2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde öyle ağrı sancı yaşıyorum ara ara dün kontrolüm vardı doktor plesanta aşağıda biraz ondan dedi ilişki önermedi bir süre ara verin dedi 3 hafta sonra yukarı çıkar dedi
Aynisini kendi doktorum dedi bana da. Bakalim bekliyoruz ciksin bocukler yukari insallah

peki asagida dediginde dikkat ettigin bi sey oldu mu. Uzanmak dinlenmek gibi
Rapor almadım. Üstüne bir de grip oldum üstelik ama rapor alırsam sınav haftası öncesi vicdan azabı çekerdim Konuşmanın üstüne doktor ilişki yasak ve mümkün olduğunca dinlenelim diye sesli mesaj göndermiş Ben de işte elimden geldiğince dinlendim. Temizlik işi için hemen haftada iki gün gelecek bir yardımcı bulduk. Ama yemek falan kendim hallettim yine de.. Öyle işte. Fakat geçen haftaki kontrolde doktorum dikkat etmen gereken birşey yok, gayet sağlıklı bir gebelik dedi.. 4 hafta sonra çağırdı yine

Ben de yazili haftam diye rapor almak istemiyorum 8 kasima kadar en azindan. Dinlenmeye calisiyorum evde okulda pek mumkun olmuyor bakalim insallah benimki de yukari cikar

Hepsi kabul tabi de bir de gönülden geçen var işte. İnsan engel olamıyor Doktor da avutuyor beni, iki erkek annesi olacaksın ne güzel, sırtın yere gelmez diyor

Ama bi gun yoksa bi gun baski hissediyorum karnimin altinda bu da canimi sıkıyor biraz

Aslında demek istediğim zayıf kilolu takıntınız olduğu değildi. İki sefer de olmuş olabilecek yanılma payını göz önünde bulundurun idi. Yanlış amlaşıldıysam kusura bakmayın. Benim de 21 haftalık 363 gr çıktı ve gayet iyi dedi doktor. Sizin de benzer bir rakam diye hatırlıyorum ama iki bebeğin ağırlığını kıyaslamak yerine o şekilde açıklamak istedim

Kızlar mesajlarınızı okuyorum işten fırsat buldukça cicişler alanlar var güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah bizde detaylı ultrasonumuza girdik sıkıntı yok dedi Dr. çok şükür gelişimi boyu kilosu normalmiş haftaya yine gideceğiz rutin kontrole . İdrar yolu enfeksiyonu için bu zamana kadar verdiği antibiyotikleri kullanmadım hiç. Ama yanma kaşıntı ara ara oluyor . Ne yapsam bilemiyorum hala kararsızım

Son düzenleme:
Ne kadara yaptırdınız acaba? Ben çapa perinatolojiden aldım randevu ama ertelediler. Geç olacak gibi geliyor. Muayenehanesi yakınsa ve fiyatı uygunsa düşünebilirim

Ama bi gun yoksa bi gun baski hissediyorum karnimin altinda bu da canimi sıkıyor biraz
Bende de oluyor. Hani uzun süre tuvaletinizi tutarsınız da sonra hafif hafif ağrır ya, ona benzetiyorum. 57.5 aç 58 tok geliyordum hamile kaldığımda. Şimdi tok 63 oldu ama bir ayda 2.5 kilo almışım. Çok dedi Sen rahatsız olmuyorsan benim için sorun yok dedi ama ben yere oğlumla oynamak için falan oturuyorum bazen kalkamıyorum yerimden. Karnım davul gibi oluyor. Vücut ağrılarım çok şükür kalsiyumdan sonra azaldı ama karnımı taşıyamıyorum

Ben de. Yumurtlamadan 4 gun once hamile kaldim erkek. Zaten belirleyici taraf erkek olunca bana cok mantikli gelmedi o teori
Ovulasyon testiylemi takip ettiniz programlar yanıltıyor benim programa göre birşwşmenin olduğu gün çatlamış olması gerekti ama testle takip ettim 3. Günü geöti

Yok yanlis anlamadim tabiki anladim seni bende onu sorun etmedigimi aciklamak istedim :)

Kızlar napıyorsunuzz. 7.koğuştaki mucize filmine gittim bugün. İzleyen var mı bilmiyorum ama en iyisi izlemeyin...Ağlamaktan helak oldum. Ben ağladıkça oğluşum tekmeledi ağlama dercesine inşallah onu üzmemişimdir. Film çok güzeldi ama başından sonuna kadar ağladım gözlerim şişti hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…