2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ah cnm yeni gordum sen hic uzme canini bi bak bklm baska perinatolog var mi yasadigin yerde bak ben dis hekimliginde calistim onemli olan yarik damak olmamasi ki onun bile tedavisi var hic uzulme cnm tavsan dudagin da var hem de kucuk bebeklere hep hocalar bakiyor ozenli bi sekilde hem hepsi olabilir demis oyle dememisler ki direk ultrasonlari 4 boyutlu bile degil sen sakin endiselenme cnm uzulme bebegin de stres olmasin stres olursan rahmin kasilir o ds hemen etkilenir bi arastir bklm

2 gundur salya artisim var olan varmi?
Bi arkadaşımın ablasında olmuştu salya artışı. Seninki ne kadar artış bilmiyorum ama onunki yutamayacak kadar çoktu yatarken yanına bez felan koyuyormuş. Çok çektiğini biliyorum hamileliği boyunca bu konuda. Dr u bazı hamileliklerde olabildiğini söylemiş. Ama doğumla birlikte geçti. Hatta dünya tatlısı da bir kızı var şu anda

Yutamayacak kadar kotu degil sukur ama surekli yutkunma istegi var.

Kizlar 4 boyutlumuydu ayrintilida gittiginiz cihaz

İstanbulda olan arkadaşlar hberlerde gördüm ne kadr doğru bilmiyorum ama bi çok kişi ıspanak zehirlenmesi yaşamış dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…