2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Tünaydın; bende simdi kendi doktorumdan cıktım ikinci gebeliğim bir dahaki kontrolünde aç gel seker yüklemesini yapacağız dedi

Bende Medicana da dogum yapacagım. Ama İstanbulda :)

İbrahim Bey den mi aldınız randevu; kasımın ilk haftası yoktu. Öyle demislerdi banada. 500 tl ye yaptırdım. Mecidiyeköyde fransız lape hastanesinin hemen karsısında.
Kadın doğum yönlendirdi beni. Sekreter gün saat verdi doktor adı söylemediler. Kongreye girmişler kasımın ilk haftası. Benim randevum 8 kasıma ertelendi ama 24 haftalık oluyor geç kaldı sanki. Halbukı 1 buçuk ay önce almıştım randevuyu. Bilsem özele giderdim

Bebek önde olursa yapilamayabilir. İyice suresi gecmeden ozelde mi yaptirsan acaba

Hasatzamani doktor sana detaylidan sonra ne zaman gel dedi? Seker yukleme icin ayrica bisey dedimi? Bana hicbisey demedi de..
Yok cnm demedi ama yakin zamanda gidersem bebise tekrar bakmayacagi icin akillilik yapip ayrinyilidan 2 hafta sonra giderim dedim hem dr ile bir ayim dolmus oluyor yani persembe gunu gidicem raporlarla :) genellikle bi onceki randevuda soyluyor.Buyuk ihtimallr haftaya soyler ki 28. Haftaya kadar yapilabiliyor.daha vakit var zaten cnm.

Ben saymadım kaç kere hissettiğimi ama mrsrla sabah uyanıyorum 4,5 kefre vuruyor hareket ediyor. Sonra yolda falan hissetmiyorum kahvaltı yapıyorum yine hareket ediyor sonra 1,2 saat sesi çıkmıyor. Bu şekilde birşeyler yedikçe, uzandıkça, güldükçe falan baya hareket ediyor. Ama 2,3 saat hiç oynamadığıda oluyor sanırım o zamanlarda uyuyor.

Verdiğiniz cevaplar için hepinize teşekkür ederim. Sanırım yaptırma denilen kimse yok. Ben WhatsApp tan birkaç soru daha sorayım öyleyse doktoruma

Kızlar selamlar ya bi sey aklima takildi. Benim ic camasirim cok sık nemleniyor terleme oluyo sizde de oluyo mu ıslaklık degil de nem oluyor

Iyi yapmışsın aslinda erken davranmakla bende hastane icin simdiden randevu alamya calisiyorumki sorun cikmasin diye her aramamda ne rahatsizliginiz var diyorlr ,gidip yuzyuze simdiden yer alicam zaten yılbasinda normalde dosya hazirlayip verir doktorum hastane icin benim hosuma gitti aslinda ebe sistemi burda malesef turk hic yok sadece genel cerrah var hastanede bizimde aile doktorumuz ellerinde bilgilerin olmasi acil durumlar icin iyi olur aniden doguma gidip ordaki formlarla ugrasmak istemem dogrusu 1saat kadar soru sorup not almislardi herseyi dosya açarken

Hayirli aksamlar ☺
Umarim hepiniz iyisinizdir kızlar, ben sanırım göz nezlesi oldum, sol gözümden sürekli yaşlar akıyor.
Sağ kaburga kemigim de her yemek yedikten sonra çok kötü ağrıyor.
Aranızda kaburga agirisi çeken var mı, nasıl rahatlatabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…