2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen öyle ve ben kızımın yatagını hala ayırmadım 3.5 yasında. Anne yanında 4 yasına kadar yatan bebeklerin pozitif psikolojik etkileri defalarca kanıtlanmıs. Hatta degil uyanıp yanımıza gelmek direkt aramızda yatıyor. Bir sürü ses yine cıkıyor bebek geliyor vs vs ama o psikolojik olarak henüz hazır degil. Yeni eve tasındık, evimizin bahcesi var odası bahceye bakıyor vs gibi bir dolu dıs etmen var. Ve ben cocugumu bu korku ile aglatmak istemiyorum. İzleyecegimiz yollar var ona göre zamanla alısacak.
İlk 6 ay gercekten cok katı davranmak gerekiyor. Yok sarılık olmasın diye sekerli su, emzik tutsun diye tatlılar sürmek vs vs ne kadarda zararlı. Su ver havalar sıcak vs diyorlardı kızımda Mart dogumlu asla vermedim. 5 bucuk ayını doldurunca doktor gözetiminde minik minik basladım

birde tüm bunlar hamilelikle baslıyor asla hic bir hurafeye inanmam. Hurafelerin bir cogununda aksini yapmısımdır ilk hamileligimde de

Ben şaşırdım gerçekten 10bin üstü ücretler duyunca şahsen benim o kadar gücüm yok hastaneler ne kadar acımasız bir kuruş vermeesen bişey yapmazLar ne yazıkki hayatın kanunu bu

Herkese mrb umarım iyisinizdir kızlar bugece bir rüya gördüm doğum yapıyorum bağıra bağıra yeni bir uygulama varmış ilk bende deniyorlar nasıl korkuyorum nasıl etkisinde kalmışım yarın 1.30da detaylı var stres yaptım yine hayırlısıyla bir geceydi bu arada yazılanları okudum kimseye aldırış etmeyin bu günler bir daha yaşanmıyor tadını çıkarın her kes herşeyi der kimse yardıma gelmez annemize olsa kendi tecrübelerini ispatlamaya gelirler ben 3.çocuğu yapıcam hala şunu yap bunu yap diyorlar ilk ikisinde de yaşadım biz bebeği değil bebek bizi yönlendiriyor ayrıca kızlar bir kitapta okumuştum sizede tavsiyem kız çocukları babalarının göğsüne yatırıldığı zaman gaz sıkıntıları hafifliyor buda aklınızda kalsın

Ya ilcelerdeki kadin dogum doktorlari kendi ultrasonlri net guzel olmadigi icin kirmizi yada yesil alan var o hastanelere bagli perinatologlar dogumevi, dogum hastanesi, egitim arastirma hastanesindeki doktorlara mhrs sistemi uzerinden giris yapiyorlar. Normalde biz perinatologlardan direkt randevu alamiyoruz bir sikinti gorur ve bisey diyemezlerse onlar yonlendiriyorlar.. bende ilcede oturuyrum. Perinatologa mhrs den hemen randevu alabildim yada siz hastaneye gidip kendiniz soyleyeceksiniz en erken ne zamana.. bu devlet hastanesindeki yontem yada ozelden iyi bir doktora goruneceksiniz

balikesirdeym buranin en iyi doktoruna gidiyorum olmadi ailemin yanına istanbula gidecegim :)
Bak bisey net olana kadar suphelenmeb normal ama belkide hicbirsey yoktur. Masum yavrunu da strese koyma biz anneyiz herseye cok sukur yeteriz, yapariz, ustesinden de geliriz. Yapman gereken baska bi doktor bulman, benim sana tavsiyem perinatolog bulman. Yada kadin dogumcu ama perinatolog konusunda iyi donanimi olan bir jinekolog yada.. ama inaniyorumki hicbirseyi yoktur.. hep bunlar endise verir. Eminim doktor bakmis ama emin degil anlayamamistir o sekilde konusmustur.. Guzel haberlerini alacagimizada inaniyorum. Uzulme gidecegin yolu izle stres yapma

Slm Kızlar ben de yarın perinatolog a gidiyorum muğladayım koca şehirde yok denizliye gidicem. Kızım 1.sınıf ben gitmicem dersimden geri kalıyorum diye ağladı bırakcam onu nasıl olcak bilmiyorum?
Cuma devlet topukları belirgin dedi 3 gündür aklımdan çıkmıyor umarım sorunsuz hayırlı haberlerle çıkarız hepimiz içinde biz de

Canım randevum Çarşamba günü . 8 kilo aldım toplamda . Göbeğimdeki kasılma geçmedi ama bayağı azaldı . Bir de ishalim iki gündür midem de bi tuhaf ağzımın içi zehir sanki nazara geldik galiba
Canimm cok gecmis olsun inan hamileligin sirri azicik rahat olmak, bol bol su iccen demektir sen ekstradan Kabiz olmandan cok cok daha iyidir ishal olman.. olaya oyle bakmak gerek cok sukur bugunumuze... ben hala kapisusu bulamadimmm.... byelifdesign diye bi site var orda kapi susleri var cok guzel ama kadin cok oahaliya satiyor, pleksi degil simdi pleksi modaymis ay neyse senide bunlarla oyaladim.. gecmis olsun cnm iyilesirsin insallah bian once

Merhabalar, perşembe gününden itibaren kızımda gittiğim doktora gitmeye başladım. Mardin'de yaşıyorum. Diyarbakır'daki hastanede devam edecem. Mardin'de tek bir özel hastane var ve onun da devletten farkı yok. 20. Haftadan sonrası önemli olduğu için artık ordan devam etmek istedim. Kızımdan da bildiğim üzere doktorun kendisi ayrıntılı ultrason yapıyordu ki öyle de oldu. Perşembe gittiğimde hemen ayrıntılı zamanın gelmiş dedi ve tüm organlara ayrıntılı baktı. Sorunsuz dedi. Kızımı 4 yıl önce onda doğurmuştum ve 4 yıl önceki dosyayı çıkarmıştı ben odaya gitmeden. 1 ay sonra gelmeden önce açlık tokluk şekerini ölçtürüp gel dedi. Kızımda gebelik şekeri çıkmıştı. Bu sabah evdeki cihazımla şekerimi ölçtüm, 172 çıktı, moralim bozuldu. Kızımda 140 üstü olmasa iyi olur demişti. Sanırım bunda da şeker çıkıyor. Diyet beni bekliyor

Diyarbakırda hangi doktora gidiyrsn canım

Kızlar detaylı yaptırmayan kaç kişi kaldık benim ayın 19unda randevum. Biz de hayırlısıyla bebeklerimizin sağlıklı haberini alalım inşallah daha 17 gün var vakit geçmiyor
Bende yaptırmadım haftaya ctesi 9 kasın çokkk heyecanlıyımm

mhrs randevu almami actilar ama alamıyorum her gece girdigimde randevu bulunamamaktadir diyor. ozelden iyi bir doktora gittim zaten

Diyetlik bir seker cnm dikkat etmeni oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…