2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İki kızı olanlara gıptayla bakıyorum. Maşallah ne şanslısınız. Halt etmiş öyle düşünenler. Sağlıkla büyüsünler abla kardeş. Doktorum son ultrasonda ilk olarak "Hala erkek" dedi. Kız istediğimizi ne kadar belli ettiysek Rabbim sağlık sıhhat versin tabi

Ben de. Yumurtlamadan 4 gun once hamile kaldim erkek. Zaten belirleyici taraf erkek olunca bana cok mantikli gelmedi o teori
Yani erkek belirliyor evet ama acaba bir etkisi varmı çok duydum çevremden de adetten hemen sonra mesela gerçi çok iyi bilmek gerek zamanı sonuçta 4 güne kadar bile yaşıyor spermler kız için derler yumurtlamadan önce diye merak ettim acaba gerçeklik payı varmı benimde öylede...

peki asagida dediginde dikkat ettigin bi sey oldu mu. Uzanmak dinlenmek gibi

Ben 2 gündür çok gezdim yaa pek bi ihtiyacım kalmadı bebişim yorulmamıştır inşallah bi yandan geziyorum bi yandan da ona bi şey olacak diye korkuyorum ama artık evimde dinlenirim
Birsey olmaz cnm emin ol kendinizi bu kadar dinlemeyin vucudunuzu sonra evhamlaniyorsunuz :)

Ya ogrendiniz mi kizlar ozel hastanede sezeryan olacaklar ne kadar ucret odeyeceginizi ayy ben şok oldum.. acep kac gun kaliyoruz onuda bilemiyorum normal kosullar altinda.. hakkimizda hayirlisi evlatlarim icin kazaniyoruz ama tup bebekti ilacti hastaneydi suydu buydu derken bi ikinci el araba parasi verecez herhalde yav Allah herkese evlat versin
Sen bebeklerin isimlerine karar verdin mi :)
Yok kuzum biraz daha vaktimiz var herhalde

Ben 2 gündür çok gezdim yaa pek bi ihtiyacım kalmadı bebişim yorulmamıştır inşallah bi yandan geziyorum bi yandan da ona bi şey olacak diye korkuyorum ama artık evimde dinlenirim
Dinlenirsin merak etme son haftalara dogru cok yorulmamaya bakin bnce... doktor kuzenim hemde kendisi jinekolog.. gorumcesinin dugununde bir hafta boyunca hazirliklarini yardim etti sonra 34. Haftada bebegini zorla ilacla tuttular derken mecbur kaldi dogurdu yani bu herkes icinde gcerli degil ama hersey gibi bunada dikkat etmeliyiz.. dinlenme zamanimizda ayaklarimizi vucudumuzdan biraz daha yukariya kaldirmaliyiz.. sirt ustu yatabilirken keyfini cikarmaya dvam edelim.. son haftalarda bu kadar rahat olamayacagiz

Ayy kuzumm kiz bebek baskaa erkek bebek baska... Allah onlara ana sevgisi baba sevgisi kardes sevgisi hayirli evlat olmayi nasip etsin benimd ikizlerimde 13. Haftada doktorlar ikisine erkek dediler tabi net olmayabilir dediler... ben belli etmesemde cok uzuldum.. bi tanesi bari kiz olsaydi dedim.. yani icimdn iki kiz yada bi kiz bi erkek geciriyodum.. ikiside erkek olmasina zamanla alistirdim yaklasik 5 hafta.. cunku hinzirlar 16. Haftada gittigimde gostermediler kendilerini.. sonra tekrar gittik ki biri kiz biri erkekmis dunyalar benim oldu.. Allah biliyor ama iki erkegede o kadar alistimki ohh hicbir arkadas sikintisi olmadan hayatlarina devam ederler.. birbirlerine desttek olurlar diyodum.. nasip kismet kisaca

Anladm canim sagol ckmaz insaallah bisey

Bende bu sekilde dusunuyodum kilo degil saglik onemli diye hala karardaym zaten zayfiligina takilmiyorm gecen hafta 2-3 gun fark vardi suan 1 hafta esit giderse her hafta 1 hafta eksik olarak olsun derim . ama ilerleyen haftalarda bu geriden gelme haftasiyla arasi dahada acilirmi diye endiselendim cnku 8-9 gunde bianda iki kati fark olmus. Dahada gerilemesinden yana korkum yoksa eltiminde 2 hafta geriden geliyodu ama hep ayni gidiyodu zayif dogsada duzenli bir artis vardi gelisiminde kuveze falan girmedi saglikliydi onemli olan bunlar yani yoksa kilolu bebek takintilarim yok

Evet dün girdim bende canim. 406 gr 29 cm dedi. Kesin kız dedi

Ben iki hastaneye gidiyorum. Birisi 1900 dedi. Digerine henuz sormadim ama en az 3000 derler :)

slm kizlar kaçıncı haftadasiniz ve kac kilo aldiniz ben 21+3 üm 4.5 kilo aldim ama 67 ile baslamistim 71.5 um cok almayim diyorum calisiyorum evde de kizim var hareketliyimde herhalde normal olarak aliyorum

slm kizlar kaçıncı haftadasiniz ve kac kilo aldiniz ben 21+3 üm 4.5 kilo aldim ama 67 ile baslamistim 71.5 um cok almayim diyorum calisiyorum evde de kizim var hareketliyimde herhalde normal olarak aliyorum
Kilo almadim cnm daha

Kizlar selamlar bi sey sorcam size bi kac gundur ara ara çok siddetli olmayan vajina agrisi yasiyorum normal mi sizde de oluyor mu?
Benimde öyle ağrı sancı yaşıyorum ara ara dün kontrolüm vardı doktor plesanta aşağıda biraz ondan dedi ilişki önermedi bir süre ara verin dedi 3 hafta sonra yukarı çıkar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…