Teşekkür ederiz canımGule gule kullanin cnm
55 le başladım 62 63 arasıyım şuanda.slm kizlar kaçıncı haftadasiniz ve kac kilo aldiniz ben 21+3 üm 4.5 kilo aldim ama 67 ile baslamistim 71.5 um cok almayim diyorum calisiyorum evde de kizim var hareketliyimde herhalde normal olarak aliyorum
Aynisini kendi doktorum dedi bana da. Bakalim bekliyoruz ciksin bocukler yukari insallahBenimde öyle ağrı sancı yaşıyorum ara ara dün kontrolüm vardı doktor plesanta aşağıda biraz ondan dedi ilişki önermedi bir süre ara verin dedi 3 hafta sonra yukarı çıkar dedi
Aaaaa çok yakınız canım ben de bandırmalıyım beaCanımmm Balıkesirliyimmm ilçesi gönen
Rapor almadım. Üstüne bir de grip oldum üstelik ama rapor alırsam sınav haftası öncesi vicdan azabı çekerdimpeki asagida dediginde dikkat ettigin bi sey oldu mu. Uzanmak dinlenmek gibi
Ben de yazili haftam diye rapor almak istemiyorum 8 kasima kadar en azindan. Dinlenmeye calisiyorum evde okulda pek mumkun olmuyor bakalim insallah benimki de yukari cikarRapor almadım. Üstüne bir de grip oldum üstelik ama rapor alırsam sınav haftası öncesi vicdan azabı çekerdimKonuşmanın üstüne doktor ilişki yasak ve mümkün olduğunca dinlenelim diye sesli mesaj göndermiş Ben de işte elimden geldiğince dinlendim. Temizlik işi için hemen haftada iki gün gelecek bir yardımcı bulduk. Ama yemek falan kendim hallettim yine de.. Öyle işte. Fakat geçen haftaki kontrolde doktorum dikkat etmen gereken birşey yok, gayet sağlıklı bir gebelik dedi.. 4 hafta sonra çağırdı yine
Hepsi kabul tabi de bir de gönülden geçen var işte. İnsan engel olamıyorAyy kuzumm kiz bebek baskaa erkek bebek baska... Allah onlara ana sevgisi baba sevgisi kardes sevgisi hayirli evlat olmayi nasip etsin☺benimd ikizlerimde 13. Haftada doktorlar ikisine erkek dediler tabi net olmayabilir dediler... ben belli etmesemde cok uzuldum.. bi tanesi bari kiz olsaydi dedim.. yani icimdn iki kiz yada bi kiz bi erkek geciriyodum.. ikiside erkek olmasina zamanla alistirdim yaklasik 5 hafta.. cunku hinzirlar 16. Haftada gittigimde gostermediler kendilerini.. sonra tekrar gittik ki biri kiz biri erkekmis dunyalar benim oldu.. Allah biliyor ama iki erkegede o kadar alistimki ohh hicbir arkadas sikintisi olmadan hayatlarina devam ederler.. birbirlerine desttek olurlar diyodum.. nasip kismet kisaca☺
Ama bi gun yoksa bi gun baski hissediyorum karnimin altinda bu da canimi sıkıyor birazRapor almadım. Üstüne bir de grip oldum üstelik ama rapor alırsam sınav haftası öncesi vicdan azabı çekerdimKonuşmanın üstüne doktor ilişki yasak ve mümkün olduğunca dinlenelim diye sesli mesaj göndermiş Ben de işte elimden geldiğince dinlendim. Temizlik işi için hemen haftada iki gün gelecek bir yardımcı bulduk. Ama yemek falan kendim hallettim yine de.. Öyle işte. Fakat geçen haftaki kontrolde doktorum dikkat etmen gereken birşey yok, gayet sağlıklı bir gebelik dedi.. 4 hafta sonra çağırdı yine
Aslında demek istediğim zayıf kilolu takıntınız olduğu değildi. İki sefer de olmuş olabilecek yanılma payını göz önünde bulundurun idi. Yanlış amlaşıldıysam kusura bakmayın. Benim de 21 haftalık 363 gr çıktı ve gayet iyi dedi doktor. Sizin de benzer bir rakam diye hatırlıyorum ama iki bebeğin ağırlığını kıyaslamak yerine o şekilde açıklamak istedimBende bu sekilde dusunuyodum kilo degil saglik onemli diye hala karardaym zaten zayfiligina takilmiyorm gecen hafta 2-3 gun fark vardi suan 1 hafta esit giderse her hafta 1 hafta eksik olarak olsun derim . ama ilerleyen haftalarda bu geriden gelme haftasiyla arasi dahada acilirmi diye endiselendim cnku 8-9 gunde bianda iki kati fark olmus. Dahada gerilemesinden yana korkum yoksa eltiminde 2 hafta geriden geliyodu ama hep ayni gidiyodu zayif dogsada duzenli bir artis vardi gelisiminde kuveze falan girmedi saglikliydi onemli olan bunlar yani yoksa kilolu bebek takintilarim yok
Hayırlı uğurlu olsun inşallahEvet dün girdim bende canim. 406 gr 29 cm dedi. Kesin kız dedi
Ne kadara yaptırdınız acaba? Ben çapa perinatolojiden aldım randevu ama ertelediler. Geç olacak gibi geliyor. Muayenehanesi yakınsa ve fiyatı uygunsa düşünebilirimYok bence ideal hafta. Hatta ben 19+3 te gittim. Çapa tıp fakültesinde perinatoloji bölümünde doc drun özel muayenehanesine gittim. Aynı zamanda da çapa tıpta perinatoloji böülümünün konseyinde.
Gayette herseyine detaylıca baktı her bir organını dikkatlice inceledi hatta sırtı dönüktü kalbi iyi göremedi dönsün diye cok ugrastı dönmedi dısarı cıktım 5 dk yürüdüm bebis döndü tek tek odacıklarına kadar inceledi.
Anladım canım hergün bişi öğreniyorum. inşallah sağlıcakla doğar bebişlerimizKan akisini yavaslatiyor. Sebebini bilmiyorum
Bende de oluyor. Hani uzun süre tuvaletinizi tutarsınız da sonra hafif hafif ağrır ya, ona benzetiyorum. 57.5 aç 58 tok geliyordum hamile kaldığımda. Şimdi tok 63 oldu ama bir ayda 2.5 kilo almışım. Çok dediAma bi gun yoksa bi gun baski hissediyorum karnimin altinda bu da canimi sıkıyor biraz
Ovulasyon testiylemi takip ettiniz programlar yanıltıyor benim programa göre birşwşmenin olduğu gün çatlamış olması gerekti ama testle takip ettim 3. Günü geötiBen de. Yumurtlamadan 4 gun once hamile kaldim erkek. Zaten belirleyici taraf erkek olunca bana cok mantikli gelmedi o teori
Yok yanlis anlamadim tabiki anladim seni bende onu sorun etmedigimi aciklamak istedim :)Aslında demek istediğim zayıf kilolu takıntınız olduğu değildi. İki sefer de olmuş olabilecek yanılma payını göz önünde bulundurun idi. Yanlış amlaşıldıysam kusura bakmayın. Benim de 21 haftalık 363 gr çıktı ve gayet iyi dedi doktor. Sizin de benzer bir rakam diye hatırlıyorum ama iki bebeğin ağırlığını kıyaslamak yerine o şekilde açıklamak istedim
Nöbet tutmadım hiç okul acildigindan bu yana fazla öğretmen olunca gerek kalmadı ama her gün 8 saat ders eve kendiminzor atiyorum Allah yatdimcuk8z olsun senin de gözün aydinBenimde bugün nöbet günümdü. Son nöbetimi tuttum
Olabilir valla yok canim ıstanbul da yasiyorum. SenAkraba çıkmayalımbiga da mı yaşıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?