- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Anladm canim allah yardmcmz olsunYa kuzum benim ikiz belki o yuzden.. agirliklari iki kati basinc iki kati.. ben sabah 200, aksam 200 gece 200 seklinde fitil seklinde aliyorum
Mecburen edecem. Sabahları bi tahin pekmez keyfim vardı, onu ve ekmeği kısmakla başlayacam.Diyetlik bir seker cnm dikkat etmeni oneririm
Arkadaşım sen yine de büyük konuşma. Bak ben 9000 civarında para vercem ekstra muayeneler vs de hariç. Biz yıllarca bu bebeği bekledik. İşk önce Allah sonra Hocam vesile oldu. Şimdi ne kadar derse desin hocamla yapacağım doğumumu. Herkes yaşadığını bilir bu konuda. Eleştirmek amaçlı yazmadığını biliyorum elbette ama insanların ne yaşadığını da bilemezsin. Bende istemem bu kadar para vermek emin ol ama bazen mecbur kalıyorsunBanada çok pahalı geliyor 13000 falan. O parayı verip doğum yapıcak arkadaşlrı eleştirmiyoruz tabikide ne haddimize ama. 13000 bin çok geliyor bama hemde aşırı çok. O parayla 5 doğum yapılırYada bir doğum gerisi bebeğin herşeyini almaya yeter. Benim bulunduğum yerde devlet doktoru yok olsa bende asla özele gitmem ve pra vermem
Canini sikmamaya calis dicemde cnm ne kadar etkili olur bilemem Allah yardimcin olsunKızlar kaç gündür ailevi problemler yüzünden çok huzursuzdum. Bebiş de tekmeleyip duruyo sürekli, doğru düzgün uyumuyo bile o kadar fazla yani tekmeleri
Ne dedi cnm onemli bisi varmiymis? Yoktur insallah cok gecmis olsunmhrs randevu almami actilar ama alamıyorum her gece girdigimde randevu bulunamamaktadir diyor. ozelden iyi bir doktora gittim zaten
Aminnnnn canimmAnladm canim allah yardmcmz olsun
Cok duygulandim ucundan bnim hikayeme degindin gibiArkadaşım sen yine de büyük konuşma. Bak ben 9000 civarında para vercem ekstra muayeneler vs de hariç. Biz yıllarca bu bebeği bekledik. İşk önce Allah sonra Hocam vesile oldu. Şimdi ne kadar derse desin hocamla yapacağım doğumumu. Herkes yaşadığını bilir bu konuda. Eleştirmek amaçlı yazmadığını biliyorum elbette ama insanların ne yaşadığını da bilemezsin. Bende istemem bu kadar para vermek emin ol ama bazen mecbur kalıyorsun ☺ Bu paradan sebep bazı ihtiyaçlarını alamayacağım bebeğin. Aynı hocaya gittiğim 10 yıldır bebek bekleyen Bir arkadaşım var her seferinde başka yere devlete gideceğini söylüyordu. Geçen buluştuk kredi çekeceğini bizim hocada doğum yapacağını söyledi. Dediğim gibi herkes yaşadığını tecrübelerini biliyor. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet ismini çok duydum.bnde zelal hanımdayım o da gerçekten çok ilgiliMemorial hastanesi yunus çavuş. Kızımda memnun kalmıştım. Sezeryanın ertesi günü ayaktaydım.
Kizim 28 aylik. Zaten hastaliktan kafamiz kalkmadi şu iki aydir. Daha havalar sicakken kv diyorki bir tayt daha giydirsene. Annem geliyor baska bisey diyor. Zaten cocuk terleyen bir çocuk diyorum sicak sevmiyor. İsrarla devam ediyolar bende israrla ayni cevaplari vermeye devam ediyorum. Yapacak baska bisey yokBen 0 1 basla diye bi doktorun cocuk bakimi kitabini cok begenerek okumustum, birer tane de anneme ve kvye alip okutturdum ki onlar da ayni sekilde yaklaşsin cocuga. Neyse efenim cocuk dogana kadar hersey iyi güzeldi, benim yanimda cok bi farkli tavırları olmadi ama iki dk ben olmasam hemen bildikleri tarza döndüler ve birbirimizi yedik.
Onun disinda eve gelen misafirlerin hepsi bana akil vermeye calistiginda duymazdan geldim, kaale almadim. Millet cidden bayiliyor, ay terliksiz gezme sutun kacar, misafirlere güle güle deme sutun kacar. Cocugu çorapsız gezdirme, yeleği nerde bunun, cocuk dogmus temmuz ayinda.... Neler neler duyacaksin, binbir turlu sacmalik. Bunun onune gecme sansi da yok maalesef.
Hani gelen giden akraba vs bi daha karsina cikmiyor da, en fenasi anne ve kv, o ikisine de sizin yaptiginiz cok dogru olsaydi ikiniz de hasta cocuk yetistirmezdiniz diyorum cok darladiklarinda. Hani benim yaptigim da biraz kırıcı belki ama bazen cidden cok abartiyorlar ve sinirlerim hopluyor.
Seni çok iyi anlıyorum ben de iki özel doktor kontrolündeyim.ve nerdyse her hafta kontroldeyim.ama söylediğin gibi zor sahip olunca ne olursa olsun sağlıkla kucağıma alayımda gerekirse bi takım kıyafetle büyüsün mantıgıyla hareket ediyosun.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşım sen yine de büyük konuşma. Bak ben 9000 civarında para vercem ekstra muayeneler vs de hariç. Biz yıllarca bu bebeği bekledik. İşk önce Allah sonra Hocam vesile oldu. Şimdi ne kadar derse desin hocamla yapacağım doğumumu. Herkes yaşadığını bilir bu konuda. Eleştirmek amaçlı yazmadığını biliyorum elbette ama insanların ne yaşadığını da bilemezsin. Bende istemem bu kadar para vermek emin ol ama bazen mecbur kalıyorsunBu paradan sebep bazı ihtiyaçlarını alamayacağım bebeğin. Aynı hocaya gittiğim 10 yıldır bebek bekleyen Bir arkadaşım var her seferinde başka yere devlete gideceğini söylüyordu. Geçen buluştuk kredi çekeceğini bizim hocada doğum yapacağını söyledi. Dediğim gibi herkes yaşadığını tecrübelerini biliyor. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben çiçek sepetinde ki kapi susunu almayi dusunuyorum fikir sordum nasil diyeYa kapi susu goremedim kizlarrr, kimin kapi susu?? Fotosunu tekrar atar misiniz??
Stresini azaltmaya bak. Gelecekte bebeginde olcak en ufak biseyde hemen hamilelikte stresli donem geçirdiniz mi diye soruyor doktorlarKızlar kaç gündür ailevi problemler yüzünden çok huzursuzdum. Bebiş de tekmeleyip duruyo sürekli, doğru düzgün uyumuyo bile o kadar fazla yani tekmeleri
Ben de zelal hanımı duymuştum. Teyzemin arkadaşıymış. Tanıdık çıktı diye ona mı gitsem acaba diye düşündüm ama yunus beyden vazgeçemedimEvet ismini çok duydum.bnde zelal hanımdayım o da gerçekten çok ilgili
Ben azaltamıyorum ya iyice sinirli bişi oldum. Ufacık şeye sinirleniyorum kafaya takıyorum birkaç saat sinirle düşünüyorum. Yapmayım diyorum ama elimde değil. Eşim diyorki sen böyle değildin ne oldu sana olayları çok kafana takıyorsun diyor. Evet haklısın ama elimde değil diyorum. Kendi kendime sinirlenip oturuyorum. Acaba hormonlardan mı bilmiyorum. Hatta sinirlenirken kendime sakin ol bebeğim için felan dememe rağmen engel olamiyorumStresini azaltmaya bak. Gelecekte bebeginde olcak en ufak biseyde hemen hamilelikte stresli donem geçirdiniz mi diye soruyor doktorlar
Amin aynen oyle rabbim isteyen herkese nasib etsin. 2 tane birden olunca daha fena oluyodur ben de bazen karnimda ya deprem oluyor yada bizim kiz halay cekiyor diyorumAminnnnn canimmBunlardan biri tekmeleye baslayinca digeride bando takimi gibi birbirlerine eslik ediyirlar... ya cook guzel bir duygu Allah isteyen arzulayan hesret ceken herkese nasip etsin
Arada oluyor cnm ama cok sinirleniyorum en ufak birseye bile patlayabiliyorum.Ben azaltamıyorum ya iyice sinirli bişi oldum. Ufacık şeye sinirleniyorum kafaya takıyorum birkaç saat sinirle düşünüyorum. Yapmayım diyorum ama elimde değil. Eşim diyorki sen böyle değildin ne oldu sana olayları çok kafana takıyorsun diyor. Evet haklısın ama elimde değil diyorum. Kendi kendime sinirlenip oturuyorum. Acaba hormonlardan mı bilmiyorum. Hatta sinirlenirken kendime sakin ol bebeğim için felan dememe rağmen engel olamiyorumSizler de böyle misiniz tek ben miyim
Tam olarak ben . Ama normal geliyor bana sinirlenmem çünkü sinir eden şeyler oluyor gibi geliyor . Hormonlardan değil bence.Ben azaltamıyorum ya iyice sinirli bişi oldum. Ufacık şeye sinirleniyorum kafaya takıyorum birkaç saat sinirle düşünüyorum. Yapmayım diyorum ama elimde değil. Eşim diyorki sen böyle değildin ne oldu sana olayları çok kafana takıyorsun diyor. Evet haklısın ama elimde değil diyorum. Kendi kendime sinirlenip oturuyorum. Acaba hormonlardan mı bilmiyorum. Hatta sinirlenirken kendime sakin ol bebeğim için felan dememe rağmen engel olamiyorumSizler de böyle misiniz tek ben miyim
Tabiki de tecrübe ayrı bir olay. Ama herkesin bebeği farklıdır her kafadan ses çıkınca ortalık karisabiliyor bunu mutlaka yaşayan vardir. Bir de herkesin niyeti bir olmuyor malesef canım. Doğru bilinen bir sürü yanlış da var malesef anneler arasinda. Ama kabul etmezler .hayırlısı diyelim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?