Aaaa biz yaniyoruz daha acmadikaminnn amin cok fena basladi dogalgazi actim bile ben
Ovulasyon testinde pozitif görünce 2 saat sonra denemiştik erkek bebek bekliyorum benArkadaşlar bir sorum var cinsiyet için hatırlıyormusunuz yumurtlama günü öncesi yada sonrası cinsiyet için hangi gün hamiş kaldığınızı
Evet canım çok yakınmışız beaaAaaaa çok yakınız canım ben de bandırmalıyım bea
Bende daha acmadım istanbuldayım ama direniyorumaminnn amin cok fena basladi dogalgazi actim bile ben
Bende bazı igne yaptıranlarda duymuştum bu şişlik şikayetlerini.. inş geçer cabucakCanım çok sıkkın insallah bi sorun cikmaz. 2 gun once pruloton depot igne yaptirdim eğitim ve araştırma hastanesinde. Hemsire nasil igne yaptiysa kalçam berbat oldu zaten igneyi yaptiktan sonra bi sızlama basladi ben yanlis birseyler oldugunu farkettim eşime soyledim duzgun yapamadi diye. Kalçam şuan yumurta buyuklugunde morardi ve elleyince top seklinde elime kitle geliyor ayrica uzerine oturamiyorum o tarafimdam güç alip kalkamiyorum. Ayni sey annemin basina gelmisti igneyi damara yapmislardi ve içeride olusan çürümüş kitleyi almak icin operasyon gecirmek zorunda kalmisti. Yarin genel cerrahiden randevu aldim insallah büyük bir sikinti yoktur.
Normalde olan misket buyuklugunde beze seklinde olanlar gibi bisey degil bu bildigin kalcam çürümüş gibi mosmor buyuk bi alanda. OffffBende bazı igne yaptıranlarda duymuştum bu şişlik şikayetlerini.. inş geçer cabucak
Ooo masallah tosunaendiselenme, ben iki farkli hastaneye gittim bi onceki kontrolde, ayni gun. Ikisinin olcumleri de farkliydi. 40 gr -60 gr farkedebiliyor su haftalarda. Kaldi ki cok cok da buyutulecek bi gr yok bence ortada.
aynen bende kilolu hamile kaldım diye uzuluyordum da yine de normal almisiz bence aman bu insanlarin dedikleri de bana diyen yok ama kendim rahatsiz oluyorum kilolu hamile kaldigimi bilince ben de 1.65 im boy olarak ,tabi saglikli sekilde normal almamiz gereken kiloyu alicaz bebeklerin de kilo almasini saglayarak,ins kolay dogumla bi doguralim da emzirirsek inan gidiyor kilo ben emzirirken deli gibi yerdim ve cok da sütüm olurdu belki inanmazsin 5 kilo anne sutunu tarihli olarak buzluga atmistim caliscam diye ama kizim malesef icmedi cozununce bi tuhaf kokuyor diye emzirdim hep emzirince de sagdim iyi bi sagma makinem var hep uretti vucudum hic kilo kalmadiCanım seninle günlerimiz yakın ve başlangıç kilomuz ve şu anki kilomuz da neredeyse aynı. Bazen ben de kendimi tutamıyorum fazla kaçırdığım oluyor. Ama bazı günler de elimden geldiğince dengelemeye çalışıyorum. Dün görümcem beni görünce duba gibi olmuşsun tarzında birşey söyledi. Şaka yaptı aklınca ama çok canım sıkıldı. Bunu sık sık yapar zaten. Eleştirip tat kaçırmak hayat amacı gibi. Tv izlerken bile herkesi eleştirir. Onun kaşı yamuk bunun burnu büyük gibi şeyler. Ne hikmetse hiç te kimseyi beğenmez. Kendisi de 4 aylık hamile ve hamile olmayan birine göre bile aşırı zayıf ve inanılmaz solgun duruyor. Fakat ben hiç kimsenin yüzüne bu tarz şeyler söyleyemem. Tam tersi moral ve motive edici şekilde konuşurum. Ha bu arada ben kendimi biliyorum , boyum 1.68 ve kilom da 70 şu an. 66 ile başladım. Yani duba gibi bi durumum yok. Yani olsa ne olacak ki. Allah bize ve bebişlerimize sağlık afiyet versin. Kilonun ne önemi var. Senin mesajın üzerine böyle içimi dökmüş gibi oldum ama ölçülerimizin benzemesi de beni mutlu etti ☺
Bende hala çözemedim ama bazen gazdan biraz farklı gibi oluyor evet bu bebek galiba diyorum sonra acaba gaz mı diyorum. Şöyle sert vursa da evet bu kesin prensesim desem diye bekliyorumselam, benim kilomda oldukca vardi hamileligimde de 8 kilo aldim. ic karnim genis sanirim hala hamile karnina sahip degilim yumasak bi gobegim var 20+3 gunum ama kimse hamile demiyor.
sormak istedigim bir sey var, ozellikle sirt ustu yattigimda alt gobegimde gaz sıkışmasına benzeyen ama daha farkli olan hareket hissediyorum bu bebek mi yoksa bagirsaklarimdan mi cozemedim
Canm takımın çok güzel nerden ne fiyata aldınEki Görüntüle 2550062 Eki Görüntüle 2550063
Teyzeler bizim mobilyamiz kuruldu bugünBüyüyen beşik yerine park yatak alacağım, oyuncaklığı da kendim yaptırıyorum. Bu şekilde eksilttim takımı
Benimde henüz belli olmuyor canmselam, benim kilomda oldukca vardi hamileligimde de 8 kilo aldim. ic karnim genis sanirim hala hamile karnina sahip degilim yumasak bi gobegim var 20+3 gunum ama kimse hamile demiyor.
sormak istedigim bir sey var, ozellikle sirt ustu yattigimda alt gobegimde gaz sıkışmasına benzeyen ama daha farkli olan hareket hissediyorum bu bebek mi yoksa bagirsaklarimdan mi cozemedim
Progestan iğne ve fitil ikisinide kullanıyorum. Diğer düşüklerin sebebi araştırılmadı. 2 taneden sonra araştırılıyormuş. Evet daha bilinçli oluyor insan ama streste yoruyor biraz. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Giremiyorum bu ara fazla sayfaya. Biraz geç cvp verdim kusura bakma canımProgestan fln mi verdiler ilac olarak, ne kullaniliyor bu durumda ?
Onceki kaybinin sebebi neydi ?
O stresin olmasi iyi aslinda ,insan daha gozu acik davraniyor haliyle, kendi gercegini, vucudunu, yasadiklarini bildigi icin. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ins ❤ kendine de bebisimize de iyi bak
hayır kazara diyelim:))) elimde ovulasyon testi vardı panikle yapmaya başladım 3 günü geçince artık tutmaz demiştim ama öyle olmadı:) oğluma tedaviyle kalmıştımBilerekmi oyle yaptiniz cinsiyet ici
çoook güzelleerAldıkça alıyordum
n11 ve hepsiburada miniword markanın ürünlerini beğenmiştim o yüzden aldımçoook güzelleerbunları nerden aldınız acaba ba yıl dım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?