- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
BEN sormadim Dr ama kiz kardesim 2hafta once dogum yapti ozelde 13bin odedi ve VIP oda icin ayrica 1600 odedi... Benim dogum yapacagim hastane bunun 1.5 kati imis bakalim nekadar cikacak birde 2020 fiyatlar yenileniyormus Dr. Ile konusucam 12kasimda detayli ultrasyonum var ins bebislerim iyidirler ordan Dr uma gecicem konusucam bakalim ne diycek allah yardimcimiz olsun7500 dediler.. ben soktayim.. yqni doktorum profesor diye ozel vip diye mi bu boyle.. yaa zaten bi ton masraf veriyoz.. ya dudaklarim ucukladi
Kizima hamileyken 25 kilo almistim, kortizon almak zorunda kalmasam hepsini verirdim, o kadar tedaviye ragmen 8 kilo kalmıştı geriye. Bu sefer hic takmiyorum kafaya, sag saglim doguralim kilo verilir. 63le baslamistim, 70i gordum ben de bu sabah. Boyum da 1.57, sisko muyum evet siskoyum.
Ya herkes kilo almamışsın sadece karnın çıkmış diyor. Ama tartıda baya almış gözüküyorum. Çok takmıyorum kiloyu sadece beni rahatsız etmesin yeter ama karnımda kendiliğinden şişiyor zaten yemesemdeHiç unutmuyorum. İlk oğlumda 24.haftada doktor baskülden indikten sonra "Kaç kilo ile tamamlamayı planlıyorsunuz?" demişti. "Bilmem. Hiç düşünmedim" dedim. "Belli oluyor" dedi. 8 kilo almıştımSonraki 14 haftayı nasıl sadece 6 kilo alarak kapattım hiç bilmiyorum. Ne kader utandıysam...
Bende 63le basladim 67yimAynı bennnn 63.le başladım 70 olmuşum
Kizim cok terliyor bugun ev 21 derece tam ideal. Ev 19 gormeden acmamOrasıı İstanbulun neresiii
Ben tam 2 sene once 2750 ye sezeryan dogum yaptim ama şimdi artmıştır benim gittgim yerdeBu dogum fiyatlari gercekten cok abartili degil mi kizlar ya benim agzim acik kaldi yazdiginiz fiyatlara ustelik dogum mecburi bir durum böyle ozel ameliyat gibi birşey degilki nasil bu kadar pahali olabilir? Ozel saglik sigortalari dogumu karşılamiyor mu yazik gercekten o paralarla bebeklerimize neler yapariz
Kalsiyumun eksik mi ?Magnezyum 300 mg kullaniyorum. Doktor kalsiyuma gerek yok, magnezyum kullandigin icin dedi de. Bana garip geldi acikcasi.
Aranizda hem kalsiyum hem magnezyum kullanan var mi ? Varsa, ilacin adini ve mg yazabilir misiniz ?
Hangi magnezyumu kullanıosn canımMagnezyum 300 mg kullaniyorum. Doktor kalsiyuma gerek yok, magnezyum kullandigin icin dedi de. Bana garip geldi acikcasi.
Aranizda hem kalsiyum hem magnezyum kullanan var mi ? Varsa, ilacin adini ve mg yazabilir misiniz ?
13 bin mi.....ve sizinkisi 2 kat daha mı fazla olacak...açıkçası sizlerin gelirini merak ettim..bana 13 bin lira fiyat verseler hastanemi değiştirirdimBEN sormadim Dr ama kiz kardesim 2hafta once dogum yapti ozelde 13bin odedi ve VIP oda icin ayrica 1600 odedi... Benim dogum yapacagim hastane bunun 1.5 kati imis bakalim nekadar cikacak birde 2020 fiyatlar yenileniyormus Dr. Ile konusucam 12kasimda detayli ultrasyonum var ins bebislerim iyidirler ordan Dr uma gecicem konusucam bakalim ne diycek allah yardimcimiz olsun
Benimde pek yoktu sagma makinesyle biraz cektrip öyle emzrmeye başlamiştim. eme eme uc cıkardı resmen sekli degistiSana helall olsunnn!!! Valla alkisladim... sen hersekilde verirsin de kendini sagligini dusunen birisin.. bende 69kiloya ciktim 171 boyum ama kocam yuzun hala kucucuk diyo sunu diyo bunu diyo beni rahatlatiyor.. benim gogus ucum yok ve sutte emziremicem diye kaygiliyim.. ama dusunmicem sen konusunca konustum valla.. onlar saglikli olsunlarda .. biz herseyin ustesinden geliriz kilolalrida veririz, bebeklerede bakariz, yemekte yapriz, calisiriz da kariyerde Allah Allah
Ikisinide kullanmiyorumMagnezyum 300 mg kullaniyorum. Doktor kalsiyuma gerek yok, magnezyum kullandigin icin dedi de. Bana garip geldi acikcasi.
Bir ara kasik sancim vardi, magnezyum iyi geldi. Ama arkadaslarim ekstra kalsiyum da kullandiklarini soledi, doktor da magnezyum kullanirken gerek yok kalsiyuma diyince, sastim biraz.Ikisinide kullanmiyorum
Bir ara kasik sancim vardi, magnezyum iyi geldi. Ama arkadaslarim ekstra kalsiyum da kullandiklarini soledi, doktor da magnezyum kullanirken gerek yok kalsiyuma diyince, sastim biraz.saol canim
Ben tam 2 sene once 2750 ye sezeryan dogum yaptim ama şimdi artmıştır benim gittgim yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?