2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydin kizlar bugun 21+0 olduk cok sukur. Sabahlari yataktan kalkarken bebek icerde donuyormus gibi hissediyorum ve karnimin özellikle sol tarafinda icerden bir sey geriliyormus gibi yirtiliyormus gibi bir his oluyor. Size de oluyor mu bu. Acaba bebisim yukari mi cikmaya basladi. Bide benim oğlan sabahlari degil de geceleri daha aktif siz gunun her saati mi hissediyosunuz hareketlerini? herkese guzel bi hafta diliyorum

Benim bazen gece bazen sabahlari cok hareketli oluyor ama o pit pit olayi gecti sanki dedigin gibi daha farkli hareketler olmaya basladi

Benim akşam daha aktif 21 civarında. Belkide kendimi o saattlerde dinlediğim içindir. Gündüzleri koşuşturmadan dakikalarca beklemedimden de olabilir. Ama akşam psikopat gibi tv nin sesini kısıp dinliyorum

Beni tarif ettin sandim bi an :)

Benim akşam daha aktif 21 civarında. Belkide kendimi o saattlerde dinlediğim içindir. Gündüzleri koşuşturmadan dakikalarca beklemedimden de olabilir. Ama akşam psikopat gibi tv nin sesini kısıp dinliyorum
Ben de oyleyim ya. bide kiyafetlerin ustunden pek anlasilmiyor bence. Aksam gobek acik elim gobegimde dolasiyorum

O kadin gitsin oglunun basinin etini yesin o zaman yazik ya.. kocanada yazik sanada fuzuli insanlar cok severler konusmayi... ona deki oglan dogurmayi sen degilde kayinpeder becermis ha bide Yuce Mevlam ne veritse guzel verir.. Haşa sen Allahin verdigini mi sorguluyosun.. yaa ne bicim insanlar muhattap olma, uzak dur, kafani dinle hic takilmamaya calis dediklerine cahil insanlar iste.. ne dediginin farkinda degil

Kızlar göğüslerinizde ve karnınızda damarlar çok belirginleştimi? Benim çok belirgin çok çirkin gözüküyor mor mor çizgiler.

Bebek arabası incelemeye başladınız mı? Bende kızımdan kalan bir stroller, bir de buggy var ama şöyle bir stroller reklamıyla karşılaştım Anasayfa - Doona Türkiye Resmi Sitesi çok kullanışlı ve pratik görünüyor, bayıldım diyebilirim ama görüp incelemek lazım. Bu ürünü inceleyen birileri var mı aramızda??

Kizlar evde oturmaktan sikildim dikis makinesi almaya karar verdim alaniniz kullananiniz varmi? Bebek odasina perde dikecegim, tutu biseyler elbiseler ilerde dikerim, ne bilim aklima geldi ovarlok ckerim, evde dikis makinesi sart terzi kendi sokugunu kndi dikmeli hesabi:))) bilenler varmi ne onerirsiniz kizlarr?? Bebeklere nevresim takimi dikeriz, pantolon pacasi, kotlardan cocuklara etek elbise, kendimize canta ne bilim iste ayy iyice ev hanimi oldum ciktim..

Ne aradigimi bi bilsem ikiz bebek icin iste.. benimki ucuzmus o zaman 180 di sanirsam
Bunlarin benzerini kizimda annem kendisi yapti, ay ustune bebek yapmisti altina da sallanan yildizlar yapip ismini yazmıştık. Son halinin resmi telefonda yok ama soyle biseydi. Hatta ayni bebekten yastik, terlik ve taç da yapmisti. O zaman da cok ucuk fiyatlar istedikleri icin boylesi cok daha uyguna gelmişti.

Ayyy annenin elinee kolunaa saglikkk ne kadar sevimlii yapmiss masallahh

Ben aldim canim gecen hafta a101 e geldi singer 1408 modeli 399 tlydi cok guzel cok memnunum baslangic seviyesi icin harika bi makine a101 in online sitesinde de var suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…