2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşlar kanaması olup ta kan sulandırıvıyı bırakıpta tekrar başlayan var mj

selam, benim kilomda oldukca vardi hamileligimde de 8 kilo aldim. ic karnim genis sanirim hala hamile karnina sahip degilim yumasak bi gobegim var 20+3 gunum ama kimse hamile demiyor.

sormak istedigim bir sey var, ozellikle sirt ustu yattigimda alt gobegimde gaz sıkışmasına benzeyen ama daha farkli olan hareket hissediyorum bu bebek mi yoksa bagirsaklarimdan mi cozemedim

Canım çok sıkkın insallah bi sorun cikmaz. 2 gun once pruloton depot igne yaptirdim eğitim ve araştırma hastanesinde. Hemsire nasil igne yaptiysa kalçam berbat oldu zaten igneyi yaptiktan sonra bi sızlama basladi ben yanlis birseyler oldugunu farkettim eşime soyledim duzgun yapamadi diye. Kalçam şuan yumurta buyuklugunde morardi ve elleyince top seklinde elime kitle geliyor ayrica uzerine oturamiyorum o tarafimdam güç alip kalkamiyorum. Ayni sey annemin basina gelmisti igneyi damara yapmislardi ve içeride olusan çürümüş kitleyi almak icin operasyon gecirmek zorunda kalmisti. Yarin genel cerrahiden randevu aldim insallah büyük bir sikinti yoktur.

Bugun pek bakamadim kynvldem geldi 2 gün bizde, şimdi yattım kalçam zonkluyo hic uzanmamaktan geçerse uyuyabılcem inş

Bende bazı igne yaptıranlarda duymuştum bu şişlik şikayetlerini.. inş geçer cabucak

Ooo masallah tosuna endiselenme, ben iki farkli hastaneye gittim bi onceki kontrolde, ayni gun. Ikisinin olcumleri de farkliydi. 40 gr -60 gr farkedebiliyor su haftalarda. Kaldi ki cok cok da buyutulecek bi gr yok bence ortada.

.. Aynen canım zaten iki doktora gittim kednş doktorum 420 gram dedi ayrıntılı 470 dedi dediğin gibi fark edebiliyor

aynen bende kilolu hamile kaldım diye uzuluyordum da yine de normal almisiz bence aman bu insanlarin dedikleri de bana diyen yok ama kendim rahatsiz oluyorum kilolu hamile kaldigimi bilince ben de 1.65 im boy olarak ,tabi saglikli sekilde normal almamiz gereken kiloyu alicaz bebeklerin de kilo almasini saglayarak,ins kolay dogumla bi doguralim da emzirirsek inan gidiyor kilo ben emzirirken deli gibi yerdim ve cok da sütüm olurdu belki inanmazsin 5 kilo anne sutunu tarihli olarak buzluga atmistim caliscam diye ama kizim malesef icmedi cozununce bi tuhaf kokuyor diye emzirdim hep emzirince de sagdim iyi bi sagma makinem var hep uretti vucudum hic kilo kalmadi

Bende hala çözemedim ama bazen gazdan biraz farklı gibi oluyor evet bu bebek galiba diyorum sonra acaba gaz mı diyorum. Şöyle sert vursa da evet bu kesin prensesim desem diye bekliyorum

Benimde henüz belli olmuyor canm

Progestan iğne ve fitil ikisinide kullanıyorum. Diğer düşüklerin sebebi araştırılmadı. 2 taneden sonra araştırılıyormuş. Evet daha bilinçli oluyor insan ama streste yoruyor biraz. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Giremiyorum bu ara fazla sayfaya. Biraz geç cvp verdim kusura bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…