- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya hicbir bilgim yok aslinda herseyi yiutubedan bakarak yaprim .. ne ozellik var saglam mi kuzum??Ben aldim canim gecen hafta a101 e geldi singer 1408 modeli 399 tlydi cok guzel cok memnunum baslangic seviyesi icin harika bi makine a101 in online sitesinde de var suan
Hissedip hissetmedigimi sormadilar ama hissediyordum cnmAşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
Insallah cnm :)Gogus buyuyor hem ondan deri geriliyor yacatlamaz insallah goguslerimiz
Guzel makine zaten dikis makinesi alacaksan singer oneriyorlar parcalari cok kolay bulundugu icin model 1408 guzel tanitim videolari da var bakabilirsin canimYa hicbir bilgim yok aslinda herseyi yiutubedan bakarak yaprim .. ne ozellik var saglam mi kuzum??
Cook saolun hemmen bakiyorumGuzel makine zaten dikis makinesi alacaksan singer oneriyorlar parcalari cok kolay bulundugu icin model 1408 guzel tanitim videolari da var bakabilirsin canim
Bende de belirginleşti özellikle göbüstekiler cok belirgin gerginlestigi icin. Ama ben cok takilmadim.bebeğim büyüyor diye düşünüp kendimi iyi hissediyorum kendimce taktik geliştirdimKızlar göğüslerinizde ve karnınızda damarlar çok belirginleştimi? Benim çok belirgin çok çirkin gözüküyormor mor çizgiler.
Aynen ne dediğinin farkında değilO kadin gitsin oglunun basinin etini yesin o zaman yazik ya.. kocanada yazik sanada fuzuli insanlar cok severler konusmayi... ona deki oglan dogurmayi sen degilde kayinpeder becermis ha bide Yuce Mevlam ne veritse guzel verir.. Haşa sen Allahin verdigini mi sorguluyosun.. yaa ne bicim insanlar muhattap olma, uzak dur, kafani dinle hic takilmamaya calis dediklerine cahil insanlar iste.. ne dediginin farkinda degil
Ben yapilirken hissediyordum ama ebe hic sormadı bile aşıyı yaptı daha sonra konuşurken ben dedim yeni yeni hissetmeye başladım diye ilk defa duydum senden açıkçası böyle bişey canımAşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
Hahah canim bana ablamda diyodu inanmıyordum 3 yıldır bu kadar sevmedim ben adami herseyden kıskanır oldum hormonlar fena gece uyanıp adami izliyorum ne guzel uyuyor diye nöbetçiyse o gün yandim uyku neredeyse hic yok normalde mışıl mışıl uyurdum yatakta yayila yayila şimdi hic gitsin istemiyorum hormonlar bu hale getirdi biziYa kocami işe ugurladim.. cok tuhaf ruyalar gormekte ustume yok... artik guzel ruya gormek gune guzel baslamak istiyorumtekrar uyucam ama kotu bise gorurum diye uyumakta istemiyorum Ya bu ara ic gudusel olarak kocama bisey olmasin disariya cikarken cok fazla dikkat et, karsidan karsiya gecerken, araba surerken ne olur sakin sur, aksam sag salim goruselim diye dua ediyorum.. bi tek ben mi bu kadar hassaslastim.. nerdeyse bisey olucak diye işe gondermeyecem esimi sabah mahmurlugundan sonra geciyo degisiyo dusuncelerim, rahatliyorum ama o zamana kadar ne cekiyorum ben ya
Canim hepimizin basinda var merak etme. Sanki kaynanalarin diger adi karismak :) kizim cok kıskanç benim. Yemeden icmedende kesilir bu, emzik bezde ister tekrar, bebegin besiginede yatmak ister vs vs hep boyle konusuyor bende bozuyorum her seferinde. Bundan sonrada boyle :)Benim mutluluğuma hep gölge düşürüyorlar 2 gündür çok mutluydum bebeğime bi kaç bi şey aldım hareketlerini hissettikçe de çok mutlu oluyordum yine mutluyum şükür veren Allah’a ama eşimin annesinin konuşmaları canımı sıkıyor yok sezeryan da kaç tane Doğum hakkı oluyor bilmem ne oğlan çocuğunu bulana kadar Doğum yaptıracak bana aklı sıra ben kızım tek kalmasın kardeş duygusunu yaşasın istedim başka çocuk düşünmüyorum moralimi çok bozuyorlar bi de inançlı namaz kılan insanlar yaratan Allah biz buna müdahale edemeyiz ki ne biçim düşünce bunlar kendilerinden nefret ettiriyorlar pire için yorgan mı yakayım eşimi çocuklarımı evimi seviyorum ama o kadın ağzından çıkanlarla illaki bi moral bozukluğu yaşatıyor bana hayatımdan çıkması mümkün değil CANIM çok sıkılıyor Allah’a havale etmekten başka bi şey gelmiyor elimden
Valla bi gün bütün gün hareketli bi gün aksam yatana kadar sesi çıkmıyor kafasina göre takılıyor benimkiKızlar bebeğin hareketlerini sürekli mi yoksa gün içinde 5-6 defa mı hissediyorsunuz? Şöyle sorayım. dün akşam birkaç saat boyunca kıpır kıpırdı. Sabah sadece birkaç hareket hissettim. Ama şimdi hiç sesi çıkmıyor. Sizin de böyle mi?
Hayir bana kızımda hissetmeden yapıldı cok gec hissettim ben ondaAşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
Bizzat incelemedim ama ikeada bi aile kullanirken gordum, bana araba hali cok alcak geldi, hani kendim de uzun boylu değilim ama yine de alçakti bence. Bi detayli bakmak lazim.Bebek arabası incelemeye başladınız mı? Bende kızımdan kalan bir stroller, bir de buggy var ama şöyle bir stroller reklamıyla karşılaştım Anasayfa - Doona Türkiye Resmi Sitesi çok kullanışlı ve pratik görünüyor, bayıldım diyebilirim ama görüp incelemek lazım. Bu ürünü inceleyen birileri var mı aramızda??
Valla canım şöyle soylim benimkiler uzakta olmasina rağmen ordan beri yetiyorlar her konusmamizda kesin bişey söylüyor kafaya takiyorum artik aramiyordum 10 gun üstüne dun kv aradi naber nasilsin falan sikinti yok neyse kıyafet almaya basladin mi dedi evet dedim sen daha alma ne alinacagini bilmezsin eltim alacakmis benim çocuğumun kıyafetini af buyur dedim ne alakasi var ben çocuk muyum kendi çocuğumun kiyafetlerini alirim ben illa da bişey yapmak isterseniz oglunu ara para gönder biz aliriz burdan dedim. Kafana takmicaksin takarsan çocuğun da etkileniyor ben onceden susardim kendi kendimi yerdim artik konuşuyorum ve takmiyorum sende öyle yap benceBenim mutluluğuma hep gölge düşürüyorlar 2 gündür çok mutluydum bebeğime bi kaç bi şey aldım hareketlerini hissettikçe de çok mutlu oluyordum yine mutluyum şükür veren Allah’a ama eşimin annesinin konuşmaları canımı sıkıyor yok sezeryan da kaç tane Doğum hakkı oluyor bilmem ne oğlan çocuğunu bulana kadar Doğum yaptıracak bana aklı sıra ben kızım tek kalmasın kardeş duygusunu yaşasın istedim başka çocuk düşünmüyorum moralimi çok bozuyorlar bi de inançlı namaz kılan insanlar yaratan Allah biz buna müdahale edemeyiz ki ne biçim düşünce bunlar kendilerinden nefret ettiriyorlar pire için yorgan mı yakayım eşimi çocuklarımı evimi seviyorum ama o kadın ağzından çıkanlarla illaki bi moral bozukluğu yaşatıyor bana hayatımdan çıkması mümkün değil CANIM çok sıkılıyor Allah’a havale etmekten başka bi şey gelmiyor elimden
Canım benimde geceleri daha aktif ama bugün sabahtan başladı fıkırdamaya kızçemGünaydin kizlarbugun 21+0 olduk cok sukur. Sabahlari yataktan kalkarken bebek icerde donuyormus gibi hissediyorum ve karnimin özellikle sol tarafinda icerden bir sey geriliyormus gibi yirtiliyormus gibi bir his oluyor. Size de oluyor mu bu. Acaba bebisim yukari mi cikmaya basladi. Bide benim oğlan sabahlari degil de geceleri daha aktif siz gunun her saati mi hissediyosunuz hareketlerini? herkese guzel bi hafta diliyorum
Damarlar normalde mor mor seyler catlak olucak seyler vucut sinyal veriyo hanimlar yağlayin kendinizi ihmal etmeyin.. alin saf zeytinyagi badem yağı ovalayin.. sonra uzulmeylim e hadiBende de belirginleşti özellikle göbüstekiler cok belirgin gerginlestigi icin. Ama ben cok takilmadim.bebeğim büyüyor diye düşünüp kendimi iyi hissediyorum kendimce taktik geliştirdim
Aferim sana , bu gelinlerinde cenesi acildi diyorlarda eskilerimiz masallahi var nasil susarlarmis, ya bide kayinvalideler eski kusakta neler cekmisler aynini niye kendileri yapiyor bunu anlamis degilim..Valla canım şöyle soylim benimkiler uzakta olmasina rağmen ordan beri yetiyorlar her konusmamizda kesin bişey söylüyor kafaya takiyorum artik aramiyordum 10 gun üstüne dun kv aradi naber nasilsin falan sikinti yok neyse kıyafet almaya basladin mi dedi evet dedim sen daha alma ne alinacagini bilmezsin eltim alacakmis benim çocuğumun kıyafetini af buyur dedim ne alakasi var ben çocuk muyum kendi çocuğumun kiyafetlerini alirim ben illa da bişey yapmak isterseniz oglunu ara para gönder biz aliriz burdan dedim. Kafana takmicaksin takarsan çocuğun da etkileniyor ben onceden susardim kendi kendimi yerdim artik konuşuyorum ve takmiyorum sende öyle yap bence
Ayyyy askimiz devam etsin coook guzel bir duygu... Allah kocalarimizi yanimizdan ayirmasin.. Onlarin varliklari yeter yanimizda olamasalar bile.. Esimden Allah razi olsun.. uzulmiyeyim diye herbiseyi yapar, yormaz hic beni.. ya Allah onlari basimizdan eksik etmesin.. ay bende oyle yeniden asik oldum adamaHahah canim bana ablamda diyodu inanmıyordum 3 yıldır bu kadar sevmedim ben adami herseyden kıskanır oldum hormonlar fena gece uyanıp adami izliyorum ne guzel uyuyor diye nöbetçiyse o gün yandim uyku neredeyse hic yok normalde mışıl mışıl uyurdum yatakta yayila yayila şimdi hic gitsin istemiyorum hormonlar bu hale getirdi bizi
Bana hicbise sormadilar haftasini bekliyorlar ona gore yapiyorlar zaten dedikleri hafta da bebek azda olsa hareket ediyor yani pit pit sklinde.. ben 20. Haftamda olmustum.. ikinci asimi bir ay sonra yani kasimin galiba 10 una denk geliyo.. biraz kasindiriyo iki gun agirlik oluyor kolumda ama olsunAşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?