- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bizde daha acmadikAaaa biz yaniyoruz daha acmadik
Genellikle bende sirt ustu hissediyorum cnm bebisindir diye tahmin ediyorumselam, benim kilomda oldukca vardi hamileligimde de 8 kilo aldim. ic karnim genis sanirim hala hamile karnina sahip degilim yumasak bi gobegim var 20+3 gunum ama kimse hamile demiyor.
sormak istedigim bir sey var, ozellikle sirt ustu yattigimda alt gobegimde gaz sıkışmasına benzeyen ama daha farkli olan hareket hissediyorum bu bebek mi yoksa bagirsaklarimdan mi cozemedim
Haklısın canım. Mevlam sağlık afiyet can sağlığı versin de bunlar hiç önemli değil. Kilo verilir alınır. Ben de kızımı emzirirken baya kilo vermiştim. Sonra azıcık geri aldım ☺ Patavatsız olanların da ağzı torba değil büzemiyoruz. Aslında umursamam ama bu süreç duygusal yapıyor birazaynen bende kilolu hamile kaldım diye uzuluyordum da yine de normal almisiz bence aman bu insanlarin dedikleri de bana diyen yok ama kendim rahatsiz oluyorum kilolu hamile kaldigimi bilince ben de 1.65 im boy olarak ,tabi saglikli sekilde normal almamiz gereken kiloyu alicaz bebeklerin de kilo almasini saglayarak,ins kolay dogumla bi doguralim da emzirirsek inan gidiyor kilo ben emzirirken deli gibi yerdim ve cok da sütüm olurdu belki inanmazsin 5 kilo anne sutunu tarihli olarak buzluga atmistim caliscam diye ama kizim malesef icmedi cozununce bi tuhaf kokuyor diye emzirdim hep emzirince de sagdim iyi bi sagma makinem var hep uretti vucudum hic kilo kalmadi
Bende o ay iki kere oldu ama hangisi tuttu bilmiyorum 4 gun once ve 3 gun sonrasi :) muhtemelen ikincisi tutttu ve erkek olduhayır kazara diyelim:))) elimde ovulasyon testi vardı panikle yapmaya başladım 3 günü geçince artık tutmaz demiştim ama öyle olmadı:) oğluma tedaviyle kalmıştım
7500 dediler.. ben soktayim.. yqni doktorum profesor diye ozel vip diye mi bu boyle.. yaa zaten bi ton masraf veriyoz.. ya dudaklarim ucukladiBen iki hastaneye gidiyorum. Birisi 1900 dedi. Digerine henuz sormadim ama en az 3000 derler :)
Ayyy çok güzeller o prenses takımdan bende alıcam nereden ne kadara aldın canımAldıkça alıyordum
Canim cok tesekkurler bu odalar vip odami ozel odami? Neye gore oda parasi tek oda olan odalara VİP odami deniliyor.. fiyati duydum 7500 tl 2019 fiyati buda hergun 600 tl ustune ekleniyormus.. yani burda baska ozel hastanelerde var fiyat mi baksam bilmedim.. Ya cok paraymis bu parayla neler yapilmazki.. tamam cocuk saglik hicbisey onemli degil ama tek odalara VİP odami denilir bunu tekrardan hastaneye sorcam.. doktorum burda diye burda ameliyat olim diyom ama bu doktorada sirf her ay rapor veriyor diye gidiyom.. off saolasin verdigin bilgiler icinEvet canım ben hep uygulamadan takip ediyordum tek iliskide; yumurtlama gunumden 2 gun once cinsiyet erkek
Ben daha hic 2020 fiyatlarinu sormadim2016 da ayni dr ayni hastane 4.150 tlye spinal ile sezeryan olmustum. Off Allah yardimcimiz olsun. Benim hastanede sezeryanda 2 gun kaliyorsun. Arkadasim dogum yapti sezeryanla baska hastanede 1 gun kaldi
Ben en fazla 4 5 bin o da zar zor cikar yani verebilirim.7500 dediler.. ben soktayim.. yqni doktorum profesor diye ozel vip diye mi bu boyle.. yaa zaten bi ton masraf veriyoz.. ya dudaklarim ucukladi
Sana helall olsunnn!!! Valla alkisladim... sen hersekilde verirsin de kendini sagligini dusunen birisin.. bende 69kiloya ciktim 171 boyum ama kocam yuzun hala kucucuk diyo sunu diyo bunu diyo beni rahatlatiyor.. benim gogus ucum yok ve sutte emziremicem diye kaygiliyim.. ama dusunmicem sen konusunca konustum valla.. onlar saglikli olsunlarda .. biz herseyin ustesinden geliriz kilolalrida veririz, bebeklerede bakariz, yemekte yapriz, calisiriz da kariyerde Allah AllahKizima hamileyken 25 kilo almistim, kortizon almak zorunda kalmasam hepsini verirdim, o kadar tedaviye ragmen 8 kilo kalmıştı geriye. Bu sefer hic takmiyorum kafaya, sag saglim doguralim kilo verilir. 63le baslamistim, 70i gordum ben de bu sabah. Boyum da 1.57, sisko muyum evet siskoyum.
2019 da dogarsa bu .. 2020 fiyatlari belli degil. Ya ozel odalar vip odadan farkli olabilirmi? Buna zannedersem vip oda fiyati diye dedi. Ama baska ne oda var bilmiyorum.Ben en fazla 4 5 bin o da zar zor cikar yani verebilirim.
Teşekkür ederiz canımCanm takımın çok güzel nerden ne fiyata aldın
Bende esimden dolayı actım kızımda cok sıcagı sevmezBende daha acmadım istanbuldayım ama direniyorumeşim aç dıyo ama şuan odamiz 22 bucuk derece ideal bence cocukta rahat uyuyo serin olunca bende hırkayla idare ediyorum ama bi kac güne acariz gibi
İnsallah büyük bir sıkıntı yoktur. Morarmasını bilmiyorum ama öyle kitle olunca kolonyayla ov diyorlar tabiki en güzeli dr un görmesiCanım çok sıkkın insallah bi sorun cikmaz. 2 gun once pruloton depot igne yaptirdim eğitim ve araştırma hastanesinde. Hemsire nasil igne yaptiysa kalçam berbat oldu zaten igneyi yaptiktan sonra bi sızlama basladi ben yanlis birseyler oldugunu farkettim eşime soyledim duzgun yapamadi diye. Kalçam şuan yumurta buyuklugunde morardi ve elleyince top seklinde elime kitle geliyor ayrica uzerine oturamiyorum o tarafimdam güç alip kalkamiyorum. Ayni sey annemin basina gelmisti igneyi damara yapmislardi ve içeride olusan çürümüş kitleyi almak icin operasyon gecirmek zorunda kalmisti. Yarin genel cerrahiden randevu aldim insallah büyük bir sikinti yoktur.
Bende 27 kilo aldımKizima hamileyken 25 kilo almistim, kortizon almak zorunda kalmasam hepsini verirdim, o kadar tedaviye ragmen 8 kilo kalmıştı geriye. Bu sefer hic takmiyorum kafaya, sag saglim doguralim kilo verilir. 63le baslamistim, 70i gordum ben de bu sabah. Boyum da 1.57, sisko muyum evet siskoyum.
Bendee varımmAyyy içinizde en iri hamiş benim galiba ilk kızımda 16kg oğlumda 9kg bunda ise daha yarıda 7kg aldım boyum 172 cm kilom ise şuan 88 abowww kendimden utandım birden
Canım suit oda ve normal oda ayrımı var zaten normal oda da kalsan tek kisisin özel hastanede.. suit odalarda ayrıca misafir agırlama bölümü oluyor koltuklu salon gibi düsün ve odalar daha büyük o kadar baska bir farkı yok ben suit oda da kalmamıstım 4150 tl olmustu dr farkı vardı bende diger kadın dogumculardan daha yüksek fiyatı muayeneside öyleCanim cok tesekkurler bu odalar vip odami ozel odami? Neye gore oda parasi tek oda olan odalara VİP odami deniliyor.. fiyati duydum 7500 tl 2019 fiyati buda hergun 600 tl ustune ekleniyormus.. yani burda baska ozel hastanelerde var fiyat mi baksam bilmedim.. Ya cok paraymis bu parayla neler yapilmazki.. tamam cocuk saglik hicbisey onemli degil ama tek odalara VİP odami denilir bunu tekrardan hastaneye sorcam.. doktorum burda diye burda ameliyat olim diyom ama bu doktorada sirf her ay rapor veriyor diye gidiyom.. off saolasin verdigin bilgiler icin
Bende balikesirliyimCanımmm Balıkesirliyimmm ilçesi gönen
21+1 im canım 71.3 le başladım ama 66ya kadar düştüm şu anda 72.5 kiloyum bende sasirdim.kendime normalde cok yiyen asiri hızlı kilo alan biriyimslm kizlar kaçıncı haftadasiniz ve kac kilo aldiniz ben 21+3 üm 4.5 kilo aldim ama 67 ile baslamistim 71.5 um cok almayim diyorum calisiyorum evde de kizim var hareketliyimde herhalde normal olarak aliyorum
Haftaya gittigimde ben sorayim bi hastaneme hatta anlasma yapalim 2019 fiyatlariyla gecerli yapicaklarmi konusalim2019 da dogarsa bu .. 2020 fiyatlari belli degil. Ya ozel odalar vip odadan farkli olabilirmi? Buna zannedersem vip oda fiyati diye dedi. Ama baska ne oda var bilmiyorum.
Aynı bennnn 63.le başladım 70 olmuşumKizima hamileyken 25 kilo almistim, kortizon almak zorunda kalmasam hepsini verirdim, o kadar tedaviye ragmen 8 kilo kalmıştı geriye. Bu sefer hic takmiyorum kafaya, sag saglim doguralim kilo verilir. 63le baslamistim, 70i gordum ben de bu sabah. Boyum da 1.57, sisko muyum evet siskoyum.
hepsi burada.com dan 107 tl canımAyyy çok güzeller o prenses takımdan bende alıcam nereden ne kadara aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?