2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben aldim canim gecen hafta a101 e geldi singer 1408 modeli 399 tlydi cok guzel cok memnunum baslangic seviyesi icin harika bi makine a101 in online sitesinde de var suan
Ya hicbir bilgim yok aslinda herseyi yiutubedan bakarak yaprim .. ne ozellik var saglam mi kuzum??

Kızlar göğüslerinizde ve karnınızda damarlar çok belirginleştimi? Benim çok belirgin çok çirkin gözüküyor mor mor çizgiler.
Bende de belirginleşti özellikle göbüstekiler cok belirgin gerginlestigi icin. Ama ben cok takilmadim.bebeğim büyüyor diye düşünüp kendimi iyi hissediyorum kendimce taktik geliştirdim

Aynen ne dediğinin farkında değil

Aşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
Ben yapilirken hissediyordum ama ebe hic sormadı bile aşıyı yaptı daha sonra konuşurken ben dedim yeni yeni hissetmeye başladım diye ilk defa duydum senden açıkçası böyle bişey canım

Hahah canim bana ablamda diyodu inanmıyordum 3 yıldır bu kadar sevmedim ben adami herseyden kıskanır oldum hormonlar fena gece uyanıp adami izliyorum ne guzel uyuyor diye nöbetçiyse o gün yandim uyku neredeyse hic yok normalde mışıl mışıl uyurdum yatakta yayila yayila şimdi hic gitsin istemiyorum hormonlar bu hale getirdi bizi

Canim hepimizin basinda var merak etme. Sanki kaynanalarin diger adi karismak :) kizim cok kıskanç benim. Yemeden icmedende kesilir bu, emzik bezde ister tekrar, bebegin besiginede yatmak ister vs vs hep boyle konusuyor bende bozuyorum her seferinde. Bundan sonrada boyle :)

Valla bi gün bütün gün hareketli bi gün aksam yatana kadar sesi çıkmıyor kafasina göre takılıyor benimki en sevdigi zaman gece 1.5 dan sonra ve tatli yiyorsam ben tatliyi yiyom o karnimda pitir pitir bende yedim anne diyor

Bizzat incelemedim ama ikeada bi aile kullanirken gordum, bana araba hali cok alcak geldi, hani kendim de uzun boylu değilim ama yine de alçakti bence. Bi detayli bakmak lazim.
Ben kizimdan kalanlari kullanacagim icin tekrar bakmadim.

Valla canım şöyle soylim benimkiler uzakta olmasina rağmen ordan beri yetiyorlar her konusmamizda kesin bişey söylüyor kafaya takiyorum artik aramiyordum 10 gun üstüne dun kv aradi naber nasilsin falan sikinti yok neyse kıyafet almaya basladin mi dedi evet dedim sen daha alma ne alinacagini bilmezsin eltim alacakmis benim çocuğumun kıyafetini af buyur dedim ne alakasi var ben çocuk muyum kendi çocuğumun kiyafetlerini alirim ben illa da bişey yapmak isterseniz oglunu ara para gönder biz aliriz burdan dedim. Kafana takmicaksin takarsan çocuğun da etkileniyor ben onceden susardim kendi kendimi yerdim artik konuşuyorum ve takmiyorum sende öyle yap bence

Canım benimde geceleri daha aktif ama bugün sabahtan başladı fıkırdamaya kızçem

Bende de belirginleşti özellikle göbüstekiler cok belirgin gerginlestigi icin. Ama ben cok takilmadim.bebeğim büyüyor diye düşünüp kendimi iyi hissediyorum kendimce taktik geliştirdim
Damarlar normalde mor mor seyler catlak olucak seyler vucut sinyal veriyo hanimlar yağlayin kendinizi ihmal etmeyin.. alin saf zeytinyagi badem yağı ovalayin.. sonra uzulmeylim e hadi Bnim kocama sur diyom bise yok diyo.. artik karnim iyice buyudu gobegimin altini goremiyom heryerimi surduruyom

Aferim sana , bu gelinlerinde cenesi acildi diyorlarda eskilerimiz masallahi var nasil susarlarmis, ya bide kayinvalideler eski kusakta neler cekmisler aynini niye kendileri yapiyor bunu anlamis degilim..

Ayyyy askimiz devam etsin coook guzel bir duygu... Allah kocalarimizi yanimizdan ayirmasin.. Onlarin varliklari yeter yanimizda olamasalar bile.. Esimden Allah razi olsun.. uzulmiyeyim diye herbiseyi yapar, yormaz hic beni.. ya Allah onlari basimizdan eksik etmesin.. ay bende oyle yeniden asik oldum adama güldüm vallaha ayni ben

Kizlar 19 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı doktor ağırlığı 275 dedi sizlerinki kaçti çok mu az acaba

Aşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
Bana hicbise sormadilar haftasini bekliyorlar ona gore yapiyorlar zaten dedikleri hafta da bebek azda olsa hareket ediyor yani pit pit sklinde.. ben 20. Haftamda olmustum.. ikinci asimi bir ay sonra yani kasimin galiba 10 una denk geliyo.. biraz kasindiriyo iki gun agirlik oluyor kolumda ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…