- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Kapi susu nasil sizce cicek sepeti guvenlidir diye dusundum. Cogu yere gore iyi fiyat hem taksitte yapiyor
En az 4 hafta sonraKızlar cvplarınız için tşk ederim. Elimi kesen bıçak paslı olunca panik oldum tabiki. 2 farklı prof.a gidiyorum ikisi de hemen tetanoz ol dediler. Korktum açıkçası. Hemen oldum. Şimdi kolum ağrıyor hafif ve halsizlik varikinci dozu ne zaman olucam bilen varmı
Onu ben kullaniyodum zaten hep ona ragmen kisalmis .sBenim de kısa canım progestan kullanıyorum birde bol bol dinlen demişti bir daha ölçmediler ama kontrolümde ölçtüreceğim tekrar erken Doğum riski yazmıştı detaylı ultrason not bölümüne
Demek ki kendini yormussun, dinlenememissin canim. Belki baska bi doktorun olcumunde 25 mm den fazla cikabilir olcun. Bu konuda emin olmak icin baska bi hastanede tekrar olcturebilirsin. Belki daha uzun cikar da icin rahatlar, takmazsin.Onu ben kullaniyodum zaten hep ona ragmen kisalmis .s
1 ay sonra oluyor cnmKızlar cvplarınız için tşk ederim. Elimi kesen bıçak paslı olunca panik oldum tabiki. 2 farklı prof.a gidiyorum ikisi de hemen tetanoz ol dediler. Korktum açıkçası. Hemen oldum. Şimdi kolum ağrıyor hafif ve halsizlik varikinci dozu ne zaman olucam bilen varmı
Hadiya . Perinatolog olctu ama boyle sorun var gibi anlatmadirahat bisekilde soyleynce cok muhim derecede degil heralde diye dusunmustumDemek ki kendini yormussun, dinlenememissin canim. Belki baska bi doktorun olcumunde 25 mm den fazla cikabilir olcun. Bu konuda emin olmak icin baska bi hastanede tekrar olcturebilirsin. Belki daha uzun cikar da icin rahatlar, takmazsin.
Ancak sinirdir da 25 mm. Bu yuzden, cok hafife almamani da oneririm. Haftan daha ilerde olsa birkac ilac onerirdim. Simdilik dinlenceksin mecbur. Bebisimize iyi bak
Ciceksepetinden bana hediye cicek geldi ve gonderdim kalitesi gayet iyiydi ama kapi susunu bilemedim cnm birde o kelebeklerin arasinda baglantili olsun diye ne var ? Ince birseyse kopabilir cabukKapi susu nasil sizce cicek sepeti guvenlidir diye dusundum. Cogu yere gore iyi fiyat hem taksitte yapiyor
Kilosu gayet iyiymis cnm 33 cikmisti benim rahim dikkatli davran yinede cnm dr una soyledinmi olcum sinirini birsey dedimi?merhaba arkadaslar . persembe gunu kontrolde bebegim 1 hafta kucuk cikmisti biraz uzulmustum neden oldu diye dusunmeye baslamistim ki sansima ertesi gun yani dun de detayli randevum vardi. 400 gram dedi bebegime haftasida uyumlu cikti . plesantada eskiden kalma olabilicek bir kanama alani varmis. Rahim olcum sınırdaymis 25 dedi. Ondan baska bir sknti gormedi elhamdulillah . aranizda rahim olcusu kisalan varmi
Bence sen internetten arastir en iyisi.Hadiya . Perinatolog olctu ama boyle sorun var gibi anlatmadirahat bisekilde soyleynce cok muhim derecede degil heralde diye dusunmustum
Benim biraz karisik cnm 21 mayis ama ilk 3 ay haftasina gore hep 5 gun gerideydi dr da gec dollenme dedi bende oyle hesapladim hep ama son 2 gidisimde 3 gun ileride cikti bende gec dollenme tarihine gore gidiyorum her ihtimale karsi her defasinda dr a sorucam hangisini baz alayim diye 3 5 gun oynayabiliyor cunku unutuyorum bebisimi gorunce :)Son adet tarihi neydi heyecanlı bekleyişe az kalıyor
Benim sol kaburgam ağrıyor. Genelde masa da yemek yiyince eğildiğim için yada üzerine yatınca ağrıyorHayirli aksamlar ☺
Umarim hepiniz iyisinizdir kızlar, ben sanırım göz nezlesi oldum, sol gözümden sürekli yaşlar akıyor.
Sağ kaburga kemigim de her yemek yedikten sonra çok kötü ağrıyor.
Aranızda kaburga agirisi çeken var mı, nasıl rahatlatabilirim.
Onemli birsey oldugunu sanmiyorum cnm ben senin yerinde olsam kisisel dusuncem 2 hafta sonra tekrar gider baktirirdim.belki o anlik birseydir.arkadaslar 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasondan cok az bir idrar birikmesi var dedi doktor.
ultrasondan sonra bunun kromozom ilgili hastalik belirtilerinden olabilecegini, test yaptirabilecegimi soyledi ama risk %1’in bile altinda oldugunu, diger herseyin iyi oldugunu soyledi.
boyle bir sey olan sonra düzelen oldu mu? internetten bir bilgi bulamiyorum, ikili testim temiz cikmisti bi risk yoktu anlamiyorum..
Onemli birsey oldugunu sanmiyorum cnm ben senin yerinde olsam kisisel dusuncem 2 hafta sonra tekrar gider baktirirdim.belki o anlik birseydir.
sen dinlenmelisin yaa, ogretmeb olab arjadas sen degilmiydin?? Eger sensen rapor neden yazmiyorlar yani.. amannn oturdugun sureyi dinlenerek gecir ayaklarini kaldir dinlen. Cok gecmis olsunBenim de kısa canım progestan kullanıyorum birde bol bol dinlen demişti bir daha ölçmediler ama kontrolümde ölçtüreceğim tekrar erken Doğum riski yazmıştı detaylı ultrason not bölümüne
Cok gecmis olsun boyle durumda bende olsan baska doktordan da randevu alirdim yada hastaneden nereyse hic farketmez.. baska doktordan da teyit etmek isterdim..2 hafta sonrasina tekrar cagirdi zaten kilom oldugu icin net goremedigi birkac sey oldugunu onlara da bakmak istedigini soyledi.
Kuzummm devamli dinlenceksin sen, mumkun oldugunca ayaga kalkmicaksin.. doktor onlemini aliyor ama gerisi de sizin dikkatinizden sonra Allahin izniyle insallah daha iyi olursunOnu ben kullaniyodum zaten hep ona ragmen kisalmis .s
burda baska ozel yok devlet hastanesine gidecegim ama oranin ultrasonlari ile gorebilir mi bilmiyorumCok gecmis olsun boyle durumda bende olsan baska doktordan da randevu alirdim yada hastaneden nereyse hic farketmez.. baska doktordan da teyit etmek isterdim..
Moralini bozucak birsey degil icin rahat olsun cnm.2 hafta sonrasina tekrar cagirdi zaten kilom oldugu icin net goremedigi birkac sey oldugunu onlara da bakmak istedigini soyledi.
Evet öğretmenim vermediler raporsen dinlenmelisin yaa, ogretmeb olab arjadas sen degilmiydin?? Eger sensen rapor neden yazmiyorlar yani.. amannn oturdugun sureyi dinlenerek gecir ayaklarini kaldir dinlen. Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?