- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Aynen bazi hastaneler cok pahalı herkes bütcesine göre bulur diye düşünüyorum istanbulda da uygunda var pahalıda ben tanıdık hastane diye buraya gitmiştim çok bilindk bi hastane degıl ama bi sknti yaşamadım şükür
Hasatzamani
A Altibirlik61
Hepsini alamadim kizlar mesajlari okudumda gercekten burayi hic sevmiyorum ama bu konusmalardan sonra dogumu burda yaptigim icin kendimi iyi hissediyorum ,insallah iyi doktorlarla karsilasir guzel dogumlar yasariz hepimiz
Ikiz diye sezeryani mecbur tutmalarida sacma evet cok zordur tabiki bence hastaya birakilmasi gerekn karar doktor zaman kaybetmek istemiyor , bizim hiic seçme sansimiz yok
Benim hiç alttam muayenem olmadı. Ayrıntılıyı da 2 hafta önce yaptırdım o da karındandıBu arada benim ayrintili ultrason randevum yarin. Fiks vajinal da bakiyorlar mi yoksa genelde karindan bakip goremezse mi vajinal bakiyor.
Benimki profesor. Bununla basladim baska doktora ne diyecegimi bilemem bu saatten sonra, ucretten dolayi geldim derim düz konusurum oda olmaz herhalde yada olur mu bilemedim...Yine cok ucuk degilmiş uzman doktr fiyatlari sizinde.. ben olsam bende değişmek istemezdim doktorumu sevıyosam senın doktor uzamn mı prof mu ? bizmde oyle olmuştur kesin 3800 fln ya muayene ucretleri bile sureklı artıyo 2 sene once 80e gıdıyodum 125 basladım bu hamileliğimde, en son 140 olmuş
Bnmde oyle kuzucum alttan bakmadi doktor.. sadece sikintin var sizi var alttan basi var diye doktora gittigimde alttan muayene etmisti.. rahim boyuna alttan olcmustu tam olarak..Benim hiç alttam muayenem olmadı. Ayrıntılıyı da 2 hafta önce yaptırdım o da karındandı
Kuzum doktoruna danissana belki tahlil ister.. magnezyum eksikligi onemli bi durum.. veyahut belkide rahmin genisliyor o yuzden.. kilo alma durumun nedir, gerginlik oluyor mu karninda? Cunku bendede kramp tarzi bir kere kalcamdan bacagima bir kere gobegime boyle bicak saplanir gibi kramp girdi Allahtan kisa surdu, ben ertesi gun doktordaydim, cok sukur biseyin yok dedi sapasaglamsin ama bizimkide tahlil isteme huyu yok ben kendim icin saglik ocagindaki doktorumdan herbi tahlilimi yaptiriyorum bakiyorum degerlerimizde doktor beyle bir sikinti gorurseo o zaman doktorla kontakt kuruyorum. ne zaman randevun? Gcmis olsunDün gece bacağıma giren krampın acısına uyandım hala da o bacağım acıyorbirde vajinamdan göbeğimin sağ tarafına sancı giriyor sanki hep aynı yer ama. Ne oluyor anlamadım. Acaba magnezyum eksikliğimi başladı ki göbeğimdeki sancı normaldir inşallah
Bizde de benzer sekilde, esim çalışmadığı icin onun ve kizimin saglik sigortasi benimkine dahil. Burda tek fark hastanedeki doktorlar hasta kabul etmiyor, sadece acil ve dogum tarafina bakiyorlar. Jinekologlarin hepsi kendi muayenehanesinde ama özel değiller, ayni sigortayla gidiyorsun. Ebeler dedigin gibi burada doktordan cok daha tecrubeliler, bana bu da cok değişik geliyor, eve gelip elle muayene etmesi falan garipEvt turkiyede fazlasiyla tahlil istiyorlar hele ozel hastanede hepsinin fiyati eklenince tahmin edebiliyorum ,burda ogluma bir yasina kadar kan tahlili bile yaptiramadim cok erken diyipdurdularayni sekilde bizde esimin is yerine bagli şirkete oduyoruz sigortamizi ama esim yada ben calismiyorsam gelirsizsen turkiyedeki gibi ucretsiz bakim sagladiklari sisteme başvuruyorsun ben simdi kendi jinekolojum hastane olmadığı icin ona para oduyorum ozel gibi yarisini geri oduyorlar ilaclari tahlilleri kapsiyor ama toxoplasma icin ayri ucret olmasina sasirdim çünku ben her ay onun icinde kan veriyorum normal tahlillerle yapiliyor ekstra almiyorlar ultrasonda jinekologum yapiyor hastanedehic yapmiyorlar mecbur kalmadikca ve onlara gore cok genc anne oluyoruz ,bana cocukmusum gibi bakiyorlardi hastanede 24yasinda dogum yaptim ebeler cok bilgili gerçkten hakkimizda hayırlısı olsun yavas yavas alisiyoruz
Bir gecede iki bacağıma birkaç saat arayla girdi. Bir hafta boyunca merdiven inip çıkmak ölüm gibiydi. Gebelikte bacak krampları çok normal diye biliyorum. Bazılarında muz, maden suyu gibi gıda takviyeleriyle sonlanırken benim gibi bazılarına da ilaç gerekiyorDün gece bacağıma giren krampın acısına uyandım hala da o bacağım acıyorbirde vajinamdan göbeğimin sağ tarafına sancı giriyor sanki hep aynı yer ama. Ne oluyor anlamadım. Acaba magnezyum eksikliğimi başladı ki göbeğimdeki sancı normaldir inşallah
Benim hem karından hem de vajinal olacak daha önceki gebeliklerimde vajinal olmamıştıBu arada benim ayrintili ultrason randevum yarin. Fiks vajinal da bakiyorlar mi yoksa genelde karindan bakip goremezse mi vajinal bakiyor.
Canım banada aynısı oldu sabaha kadar hatta gün içindede devam etti acısı krampın kasığımda ağrıyordu belimde sonra dr mesaj olarak yazdı aldım rahatladım emme tableti olarak aldımDün gece bacağıma giren krampın acısına uyandım hala da o bacağım acıyorbirde vajinamdan göbeğimin sağ tarafına sancı giriyor sanki hep aynı yer ama. Ne oluyor anlamadım. Acaba magnezyum eksikliğimi başladı ki göbeğimdeki sancı normaldir inşallah
Bende de aynisi oldu. Osmin positive diye bir takviye verdi hemen geçti bacagimdaki kramp. Göbek dediğin alt karın mi acaba canimDün gece bacağıma giren krampın acısına uyandım hala da o bacağım acıyorbirde vajinamdan göbeğimin sağ tarafına sancı giriyor sanki hep aynı yer ama. Ne oluyor anlamadım. Acaba magnezyum eksikliğimi başladı ki göbeğimdeki sancı normaldir inşallah
Ama sen cok haklisin!! Oyle doktorlarda Allah bizi uzak tutsun!! Yavrucugunu az kalsin aldiriyormus.. ya iste boyle doktorlar mumkunse baska doktora yonlendirsin, ben beceremiyorum anlamiyorum desinler demesede ben baska birinin daha gormesini istiyorum diye gurur yapmasinlar... yazik cidden!! Can bu ya.. Bu bebeyide sag salim kucaginiza almayi Allh nasip etsin
7500 dediler.. ben soktayim.. yqni doktorum profesor diye ozel vip diye mi bu boyle.. yaa zaten bi ton masraf veriyoz.. ya dudaklarim ucukladi
Gerçekten hastane ücretleri pahalı. Benim doktorum medikanada doğum yaptırıyor yaklaşık 8500 civarı. Ocakta yüzde 4 zam geliyor ücretlere. Bide güven hastanesinde de yaptırabilir. Orası biraz daha tuzludur. Ama tüp bebek yaptırırken doğal yolla gebe kaldım ve hocamdan vaz geçemiyorum. Hoca ve hadçsta arasında güven olmalı. Yıllar sonra bir bebek bekleyince hocamdan vaz geçemem bir şekilde vericez. Ama gerçekten çok pahalı normalde ben o paraya bebeğim tüm ihtiyaçlarını tamamlarım yani. Şimdi sırf bu yüzden bebeğime bazı alacaklarımdan feragat ediyorum. Artı bide muayene ücreti ıvır zıvırlar. Gün içinde “Canım kızım bak senin için neleri göze aldık bize hayırlı evlat ol sende bunları unutma” diye prensesimle konuşuyorum teselli ediyorum kendimiYa ben simdi 6 aydir bu hastaneye gidiyom simdiden sonra hastaneyi degistirip baska hastane baksam be bilim ya doktora ihanet gibibaska doktorlar bizle ilgilenirmi yoksa sana kim tup bebek uygulamasi yaptiysa orda ol, almiyoruz derler mi bilemedim... bilmiyorum ilk defa yasiyorum.. ama hastanede bugun sunu ogrendim profesor olunca 7500, uzman dr lar 3850 bu kadar fark...
Benim prof dr 24. Haftada yapçaz dedi. Başka bir dr a daha gidiyorum arada. O da prof o da yapçaz dedi. Ben yaptırcam dolayısıylaGünaydın herkese
Aklıma birşey takıldı sabah sabah. Geçen hafta kontrolde doktorum ilkinde şeker yüklemesi yaptırmış mıydın dedi. Evet dedim. Birşey çıktı mı dedi. Hayır dedim. O zaman bu sefer yapmayacağız dedi. Şeker yüklemesi konusunda çok farklı görüşler var. Okudum biraz da kafam karıştı. Sizin doktorlarınız yapmayı önerdi mi?
Bizde de benzer sekilde, esim çalışmadığı icin onun ve kizimin saglik sigortasi benimkine dahil. Burda tek fark hastanedeki doktorlar hasta kabul etmiyor, sadece acil ve dogum tarafina bakiyorlar. Jinekologlarin hepsi kendi muayenehanesinde ama özel değiller, ayni sigortayla gidiyorsun. Ebeler dedigin gibi burada doktordan cok daha tecrubeliler, bana bu da cok değişik geliyor, eve gelip elle muayene etmesi falan garipebeye turkiyedeki dogumu, odaya kuafor falan geldigini anlattim da kadin küçük dilini yutacakti
Günaydın herkese
Aklıma birşey takıldı sabah sabah. Geçen hafta kontrolde doktorum ilkinde şeker yüklemesi yaptırmış mıydın dedi. Evet dedim. Birşey çıktı mı dedi. Hayır dedim. O zaman bu sefer yapmayacağız dedi. Şeker yüklemesi konusunda çok farklı görüşler var. Okudum biraz da kafam karıştı. Sizin doktorlarınız yapmayı önerdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?