelin/kizin o haliyle, birak misafirlige yatili misafirlige asla gidip, rahatsiz etmiyelim, hatta aksine, varsa yardimci olabilecegimiz bi sey yardim edelim demiyorlar. Ilginc
Evet bugun ayrintili oldu. 21+2 ydim bugün
Kac cikti ki, tedirgin oldun canim ?Benim bebek fazla çıktı biraz acaba şeker falan mı var korktum şimdi
Hadi bakalim el mi yaman yoksa biz miEn iyi kaynana, hatta kendi annen bile o surecte sana cok kotu gelebiliyor. Ne yazikki cok nadir güllük gülistanlık atlatan.
Ben 8. Gün yalnız birakıldım. Ayni sehir farkli semtlerdeydik o zaman. Bunu da asla unutmadim. Bu lohusalıkta gumbur gumbur geliyorum inşallah. Hiç birşeye karismalarini istemiyorum
Tamam kuzumm atiyorumBizede atarmisin bakalim :)
Çok güzellerr güle güle giydirmek nasip olsunTamam kuzumm atiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?