2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amin cnm

Tabiki Senle günlerimiz aynı benimki şuan oynuyor yeni uyandım ama arada duruyor ayyy çok hoş bişeymiş yaa allahım çok mutlu oluyorum hissttikçe allahıma bin şükür

Burda dogumdan sonrayi beklersen bulamazsin ebe dediler, apar topar ayarladim ben bi tane. Ayda bir geliyor ama esas dogumdan sonra eve cok sık gelecekmis. Ilk 10 gun her gun sonra haftada bir dedi.
Dogum icin burda 24.haftadan sonra hastaneye telefon acip kayit olmak gerekiyormus, benim almancam cok iyi olmadigi icin ebe arayacak benle birlikte. Ebem turk neyse ki.
Acil durumda kayit olduğun hastane disinda bi yere de gidebiliyorsun ama hersey planli giderse kayit oldugun yere gitmek gerekiyormus.

Sürekli hissetmiyorum canim, genelde uzanirken hissediyorum. Gun icinde, ayaktayken falan hic hissetmiyorum. Son haftalarda yerleri daralinca daha cok hissedeceğiz, simdi surekli hissetmemen normal.

Aminnn aminnn kuzumm Allah yawrunuzu size bagislasin tum icinizden gecen dualariniz kabul olsun insallah.. Napalim verdik veriyoruz verecez.. bende oyle sitem ettim ama napalim ya hersey kuzucuklarimiz sag salim dogsun diye degilmi

Happy Mom uygulamasında omega 3 alımı erken Doğum riskini azaltır diyordu bugün
Ben bu arada omega ya basladim.. dün aksam yemekten sonra aldim... ya haftam bitiyor diye yada bilmiyorum ama cocuklar civi gibi oldugunu hissettim ve hic yorulmadan yaklasik yarim saat belki bi saat araliklarla tekmelediler.. hinzirlar birbirlerinimo uyandirip rahatsiz ediyor onuda anlamadim ya.. ama omega bunu yapiyorsa ikiz bebe anneleri icin cok iyi oyle soylemek istedim canim

Bende surekli hossetmiyorum uzandigimda dinlendigimde... yada onlar ne zaman isterlerse

Ankaradamısın canım bende 15 sene yaşadım hemde okul önceciydin dimi

Ankaradamısın canım bende 15 sene yaşadım hemde okul önceciydin dimi

Canım hangi omegayı kullanıyorsun

Magnezyum 300 mg kullaniyorum. Doktor kalsiyuma gerek yok, magnezyum kullandigin icin dedi de. Bana garip geldi acikcasi.
Aranizda hem kalsiyum hem magnezyum kullanan var mi ? Varsa, ilacin adini ve mg yazabilir misiniz ?
Ben Osteozinc kullanıyorum. İçinde hem magnezyum hem kalsiyum var.

Kalsiyum 400 mg
Magnezyum 150 mg
Çinko 5 mg
Vitamin D3 5 mcg (200 IU)

Kızlar elimi paslı bıçakla kestim şimdi. 18+5 im hemen gidip aşı olabilir miyim aranızda sağlıkçı var mı hocama ulaşamadım şu an

Senin haftandayken bende öyle hissediyordum. Ama şimdi çok daha fazla hissediyorum. Belli bir zamanı olmuyor. Şimdi bile kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…