2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben dayanamadım yarına randevu aldım kızımı görmek istiyorum. Saolsun eşimde kırmıyor beni detaylım ve randevum ayın 19 unda daha çok uzun zaman var. Bana günler ve vakit geçmiyor sizinde öyle mi..
Bende gitmek istiyorum ama doktorum yok. Ayrıntılıya gittim en son 20 gün oldu. Kendi doktoruma gitmeyeli bir ay olacak. Ayrıntılıya gittiğim gün başka bir doktora da göründüm ama çok ısınmadım. 2 hafta daha bekleyeceğim doktorun dönmesini

Hanımlar gebelik öncesi sperm testi yaptıran var mı kaç milyon spermle hamile kaldınız? 15 milyon sperm altında hamile kalan var mı?

Bana yuzunun resmini vermek icin cok ugrasti da iste cocuk izin vermeyince doktor napsin. Yalniz ilk çocukta iceride bu kadar yer yoktu daha sıkışıkti muhtemelen ki rahat rahat goruntu alabiliyorduk. Ikinci de yer genis olunca balik gibi kaciyor. Bence sen de icini ferah tut, bi sorun olsa ayrıntılıda gorunurdu mutlaka.

Bir incele bakalım canım. Bebek arabasına bende hala karar veremedim. Çocuğu olan kuzenlerimin hepsi travel alma hafif bir araba al diyor. Mağazadakiler travellerı öneriyor. Travel olmayanlarda çok sarsıntı oluyormuş bebek rahatsız oluyormuş. Bazısı da diyor arazide mi sürüceksin sanki nereye götürüceksin bebeği sahil, avm falan gitceğin yerler. Birde biz seyahat etmeyide seviyoruz o yüzden kabin boy bir araba mı alsam traveller çok ağır oluyor zor olur heralde kafamda deli sorular :)

Ohh ohhh masallh tombikime sagliklica buyusun bebiskolarimiz

Aynen cnm gunler gecmiyor sanki her gecen gun daha da yaklasiyoruz bu gunlerimizede cok sukur
Aminnn kuzucumm cok sukurr.. gunume en yakin sensin o yuzden sana sorucam.. vajinandan tekmeler atiyormu beben? Alttan pit pit tekme atiyor bizimkiler iki tane oldugundan mi anlamadim.. bu haftalrda boyle azicik buyuyunce ne olcak anlamadim

Bende yuzunun resmni alamadim bir eli kafasinda yuzunn yarisini kapatmisti . diger yarisindanda kordon geciyodu. Doktor kendo kontrollerini zor yapti . en sonda yuz ustu dondu küsmüs bize poz vermedi

Sana sorucam vajinandan tekmeleri hissediyomusun? Hm yukarda hemde asagida sanki alttan cikacak azicik buyudugunde.. bise hickirik seklinde tik tik tik tik hissediyorum araliklarla.. sendede oluyormu

Aminnn kuzucumm cok sukurr.. gunume en yakin sensin o yuzden sana sorucam.. vajinandan tekmeler atiyormu beben? Alttan pit pit tekme atiyor bizimkiler iki tane oldugundan mi anlamadim.. bu haftalrda boyle azicik buyuyunce ne olcak anlamadim
3 4 gunde 1,1 veya 2 kez atiyor cnm

Hanımlar gebelik öncesi sperm testi yaptıran var mı kaç milyon spermle hamile kaldınız? 15 milyon sperm altında hamile kalan var mı?
Toplam sperm sayısı mı 15 milyon?
İleri hareketli sayısı önemli olan normal yolla gebelik için.
15 milyonun 15 milyonu ileri hareketliyse, 40 milyon spermin 5 milyonu ileri hareketli olandan şansı yüksek oluyor

İnşallah sorun yoktur. Ayrıntılıyı yapan doktor sorun görmedi. Ayakların görünmemesini problem etmedi. Ama sonra girdiğim doktor çarpık mi görünmeyince biriey diyemem falan dedi. Halbuki daha önce muayenelerde bebeğin bacakları normaldi. İnsanın içine şüphe düşürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…