Gecmis olsun.acaba baş kaburga da o sebepten mi, senin ikiz birde agri normal benceHayirli aksamlar ☺
Umarim hepiniz iyisinizdir kızlar, ben sanırım göz nezlesi oldum, sol gözümden sürekli yaşlar akıyor.
Sağ kaburga kemigim de her yemek yedikten sonra çok kötü ağrıyor.
Aranızda kaburga agirisi çeken var mı, nasıl rahatlatabilirim.
Ben genelde solda hissediyordum. Başi ve elleri ordaymis. Vajina tarafında da ayaklar var nasil duruyorsa artikİyi akşamlar kızlar ben bebeğimi hep sağda hissediyorum sizinde öylemi yoksa sagdada soldada hissediyomusunuz
Eger onceden hic yapilmadiysa 1 ay arayla diye biliyorum. Yine de doktora ve ya saglik ocagina söylersinizKızlar cvplarınız için tşk ederim. Elimi kesen bıçak paslı olunca panik oldum tabiki. 2 farklı prof.a gidiyorum ikisi de hemen tetanoz ol dediler. Korktum açıkçası. Hemen oldum. Şimdi kolum ağrıyor hafif ve halsizlik varikinci dozu ne zaman olucam bilen varmı
Bende hep solda canımİyi akşamlar kızlar ben bebeğimi hep sağda hissediyorum sizinde öylemi yoksa sagdada soldada hissediyomusunuz
Benimde gecen hafta olmustu bebek yukari ciktigi icin olabilir 1 hafta falan surdu gecti cok sukur insaallah seninde gecer hemenHayirli aksamlar ☺
Umarim hepiniz iyisinizdir kızlar, ben sanırım göz nezlesi oldum, sol gözümden sürekli yaşlar akıyor.
merhaba arkadaslar . persembe gunu kontrolde bebegim 1 hafta kucuk cikmisti biraz uzulmustum neden oldu diye dusunmeye baslamistim ki sansima ertesi gun yani dun de detayli randevum vardi. 400 gram dedi bebegime haftasida uyumlu cikti . plesantada eskiden kalma olabilicek bir kanama alani varmis. Rahim olcum sınırdaymis 25 dedi. Ondan baska bir sknti gormedi elhamdulillah . aranizda rahim olcusu kisalan varmi
Bana 2 hafta sonra gel dedi seninle haftamiza bakarsak senin haftanda yaptirms oluyorum@Hasatzamani doktor sana detaylidan sonra ne zaman gel dedi? Seker yukleme icin ayrica bisey dedimi? Bana hicbisey demedi de..
Omega3 almistim bende uzulmustum biran ama rahatladm 1 ay kullanip birakirim guzel gelisirse. Aksine bugunde hic dinlenemedim malesef insaallah dahada incelmezHenrietta___ ve bir arkadaş daha vardı sanırım.
Dinlenmeni arttır canım. Kg konusuna hiç takılma hep fark oluyor. Maalesef dogmadan tam bilinmiyor
Bundan sonra dinlenmeye gayret et. Zaten agirlastikca kendinde ihtiyaç olarak hissedeceksin. Omega son aylarda icmeyi öneriyor doktorlar. Ben bu hamileligimde kullanmayı düşünüyorumOmega3 almistim bende uzulmustum biran ama rahatladm 1 ay kullanip birakirim guzel gelisirse. Aksine bugunde hic dinlenemedim malesef insaallah dahada incelmez
Canim gecen hafta 3 gun boyunca hissetmedim ben bir ara biseyler oldu gibi oldu ama emin olamadim. Heralde daha asagidayken net hissediliyir mesela bu hafta daha az hissediyirm eskiye gore hareketleride eskiye gore daha yumusak yukari ciktigindan olabilirKızlar bebeğin hareketlerini sürekli mi yoksa gün içinde 5-6 defa mı hissediyorsunuz? Şöyle sorayım. dün akşam birkaç saat boyunca kıpır kıpırdı. Sabah sadece birkaç hareket hissettim. Ama şimdi hiç sesi çıkmıyor. Sizin de böyle mi?
Edicem insaallah canimm benim bildigimde son ay da onerilmiyor kanama riski yuzunden ama doktoruna danis bir once bence .Bundan sonra dinlenmeye gayret et. Zaten agirlastikca kendinde ihtiyaç olarak hissedeceksin. Omega son aylarda icmeyi öneriyor doktorlar. Ben bu hamileligimde kullanmayı düşünüyorum
Son adet tarihi neydi heyecanlı bekleyişe az kalıyorAy simdi fark ettim 119 gun yani 15 hafta kalmis ya 15 hafta sonra sirayla bebislerimizi kucagimiza alicaz ins :) 19 gun sonra ciftli sayilar sonra illere gecerim ben :)
Bende sirt ustu ya da yanlis oturdugumda kaburgalarim agriyo bazende orgu orunce..Hayirli aksamlar ☺
Arada sanci giriyor banadaSlm hanımlar nasılsnz benim gibi vajinal ağrısı olan var mı
Benim de kısa canım progestan kullanıyorum birde bol bol dinlen demişti bir daha ölçmediler ama kontrolümde ölçtüreceğim tekrar erken Doğum riski yazmıştı detaylı ultrason not bölümünemerhaba arkadaslar . persembe gunu kontrolde bebegim 1 hafta kucuk cikmisti biraz uzulmustum neden oldu diye dusunmeye baslamistim ki sansima ertesi gun yani dun de detayli randevum vardi. 400 gram dedi bebegime haftasida uyumlu cikti . plesantada eskiden kalma olabilicek bir kanama alani varmis. Rahim olcum sınırdaymis 25 dedi. Ondan baska bir sknti gormedi elhamdulillah . aranizda rahim olcusu kisalan varmi
Kuzene sordum 24.-28. Haftalar arasinda oluyormus .. saol cnm benm benim doktor degisik bisi yaa hic bisi demio profesor ama oyuzdennguweniom ama gidip normal hastanede mi olsam yani.. randevu alipBana 2 hafta sonra gel dedi seninle haftamiza bakarsak senin haftanda yaptirms oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?