2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende yuzunun resmni alamadim bir eli kafasinda yuzunn yarisini kapatmisti . diger yarisindanda kordon geciyodu. Doktor kendo kontrollerini zor yapti . en sonda yuz ustu dondu küsmüs bize poz vermedi
Amaan saglikli oldugunu duyduk ya surda bisey kalmadi yuzunu de gormeye eşim de aynisini diyor, marttan sonra her gun gorucez bosuna dert etme diye

Su an hem kucucuk yerdeler hem de kemikleri cok esnek, carpik mi değil mi dogmadan bisey diyebileceklerini zannetmem. Dogduktan sonra da muayenesi kalca ultrasonu hepsi yapilacak zaten. Onemli olan hayati organlarinin gelisimini tamamlamasi, o yuzden cok dert etme.

A Altibirlik61
Canım dün ben hiç hissedemedim Korktum bazen duruyorlar endişelenme sen daha tecribeli olursun benim ilk gebeligim fakat Senle günümüz yakın ama benimki dalgalanma değilde sanki tekme atıyor öyle hissediyorum

Demirrrrr iste benim 2.hamileligim aslinda daha erken hissedilir diyorlar oglumda hatirliyorum ilk 16.haftada hissetmistim sonra 20.haftamda ders calsiiyordum tekme atmisti ondan sonrada hep devam etmisti ,simdi hic oyle tekme hissetmedim daha sadece aksam yada sabh uzaniksam 1 2 dk kipirdadigini hissediyorum yani kipirdidan kastim sadece orda oldugunu hissediyorum randevuma var daha gec olmus gibi hissediyorum

Tavsanim canini sikma doktoruna soylesene icini rahatlatir yada yanina cagirir yada git hastaneye bir gor bebeni randevu zamanin gelne kadar icini rahatlat.. her bebek ayni degil belki, 19. Haftada bendede yerli yersiz her gun olmadi yani ikitane ayni agirliktan olmasina ragmen daha uzun sure hareketsiz daha uykucu oluyorlar iki gebelik arasi ne kadar zaman gecti? Bide gobek bolgen yaglimi? Bunlari merakimdan soruyorum

İlk hamileligimde bende cabuk hissetmiştim 18. Hftada baya netti sımdı 18de pıt pıt basladı bazen sık olunca artık öle olcak sanıorm ama cok seyrek hissediyorum gün icinde hala ya.. 19+5iz inş normaldr

Sana sorucam vajinandan tekmeleri hissediyomusun? Hm yukarda hemde asagida sanki alttan cikacak azicik buyudugunde.. bise hickirik seklinde tik tik tik tik hissediyorum araliklarla.. sendede oluyormu
Yani vajinamda değilde bazen çok aşağıda hissediyorum canım. Hıçkırık gibi hiç hissetmedim ben bilmiyorum.

Sana sorucam vajinandan tekmeleri hissediyomusun? Hm yukarda hemde asagida sanki alttan cikacak azicik buyudugunde.. bise hickirik seklinde tik tik tik tik hissediyorum araliklarla.. sendede oluyormu
Bana geçenlerde sınıfta denk geldi. İstemsizce "ayy" dedim. Fırlama bir çocuk var. "Eyvah doğuruyor galiba" diye fısıldadı arkadaşına. Çocuğa kızsam, kızamıyorum, çıktı çıkacak gibi bir his. Ama gerçekten kötü bir histi. Arkası gelince oturdum ben de. 5-6 sefer tekrarladı. Ritmik hareket de oluyor arada. Ben de hıçkırık diye düşündüm hatta

Kızlar bizim detaylıda vardı bugün sonucu Dr götüremedim zaman kalmadı yarın gideceğim perinatolagun dediğine göre çok şükür ki herşey yolunda fakat Plasenta normal doğuma engel dedi ben iki Dr gidiyordum birisi bana plasenta önde derken diğeri çıkmış demişti şu anladım çıkmış diye bırakacağım yarın diğer Dr gösterip başka bir dr araştıracağım içim sıkıldı ya off eşim sıkma canını millet bilerek sezaryen oluyor diyor ben korkuyorum aman ne bileyim herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunda

Aynen sıkma canını hayırlısı olsun canım elinde olan birşey degıl öyle olursada, dogru diyo eşin, misal ben bile isteye sezeryan oldum

Benimde kuzu 1 gun geride cikti detaylida. Dr cok asiri hareketli bir bebek degil dedi, karnimi acıtana kadar salladi kac defa. Ama poz vermiyor diye baktim söyleniyordu dur kizim aman kipirdama falan birkac gundur hareketleri azaldi. Ama bende cok yoruluyorum birde belki pozisyonundandir

Sperm
Toplam sperm sayısı mı 15 milyon?
İleri hareketli sayısı önemli olan normal yolla gebelik için.
15 milyonun 15 milyonu ileri hareketliyse, 40 milyon spermin 5 milyonu ileri hareketli olandan şansı yüksek oluyor
Sperm konsantrasyonu 14 milyon çıktı yani sayısı. İleri hareketli 64 yazıyor. Morfoloji 9

Ya bu bebek arabası konusu benim de cidden kafamı karıştırıyor. Mağazaya girince o kadar çok çeşit var ki. İnternetten bakınca hepsi aşırı güzel gözüküyor yanına gidince süngeri sürüşü filan rahat gelmiyor insana.
Ben de kabin boy baktım başta ama sanırım kabine alınmıyormuş bebek arabaları. Puset alınıyormuş sadece

Şuan aşırı karışık araba konusunda aklım

Bebekten bebege fark var. Benim bu ikinci bebiş daha sakin mesela :) narin narin hareket ediyor

Toplam sperm sayısı mı 15 milyon?
İleri hareketli sayısı önemli olan normal yolla gebelik için.
15 milyonun 15 milyonu ileri hareketliyse, 40 milyon spermin 5 milyonu ileri hareketli olandan şansı yüksek oluyor
İleri hareketli 45miş yanlış yazmışım

Kabine alınan az model var ve genellikle 9 ay ve ustu cocuklar için. Benim bi travel sistem bi tane de kabine alinan arabam var kizimdan, kabine alinan model gb pocket, kizim 14 aylık falandi aldığımızda. Bebek icin uygun bi model degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…