2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gr cok degiskenlik gosterir cihazdan cihaza. Banada 19 haftalikken dr 417 gr dedi. Dün 21+1 de detaylida 406 gr denildi. Bende sasirdim üzüldüm. Gayet normal dedi dr.
Detaylida ozellikle kordonda centik var mi bakılmasını soyle. Ben kizimda oldugu icin sordum. Bunda suan yokmuş

21+4 de 438 gr dedi yanlis hatirlamiyorsam cnm

Kendini oyle hirpalama. Benim kizim 40 haftada 2900 dogdu. Cok sukur kuvezde kalmadi, sarilik vs yasamadik. Sadece zayifti

Kizlar selamlar bi sey sorcam size bi kac gundur ara ara çok siddetli olmayan vajina agrisi yasiyorum normal mi sizde de oluyor mu?

Bwnim tam 21 de 444 gr di canim

Kizlar selamlar bi sey sorcam size bi kac gundur ara ara çok siddetli olmayan vajina agrisi yasiyorum normal mi sizde de oluyor mu?
Genelde bebişin ayaklari orda olanlar hissediyor. Benimde oyleymiş ama ben asiri rahatsizlik hissetmiyorum. Genel olarak kasık agrim yoruldukca devam ediyor

Genelde bebişin ayaklari orda olanlar hissediyor. Benimde oyleymiş ama ben asiri rahatsizlik hissetmiyorum. Genel olarak kasık agrim yoruldukca devam ediyor
Bebeğin ayakları aşağidaydi canim evet. Demek ki ondan. Benim plasentam da asagidaymis biraz. Yukari ciksin diye dua ediyorum napiim

Ben sık sık yaşıyorum. Her şeye normal diyen bir doktorum var. Bir de karnımda yerinde duramayan bir afacan. Dışarıdan görülüyor vurduğunda. Büyüdüğünde düşünemiyorum. Yorulduğumda ağrılarım artıyor. Benim de plasenta aşağıdaydı. Ama teşhisi başka bir doktor koyduğu için emin olamadım. 2 haftada düzelmiş herhalde ki bu sefer gittiğimde olması gerektiği yerde dedi. Doktorun rahat mı biraz pimpirikli mi olması gerektiğine hala karar veremedim

Ceviz ve kefirden sogudum baya ciddi ciddi o yuzden yiyemiyorum nasilsa vitamin aliyorum die. Sende alabilirsin vitamin, ama balik haftada iki yiyorsan gerekmeyebilir de doktoruna danis istersen.
Cevrenden etkilenmis olman normal, sinmezse icine direkt sor doktora, ayrintilida cikar zaten bi sey varsa ama.

Herkese merhaba
Telefon değiştirdim ve şifreyi unutup bir süre giremedim. Biraz da sıkıntılı bir dönem geçirdim. Çok şükür şimdi moralim de vücudum da daha iyi. Benim b12, d vit ve ferritin değerlerim düşüktü. Kramplarım da can sıkıcı seviyeye gelmişti. Multivitamine rağmen daha da düşünce ve kötüleşince ilaçları tek tek başladı. Osteocare kalsiyum, ocean b12, dvit ve kan ilacı kullanıyorum. Hepsi piyasada alınabilecek en temiz içeriklerden olduğu için içim rahat. Omega kullanmıyorum ama her hafta en az bir bazen iki kere balık mutlaka tüketiyorum. Ceviz ve çiğ kuruyemişleri de günlük mutlaka alıyorum

Benim gittigim iki doktor var, biri o kadar gevsek ve normal diyo, seninki gibi.
Digeri de sikinti varsa direkt soler neyse olmasi gereken, ve bu doktor iyi seyler solediginde haliyle daha cok inaniyorum

38+1 de doğuma girdim oğlumda. 3600 gr ölçmüştü doktor o sabah. Ama artı veya eksi 400 gr olarak doğacak demişti. 4040 gr doğdu oğlum. Ultrasonların yanılma payı kilosunun yanında mutlaka yazar. Mesela benim geçen haftaki kontrolde +- 63 gr yazıyor. Kilolu yada zayıf önemli değil. Emin olun ikisinin de farklı zorlukları ve kolaylıkları var. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Ben kiloya hiç ama hiç takılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…