2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende bundan alsam mı diye düşünüyordum ancak pusette bebeklerin en fazla 1.5 saat kalabiliyormuş. Yani kemik gelişimi için bu arabalar çok sağlıklı değilmiş. O yüzden vazgeçtim maalesef. Ama dersen ki ben 1 saati geçmem çok kullanışlı gerçekten.

Bazen oluyor ki, 1,5 saat sıkışık trafikte kalıyorum, hiç sanmıyorum ki 1 saat huzursuzlanmadan ağlamadan dursun koltukta ama benim kızımı okuldan almam bırakmam 2 saat sürüyor en iyi ihtimalle. Yalnızım bebeği bırakabileceğim yada kızımı okula götürüp getirecek kimse yok. O yüzden oto koltuğu ve araba olarak kullanma fikri çok cazip geliyor. Tabi yakından incelemem lazım.

Kaçıncı haftanda gittin canım? Erken gidenleri 15 gün sonra tekrar çağırabiliyorlar sanırım. Beni çağırmamıştı.

Ooo masallahh guzel haberler duyduk. Darisi basimiza
Az cok kime benzedigi bellidir, sana mi esine mi benziyo ? Benim kizim esime benziyordu, simdi oglum bana benzesin istiyorum cumayi iple cekiyorum bende, ins iyi bi foto verirler elimize.
Eliyle yuzunu kapatmisti ve cok hareketliydi o yuzden pek bisey anlayamadik. Kizim esime benziyor, insallah oglum da benzer de babasi gibi sari kafa afacan bisey olur

Ne programı bu

Benimde gorus acim azaldi artik esim.sürüyor seviyor uğraşmayı bende sürüyorum da zeytinyağı değil krem sürüyorum önceden tedbir almaya baslayalim tabi sende haklisin

Ben hala tam olarak bebek hareketlerini hissediyomiyorum oglumda sanki bu zamanlarda cok daha hareketliydi cok nadir sadece kipirti hissediyorum ve gobegim hala yukarda durmuyor acaba yine asagida mi tasiycam bebegi
Senle aynıyız gün olarak ve bende emin olamıyorum hala bebek mi gaz mı. Hareketleri de bikini bölgesinde hala. Bazen bişi iter gibi oluyor çok nadir o zaman bebek kesin diyorum. Stres yapma yani bana doktorum 20. Haftada göbek deliğinin oraya yaklaşır 22. Haftada artık çıkmış olur dedi. Ama benimde hala aşağıda

Doğumdan sonra geçiyormuş bol bol sevelim firsatimiz varken

Ben dayanamadım yarına randevu aldım kızımı görmek istiyorum. Saolsun eşimde kırmıyor beni detaylım ve randevum ayın 19 unda daha çok uzun zaman var. Bana günler ve vakit geçmiyor sizinde öyle mi..
Aynen cnm gunler gecmiyor sanki her gecen gun daha da yaklasiyoruz bu gunlerimizede cok sukur

Ben dayanamadım yarına randevu aldım kızımı görmek istiyorum. Saolsun eşimde kırmıyor beni detaylım ve randevum ayın 19 unda daha çok uzun zaman var. Bana günler ve vakit geçmiyor sizinde öyle mi..
Bennnn taaa 23ünede benim randevum fakat beklemek zorundayım eşim gececi olduğu için annemlerde kalıyorum annemde gaziantebin ilçesinde olduğu için oraya gitmek zorundayım haftaya diğer haftasonuda zaten randevu tarihim olucak ne güzel git gör meleğini

İyi akşamlar kızlar, maşallah zaman hızlı geçiyor bebişlerimiz büyüyor çok şükür, benim. Ayrıntılı ayın 18 de çok heycanlıyım uzun zamandır göremiyorum, doktor iyi diyor çıkıyorum bugünde öyle oldu neyse iyi şükür, kızlar birşey sorcamiki gündür diş ağrısı çekiyorum çok kötü ağzımı açamıyorum, sol tarafım yok gibi, bugün doktora gittim dişte çürük yok, diş eti hasta hiç bişey yapamam dedi bildiğiniz doğal bir yol var mı dayanmak çok zor

Merhaba hanımlar karınlarınız sertleşmeye baŞladımı. Benim göbek deliğime doğru büyüme ve sertleşme başladı ama tekmeleri hala çok altta. Ah bir yukarı çıksada rahatlasam.
Benim artık baya sert. Hareketide her yerde hissetmeye başladım artık. Altan’da oluyor bazen göbek etrafındanda.

Ben karanfil çiğniyorum ve bir bardak suda bekletip yudum yudum içiyorum ama şiddetli ağrım yoktu. İnş sanada şifa olur

Bana ayrıntılıda yüzünün fotoğrafını vermediler. Organlarını falan çekilmiş fotoğraflar var. Benim doktorum izinde beyin kanaması geçirmişti. 2 hafta sonra dönecek ondan isteyeceğim artık. Neye benzediğini bende bilmiyorum. Birde benim bebek ayrıntılıda çok sıkışık duruyordu ayaklarda sorun var mı onu da tam bilmiyorum. Görünmedi tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…