Kızan dediğine göre bizdensin nerelisinBen iyiyim canım ağrım sızım yok şuan baskıda yok tatlı birşeyler yiyorum hatta benim kızanım kıpır kıpır sen nasıl oldun
Gr cok degiskenlik gosterir cihazdan cihaza. Banada 19 haftalikken dr 417 gr dedi. Dün 21+1 de detaylida 406 gr denildi. Bende sasirdim üzüldüm. Gayet normal dedi dr.Kizlar bugun kontrole gittim 356 gram olmus bebegim 21+0 da bana kucuk geldi doktor 2 hafta sonraya tekrar cagirdi . Seker testi icin dedi suan 1 hafta geriden gidiyor sanirim doktor soylemedi ben olcumlerde o sekilde gordum. 1 hafta buyuk bisey degil ama gecen gittigimde 2-3 gundu fark 9 gun sonra 6+7 gune cikmis canim sıkıldı annelik ne garip duyguymus cokta dikkat edip yaricak seyler yiyorum surekli. Yarin aksam detayli var bakalim neler dicek doktor cok merak ediyorum. Hayirli haberler olsun insaallah. Sizin 21 de kacti gramlar
21+4 de 438 gr dedi yanlis hatirlamiyorsam cnmKizlar bugun kontrole gittim 356 gram olmus bebegim 21+0 da bana kucuk geldi doktor 2 hafta sonraya tekrar cagirdi . Seker testi icin dedi suan 1 hafta geriden gidiyor sanirim doktor soylemedi ben olcumlerde o sekilde gordum. 1 hafta buyuk bisey degil ama gecen gittigimde 2-3 gundu fark 9 gun sonra 6+7 gune cikmis canim sıkıldı annelik ne garip duyguymus cokta dikkat edip yaricak seyler yiyorum surekli. Yarin aksam detayli var bakalim neler dicek doktor cok merak ediyorum. Hayirli haberler olsun insaallah. Sizin 21 de kacti gramlar
Kendini oyle hirpalama. Benim kizim 40 haftada 2900 dogdu. Cok sukur kuvezde kalmadi, sarilik vs yasamadik. Sadece zayiftiNeden ceviz ve kefir yiyemiyosun canim. Ben decavit kullaniyorum . onuda extra alabilirmiym yani.
. Ya ben normalde boyle herkese moral verirdim 2-3 gun geriden gelirken sknti yapmiyodum duzenli gitsinde onemli degl diye 9 gunde 1 haftaya cikmis ve 9 gunde 37 gram almis gozukuyor. olcumler son haftalarda net ckmiyor diye biliyorm aslnda
. ister istemez korktum moralm bozuldu. Zayif veya kilolu olmasindan degil baska bseymi var diye. Eltiminde bebegi zayfti ona hep ben moral verdim destek oldum baska saglk sorunlari var diyolardi o siralarda onunla beraber kotu zamanlar gecirdik hep kotu seylee duydugumz icn .. elhamdulillah saglikli dogdu bebegimz. ona cok uzuldum basima mi geldi diye dusundum suan . bekarligimdan beri kimin neyine cok uzulsem basima geldigi icin.insan istemez kafasina takiyor yarin detaylida guzel seylr duyana kadar rahatlayamicam sanirim. Insaallah sknti yoktur dedigin gibi olcu yanlistir yada sagligi iyidir
evet ben:)tek ilişki 60-72 saat önce yumurtlamadan kız bebekArkadaşlar bir sorum var cinsiyet için hatırlıyormusunuz yumurtlama günü öncesi yada sonrası cinsiyet için hangi gün hamiş kaldığınızı
Bwnim tam 21 de 444 gr di canimKizlar bugun kontrole gittim 356 gram olmus bebegim 21+0 da bana kucuk geldi doktor 2 hafta sonraya tekrar cagirdi . Seker testi icin dedi suan 1 hafta geriden gidiyor sanirim doktor soylemedi ben olcumlerde o sekilde gordum. 1 hafta buyuk bisey degil ama gecen gittigimde 2-3 gundu fark 9 gun sonra 6+7 gune cikmis canim sıkıldı annelik ne garip duyguymus cokta dikkat edip yaricak seyler yiyorum surekli. Yarin aksam detayli var bakalim neler dicek doktor cok merak ediyorum. Hayirli haberler olsun insaallah. Sizin 21 de kacti gramlar
Kiz bende canakkale bigaliyimKızan dediğine göre bizdensin nerelisin
Ben canakkale bigaliyim:)
Genelde bebişin ayaklari orda olanlar hissediyor. Benimde oyleymiş ama ben asiri rahatsizlik hissetmiyorum. Genel olarak kasık agrim yoruldukca devam ediyorKizlar selamlar bi sey sorcam size bi kac gundur ara ara çok siddetli olmayan vajina agrisi yasiyorum normal mi sizde de oluyor mu?
Akraba çıkmayalımKiz bende canakkale bigaliyim
Canımmm Balıkesirliyimmm ilçesi gönenKızan dediğine göre bizdensin nerelisin
Ben canakkale bigaliyim:)
Bebeğin ayakları aşağidaydi canim evet. Demek ki ondan. Benim plasentam da asagidaymis biraz. Yukari ciksin diye dua ediyorum napiimGenelde bebişin ayaklari orda olanlar hissediyor. Benimde oyleymiş ama ben asiri rahatsizlik hissetmiyorum. Genel olarak kasık agrim yoruldukca devam ediyor
Ben sık sık yaşıyorum. Her şeye normal diyen bir doktorum var. Bir de karnımda yerinde duramayan bir afacan. Dışarıdan görülüyor vurduğunda. Büyüdüğünde düşünemiyorum. Yorulduğumda ağrılarım artıyor. Benim de plasenta aşağıdaydı. Ama teşhisi başka bir doktor koyduğu için emin olamadım. 2 haftada düzelmiş herhalde ki bu sefer gittiğimde olması gerektiği yerde dedi. Doktorun rahat mı biraz pimpirikli mi olması gerektiğine hala karar veremedimKizlar selamlar bi sey sorcam size bi kac gundur ara ara çok siddetli olmayan vajina agrisi yasiyorum normal mi sizde de oluyor mu?
Ceviz ve kefirden sogudum baya ciddi ciddi o yuzden yiyemiyorum nasilsa vitamin aliyorum die. Sende alabilirsin vitamin, ama balik haftada iki yiyorsan gerekmeyebilir de doktoruna danis istersen.Neden ceviz ve kefir yiyemiyosun canim. Ben decavit kullaniyorum . onuda extra alabilirmiym yani.
. Ya ben normalde boyle herkese moral verirdim 2-3 gun geriden gelirken sknti yapmiyodum duzenli gitsinde onemli degl diye 9 gunde 1 haftaya cikmis ve 9 gunde 37 gram almis gozukuyor. olcumler son haftalarda net ckmiyor diye biliyorm aslnda
. ister istemez korktum moralm bozuldu. Zayif veya kilolu olmasindan degil baska bseymi var diye. Eltiminde bebegi zayfti ona hep ben moral verdim destek oldum baska saglk sorunlari var diyolardi o siralarda onunla beraber kotu zamanlar gecirdik hep kotu seylee duydugumz icn .. elhamdulillah saglikli dogdu bebegimz. ona cok uzuldum basima mi geldi diye dusundum suan . bekarligimdan beri kimin neyine cok uzulsem basima geldigi icin.insan istemez kafasina takiyor yarin detaylida guzel seylr duyana kadar rahatlayamicam sanirim. Insaallah sknti yoktur dedigin gibi olcu yanlistir yada sagligi iyidir
Benim gittigim iki doktor var, biri o kadar gevsek ve normal diyo, seninki gibi.Ben sık sık yaşıyorum. Her şeye normal diyen bir doktorum var. Bir de karnımda yerinde duramayan bir afacan. Dışarıdan görülüyor vurduğunda. Büyüdüğünde düşünemiyorum. Yorulduğumda ağrılarım artıyor. Benim de plasenta aşağıdaydı. Ama teşhisi başka bir doktor koyduğu için emin olamadım. 2 haftada düzelmiş herhalde ki bu sefer gittiğimde olması gerektiği yerde dedi. Doktorun rahat mı biraz pimpirikli mi olması gerektiğine hala karar veremedim
Evet tezler doğru sanırım yumurtlama öncesi genelde kız benimde öyleevet ben:)tek ilişki 60-72 saat önce yumurtlamadan kız bebek
38+1 de doğuma girdim oğlumda. 3600 gr ölçmüştü doktor o sabah. Ama artı veya eksi 400 gr olarak doğacak demişti. 4040 gr doğdu oğlum. Ultrasonların yanılma payı kilosunun yanında mutlaka yazar. Mesela benim geçen haftaki kontrolde +- 63 gr yazıyor. Kilolu yada zayıf önemli değil. Emin olun ikisinin de farklı zorlukları ve kolaylıkları var. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Ben kiloya hiç ama hiç takılmıyorumKizlar bugun kontrole gittim 356 gram olmus bebegim 21+0 da bana kucuk geldi doktor 2 hafta sonraya tekrar cagirdi . Seker testi icin dedi suan 1 hafta geriden gidiyor sanirim doktor soylemedi ben olcumlerde o sekilde gordum. 1 hafta buyuk bisey degil ama gecen gittigimde 2-3 gundu fark 9 gun sonra 6+7 gune cikmis canim sıkıldı annelik ne garip duyguymus cokta dikkat edip yaricak seyler yiyorum surekli. Yarin aksam detayli var bakalim neler dicek doktor cok merak ediyorum. Hayirli haberler olsun insaallah. Sizin 21 de kacti gramlar
Bilmiyorum belki kalitesine gore degisir. Ben hobi dunyasindan almistim. Normal bildiğimiz utuydu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?