- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Benim bazen gece bazen sabahlari cok hareketli oluyor ama o pit pit olayi gecti sanki dedigin gibi daha farkli hareketler olmaya basladiGünaydin kizlarbugun 21+0 olduk cok sukur. Sabahlari yataktan kalkarken bebek icerde donuyormus gibi hissediyorum ve karnimin özellikle sol tarafinda icerden bir sey geriliyormus gibi yirtiliyormus gibi bir his oluyor. Size de oluyor mu bu. Acaba bebisim yukari mi cikmaya basladi. Bide benim oğlan sabahlari degil de geceleri daha aktif siz gunun her saati mi hissediyosunuz hareketlerini? herkese guzel bi hafta diliyorum
Evet canim pit piti gecti artik elimle dokundugumda hissediyorum cok sukur ama gunduz pek bi hareket olmuyor gece cosuyorBenim bazen gece bazen sabahlari cok hareketli oluyor ama o pit pit olayi gecti sanki dedigin gibi daha farkli hareketler olmaya basladi
Benim akşam daha aktif 21 civarında. Belkide kendimi o saattlerde dinlediğim içindir. Gündüzleri koşuşturmadan dakikalarca beklemedimden de olabilir. Ama akşam psikopat gibi tv nin sesini kısıp dinliyorumGünaydin kizlarbugun 21+0 olduk cok sukur. Sabahlari yataktan kalkarken bebek icerde donuyormus gibi hissediyorum ve karnimin özellikle sol tarafinda icerden bir sey geriliyormus gibi yirtiliyormus gibi bir his oluyor. Size de oluyor mu bu. Acaba bebisim yukari mi cikmaya basladi. Bide benim oğlan sabahlari degil de geceleri daha aktif siz gunun her saati mi hissediyosunuz hareketlerini? herkese guzel bi hafta diliyorum
Beni tarif ettin sandim bi an :)Ya kocami işe ugurladim.. cok tuhaf ruyalar gormekte ustume yok... artik guzel ruya gormek gune guzel baslamak istiyorumtekrar uyucam ama kotu bise gorurum diye uyumakta istemiyorum Ya bu ara ic gudusel olarak kocama bisey olmasin disariya cikarken cok fazla dikkat et, karsidan karsiya gecerken, araba surerken ne olur sakin sur, aksam sag salim goruselim diye dua ediyorum.. bi tek ben mi bu kadar hassaslastim.. nerdeyse bisey olucak diye işe gondermeyecem esimi sabah mahmurlugundan sonra geciyo degisiyo dusuncelerim, rahatliyorum ama o zamana kadar ne cekiyorum ben ya
Ben de ayni boyleyimBeni tarif ettin sandim bi an :)
Ben de oyleyim ya.Benim akşam daha aktif 21 civarında. Belkide kendimi o saattlerde dinlediğim içindir. Gündüzleri koşuşturmadan dakikalarca beklemedimden de olabilir. Ama akşam psikopat gibi tv nin sesini kısıp dinliyorum
HahahhahahahBen de oyleyim ya.bide kiyafetlerin ustunden pek anlasilmiyor bence. Aksam gobek acik elim gobegimde dolasiyorum
O kadin gitsin oglunun basinin etini yesin o zaman yazik ya.. kocanada yazik sanada fuzuli insanlar cok severler konusmayi... ona deki oglan dogurmayi sen degilde kayinpeder becermis ha bide Yuce Mevlam ne veritse guzel verir.. Haşa sen Allahin verdigini mi sorguluyosun.. yaa ne bicim insanlar muhattap olma, uzak dur, kafani dinle hic takilmamaya calis dediklerine cahil insanlar iste.. ne dediginin farkinda degilBenim mutluluğuma hep gölge düşürüyorlar 2 gündür çok mutluydum bebeğime bi kaç bi şey aldım hareketlerini hissettikçe de çok mutlu oluyordum yine mutluyum şükür veren Allah’a ama eşimin annesinin konuşmaları canımı sıkıyor yok sezeryan da kaç tane Doğum hakkı oluyor bilmem ne oğlan çocuğunu bulana kadar Doğum yaptıracak bana aklı sıra ben kızım tek kalmasın kardeş duygusunu yaşasın istedim başka çocuk düşünmüyorum moralimi çok bozuyorlar bi de inançlı namaz kılan insanlar yaratan Allah biz buna müdahale edemeyiz ki ne biçim düşünce bunlar kendilerinden nefret ettiriyorlar pire için yorgan mı yakayım eşimi çocuklarımı evimi seviyorum ama o kadın ağzından çıkanlarla illaki bi moral bozukluğu yaşatıyor bana hayatımdan çıkması mümkün değil CANIM çok sıkılıyor Allah’a havale etmekten başka bi şey gelmiyor elimden
Yok cnm damar degil ama goguslerde sanki icleri kasiniyor surekli kasima istegi doguyor banaKızlar göğüslerinizde ve karnınızda damarlar çok belirginleştimi? Benim çok belirgin çok çirkin gözüküyormor mor çizgiler.
Bunlarin benzerini kizimda annem kendisi yapti, ay ustune bebek yapmisti altina da sallanan yildizlar yapip ismini yazmıştık. Son halinin resmi telefonda yok ama soyle biseydi. Hatta ayni bebekten yastik, terlik ve taç da yapmisti. O zaman da cok ucuk fiyatlar istedikleri icin boylesi cok daha uyguna gelmişti.Ne aradigimi bi bilsem ikiz bebek icin iste.. benimki ucuzmus o zaman 180 di sanirsam
Gogus buyuyor hem ondan deri geriliyor yaYok cnm damar degil ama goguslerde sanki icleri kasiniyor surekli kasima istegi doguyor bana
Ayyy annenin elinee kolunaa saglikkk ne kadar sevimlii yapmiss masallahhBunlarin benzerini kizimda annem kendisi yapti, ay ustune bebek yapmisti altina da sallanan yildizlar yapip ismini yazmıştık. Son halinin resmi telefonda yok ama soyle biseydi. Hatta ayni bebekten yastik, terlik ve taç da yapmisti. O zaman da cok ucuk fiyatlar istedikleri icin boylesi cok daha uyguna gelmişti.
Eki Görüntüle 2550999
Ben aldim canim gecen hafta a101 e geldi singer 1408 modeli 399 tlydi cok guzel cok memnunum baslangic seviyesi icin harika bi makine a101 in online sitesinde de var suanKizlar evde oturmaktan sikildimdikis makinesi almaya karar verdim alaniniz kullananiniz varmi? Bebek odasina perde dikecegim, tutu biseyler elbiseler ilerde dikerim, ne bilim aklima geldi ovarlok ckerim, evde dikis makinesi sart terzi kendi sokugunu kndi dikmeli hesabi:))) bilenler varmi ne onerirsiniz kizlarr?? Bebeklere nevresim takimi dikeriz, pantolon pacasi, kotlardan cocuklara etek elbise, kendimize canta ne bilim iste ayy iyice ev hanimi oldum ciktim..
ne aşısı bu eğer tetanoz sa ben eylül 14 de yaptırdım ve ve daha bu hafta hissediyorum tekmelerini. Ebe sormadı öyle birşeyAşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?