- 17 Şubat 2019
- 140
- 293
- 23
- 31
Bozma moralini Canim bi 6 kilocukta benim oldu son 2 ayda birdenKizlar bir kilo daha almisim aslinda cok yemiyorum toplam 5 kilo almis oldum cok hizli gidiyorum morelim bozuldu
Ben hissetmekle hissetmemek arasındaydım.emin değildim bunu dile getirdim ama onaltıncı haftadan sonra yapılabilir dedi hemşireAşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
Kızımı her gün okula götürüp getiriyorum, soğukta, yağmurda, koca arabayı kur falan olmasın diye ekstra alsam mı diye düşündüm. Çünkü düşünmesi bile yoruyor kızı koltuğundan al, bebek arabası kur, bebeği oto koltuğundan al falan şimdiden yoruldumBizzat incelemedim ama ikeada bi aile kullanirken gordum, bana araba hali cok alcak geldi, hani kendim de uzun boylu değilim ama yine de alçakti bence. Bi detayli bakmak lazim.
Ben kizimdan kalanlari kullanacagim icin tekrar bakmadim.
Migren tuttumu tutar cnm care yok maalesef bol su ic karanlik sessiz odada dinlen cnmKızlaar bir bas agrısı ki sormayın; normalde de migrenim var boyundan vuruyor dün aksam baslamıstı hala devam ediyor dinleneyim dedim biraz uyudum gecmiyor. Parol icsem zaten etki etmiyor. Ne yapsam öneriniz var mı hic
Harikaaaa ❤❤❤ ❤
hahaha kafa ucmus aynenkuzum protein alıyosun her türlü de kalsiyumla demiri karıştırmamak gerek:) ikisi el ele tutuşup uçurumdan atlıyo: birbirini nötrleyerek) yoksa proteinin etkisini azaltamaz süt
ben ona bu sefer söyle bi cozum dusundum, istanbulda kvlerin araba icin bi koltuk birakmistik 0-4 yas isofixli, onu buraya getiricez tatil dönüsü ve sabit olarak arabada kalacak. bebek arabasinin kendi pusetini de direkt bebek arabasiyla beraber kullanicam. her seferinde arabadan sök bagla ugrasmaktan daha kolay geldi bize.Kızımı her gün okula götürüp getiriyorum, soğukta, yağmurda, koca arabayı kur falan olmasın diye ekstra alsam mı diye düşündüm. Çünkü düşünmesi bile yoruyor kızı koltuğundan al, bebek arabası kur, bebeği oto koltuğundan al falan şimdiden yoruldum
24. Haftaya kadar yukari cikmayi tamamliyormus daha vaktinden var zamanindaBen hala tam olarak bebek hareketlerini hissediyomiyorum oglumda sanki bu zamanlarda cok daha hareketliydi cok nadir sadece kipirti hissediyorum ve gobegim hala yukarda durmuyor acaba yine asagida mi tasiycam bebegi
Benimki her yerde kipirtisi oluyor vajinamdan pit pit kipirtilar midemden heryerden geliyor.. gobek kendini asti fuze gibi one dogru gidiyorMerhaba hanımlar karınlarınız sertleşmeye baŞladımı. Benim göbek deliğime doğru büyüme ve sertleşme başladı ama tekmeleri hala çok altta. Ah bir yukarı çıksada rahatlasam.
Canım dün ben hiç hissedemedim Korktum bazen duruyorlar endişelenme sen daha tecribeli olursun benim ilk gebeligim fakat Senle günümüz yakın ama benimki dalgalanma değilde sanki tekme atıyor öyle hissediyorumBen hala tam olarak bebek hareketlerini hissediyomiyorum oglumda sanki bu zamanlarda cok daha hareketliydi cok nadir sadece kipirti hissediyorum ve gobegim hala yukarda durmuyor acaba yine asagida mi tasiycam bebegi
Guzel gecmesine sevindim cnm :)kizlar az önce detaylidan geldim, cok sukur gelisimi herseyi yerinde. önceki ölcümde 1 hafta önde cikmisti simdi 3 gün geri cikti ve seker suphesi ortadan kalkti
doktor ne kadar hareketli bebek ben böyle bisey görmedim diyip durdu, ölcümleri zor yapti kadin. yüzünü de göstermedi zaten. kadin ultrasonu nerden bastirirsa tam tersi yönden beni tekmeledi encek. bi de ac karinla ögle vakti gittim ama yok bana misin demedi. doktor diyo ki sen aksamlari nasil uyuyorsun
2 aralikta randevum var, hem kontrol hem seker yüklemesi yapilacak. elimde maalesef güzel foto yok paylasamiyorum, bu gidisle kendisi gelince görecegiz neye benzedigini
Çok güzel gözüküyorlarNe aradigimi bi bilsem ikiz bebek icin iste.. benimki ucuzmus o zaman 180 di sanirsam
Ooo masallahhkizlar az önce detaylidan geldim, cok sukur gelisimi herseyi yerinde. önceki ölcümde 1 hafta önde cikmisti simdi 3 gün geri cikti ve seker suphesi ortadan kalkti
doktor ne kadar hareketli bebek ben böyle bisey görmedim diyip durdu, ölcümleri zor yapti kadin. yüzünü de göstermedi zaten. kadin ultrasonu nerden bastirirsa tam tersi yönden beni tekmeledi encek. bi de ac karinla ögle vakti gittim ama yok bana misin demedi. doktor diyo ki sen aksamlari nasil uyuyorsun
2 aralikta randevum var, hem kontrol hem seker yüklemesi yapilacak. elimde maalesef güzel foto yok paylasamiyorum, bu gidisle kendisi gelince görecegiz neye benzedigini
Göğüslerimde var benimde mor çizgiler. Ama karnımda çıkmadı henüz çok şükür.Kızlar göğüslerinizde ve karnınızda damarlar çok belirginleştimi? Benim çok belirgin çok çirkin gözüküyormor mor çizgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?