- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Evet cnmKizlar 4 boyutlumuydu ayrintilida gittiginiz cihaz
Bizim semtin yakinlarinda yasanan olay cnmİstanbulda olan arkadaşlar hberlerde gördüm ne kadr doğru bilmiyorum ama bi çok kişi ıspanak zehirlenmesi yaşamış dikkat edin
Tamam canim sagolasinhayir kendi bakiyor baska yere yönlendirmiyor hamileligimin basindan beri ona gidiyorum
Sebep gwrçekten ıspanak mı ve açıklama ne yapılmış canım yaBizim semtin yakinlarinda yasanan olay cnm
Sağol kuzum nasıl birşey arıyorsun kapı süsü olarak ? Bende beğendim bir kaç model 300 tl den aşağı yok bu nedir yaaaaCanimm cok gecmis olsun inan hamileligin sirri azicik rahat olmak, bol bol su iccen demektir sen ekstradanKabiz olmandan cok cok daha iyidir ishal olman.. olaya oyle bakmak gerek cok sukur bugunumuze... ben hala kapisusu bulamadimmm.... byelifdesign diye bi site var orda kapi susleri var cok guzel ama kadin cok oahaliya satiyor, pleksi degil simdi pleksi modaymis ay neyse senide bunlarla oyaladim.. gecmis olsun cnm iyilesirsin insallah bian once
Bir marketten alınan ıspanakmis ondan oncede nar vakasi olmus 44 kisi zehirlenmis ama nereden alindigini kimse soylemedi.Sebep gwrçekten ıspanak mı ve açıklama ne yapılmış canım ya
Uzuntu stresi kastettim ben.Ben azaltamıyorum ya iyice sinirli bişi oldum. Ufacık şeye sinirleniyorum kafaya takıyorum birkaç saat sinirle düşünüyorum. Yapmayım diyorum ama elimde değil. Eşim diyorki sen böyle değildin ne oldu sana olayları çok kafana takıyorsun diyor. Evet haklısın ama elimde değil diyorum. Kendi kendime sinirlenip oturuyorum. Acaba hormonlardan mı bilmiyorum. Hatta sinirlenirken kendime sakin ol bebeğim için felan dememe rağmen engel olamiyorumSizler de böyle misiniz tek ben miyim
İspanaga benzeyen başka bitki ile karistirmislarSebep gwrçekten ıspanak mı ve açıklama ne yapılmış canım ya
Benim biraz var. Uyurken akiyo genelde2 gundur salya artisim var olan varmi?
HarikaaaaKizimin battaniyesi bitmisti bugun kumasinida diktik son hali teyzeleriEki Görüntüle 2550835
Ne aradigimi bi bilsem ikiz bebek icin iste.. benimki ucuzmus o zaman 180 di sanirsamSağol kuzum nasıl birşey arıyorsun kapı süsü olarak ? Bende beğendim bir kaç model 300 tl den aşağı yok bu nedir yaaaa
Birincisi kapı süsüne bayıldımYa kocami işe ugurladim.. cok tuhaf ruyalar gormekte ustume yok... artik guzel ruya gormek gune guzel baslamak istiyorumtekrar uyucam ama kotu bise gorurum diye uyumakta istemiyorum Ya bu ara ic gudusel olarak kocama bisey olmasin disariya cikarken cok fazla dikkat et, karsidan karsiya gecerken, araba surerken ne olur sakin sur, aksam sag salim goruselim diye dua ediyorum.. bi tek ben mi bu kadar hassaslastim.. nerdeyse bisey olucak diye işe gondermeyecem esimi sabah mahmurlugundan sonra geciyo degisiyo dusuncelerim, rahatliyorum ama o zamana kadar ne cekiyorum ben ya
Bende bu iki gundur acayip ruyalar gordumheoYa kocami işe ugurladim.. cok tuhaf ruyalar gormekte ustume yok... artik guzel ruya gormek gune guzel baslamak istiyorumtekrar uyucam ama kotu bise gorurum diye uyumakta istemiyorum Ya bu ara ic gudusel olarak kocama bisey olmasin disariya cikarken cok fazla dikkat et, karsidan karsiya gecerken, araba surerken ne olur sakin sur, aksam sag salim goruselim diye dua ediyorum.. bi tek ben mi bu kadar hassaslastim.. nerdeyse bisey olucak diye işe gondermeyecem esimi sabah mahmurlugundan sonra geciyo degisiyo dusuncelerim, rahatliyorum ama o zamana kadar ne cekiyorum ben ya
Yaa guclu bi insandim korkmayan.. simdi eser kalmadi.. bu kadar etkilenecegimi dusunsem aklima gelmezdi.. bide gurbetteyim ne anam var ne atamBirincisi kapı süsüne bayıldım
İkincisi sinirliyim ama çok da duygusal ve hassasım ben deaynı anda saniyeler içinde pek çok duyguyu yaşayabiliyorum. Eşime onu sevdiğimi söylerken bir anda bişiyden dolayı kızmaya başlayabiliyorum. Valla saolsun alttan alıyor sürekli ama elimde değil valla. Kendi de diyor aynı anda kaç farklı psikolojidesin sen diye gece sürekli hatırlamadığım bir sürü rüya görüyorum. Unutkanlıpım da cabası. Hergün kapıyı kilitleyip kilitlemediğimi düşünüyorum işe gidince, bebek zekayı anneden alır derler ya benimkisi komple aldı benimkini galiba Valla cennet annelerin ayağının altında demelerini daha şimdiden anlamaya başladım hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık ❤
Sizin kız bebek miydi bende hep altta hissediyorumBen özellikle akşamları hissediyorum ama hep aynı yer sağ ve altta
Benim mutluluğuma hep gölge düşürüyorlar 2 gündür çok mutluydum bebeğime bi kaç bi şey aldım hareketlerini hissettikçe de çok mutlu oluyordum yine mutluyum şükür veren Allah’a ama eşimin annesinin konuşmaları canımı sıkıyor yok sezeryan da kaç tane Doğum hakkı oluyor bilmem ne oğlan çocuğunu bulana kadar Doğum yaptıracak bana aklı sıra ben kızım tek kalmasın kardeş duygusunu yaşasın istedim başka çocuk düşünmüyorum moralimi çok bozuyorlar bi de inançlı namaz kılan insanlar yaratan Allah biz buna müdahale edemeyiz ki ne biçim düşünce bunlar kendilerinden nefret ettiriyorlar pire için yorgan mı yakayım eşimi çocuklarımı evimi seviyorum ama o kadın ağzından çıkanlarla illaki bi moral bozukluğu yaşatıyor bana hayatımdan çıkması mümkün değil CANIM çok sıkılıyor Allah’a havale etmekten başka bi şey gelmiyor elimdenBen daha fazla kafam karismasin diye cicek sepetinden siparis verdim kapi susunu :) insallah begenirim
Canım hiç canını sıkma inan tek değilsin hepsi aynı Allahın verdiği can olmasa ne yapacaklar bilmiyorum 2007de kızımı 2009da oğlumu doğurdum yıl olmuş 2019hiç bir değişiklik yok ben değiştim artık takmamaya çalışıyorum ama o hala aynı valla biraz abartacam ama dırlasın dursun ikisinde zehir etti bunda elimden geldiğince yaptırmıycam sende öyle yap takmaBenim mutluluğuma hep gölge düşürüyorlar 2 gündür çok mutluydum bebeğime bi kaç bi şey aldım hareketlerini hissettikçe de çok mutlu oluyordum yine mutluyum şükür veren Allah’a ama eşimin annesinin konuşmaları canımı sıkıyor yok sezeryan da kaç tane Doğum hakkı oluyor bilmem ne oğlan çocuğunu bulana kadar Doğum yaptıracak bana aklı sıra ben kızım tek kalmasın kardeş duygusunu yaşasın istedim başka çocuk düşünmüyorum moralimi çok bozuyorlar bi de inançlı namaz kılan insanlar yaratan Allah biz buna müdahale edemeyiz ki ne biçim düşünce bunlar kendilerinden nefret ettiriyorlar pire için yorgan mı yakayım eşimi çocuklarımı evimi seviyorum ama o kadın ağzından çıkanlarla illaki bi moral bozukluğu yaşatıyor bana hayatımdan çıkması mümkün değil CANIM çok sıkılıyor Allah’a havale etmekten başka bi şey gelmiyor elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?