2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben özellikle akşamları hissediyorum ama hep aynı yer sağ ve altta

Bence bir an önce özele gitsen daha iyi olur cünkü benim dr. 18-23. Haftalar arasında yapılacak demisti bende ibrahim beyi aradıgımda aynen kongrede olacagını söylemislerdi Esasında bugun gidecektim detaylıya icin gecen haftaya aldım randevuyu bugunde kendi doktoruma gittim.

Bende Sivas medicana da yapacağım büyük ihtimal canım normal 2700 sezeryan 2900dediler tabi yükselecek iş sana fiyat ne dediler

2020 Fiyatını alamadım Ama 2019 fiyatı 6.500 tl ikinci dogumum oldugu icin indirimli

burda baska ozel yok devlet hastanesine gidecegim ama oranin ultrasonlari ile gorebilir mi bilmiyorum
E orda yoksa zaten ultrason gorunur yada gorunmez seni perinatolog yada radyologa yonlendircek ve sikintini arz edeceksin ona gore sen konuscagini konus onlarda bakip seni tatmin etsinler. Goremeyecegi seyde bi ust kurula sevk edebilirler. Belki il merkezindeki perinatologa yonlendircek sen orayi dusunme bi giris bakalim

Ayyy indirimni yesinler

Kuzum sabahtan gun icerisinde hissediyordum ama yarin misafirim var diye kendimi iyi hissederken yemek yapayim dedim.. 4 saattir ayaktayim ve oldukca yoruldum dinleniyorum ama bebeklerde ses yok.. kuzucuklarimda benle cok yoruldular sanirim diye dusunuyorum.. her an hareket etmesini bekleme.. ben 23. Haftam bitti bugun itibariyle benim bile suanda hemde iki tane olmasina ragmen hemde boy kilosu bu haftalardaki tek bebek kadar, ve kilolu bir gebe de degilim hani yagdan sundan bundan hissedemeyeyim.. ama bu haftalarda merak etme diye soylemek istedim canim.. hele 19. Haftamda cok iyi hatirliyorum gun icerisinde 5-6 kere oturum o pit pit yapacak diye bekledigimde olmuyodu zaten kucucukki cussesi ne.. yapsada heran hissedemeyebilirsin

Bence sen internetten arastir en iyisi.
Ayakta kalma bi sonraki kontrole kadar. Uzadigini gorursun. Ama uzamasi da sart canim.
Zaten dedin ya, sinirdaymis olcum die, evet 25 mm sinir. Daha da dusmesin die dinlen dedim
Haklisin . perinatolog sikinti var gibi konusmayinca bende cok onemsememistim arastirdim 25 ve alti rahim yetmezligi belirtisiymis allah korusun korktum dogrusu bugunde cok yordum kendimi avmye gitmistim oralardada dinlenme ihtimali olmuyor fazla bilseydim hic gitmezdim.

Hareketini hissetmiyorum Diyen arkadaşlar vardı. Karşıma böyle bir yazı çıktı. Bir deneyin isterseniz
Kuzucum cok guzel oaylasimin tesekkkurler!!! Ordada yaziyor 3. Trimester icin bunlar 2. Trimesterda olan arkadaslar bunu yapsada tepki vermerebilirler yani bilmem anlatabildimmi, endiselebmesinler diye soylemek istiyorum.

Arkadasim 30mm idi bir hafta boyunca egitime gitti geldi ayakta cok kaldi ve dondugunde 2.6 ya dusmustu ve iki haftadir cok guzel dinleniyordu ve dr.u 2.9 oldugunu soyledi Yani uzuyor sen yeterki dinlenmene bak bisey olursa tabi en kucuk doktoruna danis.

Kuzummm devamli dinlenceksin sen, mumkun oldugunca ayaga kalkmicaksin.. doktor onlemini aliyor ama gerisi de sizin dikkatinizden sonra Allahin izniyle insallah daha iyi olursun
Uzuldum suan bugun cok yordum kendimi keske dun sorsaydim size. Doktorumada sizinle konusunca yazdim dun yazmadim heralde perinatolog biraz relaxti oda bana sorun yok gibi hissettirdi. Zaten bugun 2 saatte nasil yorulduysam suan istem disi kalkamiyorum bile yorgunluktam

Tamam ozaman ben 2 hafta sonraki randevuma kadar sıkı dinleniyim. Sagol canim insaallah uzar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…