2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşım sen yine de büyük konuşma. Bak ben 9000 civarında para vercem ekstra muayeneler vs de hariç. Biz yıllarca bu bebeği bekledik. İşk önce Allah sonra Hocam vesile oldu. Şimdi ne kadar derse desin hocamla yapacağım doğumumu. Herkes yaşadığını bilir bu konuda. Eleştirmek amaçlı yazmadığını biliyorum elbette ama insanların ne yaşadığını da bilemezsin. Bende istemem bu kadar para vermek emin ol ama bazen mecbur kalıyorsun Bu paradan sebep bazı ihtiyaçlarını alamayacağım bebeğin. Aynı hocaya gittiğim 10 yıldır bebek bekleyen Bir arkadaşım var her seferinde başka yere devlete gideceğini söylüyordu. Geçen buluştuk kredi çekeceğini bizim hocada doğum yapacağını söyledi. Dediğim gibi herkes yaşadığını tecrübelerini biliyor. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Cok duygulandim ucundan bnim hikayeme degindin gibi Allah herkesin yardimcisi olsun

Kizim 28 aylik. Zaten hastaliktan kafamiz kalkmadi şu iki aydir. Daha havalar sicakken kv diyorki bir tayt daha giydirsene. Annem geliyor baska bisey diyor. Zaten cocuk terleyen bir çocuk diyorum sicak sevmiyor. İsrarla devam ediyolar bende israrla ayni cevaplari vermeye devam ediyorum. Yapacak baska bisey yok

Seni çok iyi anlıyorum ben de iki özel doktor kontrolündeyim.ve nerdyse her hafta kontroldeyim.ama söylediğin gibi zor sahip olunca ne olursa olsun sağlıkla kucağıma alayımda gerekirse bi takım kıyafetle büyüsün mantıgıyla hareket ediyosun.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20191102-194807.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20191102-194801.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar kaç gündür ailevi problemler yüzünden çok huzursuzdum. Bebiş de tekmeleyip duruyo sürekli, doğru düzgün uyumuyo bile o kadar fazla yani tekmeleri
Stresini azaltmaya bak. Gelecekte bebeginde olcak en ufak biseyde hemen hamilelikte stresli donem geçirdiniz mi diye soruyor doktorlar

Stresini azaltmaya bak. Gelecekte bebeginde olcak en ufak biseyde hemen hamilelikte stresli donem geçirdiniz mi diye soruyor doktorlar
Ben azaltamıyorum ya iyice sinirli bişi oldum. Ufacık şeye sinirleniyorum kafaya takıyorum birkaç saat sinirle düşünüyorum. Yapmayım diyorum ama elimde değil. Eşim diyorki sen böyle değildin ne oldu sana olayları çok kafana takıyorsun diyor. Evet haklısın ama elimde değil diyorum. Kendi kendime sinirlenip oturuyorum. Acaba hormonlardan mı bilmiyorum. Hatta sinirlenirken kendime sakin ol bebeğim için felan dememe rağmen engel olamiyorum Sizler de böyle misiniz tek ben miyim

Aminnnnn canimm Bunlardan biri tekmeleye baslayinca digeride bando takimi gibi birbirlerine eslik ediyirlar... ya cook guzel bir duygu Allah isteyen arzulayan hesret ceken herkese nasip etsin
Amin aynen oyle rabbim isteyen herkese nasib etsin. 2 tane birden olunca daha fena oluyodur ben de bazen karnimda ya deprem oluyor yada bizim kiz halay cekiyor diyorum Masaallah miniklerimize

Arada oluyor cnm ama cok sinirleniyorum en ufak birseye bile patlayabiliyorum.

Tam olarak ben . Ama normal geliyor bana sinirlenmem çünkü sinir eden şeyler oluyor gibi geliyor . Hormonlardan değil bence.

Bence uygun bi dille niyetini anlat canim sen tavrini koymazsan dogduktan sonra iyice karisan olur yok onu yapma yok bunu yapma ,belki evet kitaplardaki gibi kurallarla yasayamayiz ama bmde surekli okuyup arstiriyorum yani kisa birsurede bile neler degisiyor 10 yil once cocuk buyutmus yada tum zamanini televizyonla gecirttirmis kisilerin bana akil vermesi ters geliyor benim bebegim icime sindigi gibi buyutucem dersin cok israrci olurlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…