2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
7500 dediler.. ben soktayim.. yqni doktorum profesor diye ozel vip diye mi bu boyle.. yaa zaten bi ton masraf veriyoz.. ya dudaklarim ucukladi
BEN sormadim Dr ama kiz kardesim 2hafta once dogum yapti ozelde 13bin odedi ve VIP oda icin ayrica 1600 odedi... Benim dogum yapacagim hastane bunun 1.5 kati imis bakalim nekadar cikacak birde 2020 fiyatlar yenileniyormus Dr. Ile konusucam 12kasimda detayli ultrasyonum var ins bebislerim iyidirler ordan Dr uma gecicem konusucam bakalim ne diycek allah yardimcimiz olsun

Ayni boydaymisiz ben doğuma giderken 75i gormustum ama son haft artik tartilmiyordum tahminimce belki 77 78 arsi olmusumdur o resimlere bakinca inanamıyorum o zaman hic oyle sisman hissetmiyordum kendimi simdide bastan zayiflasam ayni kiloyu bulur diye düşünüyorum sen emzirirken vermissin yine ben hamilelikten cok acikiyorum emzirirken ustelik dogumda sadece 5kilo gitmisti bebekte 3kilo dogdu

Bu dogum fiyatlari gercekten cok abartili degil mi kizlar ya benim agzim acik kaldi yazdiginiz fiyatlara ustelik dogum mecburi bir durum böyle ozel ameliyat gibi birşey degilki nasil bu kadar pahali olabilir? Ozel saglik sigortalari dogumu karşılamiyor mu yazik gercekten o paralarla bebeklerimize neler yapariz

Ya herkes kilo almamışsın sadece karnın çıkmış diyor. Ama tartıda baya almış gözüküyorum. Çok takmıyorum kiloyu sadece beni rahatsız etmesin yeter ama karnımda kendiliğinden şişiyor zaten yemesemde

Magnezyum 300 mg kullaniyorum. Doktor kalsiyuma gerek yok, magnezyum kullandigin icin dedi de. Bana garip geldi acikcasi.
Aranizda hem kalsiyum hem magnezyum kullanan var mi ? Varsa, ilacin adini ve mg yazabilir misiniz ?

Ben tam 2 sene once 2750 ye sezeryan dogum yaptim ama şimdi artmıştır benim gittgim yerde

13 bin mi.....ve sizinkisi 2 kat daha mı fazla olacak...açıkçası sizlerin gelirini merak ettim..bana 13 bin lira fiyat verseler hastanemi değiştirirdim

Benimde pek yoktu sagma makinesyle biraz cektrip öyle emzrmeye başlamiştim. eme eme uc cıkardı resmen sekli degisti ama 6. Ayda bi gogsumu emmeyi bıraktı oyuzden suan birinin ucu var birinin yok gibi

benim ilk sezeryanım eğitim araştırma hastanesinde idi çokta memnu kaldım şimdide öyle olacak inşallah neden devlet değilde özeli tercih ediyorsunuz?

Bugün tetanoz aşımı oldum pazartesi idrar ve kan tahlili yapılacak bana bu arada kızlar doğum için çok aşırı fiyatlar yazıyorsunuz ben daha sizler detaylıya pahalı derken 13 bin falan diyorsunuz bizim antepte detaylı ultrason en fazla 150 özel klinik olmazsa tabi doğumda en güzel hastanede en fazla 5000 olsun ama benim hastanemde 1600.e kuzenim sezeryan oldu geçen ay normal doğum 500 prenses istersen ayrı epidural fiyatı yani sizleri duyunca şok o oldumm

Bir ara kasik sancim vardi, magnezyum iyi geldi. Ama arkadaslarim ekstra kalsiyum da kullandiklarini soledi, doktor da magnezyum kullanirken gerek yok kalsiyuma diyince, sastim biraz. saol canim

Kan değerlerinde cikiyor mu bilmiyorum canim ama kasilmalar ve kramplar icin bana magnezyum yaziyor doktorum kalsiyumu gidayla tammliyor olabilir misin ? Kullandiginin icinde vardir belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…