2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
G
Genellikle bende sirt ustu hissediyorum cnm bebisindir diye tahmin ediyorum

Haklısın canım. Mevlam sağlık afiyet can sağlığı versin de bunlar hiç önemli değil. Kilo verilir alınır. Ben de kızımı emzirirken baya kilo vermiştim. Sonra azıcık geri aldım ☺ Patavatsız olanların da ağzı torba değil büzemiyoruz. Aslında umursamam ama bu süreç duygusal yapıyor biraz

Kizima hamileyken 25 kilo almistim, kortizon almak zorunda kalmasam hepsini verirdim, o kadar tedaviye ragmen 8 kilo kalmıştı geriye. Bu sefer hic takmiyorum kafaya, sag saglim doguralim kilo verilir. 63le baslamistim, 70i gordum ben de bu sabah. Boyum da 1.57, sisko muyum evet siskoyum.

Günaydın kızlar, boşverin kiloyu şeker çıkmadığı sürece sorun değil, oğlumda 18 kilo aldım doktoeum çok kızmıştı ama yapısal bişey öyle çok yüyen birisi değilim ama hamilelikte alıp başımı gidiyorum, şimdiden 6 yada 7 kilo oldu bile, kaçla kapatırım bilmiyorum, kısa boyluyum birde göbekte çok çıkıyor, tam bir yuvarlak oluyorum ama doğumdan sonra veriyorum oğlumda 18 aldım 25 verdim, buna allah büyük artık

hayır kazara diyelim:))) elimde ovulasyon testi vardı panikle yapmaya başladım 3 günü geçince artık tutmaz demiştim ama öyle olmadı:) oğluma tedaviyle kalmıştım
Bende o ay iki kere oldu ama hangisi tuttu bilmiyorum 4 gun once ve 3 gun sonrasi :) muhtemelen ikincisi tutttu ve erkek oldu

Canim cok tesekkurler bu odalar vip odami ozel odami? Neye gore oda parasi tek oda olan odalara VİP odami deniliyor.. fiyati duydum 7500 tl 2019 fiyati buda hergun 600 tl ustune ekleniyormus.. yani burda baska ozel hastanelerde var fiyat mi baksam bilmedim.. Ya cok paraymis bu parayla neler yapilmazki.. tamam cocuk saglik hicbisey onemli degil ama tek odalara VİP odami denilir bunu tekrardan hastaneye sorcam.. doktorum burda diye burda ameliyat olim diyom ama bu doktorada sirf her ay rapor veriyor diye gidiyom.. off saolasin verdigin bilgiler icin

Sana helall olsunnn!!! Valla alkisladim... sen hersekilde verirsin de kendini sagligini dusunen birisin.. bende 69kiloya ciktim 171 boyum ama kocam yuzun hala kucucuk diyo sunu diyo bunu diyo beni rahatlatiyor.. benim gogus ucum yok ve sutte emziremicem diye kaygiliyim.. ama dusunmicem sen konusunca konustum valla.. onlar saglikli olsunlarda .. biz herseyin ustesinden geliriz kilolalrida veririz, bebeklerede bakariz, yemekte yapriz, calisiriz da kariyerde Allah Allah

Canm takımın çok güzel nerden ne fiyata aldın
Teşekkür ederiz canım Eşim bebek mağazasında çalışıyor, ordan aldık. Gencecix Country serisi olarak geçiyor. Normal fiyatı bilmiyorum bayağı bir indirimli aldık çünkü Normalde büyüyen beşik filan da var içinde, ben eksilttim.

Bende daha acmadım istanbuldayım ama direniyorum eşim aç dıyo ama şuan odamiz 22 bucuk derece ideal bence cocukta rahat uyuyo serin olunca bende hırkayla idare ediyorum ama bi kac güne acariz gibi
Bende esimden dolayı actım kızımda cok sıcagı sevmez ama birde benim ev bahce katı normale göre daha serin oluyor ama yakınca cayır cayır yanıyor gece 4tü uyandırdım esimi kapattırdım
İnsallah büyük bir sıkıntı yoktur. Morarmasını bilmiyorum ama öyle kitle olunca kolonyayla ov diyorlar tabiki en güzeli dr un görmesi
Bende 27 kilo aldım Hemde ne tedavi gördüm ne baska birsey tamamen tatlı yemekle aldım kalkıp kendime baklava acıyordum o kadar canım tatlı istiyordu Doktor kızıyordu sekerde cıkmadı neyle tehdit edicem seni diyordu öyle hemende veremedim hemen emziremedim de ayrıca cok cok ödemim oldu87 kg ile dogum yaptım 90 lara cıktım dogumdan cıkınca 2 senede ancak verdim 66 kg oldum 4 kg tatilde geri aldım 70 oldum en son71.9la hamile kaldım 75 kgydım gecen hafta güncel kilomu yarın ögrenicem. Daha temkinli olmaya calısıyorum kolay alan cok zor veren bir bünyem var malesef ödemim cok oluyor 172 boy
Ayyy içinizde en iri hamiş benim galiba ilk kızımda 16kg oğlumda 9kg bunda ise daha yarıda 7kg aldım boyum 172 cm kilom ise şuan 88 abowww kendimden utandım birden
Bendee varımm 172 boyum son kilomu bilmiyorum yarın ögrenicem evde tartılmıyorum dr tartısıyle gidiyorum ki net bileyim kac kg alıyorum gecen ay 75tim
Canım suit oda ve normal oda ayrımı var zaten normal oda da kalsan tek kisisin özel hastanede.. suit odalarda ayrıca misafir agırlama bölümü oluyor koltuklu salon gibi düsün ve odalar daha büyük o kadar baska bir farkı yok ben suit oda da kalmamıstım 4150 tl olmustu dr farkı vardı bende diger kadın dogumculardan daha yüksek fiyatı muayeneside öyle

slm kizlar kaçıncı haftadasiniz ve kac kilo aldiniz ben 21+3 üm 4.5 kilo aldim ama 67 ile baslamistim 71.5 um cok almayim diyorum calisiyorum evde de kizim var hareketliyimde herhalde normal olarak aliyorum
21+1 im canım 71.3 le başladım ama 66ya kadar düştüm şu anda 72.5 kiloyum bende sasirdim.kendime normalde cok yiyen asiri hızlı kilo alan biriyim

2019 da dogarsa bu .. 2020 fiyatlari belli degil. Ya ozel odalar vip odadan farkli olabilirmi? Buna zannedersem vip oda fiyati diye dedi. Ama baska ne oda var bilmiyorum.
Haftaya gittigimde ben sorayim bi hastaneme hatta anlasma yapalim 2019 fiyatlariyla gecerli yapicaklarmi konusalim

Aynı bennnn 63.le başladım 70 olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…