Bende gitmek istiyorum ama doktorum yok. Ayrıntılıya gittim en son 20 gün oldu. Kendi doktoruma gitmeyeli bir ay olacak. Ayrıntılıya gittiğim gün başka bir doktora da göründüm ama çok ısınmadım. 2 hafta daha bekleyeceğim doktorun dönmesiniBen dayanamadım yarına randevu aldım kızımı görmek istiyorum. Saolsun eşimde kırmıyor benidetaylım ve randevum ayın 19 unda daha çok uzun zaman var. Bana günler ve vakit geçmiyor sizinde öyle mi..
Evet kız ilk zamanlar da hep sağ kasiğim ağrırdı şimdi de kasigimda göbeğinin sağında hissediyorumSizin kız bebek miydi bende hep altta hissediyorum
Ben onu özellikle bana aşı yapan hemsireye sordum bebeğimi hissettiğim halde kesinlikle öyle bir şey yok dediAşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
Bana yuzunun resmini vermek icin cok ugrasti da iste cocuk izin vermeyince doktor napsin. Yalniz ilk çocukta iceride bu kadar yer yoktu daha sıkışıkti muhtemelen ki rahat rahat goruntu alabiliyorduk. Ikinci de yer genis olunca balik gibi kaciyor. Bence sen de icini ferah tut, bi sorun olsa ayrıntılıda gorunurdu mutlaka.Bana ayrıntılıda yüzünün fotoğrafını vermediler. Organlarını falan çekilmiş fotoğraflar var. Benim doktorum izinde beyin kanaması geçirmişti. 2 hafta sonra dönecek ondan isteyeceğim artık. Neye benzediğini bende bilmiyorum. Birde benim bebek ayrıntılıda çok sıkışık duruyordu ayaklarda sorun var mı onu da tam bilmiyorum. Görünmedi tam olarak
Bana sormuslardi 2 saglik ocaginda daAşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
Bir incele bakalım canım. Bebek arabasına bende hala karar veremedim. Çocuğu olan kuzenlerimin hepsi travel alma hafif bir araba al diyor. Mağazadakiler travellerı öneriyor. Travel olmayanlarda çok sarsıntı oluyormuş bebek rahatsız oluyormuş. Bazısı da diyor arazide mi sürüceksin sanki nereye götürüceksin bebeği sahil, avm falan gitceğin yerler. Birde biz seyahat etmeyide seviyoruz o yüzden kabin boy bir araba mı alsam traveller çok ağır oluyor zor olur heralde kafamda deli sorular :)Bazen oluyor ki, 1,5 saat sıkışık trafikte kalıyorum, hiç sanmıyorum ki 1 saat huzursuzlanmadan ağlamadan dursun koltukta ama benim kızımı okuldan almam bırakmam 2 saat sürüyor en iyi ihtimalle. Yalnızım bebeği bırakabileceğim yada kızımı okula götürüp getirecek kimse yok. O yüzden oto koltuğu ve araba olarak kullanma fikri çok cazip geliyor. Tabi yakından incelemem lazım.
Harikaymiss bu kapisusu resmen bayildimÇok güzel gözüküyorlarbenim dediğim böyle birşeydi ama aşırı pahalı ya bir süse 300 tl veremem şuan bebişe bir sürü şey alırım o parayaEki Görüntüle 2551111
Oraya da cok takilmayin ben de 2 turkce 2 yabanci uygulama var hepsi baska baska seyler diyor. Her bebek farkli doktorunuz kilosu az demediyse sorun yokturTamam canım dur yapmayı deneyim bakayım
Banu Çiftci jinekolog uygulamasi var telefonda youtubeda videolari ayri , uygulamasi var uygulamada hangi haftada neler oluyor biraz karistirirsajiz cok faydali, app store yada google store mu diyoz neyse programi indirinNe programı bu
Ohh ohhh masallh tombikimekizlar az önce detaylidan geldim, cok sukur gelisimi herseyi yerinde. önceki ölcümde 1 hafta önde cikmisti simdi 3 gün geri cikti ve seker suphesi ortadan kalkti
doktor ne kadar hareketli bebek ben böyle bisey görmedim diyip durdu, ölcümleri zor yapti kadin. yüzünü de göstermedi zaten. kadin ultrasonu nerden bastirirsa tam tersi yönden beni tekmeledi encek. bi de ac karinla ögle vakti gittim ama yok bana misin demedi. doktor diyo ki sen aksamlari nasil uyuyorsun
2 aralikta randevum var, hem kontrol hem seker yüklemesi yapilacak. elimde maalesef güzel foto yok paylasamiyorum, bu gidisle kendisi gelince görecegiz neye benzedigini
Amaaann sende okadarcik miDoğumdan sonra geçiyormuş bol bol sevelim firsatimiz varken
Aminnn kuzucumm cok sukurr.. gunume en yakin sensin o yuzden sana sorucam.. vajinandan tekmeler atiyormu beben? Alttan pit pit tekme atiyor bizimkiler iki tane oldugundan mi anlamadim.. bu haftalrda boyle azicik buyuyunce ne olcak anlamadimAynen cnm gunler gecmiyor sanki her gecen gun daha da yaklasiyoruz bu gunlerimizede cok sukur
Bende yuzunun resmni alamadim bir eli kafasinda yuzunn yarisini kapatmisti . diger yarisindanda kordon geciyodu. Doktor kendo kontrollerini zor yapti . en sonda yuz ustu dondu küsmüs bize poz vermediBana yuzunun resmini vermek icin cok ugrasti da iste cocuk izin vermeyince doktor napsin. Yalniz ilk çocukta iceride bu kadar yer yoktu daha sıkışıkti muhtemelen ki rahat rahat goruntu alabiliyorduk. Ikinci de yer genis olunca balik gibi kaciyor. Bence sen de icini ferah tut, bi sorun olsa ayrıntılıda gorunurdu mutlaka.
Bana da öyle demişlerdi canım doğruAşı olan arkadaşlar...bebeğin hareketlerini hissediyormuydunuz..hissetmedim yapmıyorlar mış galiba doğru bir bilgimi
Sana sorucam vajinandan tekmeleri hissediyomusun? Hm yukarda hemde asagida sanki alttan cikacak azicik buyudugunde.. bise hickirik seklinde tik tik tik tik hissediyorum araliklarla.. sendede oluyormuBir incele bakalım canım. Bebek arabasına bende hala karar veremedim. Çocuğu olan kuzenlerimin hepsi travel alma hafif bir araba al diyor. Mağazadakiler travellerı öneriyor. Travel olmayanlarda çok sarsıntı oluyormuş bebek rahatsız oluyormuş. Bazısı da diyor arazide mi sürüceksin sanki nereye götürüceksin bebeği sahil, avm falan gitceğin yerler. Birde biz seyahat etmeyide seviyoruz o yüzden kabin boy bir araba mı alsam traveller çok ağır oluyor zor olur heralde kafamda deli sorular :)
3 4 gunde 1,1 veya 2 kez atiyor cnmAminnn kuzucumm cok sukurr.. gunume en yakin sensin o yuzden sana sorucam.. vajinandan tekmeler atiyormu beben? Alttan pit pit tekme atiyor bizimkiler iki tane oldugundan mi anlamadim.. bu haftalrda boyle azicik buyuyunce ne olcak anlamadim
Bizimkiler yattigim her an yada oturdugumda ozellikle hissediyorum.. her gun hemde ya azicik sabretseler yaa en az 36 hafta bekleseler insallah sagliklica gelsinlerde artik bilemiyorum ne olucak3 4 gunde 1,1 veya 2 kez atiyor cnm
Toplam sperm sayısı mı 15 milyon?Hanımlar gebelik öncesi sperm testi yaptıran var mı kaç milyon spermle hamile kaldınız? 15 milyon sperm altında hamile kalan var mı?
İnşallah sorun yoktur. Ayrıntılıyı yapan doktor sorun görmedi. Ayakların görünmemesini problem etmedi. Ama sonra girdiğim doktor çarpık mi görünmeyince biriey diyemem falan dedi. Halbuki daha önce muayenelerde bebeğin bacakları normaldi. İnsanın içine şüphe düşürüyorBana yuzunun resmini vermek icin cok ugrasti da iste cocuk izin vermeyince doktor napsin. Yalniz ilk çocukta iceride bu kadar yer yoktu daha sıkışıkti muhtemelen ki rahat rahat goruntu alabiliyorduk. Ikinci de yer genis olunca balik gibi kaciyor. Bence sen de icini ferah tut, bi sorun olsa ayrıntılıda gorunurdu mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?