2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim kuzenim 1500e yapmisti sezeryani Gecen yil basindan once ayni sekilde ozelhastanede ilde farkediyor tabi ama yinede bazi rakamlar felaket Allh kolylik versin
Aynen bazi hastaneler cok pahalı herkes bütcesine göre bulur diye düşünüyorum istanbulda da uygunda var pahalıda ben tanıdık hastane diye buraya gitmiştim çok bilindk bi hastane degıl ama bi sknti yaşamadım şükür

Gecmis olsun canim insallah iyidir sonuarin icini ferah tut

Evt cok haklisiniz gercekten fiyatlar ucmus ,peki cogul gebelikler mecburi sezeryan olarak geciyor mu yoksa 2bebek olunca dogum ucretide artiyor mu
Cogul gebelik mecburi sezeryan oluyor demisti doktorum. (Tup bebegin mecburi sezeryani destekliyor mu onu bilemiyorum ama) iki bebek fiyati artirmaz herhalde yoksa yandik yandi bu millet

Devlet sans isi diyorum
Ya kuzicuklarim icin o kadar sikintiya girdim buna da girerim mecburum.. boynumun borcu ama hastaneler arasi bu kadar fiyat farki sinir bozucu yani.. kimisi 3500 kimisi 4500 kimisi 7500 , 10000tl yani ustundeki fiyatlari yazmiyorum bile... yani fark nedir ki bunlarin arasinda.. devletin bu fiyat farklarina saglik bakanliginin bi dokunmasi lazim.. ameliyat bu olsun ama ne bilim normal oda fiyatlari felan je bilim ekstra seyler paketler aunlar bunlar ayri degerlendirilsin isteyen ne yaoiyorsa yapsin, milleti mecbur birakmakaya kimsenin hakki yok.

Ya ben simdi 6 aydir bu hastaneye gidiyom simdiden sonra hastaneyi degistirip baska hastane baksam be bilim ya doktora ihanet gibi baska doktorlar bizle ilgilenirmi yoksa sana kim tup bebek uygulamasi yaptiysa orda ol, almiyoruz derler mi bilemedim... bilmiyorum ilk defa yasiyorum.. ama hastanede bugun sunu ogrendim profesor olunca 7500, uzman dr lar 3850 bu kadar fark...

Semtte cok etkiliyor ornek vereyim aile cocugumun dogum semti bagcilar gorunmesin avcılar gorunsun diyor.bu da hastaneye olan talebi arttirinca e fiyatlarda artiyor otomatik olarak ben sonuna kadar normal yapacagimi bilsem devlette yaptirir para cebimde kalirdi ama ben dogum ani birazda karar vericem ki normalden yanayim persembe gubu dr randevum var gidince fiyat alicam bende bakalim.

Cok mantikli davraniyosun.. bak bakalim ne diyecek.. yani bide isini duzgun yapmasida onemli... devlet hastanesinde herkeslerde dogum yapiyordu ama artik cozuttu bazi hastaneler ozellikle universite hastaneleri butun pratisyenlerde orada herkes bi is yapiyor ne oldugu belli olmadan kapatiolar... bana duzgun gelmiyor.. doktorun yaninda bi suru kucuk asistanlar giriyor.. ben iyice stres olurum herhalde.. bir de genel anestezi olursa uykuda naparlarsa yapsinlr ama spinal anestezide yada epidural de goruyosun neler biseyler yapip ugrasiyolar acaba etkilenirmiyim konusmalardan onuda bilmiyorum... ama cocuklarimi hemen kucagima alabilcem.. onlara sarilabilcem kendime gelmem zaman almamasi guzel... doktora sordum zamani gelsin hele konusuruz dedi... oyle kaldi

Hastane isi, secimi zor. Dun haberlerde gordum. Istanbul etilerde ozel bi hastanede aids olan bi adamda kullanilan endoskopi aletleri, temizlenmeden, 15 farkli hastada daha kullanilmis. Hastane kapatilmis saglik bakanligi tarafindan. Doktorun adini arastirdim dun, bi suru video yuklemis internete. Guya unlu, basarili bi doktor. Neymis, temizleme solusyonu 2500 liraymis da bilmem ne. Sok oldum haberi duyunca.
Aslinda ben devlet hastanelerine, ozellikle tip fakultelerine daha cok guveniyom, iyi bi doktor da varsa iyi olur. Hem maddi olarak da uygun olurdu. Su an oyle bi sansim yok tabi

Neden oyle bi sansin olmadigini dusunuyorsun sende?

Neden oyle bi sansin olmadigini dusunuyorsun sende?
Su an kibristayiz. Burda hastaneler fena. Turkiyedeki en kotu hastaneler bile bir numara kalabilir. Apartmandan bozma cok sayida minik hastanecikler ve tahlil laboratuarlari var. En ufak kan, vitamin testine bi suru para oduyorsun. Ornegin, bi perinatolog yok. Turkiyenin 20 yil oncesi hali gibi dusun. Yakin dogu universitesinin hastanesi var, ozel ve iyi denen. Ben de hem oraya, hem de disardan bi hastaneden takip oluyorum mecbur. Cunku yenidogan yogun bakim sadece yakin dogu uni de var zaten.
Turkiyede hamile kalmis olsaydim, tip fakultesindeki bir perinatologdan devam ederdim muhtemeln.

Hayirlisiyla dogursak rahatlasak :)

Anladim cnm

Kızlar benimde doktorum ve sezeryan ücretleri biraz pahalı ama; ben ondan vazgecemem onunla aramda bir bag kurdum ve gercekten iyi oldugunu tecrübeledim.
İlk hamileligimde doktor bilmedigimden baska bir doktora gittim. Doktor muydu felaket uzmanımıydı bilmiyorum. İlkinde memnun kaldık rutin tahlilleri istedi tahlil sonuclarını gösterdik troid 38.3 Dedi kızamıkcık var sende dedi ayrıca kan kesesi görüyorum dedi bu bebek düsecek dedi düsmezse zaten troid kızamıkcık yüzünden anomali olacak zeka geriligi olacak bir uvzu olamayacak bu bebegin acil kurulla alınması gerek dedi. Kurula sevk ediyorum kurulda görüsücez dedi biz nasıl yıkımla cıktık anlatamam esim ayrı aglıyor ben ayrı. Eve geldik. Ben baska doktora gidicem dedim simdiki doktorumun adını duymustum. Bir arastırayım dedim hemen ertesi sabah acil gittim. Yeniden tahliller yapıldı bebege bakıldı kan kesesi neredeymis dedi ben neden göremiyorum yok öyle birsey dedi.
troidim 7 cıktı dahiliyeciyle beraber Görüsüp uygun tedavi verildi kücükken kızamıkcık asısı olmusum oradaki deger bagısıklıgımı gösteriyormus.Doktor boyle saglikli gebelikler %90 dogumla sonuclanir dedi ve kizim simdi mart ayinda 4 yasinda olacak Allah in izniyle. Dogumum agrisiz acisiz gecti dogum izim neredeyse yok uyusuklugum yok yok sogukta dikisim sizliyor belim agriyor vs cok sukur hic biri yok. Simdi ben bu doktorumdan asla vazgecemem. Ne kadar olursa nerede olursa bende orada olurum. Yapamiyorum baska doktorlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…