- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.378
- 158
- 32
Bende bundan alsam mı diye düşünüyordum ancak pusette bebeklerin en fazla 1.5 saat kalabiliyormuş. Yani kemik gelişimi için bu arabalar çok sağlıklı değilmiş. O yüzden vazgeçtim maalesef. Ama dersen ki ben 1 saati geçmem çok kullanışlı gerçekten.Bebek arabası incelemeye başladınız mı? Bende kızımdan kalan bir stroller, bir de buggy var ama şöyle bir stroller reklamıyla karşılaştım Anasayfa - Doona Türkiye Resmi Sitesi çok kullanışlı ve pratik görünüyor, bayıldım diyebilirim ama görüp incelemek lazım. Bu ürünü inceleyen birileri var mı aramızda??
Bazen oluyor ki, 1,5 saat sıkışık trafikte kalıyorum, hiç sanmıyorum ki 1 saat huzursuzlanmadan ağlamadan dursun koltukta ama benim kızımı okuldan almam bırakmam 2 saat sürüyor en iyi ihtimalle. Yalnızım bebeği bırakabileceğim yada kızımı okula götürüp getirecek kimse yok. O yüzden oto koltuğu ve araba olarak kullanma fikri çok cazip geliyor. Tabi yakından incelemem lazım.Bende bundan alsam mı diye düşünüyordum ancak pusette bebeklerin en fazla 1.5 saat kalabiliyormuş. Yani kemik gelişimi için bu arabalar çok sağlıklı değilmiş. O yüzden vazgeçtim maalesef. Ama dersen ki ben 1 saati geçmem çok kullanışlı gerçekten.
Kaçıncı haftanda gittin canım? Erken gidenleri 15 gün sonra tekrar çağırabiliyorlar sanırım. Beni çağırmamıştı.Yarın sabah kızımı görücem çok şükür normal doktorumuzaCuma da perinatologmudur nedir ona tekrar
Kızlar bişi sorucam yaa, perinatolog hiç bi sorun yok dedi çok şükür ama 15 gün sonra bidaha gel dedi. Sizleri 2 kez mi çağırdı ve para ödeyecekmiyim yine acaba?
Maşşalh güle güle kullanın inşalahYumuşacık battaniyesi hazır kızımızın
Eliyle yuzunu kapatmisti ve cok hareketliydi o yuzden pek bisey anlayamadik. Kizim esime benziyor, insallah oglum da benzer de babasi gibi sari kafa afacan bisey olurOoo masallahhguzel haberler duyduk. Darisi basimiza
Az cok kime benzedigi bellidir, sana mi esine mi benziyo ? Benim kizim esime benziyordu, simdi oglum bana benzesin istiyorumcumayi iple cekiyorum bende, ins iyi bi foto verirler elimize.
Eline saglik cok sık gorunuyorYumuşacık battaniyesi hazır kızımızın
Ne programı buO uygulana gebelik cizelgesi hangi haftalarda hangi testler yapiliyor detayli ultrason zamani seker yukleme zamani hepsii tek tek yaziyor. Calisan anneysrn ne zaman isten ayrilacagin rapor zamani hakkinda bilgi veriyo.. hangi haftalarda hangi problemler yasayacagimiz bir suru makale var.. ben cok begendim, sizinde begenmenize sevindim
Benimde gorus acim azaldi artik esim.sürüyor seviyor uğraşmayı bende sürüyorum da zeytinyağı değil krem sürüyorum önceden tedbir almaya baslayalim tabi sende haklisinDamarlar normalde mor mor seyler catlak olucak seyler vucut sinyal veriyo hanimlar yağlayin kendinizi ihmal etmeyin.. alin saf zeytinyagi badem yağı ovalayin.. sonra uzulmeylim e hadi ☺☺ Bnim kocama sur diyom bise yok diyo.. artik karnim iyice buyudu gobegimin altini goremiyom heryerimi surduruyom
Senle aynıyız gün olarak ve bende emin olamıyorum hala bebek mi gaz mı. Hareketleri de bikini bölgesinde hala. Bazen bişi iter gibi oluyor çok nadir o zaman bebek kesin diyorum. Stres yapma yani bana doktorum 20. Haftada göbek deliğinin oraya yaklaşır 22. Haftada artık çıkmış olur dedi. Ama benimde hala aşağıdaBen hala tam olarak bebek hareketlerini hissediyomiyorum oglumda sanki bu zamanlarda cok daha hareketliydi cok nadir sadece kipirti hissediyorum ve gobegim hala yukarda durmuyor acaba yine asagida mi tasiycam bebegi
Doğumdan sonra geçiyormuş bol bol sevelim firsatimiz varkenAyyyy askimiz devam etsin coook guzel bir duygu... Allah kocalarimizi yanimizdan ayirmasin.. Onlarin varliklari yeter yanimizda olamasalar bile.. Esimden Allah razi olsun.. uzulmiyeyim diye herbiseyi yapar, yormaz hic beni.. ya Allah onlari basimizdan eksik etmesin.. ay bende oyle yeniden asik oldum adamagüldüm vallaha ayni ben
Oyy kendi gibi güzel günlerde kullansın prensesinYumuşacık battaniyesi hazır kızımızın
Aynen cnm gunler gecmiyor sanki her gecen gun daha da yaklasiyoruz bu gunlerimizede cok sukurBen dayanamadım yarına randevu aldım kızımı görmek istiyorum. Saolsun eşimde kırmıyor benidetaylım ve randevum ayın 19 unda daha çok uzun zaman var. Bana günler ve vakit geçmiyor sizinde öyle mi..
Bennnn taaa 23ünede benim randevum fakat beklemek zorundayım eşim gececi olduğu için annemlerde kalıyorum annemde gaziantebin ilçesinde olduğu için oraya gitmek zorundayım haftaya diğer haftasonuda zaten randevu tarihim olucak ne güzel git gör meleğiniBen dayanamadım yarına randevu aldım kızımı görmek istiyorum. Saolsun eşimde kırmıyor benidetaylım ve randevum ayın 19 unda daha çok uzun zaman var. Bana günler ve vakit geçmiyor sizinde öyle mi..
Bana hiç öyle birşey sormadan yaptılar. 20. haftada çağırdılar ben uygun olunca 21.haftada gittim. Bebek hareketini hissediyordum ama özellikle sorulmadıAşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
Benim artık baya sert. Hareketide her yerde hissetmeye başladım artık. Altan’da oluyor bazen göbek etrafındanda.Merhaba hanımlar karınlarınız sertleşmeye baŞladımı. Benim göbek deliğime doğru büyüme ve sertleşme başladı ama tekmeleri hala çok altta. Ah bir yukarı çıksada rahatlasam.
Ben karanfil çiğniyorum ve bir bardak suda bekletip yudum yudum içiyorum ama şiddetli ağrım yoktu. İnş sanada şifa olurİyi akşamlar kızlar, maşallah zaman hızlı geçiyor bebişlerimiz büyüyor çok şükür, benim. Ayrıntılı ayın 18 de çok heycanlıyım uzun zamandır göremiyorum, doktor iyi diyor çıkıyorumbugünde öyle oldu neyse iyi şükür, kızlar birşey sorcamiki gündür diş ağrısı çekiyorum çok kötü ağzımı açamıyorum, sol tarafım yok gibi, bugün doktora gittim dişte çürük yok, diş eti hasta hiç bişey yapamam dedi bildiğiniz doğal bir yol var mı dayanmak çok zor
Bana ayrıntılıda yüzünün fotoğrafını vermediler. Organlarını falan çekilmiş fotoğraflar var. Benim doktorum izinde beyin kanaması geçirmişti. 2 hafta sonra dönecek ondan isteyeceğim artık. Neye benzediğini bende bilmiyorum. Birde benim bebek ayrıntılıda çok sıkışık duruyordu ayaklarda sorun var mı onu da tam bilmiyorum. Görünmedi tam olarakkizlar az önce detaylidan geldim, cok sukur gelisimi herseyi yerinde. önceki ölcümde 1 hafta önde cikmisti simdi 3 gün geri cikti ve seker suphesi ortadan kalkti
doktor ne kadar hareketli bebek ben böyle bisey görmedim diyip durdu, ölcümleri zor yapti kadin. yüzünü de göstermedi zaten. kadin ultrasonu nerden bastirirsa tam tersi yönden beni tekmeledi encek. bi de ac karinla ögle vakti gittim ama yok bana misin demedi. doktor diyo ki sen aksamlari nasil uyuyorsun
2 aralikta randevum var, hem kontrol hem seker yüklemesi yapilacak. elimde maalesef güzel foto yok paylasamiyorum, bu gidisle kendisi gelince görecegiz neye benzedigini
Saol canım deneyeyim, akşamları daha kötüBen karanfil çiğniyorum ve bir bardak suda bekletip yudum yudum içiyorum ama şiddetli ağrım yoktu. İnş sanada şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?