- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 40
Ben özellikle akşamları hissediyorum ama hep aynı yer sağ ve alttaKızlar bebeğin hareketlerini sürekli mi yoksa gün içinde 5-6 defa mı hissediyorsunuz? Şöyle sorayım. dün akşam birkaç saat boyunca kıpır kıpırdı. Sabah sadece birkaç hareket hissettim. Ama şimdi hiç sesi çıkmıyor. Sizin de böyle mi?
Acaba benimde kısalmaya devam etti mi:/ kontrol de söyler herhaldeOnu ben kullaniyodum zaten hep ona ragmen kisalmis .s
Oy massallah yerim ben onlari ne guzel yaBen detaylidayken eve bir geldim kedim dogurmus 4 tane. Kiyamam tek basina dogurduneyse ki iyi gozukuyor hepsi
Bence bir an önce özele gitsen daha iyi olur cünkü benim dr. 18-23. Haftalar arasında yapılacak demisti bende ibrahim beyi aradıgımda aynen kongrede olacagını söylemislerdi Esasında bugun gidecektim detaylıya icin gecen haftaya aldım randevuyu bugunde kendi doktoruma gittim.Kadın doğum yönlendirdi beni. Sekreter gün saat verdi doktor adı söylemediler. Kongreye girmişler kasımın ilk haftası. Benim randevum 8 kasıma ertelendi ama 24 haftalık oluyor geç kaldı sanki. Halbukı 1 buçuk ay önce almıştım randevuyu. Bilsem özele giderdim
Bende Sivas medicana da yapacağım büyük ihtimal canım normal 2700 sezeryan 2900dediler tabi yükselecek iş sana fiyat ne dediler
Ben detaylidayken eve bir geldim kedim dogurmus 4 tane. Kiyamam tek basina dogurduneyse ki iyi gozukuyor hepsi
E orda yoksa zaten ultrason gorunur yada gorunmez seni perinatolog yada radyologa yonlendircek ve sikintini arz edeceksin ona gore sen konuscagini konus onlarda bakip seni tatmin etsinler. Goremeyecegi seyde bi ust kurula sevk edebilirler. Belki il merkezindeki perinatologa yonlendircek sen orayi dusunme bi giris bakalimburda baska ozel yok devlet hastanesine gidecegim ama oranin ultrasonlari ile gorebilir mi bilmiyorum
Ayyy indirimni yesinlerBence bir an önce özele gitsen daha iyi olur cünkü benim dr. 18-23. Haftalar arasında yapılacak demisti bende ibrahim beyi aradıgımda aynen kongrede olacagını söylemislerdi Esasında bugun gidecektim detaylıya icin gecen haftaya aldım randevuyu bugunde kendi doktoruma gittim.
2020 Fiyatını alamadımAma 2019 fiyatı 6.500 tl ikinci dogumum oldugu icin indirimli
Soyledm progestan kullanicaz dedi kullaniyorum zaten dedim iliski konusinda uyardi birde okadarKilosu gayet iyiymis cnm 33 cikmisti benim rahim dikkatli davran yinede cnm dr una soyledinmi olcum sinirini birsey dedimi?
Kuzum sabahtan gun icerisinde hissediyordum ama yarin misafirim var diye kendimi iyi hissederken yemek yapayim dedim.. 4 saattir ayaktayim ve oldukca yoruldum dinleniyorum ama bebeklerde ses yok.. kuzucuklarimda benle cok yoruldular sanirim diye dusunuyorum.. her an hareket etmesini bekleme.. ben 23. Haftam bitti bugun itibariyle benim bile suanda hemde iki tane olmasina ragmen hemde boy kilosu bu haftalardaki tek bebek kadar, ve kilolu bir gebe de degilim hani yagdan sundan bundan hissedemeyeyim.. ama bu haftalarda merak etme diye soylemek istedim canim.. hele 19. Haftamda cok iyi hatirliyorum gun icerisinde 5-6 kere oturum o pit pit yapacak diye bekledigimde olmuyodu zaten kucucukki cussesi ne.. yapsada heran hissedemeyebilirsinKızlar bebeğin hareketlerini sürekli mi yoksa gün içinde 5-6 defa mı hissediyorsunuz? Şöyle sorayım. dün akşam birkaç saat boyunca kıpır kıpırdı. Sabah sadece birkaç hareket hissettim. Ama şimdi hiç sesi çıkmıyor. Sizin de böyle mi?
Haklisin . perinatolog sikinti var gibi konusmayinca bende cok onemsememistim arastirdim 25 ve alti rahim yetmezligi belirtisiymis allah korusun korktum dogrusu bugunde cok yordum kendimi avmye gitmistim oralardada dinlenme ihtimali olmuyor fazla bilseydim hic gitmezdim.Bence sen internetten arastir en iyisi.
Ayakta kalma bi sonraki kontrole kadar. Uzadigini gorursun. Ama uzamasi da sart canim.
Zaten dedin ya, sinirdaymis olcum die, evet 25 mm sinir. Daha da dusmesin die dinlen dedim
Kuzucum cok guzel oaylasimin tesekkkurler!!! Ordada yaziyor 3. Trimester icin bunlar 2. Trimesterda olan arkadaslar bunu yapsada tepki vermerebilirler yani bilmem anlatabildimmi, endiselebmesinler diye soylemek istiyorum.Hareketini hissetmiyorum Diyen arkadaşlar vardı. Karşıma böyle bir yazı çıktı. Bir deneyin isterseniz
Arkadasim 30mm idi bir hafta boyunca egitime gitti geldi ayakta cok kaldi ve dondugunde 2.6 ya dusmustu ve iki haftadir cok guzel dinleniyordu ve dr.u 2.9 oldugunu soylediHaklisin . perinatolog sikinti var gibi konusmayinca bende cok onemsememistim arastirdim 25 ve alti rahim yetmezligi belirtisiymis allah korusun korktum dogrusu bugunde cok yordum kendimi avmye gitmistim oralardada dinlenme ihtimali olmuyor fazla bilseydim hic gitmezdim.
Uzuldum suan bugun cok yordum kendimi keske dun sorsaydim size. Doktorumada sizinle konusunca yazdim dun yazmadim heralde perinatolog biraz relaxti oda bana sorun yok gibi hissettirdi. Zaten bugun 2 saatte nasil yorulduysam suan istem disi kalkamiyorum bile yorgunluktamKuzummm devamli dinlenceksin sen, mumkun oldugunca ayaga kalkmicaksin.. doktor onlemini aliyor ama gerisi de sizin dikkatinizden sonra Allahin izniyle insallah daha iyi olursun
Tamam ozaman ben 2 hafta sonraki randevuma kadar sıkı dinleniyim. Sagol canim insaallah uzarArkadasim 30mm idi bir hafta boyunca egitime gitti geldi ayakta cok kaldi ve dondugunde 2.6 ya dusmustu ve iki haftadir cok guzel dinleniyordu ve dr.u 2.9 oldugunu soylediYani uzuyor sen yeterki dinlenmene bak bisey olursa tabi en kucuk doktoruna danis.
Cok minikler. Tek basina dogurdugunu dusundukce kahroluyorumYaaaa kuzuuuumm benim fotografları var mı kıyamam minnosaaa kac tane yavrulamıss
Soylemezse sor bence canimAcaba benimde kısalmaya devam etti mi:/ kontrol de söyler herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?