2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim gittigim iki doktor var, biri o kadar gevsek ve normal diyo, seninki gibi.
Digeri de sikinti varsa direkt soler neyse olmasi gereken, ve bu doktor iyi seyler solediginde haliyle daha cok inaniyorum
Tüm gün hareketlerini hissetmeyince sırf bebeği göreyim diye buradaki devlet hastanesine gittim. Adam bana gidebileceğim bir profesör adı bile verdi. Eve ağlaya ağlaya döndüm. Kendi doktorumu bilgilendirdim. Randevuyu erkene alalım biraz dedim. Hiç gerek yok dedi. Öyle bile olsa daha plasentanın yukarı çıkması için süren var ve sadece kanama önlemek için progestan başlayabilirim sana ve başka birşey yapamam, hatta için rahat etsin, al ilacı ve gelene kadar kullan dedi. O kadar rahat yani Ben zaten evhamlı bir kişiliğim. Bana benim gibi detaycı doktorlar yaramıyor gerçekten

Kordonda çentik ne demek. Neden oluyormuş

Sende kotu bi gebeluk yasamissin anladim kuzum ohh ne guzel evlatldinla guzel guzel vakit gecirceksin bende daha dusunmedim nasil olur ne yaprim bi zamab gelsin bakicam.. ayaz bebek ismide cok hos mus
Cinsiyetini daha bilmeden ismini ruyamda gormustum cnm :) illa koyucam demedim ama arastirdim baya icime sinen en cok ayaz oldu :) Allah kimseye o kadar kotu gebelik yasatmasin simdi cok iyi degilim ama eskiye gore daha iyiyin

Cinsiyetini daha bilmeden ismini ruyamda gormustum cnm :) illa koyucam demedim ama arastirdim baya icime sinen en cok ayaz oldu :) Allah kimseye o kadar kotu gebelik yasatmasin simdi cok iyi degilim ama eskiye gore daha iyiyin
Ohh cok sukur.. bizimkiler hareketlenmeye basladi ben daha cok acikinca oluyor insallah diger seyleride aksi olmaz

Canım bnde okul başladgından beri rapor aldım 2 tane heyet aldım 8 kasımda bitiyo sen de heyet mi aldın
Yok bizim doktor her ay cagiriyo yada 3 haftada bir her geldigimde rapor verip gonderiyo erken geldigim dobemdede 10 gun suresi varya muayene gorme sansim var ucretsiz ona denk getirip gidiyoz cogul gebelik oldugu icin direkt yazip gonderiyo..

Kızan dediğine göre bizdensin nerelisin
Ben canakkale bigaliyim:)
Amine Busra nasıl gidiyor detaylıya girdin mi bebiş nasıldı kilosu boyu cinsiyet kesin kız demi ne çok soru sordum yaa ben detaylıdan sonra daha bi heyecanlandım bazıları bu da kız olduğu için canımı sıkıyor ama ben yine de kafama takmamaya çalışıyorum dün Ümraniye tarafındaydım bugün Eminönü’ne gittim hep dantelli abartılı pijama takımları var sade olsun istedim bi tane beğendim ama bilmiyorum çok gezdim içime pek sinmese de aldım bebeğe de hastane çıkışı aldım 10 lu daha bebişe bi şey almayı düşünmüyorum Kızımdan kalanları kullanırım ihtiyaç oldukça Doğumdan sonra da alırım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…