2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Benimki profesor. Bununla basladim baska doktora ne diyecegimi bilemem bu saatten sonra, ucretten dolayi geldim derim düz konusurum oda olmaz herhalde yada olur mu bilemedim... bide bebegim olmadi iki yil oncesinde baska doktorlara gittim bekle olur dediler, begenmedim baska doktora gittim sikinti yoktu stresten dediler hicbisey bulamayinca tabi bu arada ilaclar, rontfenler onlar bunlr bende yasim gecmeden direkt tup tedavisi ver 15 bin tl.. muayne ucreti 550 sezeryan 7500 ha ustune bisey olurmu bilemiyorum 2019 bu sekilde.. ya calisan aileleriz ama artik girtlaga dayanmaya basladi yani Sagliklarina duaciyim sadece yavrularimin.. Allah’in lutfu ikiz bebelerim . Ama veremeyen yapamayan devlette bekleyen, inanin hastanedede yattim o hemsireler kaprisleri, saglik hizmetlileri.. evet anliyorum. Herkes cok yoruluyor.. Ama hasta olarakta zaten moralsiz oluyoruz ve gercekten guleryuz insan bekliyor.. en azindan kustah olmayan asistan pratisyen hemsire... ben ilk 4 ay cok cektim.. devlet hastanesinde kaldim yattim ciktim yattim 1 ay hastanede yatmisimdir totalde.. o yuzden devlette hicbisey yaptrmak istemem, kalmak istemem... sular seller gibi kanama gecirirken, acillik hastayken sirani bekle mi demediler.. hic o zaman geri de donmek istemem.. sadece herkesin allah yrdimcisi olsun

Kuzum doktoruna danissana belki tahlil ister.. magnezyum eksikligi onemli bi durum.. veyahut belkide rahmin genisliyor o yuzden.. kilo alma durumun nedir, gerginlik oluyor mu karninda? Cunku bendede kramp tarzi bir kere kalcamdan bacagima bir kere gobegime boyle bicak saplanir gibi kramp girdi Allahtan kisa surdu, ben ertesi gun doktordaydim, cok sukur biseyin yok dedi sapasaglamsin ama bizimkide tahlil isteme huyu yok ben kendim icin saglik ocagindaki doktorumdan herbi tahlilimi yaptiriyorum bakiyorum degerlerimizde doktor beyle bir sikinti gorurseo o zaman doktorla kontakt kuruyorum. ne zaman randevun? Gcmis olsun

Bizde de benzer sekilde, esim çalışmadığı icin onun ve kizimin saglik sigortasi benimkine dahil. Burda tek fark hastanedeki doktorlar hasta kabul etmiyor, sadece acil ve dogum tarafina bakiyorlar. Jinekologlarin hepsi kendi muayenehanesinde ama özel değiller, ayni sigortayla gidiyorsun. Ebeler dedigin gibi burada doktordan cok daha tecrubeliler, bana bu da cok değişik geliyor, eve gelip elle muayene etmesi falan garip ebeye turkiyedeki dogumu, odaya kuafor falan geldigini anlattim da kadin küçük dilini yutacakti

Bir gecede iki bacağıma birkaç saat arayla girdi. Bir hafta boyunca merdiven inip çıkmak ölüm gibiydi. Gebelikte bacak krampları çok normal diye biliyorum. Bazılarında muz, maden suyu gibi gıda takviyeleriyle sonlanırken benim gibi bazılarına da ilaç gerekiyor İlaç aldığımdan beri tekrarlamadı çok şükür

Canım banada aynısı oldu sabaha kadar hatta gün içindede devam etti acısı krampın kasığımda ağrıyordu belimde sonra dr mesaj olarak yazdı aldım rahatladım emme tableti olarak aldım

Bende de aynisi oldu. Osmin positive diye bir takviye verdi hemen geçti bacagimdaki kramp. Göbek dediğin alt karın mi acaba canim

amin kuzum insallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız bebislerimizi Allah razı olsun; insana iste böyle güven verenide var, diger türlü saglıklı bebegin canına kıymak isteyenide.. doktor cok ama cok önemli gercekten

Benimde bugun 11:45 te kendi dr umda randevum var. Detaylıyı göstericem birde gitmisken dogum ücretlerini sorayım bakalım merak ettim sormamıstım hic birde renkli ultrason görüntüsü isticem detaylıda dr renkli vermemisti kendi drum versin hatıra oluyor

7500 dediler.. ben soktayim.. yqni doktorum profesor diye ozel vip diye mi bu boyle.. yaa zaten bi ton masraf veriyoz.. ya dudaklarim ucukladi
Gerçekten hastane ücretleri pahalı. Benim doktorum medikanada doğum yaptırıyor yaklaşık 8500 civarı. Ocakta yüzde 4 zam geliyor ücretlere. Bide güven hastanesinde de yaptırabilir. Orası biraz daha tuzludur. Ama tüp bebek yaptırırken doğal yolla gebe kaldım ve hocamdan vaz geçemiyorum. Hoca ve hadçsta arasında güven olmalı. Yıllar sonra bir bebek bekleyince hocamdan vaz geçemem bir şekilde vericez. Ama gerçekten çok pahalı normalde ben o paraya bebeğim tüm ihtiyaçlarını tamamlarım yani. Şimdi sırf bu yüzden bebeğime bazı alacaklarımdan feragat ediyorum. Artı bide muayene ücreti ıvır zıvırlar. Gün içinde “Canım kızım bak senin için neleri göze aldık bize hayırlı evlat ol sende bunları unutma” diye prensesimle konuşuyorum teselli ediyorum kendimi
Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin

Günaydın herkese
Aklıma birşey takıldı sabah sabah. Geçen hafta kontrolde doktorum ilkinde şeker yüklemesi yaptırmış mıydın dedi. Evet dedim. Birşey çıktı mı dedi. Hayır dedim. O zaman bu sefer yapmayacağız dedi. Şeker yüklemesi konusunda çok farklı görüşler var. Okudum biraz da kafam karıştı. Sizin doktorlarınız yapmayı önerdi mi?

Benim prof dr 24. Haftada yapçaz dedi. Başka bir dr a daha gidiyorum arada. O da prof o da yapçaz dedi. Ben yaptırcam dolayısıyla

Evt aynen hastaneden rndevu almak icin arıyorum 2hafyadir surekli yerimiz yok ne rahatsizliginiz var diyolar sadece complike olan hamilelerinin takibini yapiyorlar su anda bi risk olmadigi icin beni kabul etmiyorlar ,dogumda nasil olucak dedigimde acilden geliceksiniz demislerdi simdilik evdeki ebe sistemine gecmedik benim ebem yok fakat dogumdan somra eve hafta gelip ebe muayne etmisti benive bebegi bunu cok begenmistim ,dogumdan sonra esim bebebgin resmini cekiyor diye ters ters bakip durmuştu hastanedeki ebem sanki onu resimliyoruz

Gunaydin benim doktorumda testi verdi detayliyi yaptigin hafta yap demisti bu hafta icin yapicam bende ,sonraki hafta randevum var cunku detayli dahada gec

Kızlar bebeğin hareketlerini sürekli mi yoksa gün içinde 5-6 defa mı hissediyorsunuz? Şöyle sorayım. dün akşam birkaç saat boyunca kıpır kıpırdı. Sabah sadece birkaç hareket hissettim. Ama şimdi hiç sesi çıkmıyor. Sizin de böyle mi?

Kizlar gunaydinnn
guzel bi gun olaun hepimize ❤

Geleceğe Nefes
Kizlar buraya tiklarsaniz, tarim ve orman bakanliginin adiniza fidan dikmesine onay vermis olursunuz.
Tikladiktan sonra fidan bagisina tiklayip, sehir , isim ve e pista girerseniz, adiniza bir adet fidan dikiliyor ucretsiz. Her e posta adresiyle bir isim girme hakkiniz var.
Ben kendi e postamla kizimin, esimin e postasiyla oglumun ismine katildim.
Isteyenler 10 tl karsiliginda fidan bagisi da yapabilir.
Guzel uygulama katilin derim. Yalniz sehir secerken, yaninda agac resmi olanlar, fidan hakkini dolmus olan sehirler olabilir, digerlerinden secersiniz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…