Ne kadara aldın canım fiyatlar çok pahalı geliyor banaBen dün akşam bu setten sipariş verdim. Yarin 5 aylık oluyoruz. Artik alışverişe başlayalım. Zaten alcak cok fazla bisey yok :)
Tüm gün hareketlerini hissetmeyince sırf bebeği göreyim diye buradaki devlet hastanesine gittim. Adam bana gidebileceğim bir profesör adı bile verdi. Eve ağlaya ağlaya döndüm. Kendi doktorumu bilgilendirdim. Randevuyu erkene alalım biraz dedim. Hiç gerek yok dedi. Öyle bile olsa daha plasentanın yukarı çıkması için süren var ve sadece kanama önlemek için progestan başlayabilirim sana ve başka birşey yapamam, hatta için rahat etsin, al ilacı ve gelene kadar kullan dedi. O kadar rahat yaniBenim gittigim iki doktor var, biri o kadar gevsek ve normal diyo, seninki gibi.
Digeri de sikinti varsa direkt soler neyse olmasi gereken, ve bu doktor iyi seyler solediginde haliyle daha cok inaniyorum
Benimde bugün nöbet günümdü. Son nöbetimi tuttum8 saat dersim varperşembe günü bittiğim gün
Kordonda çentik ne demek. Neden oluyormuşGr cok degiskenlik gosterir cihazdan cihaza. Banada 19 haftalikken dr 417 gr dedi. Dün 21+1 de detaylida 406 gr denildi. Bende sasirdim üzüldüm. Gayet normal dedi dr.
Detaylida ozellikle kordonda centik var mi bakılmasını soyle. Ben kizimda oldugu icin sordum. Bunda suan yokmuş
Ben o tezi curutuyorum galiba :)Evet tezler doğru sanırım yumurtlama öncesi genelde kız benimde öyle
Yumurtlamanın 4-5 gün öncesiydi benimki, kızım olucakArkadaşlar bir sorum var cinsiyet için hatırlıyormusunuz yumurtlama günü öncesi yada sonrası cinsiyet için hangi gün hamiş kaldığınızı
Ben de. Yumurtlamadan 4 gun once hamile kaldim erkek. Zaten belirleyici taraf erkek olunca bana cok mantikli gelmedi o teoriBen o tezi curutuyorum galiba :)
Kargoyla 210 en uygun buydu bence :)Ne kadara aldın canım fiyatlar çok pahalı geliyor bana
Kan akisini yavaslatiyor. Sebebini bilmiyorumKordonda çentik ne demek. Neden oluyormuş
Sende kotu bi gebeluk yasamissin anladim kuzum ohh ne guzel evlatldinla guzel guzel vakit gecirceksinBen isten ayrildim cnm ilk 3 ay kabus gibiydi dayanamadim ayaz 1 yasina basana kadar evdeyim :)
Cinsiyetini daha bilmeden ismini ruyamda gormustum cnm :) illa koyucam demedim ama arastirdim baya icime sinen en cok ayaz oldu :) Allah kimseye o kadar kotu gebelik yasatmasin simdi cok iyi degilim ama eskiye gore daha iyiyinSende kotu bi gebeluk yasamissin anladim kuzum ohh ne guzel evlatldinla guzel guzel vakit gecirceksinbende daha dusunmedim nasil olur ne yaprim bi zamab gelsin bakicam.. ayaz bebek ismide cok hos mus
Ben imom a baslicam gebe icin olanini bu omega icinBirde bir soru daha omega 3 olarak hangi vit yada vit kompleksi kullanıyorsunuz?
Ohh cok sukur.. bizimkiler hareketlenmeye basladiCinsiyetini daha bilmeden ismini ruyamda gormustum cnm :) illa koyucam demedim ama arastirdim baya icime sinen en cok ayaz oldu :) Allah kimseye o kadar kotu gebelik yasatmasin simdi cok iyi degilim ama eskiye gore daha iyiyin
Cok sukur idare eder bi gunum digerine uymuyoki..evde isleri bi an once bitirip ayaklarimi uzatmaya calisiyom.. kizanini severimmBen iyiyim canım ağrım sızım yok şuan baskıda yok tatlı birşeyler yiyorum hatta benim kızanım kıpır kıpır sen nasıl oldun
Yok bizim doktor her ay cagiriyo yada 3 haftada bir her geldigimde rapor verip gonderiyo erken geldigim dobemdede 10 gun suresi varya muayene gorme sansim var ucretsiz ona denk getirip gidiyoz cogul gebelik oldugu icin direkt yazip gonderiyo..Canım bnde okul başladgından beri rapor aldım 2 tane heyet aldım 8 kasımda bitiyo sen de heyet mi aldın
Sen bebeklerin isimlerine karar verdin mi :)Sende kotu bi gebeluk yasamissin anladim kuzum ohh ne guzel evlatldinla guzel guzel vakit gecirceksinbende daha dusunmedim nasil olur ne yaprim bi zamab gelsin bakicam.. ayaz bebek ismide cok hos mus
Allah allah aynı doktora bana 450 fiyat verdiler sizin özel bi indiriminiz mi vardı acaba
375 ödedik biz indirim falan da yoktu direk öyle dediler bi CD bi tane de renkli ultrason fotoğrafı verdiler
Geriden geliyor olabilir simdilik ama bu surekli bu sekilde olacagi anlamina gelmez canim, icin rahat olsun. Bir ay sonraki kontrolunde 3 gun onde de olabilir yani, degiskenlik gosteren bi sey.
Zaten o gramajlar net olcum de degil, 60 gr fark eder arti veya eksi anlamda.
Icin rahat degilse yiyebiliyorsan, kasar - muz - ceviz -kefir dene. Ben kefir ve ceviz kulanmiyorum maalesef.
Bir de imom omega 3 var, kullanan arkadaslrimin bebrklerinin kilosu iyiydi, zaten prospektusunde bebegin dusuk dogum agirliginda olmamasina yonelik, seklinde bi ifade var. Istersen deneyebilirsin canim.
[/
Kızan dediğine göre bizdensin nerelisin
Ben canakkale bigaliyim:)
Ins cnm :)Ohh cok sukur.. bizimkiler hareketlenmeye basladiben daha cok acikinca oluyor insallah diger seyleride aksi olmaz ☺
Ben 2 gündür çok gezdim yaa pek bi ihtiyacım kalmadı bebişim yorulmamıştır inşallah bi yandan geziyorum bi yandan da ona bi şey olacak diye korkuyorum ama artık evimde dinlenirimIns cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?