2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
slm kizlar kaçıncı haftadasiniz ve kac kilo aldiniz ben 21+3 üm 4.5 kilo aldim ama 67 ile baslamistim 71.5 um cok almayim diyorum calisiyorum evde de kizim var hareketliyimde herhalde normal olarak aliyorum
22+4'üm canım. 52 ile başladım tok karnına 60 kilo oldum. Biraz fazla kilo aldım galiba

22+4'üm canım. 52 ile başladım tok karnına 60 kilo oldum. Biraz fazla kilo aldım galiba
Hiç unutmuyorum. İlk oğlumda 24.haftada doktor baskülden indikten sonra "Kaç kilo ile tamamlamayı planlıyorsunuz?" demişti. "Bilmem. Hiç düşünmedim" dedim. "Belli oluyor" dedi. 8 kilo almıştım Sonraki 14 haftayı nasıl sadece 6 kilo alarak kapattım hiç bilmiyorum. Ne kader utandıysam...

slm kizlar kaçıncı haftadasiniz ve kac kilo aldiniz ben 21+3 üm 4.5 kilo aldim ama 67 ile baslamistim 71.5 um cok almayim diyorum calisiyorum evde de kizim var hareketliyimde herhalde normal olarak aliyorum
Ben en son 7 kilo almıştım. Bu hamilelik çok farklı ilerliyor diğerine göre. Baya kilo alarak bitireceğim sanırım hayırlısı

Aldıkça alıyordum

Eklentiler

• A1B085AE-059E-464F-8999-F7F4717D1B4E.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 020153E7-438B-44E7-98B0-E178DB5859D9.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 012FFFC5-8308-4D0B-B9AD-623958C5A8D7.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 299DD918-BEA0-40B9-8979-44A507F84918.webp
    29 KB · Görüntüleme: 39
  • 46040D01-5F9C-4E47-A8E4-3B958A39928F.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 44
Nöbet tutmadım hiç okul acildigindan bu yana fazla öğretmen olunca gerek kalmadı ama her gün 8 saat ders eve kendiminzor atiyorum Allah yatdimcuk8z olsun senin de gözün aydin
Benimde okul başında direk derslerimi azalttılar. 27 den 17ye. Her gün 3-4 saat dersim oluyor.Rahat olunca nöbetide tuttum.Hayırlısı ile bitti

Ben ilkinde 15 kilo aldım. 1 yılda -5 kiloda fazladan verdim. Bunda öyle olmayacak gibi. Yaş bir faktör bence. 35 yaşındayım.
cinsiyet farkliysa de olabilir cnm her hamilelikte de degisiyor ben de 29 yasindayimkizimda 24 yasindaydim

Canım seninle günlerimiz yakın ve başlangıç kilomuz ve şu anki kilomuz da neredeyse aynı. Bazen ben de kendimi tutamıyorum fazla kaçırdığım oluyor. Ama bazı günler de elimden geldiğince dengelemeye çalışıyorum. Dün görümcem beni görünce duba gibi olmuşsun tarzında birşey söyledi. Şaka yaptı aklınca ama çok canım sıkıldı. Bunu sık sık yapar zaten. Eleştirip tat kaçırmak hayat amacı gibi. Tv izlerken bile herkesi eleştirir. Onun kaşı yamuk bunun burnu büyük gibi şeyler. Ne hikmetse hiç te kimseyi beğenmez. Kendisi de 4 aylık hamile ve hamile olmayan birine göre bile aşırı zayıf ve inanılmaz solgun duruyor. Fakat ben hiç kimsenin yüzüne bu tarz şeyler söyleyemem. Tam tersi moral ve motive edici şekilde konuşurum. Ha bu arada ben kendimi biliyorum , boyum 1.68 ve kilom da 70 şu an. 66 ile başladım. Yani duba gibi bi durumum yok. Yani olsa ne olacak ki. Allah bize ve bebişlerimize sağlık afiyet versin. Kilonun ne önemi var. Senin mesajın üzerine böyle içimi dökmüş gibi oldum ama ölçülerimizin benzemesi de beni mutlu etti ☺

Ne kadara yaptırdınız acaba? Ben çapa perinatolojiden aldım randevu ama ertelediler. Geç olacak gibi geliyor. Muayenehanesi yakınsa ve fiyatı uygunsa düşünebilirim
İbrahim Bey den mi aldınız randevu; kasımın ilk haftası yoktu. Öyle demislerdi banada. 500 tl ye yaptırdım. Mecidiyeköyde fransız lape hastanesinin hemen karsısında.

Merhaba, benimde kasilmalarim oluyor ve kasilmalar kanamaya sebep olabiliyor. Doktorum kadilmalari onlemek icin magnezyuma başlattı sen de doktoruna bunu sorabilirsin.

Arkadaşlar bir sorum var cinsiyet için hatırlıyormusunuz yumurtlama günü öncesi yada sonrası cinsiyet için hangi gün hamiş kaldığınızı
Evet canım ben hep uygulamadan takip ediyordum tek iliskide; yumurtlama gunumden 2 gun once cinsiyet erkek

Ben daha hic 2020 fiyatlarinu sormadim 2016 da ayni dr ayni hastane 4.150 tlye spinal ile sezeryan olmustum. Off Allah yardimcimiz olsun. Benim hastanede sezeryanda 2 gun kaliyorsun. Arkadasim dogum yapti sezeryanla baska hastanede 1 gun kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…