2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuzummm devamli dinlenceksin sen, mumkun oldugunca ayaga kalkmicaksin.. doktor onlemini aliyor ama gerisi de sizin dikkatinizden sonra Allahin izniyle insallah daha iyi olursun
Ya bende 16. Haftamdan ve gunde 600mg progestan kullaniyorum.. 30 mm idi bu gecen haftaki kontrolumde 28 dedi doktor... yani elimden geldigince uzaniyorum bende
ama dinlenirsen rahim kendini toparlayabilen bir organ bu haftalar erken dogum icin cok erken.. simdiden yormak yok.. demekki bizim digerlerine gore daha hassassiz oyle dusunup oyle hareket edeceğiz ..

A Altibirlik61 valla doktorumun eline düştüm. Ne dese neresi dese tamam dicem. Yeterki hayırlısıyla kucağıma alayım miniğimi
Benim doktor prof ve sert biri bişi soruyorum geç onu diyor uzatamıyorum da sinirlenmesin diye. işinde iyi olunca sesim çıkmıyor işte. Geçen sorularım arasında magnezyum istedim. Cvp “daha erken geç başka sorun var mı” diyor bana korkumdan ne dese tamam diyorum yıllar sonra hamile kalmama vesile oldu nasıl sesim çıksın Allah razı olsun kendisinden

Tamam ozaman ben 2 hafta sonraki randevuma kadar sıkı dinleniyim. Sagol canim insaallah uzar
Ya bende sana kendimden ornek verim.. ben 30 mm idi baska doktora gittim detayli ultrason icin daha sonraki hafta kendi doktoruma gittim bu cuma oda 28 mm dedi.. yordummu bilmem kendimi ama evin islerini oyle boyle gormeye calisiyorum.. onun haricinde raporluyum evdeyim cocugumda yok.. 600mg progestan gunluk aliyorum hemde.. yani benim dikkatli olmami bol bol dinlenmem gerektigini soyledi doktorum.. ama iyisin iyi gidiyor dedi tabi ben ikiz gebeyim bunun bi farki varmi bilemiyorum.. herhangi bir durumda doktorunla konus danis.. dinlen duzenli olarak kalcan duz yada hafif havada olsun.. bak keyfine isleri kim yaparsa yapsin ben hamilelikten sinra evdeyim ya temizlik hastasi oldum.. bak suanda bebekler vajinamdan pit pit atraksiyon yapiyorlar.. oraya basinc yapiyorlar.. Allah saglik versin yawrularimiza ve hayirli gunler hepimize

Ayyy indirimni yesinler

el mahkum yapacak birsey yok Keske bir sponsor bulsam kayınpeder gibi

2020 Fiyatını alamadım Ama 2019 fiyatı 6.500 tl ikinci dogumum oldugu icin indirimli

İstanbul bu fiyat ankara neden 8.500
[/QUOTE]

Burada da international olan medicana var orada daha ucuk fiyatlar arkadasım gecen sene 9.000 e yaptı orada dogumunuAllahtan benimki digerinde de uygun digerine göre
Cok minikler. Tek basina dogurdugunu dusundukce kahroluyorum

Oyyyy kurban olurum yavrum kimbilir nasıl dogurdu belkide tek kalmayı bekledi.. sükür ki hic birinde birsey yok veterinere götürecekmisin

Benimkii taamm bir agabey gibi.. cok rahat hic korkutmuyor gereksiz hic birsey vermiyor canım canım bugun yinee beni öyle rahatlattı ki Allah razı olsun ondan..

Kızlar detaylı yaptırmayan kaç kişi kaldık benim ayın 19unda randevum. Biz de hayırlısıyla bebeklerimizin sağlıklı haberini alalım inşallah daha 17 gün var vakit geçmiyor
Canım vallahi nasıl yaptıracağım bilmiyorum nasıl yapacağımı da bilmiyorum ben 16 haftalıkken Doktora gittim doktor bana kasımın 23'ünde randevu verdi kasımın 23'ünde de 21 haftalık olacağım Ne detaylı konuştuk Lafı bile olmadı sanırım gittiğimde açıklar bana doktorumun numarsıda yok asistanının var sadece

Ayy Allah razi olsun bende bi bucuk sene bekle bekle olmadi doktorun yaotigi bisey yok tup bebek koyun dedim beklemicem daha kiydular ikiside tuttu.. ama doktor prof ayni sen gibi ... hee bisey diyom heeee baska bisi soruyom himmm yahuu delircem ama bende bisi diyemiyom onun karsisinda ama doktormu yok ama iste el mahkum gibi
Cok minikler. Tek basina dogurdugunu dusundukce kahroluyorum
amannn allahimm Dogalari geregi tum canlilar dogal seleksiyona maruz. İyi saglikli olanin kazandigi bir savaş onlar icin.. Masallah cook sevinlileer

Ya gittiginde olmayabilirsede 10 gun sonra konusmaniza gore tekrar gidersiniz 24. Haftaya kadar detayli oluyor. Bilginize

Benimkide boyle benimkide ayni sorun seni cok ii anliyorum.. ya ben takip ediyorum kendimi tek sikinti bu.. kuzen jinekolog telefonla ne zamanlar ne yapilmasi gerektigini tektek anlatiyor bende ona gore halleduyon mesela gecen hafta gittim doktora 28 olmus rahim boyun iyisin ama dinlen dedi.. bi ay snra goruselim dedi ama bana demediki seker yukleme yapcaz su bu... ben simdi devletteb randevu alip isimi halletmeyi dusunuyorum devlettedde bi doktorum var.. gidip seker testini yapayim ozelde para odemek istemiyorum ekstradan doktoruma gosteririm test sonucumu olmadi.. ozelde muayene ucreti disindami aslinda sormak lazim

Eğer kendi yapmayacaksa randevu alman zor olabilir. Özelde bile son dakika hemen alamıyorsun. Bence asistanını ara sor hoca kendi mi yapacak dersin evet derse rahatlarsın en azından

Kızlar detaylı yaptırmayan kaç kişi kaldık benim ayın 19unda randevum. Biz de hayırlısıyla bebeklerimizin sağlıklı haberini alalım inşallah daha 17 gün var vakit geçmiyor
Ben kaldımmm ve bu hafta 2 ayrı doktora detaylım var ondan snraki haftada perinatologta var güzel haberler alalım inşallah gerçi bu hafta o kadar net hissediyorum ki hareketlerini.hareket ettikçe kıpırdamıyprum resmenama hala tekme atıyo vs diyemiyorum

Doktorummu onemsemiyor anlamiyorumki bende ben gece bitane iciyorum 200mg sanirim oda

Aman bosver yapma temizlik bende artik yapmicam yapiyodum hep amin allah saglik versin yavrularimizi saglikla alalim kucagima vaktinde. Demekki kismetimzde boylesi varmis zor elde edilen gebelik dusuk tehlikesi tam rahatladik derken simdide bu rabbimin vardir bildigi

daha once gittim doktora (tavsan dudak olabilir demisti devlet hastanesinde ki bi doktor) sehir hastanesi benim ultrasonlarim net degil patanolojiye git dedi. pataboloji randevusuz asla bakmam diyor ona randevu alamiyorum bugun ozele gittim o da bunu dedi ama dudaklarinda problem yok dedi anlamiyorum hicbir sey aglamaktan ölücem

Uzulme , aglama canim yaa, kiyamam sana. Tamam baska bi yol denesen. Baska bi doktor en yakinda. ? Ozel bakan yerler var ultrasonla, nerdesin sen ? Gerekirse en yakinda baska bi sehirde baktir fln. Rapor alin kari koca, kendini uzecegine netlestirip, nasil bi yol izlemen gerektigini bulalim iste

Ciceksepetinden bana hediye cicek geldi ve gonderdim kalitesi gayet iyiydi ama kapi susunu bilemedim cnm birde o kelebeklerin arasinda baglantili olsun diye ne var ? Ince birseyse kopabilir cabuk
Şeffaf pleksi uzerine yapistirilmistir yaziyor

Eklentiler

• Screenshot_20191103-002107.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…