2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Devlet hastanelerinde en büyük sıkıntı insana insan gibi davranılmaması bence. Ben katlanamıyorum, gerim gerim geriliyorum. Herkes kendi aleminde. Sorsan cevap veren yok. Sanırsın zorla koymuşlar onu oraya.
Eskiden hastanelerin sınıfı vardı. A sınıfı, B sınıfı gibi... Muayene, ameliyat, tahlil vs ücretleri bu sınıfa göre artıyor veya azalıyordu. Bize bu şekilde açıklamışlardı hastaneler arası farkı. Herkes 2000 liradan başlayan fiyatlara doğum yaparken memlekette, biz görev yerimizde 650 lira vermiştik. Şimdi ne kadar olur bilmiyorum ama 4000den aşağı zannetmiyorum

Yine cok ucuk degilmiş uzman doktr fiyatlari sizinde.. ben olsam bende değişmek istemezdim doktorumu sevıyosam senın doktor uzamn mı prof mu ? bizmde oyle olmuştur kesin 3800 fln ya muayene ucretleri bile sureklı artıyo 2 sene once 80e gıdıyodum 125 basladım bu hamileliğimde, en son 140 olmuş

Benle de benziyor benim de boyum 1.68 ama ben 64 kiloyken 68 e cikip oyle hamile kaldim su an 22. Haftada 73 civari. Benim doktor didikliyor surekli cok kilo aldin alma yediklerine dikkat et diye. Hedefim 78-80 le doguma girmek. Kilo verilir bu zamanlarsa geri gelmiyor kulak tikamak lazim

Cnm benmmde hic gogus ucum yoktu smdi cikti acaba doguma kadar cikicak olabilirmi seninde

Neden yaptirmadiniz peki ikili uclu

Bu arada benim ayrintili ultrason randevum yarin. Fiks vajinal da bakiyorlar mi yoksa genelde karindan bakip goremezse mi vajinal bakiyor.
Genelre karindan ama benim bas asagi oldugu icin kendini dondurmedigi icin mecbur son rutuslar vajinal oldu :) her ihtimali goz onunde bulundur derjm

B3nimde cok yakin:) 66 ile hamile kaldim 72 oldum smdi .169 boyum. Simdiden boyle aldiysan asil kilo sonlarda aliniyor diyorlar 80le girsek cok iyi olur gercekten

Bende onu kullanıyorum çok iyi geldi bana emme tabletini
Dün gece bacağıma giren krampın acısına uyandım hala da o bacağım acıyor birde vajinamdan göbeğimin sağ tarafına sancı giriyor sanki hep aynı yer ama. Ne oluyor anlamadım. Acaba magnezyum eksikliğimi başladı ki göbeğimdeki sancı normaldir inşallah

Hamilelik gunlugunde sanci normal ama pozisyonla azalmasi gerek vs diyordu buyuk ihtimalle gobis buyuyor ondandir cnm ben her gun bir maden suyu iciyorum su ana kadar olmadi kramp tavsiye ederim

Ama sen cok haklisin!! Oyle doktorlarda Allah bizi uzak tutsun!! Yavrucugunu az kalsin aldiriyormus.. ya iste boyle doktorlar mumkunse baska doktora yonlendirsin, ben beceremiyorum anlamiyorum desinler demesede ben baska birinin daha gormesini istiyorum diye gurur yapmasinlar... yazik cidden!! Can bu ya.. Bu bebeyide sag salim kucaginiza almayi Allh nasip etsin

Yarin 22 lerde bitiyor 23+0 oluyorum :) su kasim ayini atlattikmi cok az kaliyor son trimestra giriyoruz :)
Evet bende pazar 23+0 oluyorum :))) bebisimide insallah zamanindan once gelmek istemezler zamaninda, azicik etli etli olsunlar yoksa el kadar bebe nasil tutarim Saglikli olsun Allah en iyisini bilir yapsin insallah

Evt turkiyede fazlasiyla tahlil istiyorlar hele ozel hastanede hepsinin fiyati eklenince tahmin edebiliyorum ,burda ogluma bir yasina kadar kan tahlili bile yaptiramadim cok erken diyipdurdular ayni sekilde bizde esimin is yerine bagli şirkete oduyoruz sigortamizi ama esim yada ben calismiyorsam gelirsizsen turkiyedeki gibi ucretsiz bakim sagladiklari sisteme başvuruyorsun ben simdi kendi jinekolojum hastane olmadığı icin ona para oduyorum ozel gibi yarisini geri oduyorlar ilaclari tahlilleri kapsiyor ama toxoplasma icin ayri ucret olmasina sasirdim çünku ben her ay onun icinde kan veriyorum normal tahlillerle yapiliyor ekstra almiyorlar ultrasonda jinekologum yapiyor hastanedehic yapmiyorlar mecbur kalmadikca ve onlara gore cok genc anne oluyoruz ,bana cocukmusum gibi bakiyorlardi hastanede 24yasinda dogum yaptim ebeler cok bilgili gerçkten hakkimizda hayırlısı olsun yavas yavas alisiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…