2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecmis olsun.acaba baş kaburga da o sebepten mi, senin ikiz birde agri normal bence

Reactions: Eva
Kızlar cvplarınız için tşk ederim. Elimi kesen bıçak paslı olunca panik oldum tabiki. 2 farklı prof.a gidiyorum ikisi de hemen tetanoz ol dediler. Korktum açıkçası. Hemen oldum. Şimdi kolum ağrıyor hafif ve halsizlik var ikinci dozu ne zaman olucam bilen varmı

Eger onceden hic yapilmadiysa 1 ay arayla diye biliyorum. Yine de doktora ve ya saglik ocagina söylersiniz

merhaba arkadaslar . persembe gunu kontrolde bebegim 1 hafta kucuk cikmisti biraz uzulmustum neden oldu diye dusunmeye baslamistim ki sansima ertesi gun yani dun de detayli randevum vardi. 400 gram dedi bebegime haftasida uyumlu cikti . plesantada eskiden kalma olabilicek bir kanama alani varmis. Rahim olcum sınırdaymis 25 dedi. Ondan baska bir sknti gormedi elhamdulillah . aranizda rahim olcusu kisalan varmi

Benimde gecen hafta olmustu bebek yukari ciktigi icin olabilir 1 hafta falan surdu gecti cok sukur insaallah seninde gecer hemen

Henrietta___ ve bir arkadaş daha vardı sanırım.
Dinlenmeni arttır canım. Kg konusuna hiç takılma hep fark oluyor. Maalesef dogmadan tam bilinmiyor

Henrietta___ ve bir arkadaş daha vardı sanırım.
Dinlenmeni arttır canım. Kg konusuna hiç takılma hep fark oluyor. Maalesef dogmadan tam bilinmiyor
Omega3 almistim bende uzulmustum biran ama rahatladm 1 ay kullanip birakirim guzel gelisirse. Aksine bugunde hic dinlenemedim malesef insaallah dahada incelmez

Omega3 almistim bende uzulmustum biran ama rahatladm 1 ay kullanip birakirim guzel gelisirse. Aksine bugunde hic dinlenemedim malesef insaallah dahada incelmez
Bundan sonra dinlenmeye gayret et. Zaten agirlastikca kendinde ihtiyaç olarak hissedeceksin. Omega son aylarda icmeyi öneriyor doktorlar. Ben bu hamileligimde kullanmayı düşünüyorum

Canim gecen hafta 3 gun boyunca hissetmedim ben bir ara biseyler oldu gibi oldu ama emin olamadim. Heralde daha asagidayken net hissediliyir mesela bu hafta daha az hissediyirm eskiye gore hareketleride eskiye gore daha yumusak yukari ciktigindan olabilir

Bundan sonra dinlenmeye gayret et. Zaten agirlastikca kendinde ihtiyaç olarak hissedeceksin. Omega son aylarda icmeyi öneriyor doktorlar. Ben bu hamileligimde kullanmayı düşünüyorum
Edicem insaallah canimm benim bildigimde son ay da onerilmiyor kanama riski yuzunden ama doktoruna danis bir once bence .

Bende sirt ustu ya da yanlis oturdugumda kaburgalarim agriyo bazende orgu orunce..

Reactions: Eva
Benim de kısa canım progestan kullanıyorum birde bol bol dinlen demişti bir daha ölçmediler ama kontrolümde ölçtüreceğim tekrar erken Doğum riski yazmıştı detaylı ultrason not bölümüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…