- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Uygulamada hamile ayarlrini yapsana kuzum haftana gore gramaji nasil bizde yaziyorsa sendede yazacaktir.. banu ciftcinin uygulamasi var haftani bebegin boyuna kilosuna gore yaklaik olarak soyluyor.. hem onemli bisey olaaydi doktorun soylerdi haftana gore kucuk su bi diye..Kizlar 19 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı doktor ağırlığı 275 dedi sizlerinki kaçti çok mu az acaba
Ya bu cok guzemis izliyorum bi saattir hersey yapilabiliyor basit ama guzel, sulfile nervur o bu su bide ovarlok gibi daha genis seyleri yapmaya gerek yok herhalde ama bakayim neler alinabilirBen aldim canim gecen hafta a101 e geldi singer 1408 modeli 399 tlydi cok guzel cok memnunum baslangic seviyesi icin harika bi makine a101 in online sitesinde de var suan
Bisey dicem hamileyken ne yaptim ne yaptimBen aldim canim gecen hafta a101 e geldi singer 1408 modeli 399 tlydi cok guzel cok memnunum baslangic seviyesi icin harika bi makine a101 in online sitesinde de var suan
Çok güzel bi araba ama biraz pahalı geldi bize yanaşmadık ona. Biz Kraft Leon aldık kampanyadan n11'den tavsiye ederim.Bebek arabası incelemeye başladınız mı? Bende kızımdan kalan bir stroller, bir de buggy var ama şöyle bir stroller reklamıyla karşılaştım Anasayfa - Doona Türkiye Resmi Sitesi çok kullanışlı ve pratik görünüyor, bayıldım diyebilirim ama görüp incelemek lazım. Bu ürünü inceleyen birileri var mı aramızda??
Uygulamada hamile ayarlrini yapsana kuzum haftana gore gramaji nasil bizde yaziyorsa sendede yazacaktir.. banu ciftcinin uygulamasi var haftani bebegin boyuna kilosuna gore yaklaik olarak soyluyor.. hem onemli bisey olaaydi doktorun soylerdi haftana gore kucuk su bi diye..
Tamam canım dur yapmayı deneyim bakayımUygulamada hamile ayarlrini yapsana kuzum haftana gore gramaji nasil bizde yaziyorsa sendede yazacaktir.. banu ciftcinin uygulamasi var haftani bebegin boyuna kilosuna gore yaklaik olarak soyluyor.. hem onemli bisey olaaydi doktorun soylerdi haftana gore kucuk su bi diye..
Valla ben haftasonu elimi paslı bıçakla kesip dr umun söylemesiyle hemen acilde tetanoz oldum. 18+5 te. Soran olmadı öyle bişi banaAşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
Uzulme bisey yemiyorsanda bebeginin senin vucudunun ihtiyaci olan bisey, daha hereketli ol aksam yemegini erken ye. Ve ivir zivir yememeye dikkat et yiyecegin zamanda yogurt ustune ne sokuluyordu bak ismini unuttum turuncu baharat onu dok ye.Kizlar bir kilo daha almisim aslinda cok yemiyorum toplam 5 kilo almis oldum cok hizli gidiyorum morelim bozuldu
Oldu bak artik seninde var.. simdi son adet tarihini dogru yazdigindan emin ol. Haftani kontrol et doktorlarin dedigi gibimi.. kimisinden erken gec dollenme olabiliyor.. 19+1 19+2 oldugun zaman 19 haftalik degil 20. Haftanda olursunKizlar 19 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı doktor ağırlığı 275 dedi sizlerinki kaçti çok mu az acaba
Sen 5 kilo aldinn sakin guldum diye begen kismina kizma bana bende sen gibi hicbisey yemeden aliyorum kilolariKizlar bir kilo daha almisim aslinda cok yemiyorum toplam 5 kilo almis oldum cok hizli gidiyorum morelim bozuldu
Duzenli yürüyüş yapıyordum bu ara kalcam cok agriyo yapamıyorum. Tarcin miUzulme bisey yemiyorsanda bebeginin senin vucudunun ihtiyaci olan bisey, daha hereketli ol aksam yemegini erken ye. Ve ivir zivir yememeye dikkat et yiyecegin zamanda yogurt ustune ne sokuluyordu bak ismini unuttum turuncu baharat onu dok ye.
Yok cnm ne kizicam aynen dedigin gibi kilo alacagimiz haftalar yeni basliyor o yuzden tedirgin oldum. Bende hipotroidi var zor veriyorum kilo. Bunun sonrasi var bide. 10 12 kilo ile tamalasam baska bişey istemiyorumSen 5 kilo aldinn sakin guldum diye begen kismina kizma bana bende sen gibi hicbisey yemeden aliyorum kilolaribende 6 kilo almisim... yani iki cocuk tasiyorum diye cocuklara atiyom topu.. ama dikkat etmek lazim. Daha kilo alacagimiz haftalara yeni giriyoruz. Allah yardimcimiz olsun valla
Tamam canım benim çok sağolOldu bak artik seninde var.. simdi son adet tarihini dogru yazdigindan emin ol. Haftani kontrol et doktorlarin dedigi gibimi.. kimisinden erken gec dollenme olabiliyor.. 19+1 19+2 oldugun zaman 19 haftalik degil 20. Haftanda olursun ☺ Eger 18+1 18+2 buda 19. Haftandan gittigini belirtir. Ya doktor normal dediyse takilma bazen kendileri dogru olcmuyorlar kabataslak diyorlar.. daha oncede bicok arkadasimiz sormus tedirgin olmustu.. doktoruna danisirsin hem daha net bilgi sana soylemis olur
Aa evet tarcinDuzenli yürüyüş yapıyordum bu ara kalcam cok agriyo yapamıyorum. Tarcin mi
O uygulana gebelik cizelgesi hangi haftalarda hangi testler yapiliyor detayli ultrason zamani seker yukleme zamani hepsii tek tek yaziyor. Calisan anneysrn ne zaman isten ayrilacagin rapor zamani hakkinda bilgi veriyo.. hangi haftalarda hangi problemler yasayacagimiz bir suru makale var.. ben cok begendim, sizinde begenmenize sevindimTamam canım benim çok sağolbaktım dediğin uygulamayı indirdim normal çok şükür ❤
İnsallahhhh yaa keskee o kadarla sezonu kapsak cok iyi olucakYok cnm ne kizicam aynen dedigin gibi kilo alacagimiz haftalar yeni basliyor o yuzden tedirgin oldum. Bende hipotroidi var zor veriyorum kilo. Bunun sonrasi var bide. 10 12 kilo ile tamalasam baska bişey istemiyorum
kuzum protein alıyosun her türlü de kalsiyumla demiri karıştırmamak gerek:) ikisi el ele tutuşup uçurumdan atlıyo: birbirini nötrleyerek) yoksa proteinin etkisini azaltamaz sütAa evet tarcin☺ Ya bak biraktigin icinde olbilir.. sabah ac karnina sut ic sonra yarim saat sonra kahvalti yap ekmek bir dilimden fazla yeme her ogununde.. aksam yemeginde pirinc oilavi varsa ekmek yeme mesela..ben bazi sabahlr ac karna keciboynuzu pekmezi aldim ebebekten ondan yiyorum.. sonra kahvalti sofrasina oturuyorum sutle diger proteinler bir arada tuketilmemesi gerekiyor.. yoksa protein alamiyoruz.. aciktigimda elme yiyorum, yogurt tarcinli aksam 8 de ya bir elma , ya az yogurt elma yiyorum.. ama kesinlikle agzima 8 den sonra bisey sokmuyorum.. senden sonra tartildim 69 geliyorum ama kat kat giyinmisim ayagimdaki oanduflarla 63 ile hamile kaldim
Normal ki 5 kilo canım benim niye üzüldünKizlar bir kilo daha almisim aslinda cok yemiyorum toplam 5 kilo almis oldum cok hizli gidiyorum morelim bozuldu
Gayet iyi cnmKizlar 19 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı doktor ağırlığı 275 dedi sizlerinki kaçti çok mu az acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?