Benim eşimin 90 milyon toplam sperminden 40 milyonu hareketliydi. 40 milyonun %13 ü ileri hareketliydi. Yani 5 milyona denk geliyordu ileri hareketi. 2 kutu vitamin kullanmıştı ileri hareket sayısını yükseltmek için. Gebelik olmayınca yine gitmiştik doktora bu sefer sperm tahlili olmadan varikosel teşhisi konuldu. Ameliyat olman lazım dediler. Ben sonraki ay ilk denememde ovulasyon testi ile hamile kalabildim eşim ameliyat olmadan.İleri hareketli 45miş yanlış yazmışım
Ben Mehmet Alicik Bey'e gittim üç ay. İlgili bir doktora benziyordu fakat bir risk çıktığında ya da acil bir durum olduğunda doğru bir doktor olduğunu düşünmüyorum. Ayrıntılı ultrasonda yönlendirdiği perinatalog rahim boyumun kısaldığını, hunileştiğini belirtip, rapora serklaj tavsiye edilir yazdı not olarak. O gün hemen Mehmet Bey'e gittim. Progestan iğne yazdı ve eve gidip dinlenmemi, bir hafta sonra gelmemi söyledi. Birkaç gün yattım dayanamadım raporumu tanıdığım bir profesör ve iki doktor arkadaşa yolladım. Hepsi erken doğum riskim olduğunu, acil serklaj olmam gerektiğini söyledi. Ben Mehmet Bey'e serklaj atmaz mısınız dediğimde, enfeksiyon olur siz evde yatın demişti. Hemen Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittim. Orada beni acil serklaja aldılar, bu serklaj atılmasaydı bebeği kaybederdiniz dediler. Mehmet Alicik resmen benim bebeğimi riske attı. Bir daha da gitmedim.
Tamam canım aynen düzenli kullancam çok sağolBenim hep düşük canım kullandığım halde. Sıkma yani canını ilaçlarını düzenli kullanırsan düzelir muhtemelen.
Tamam canım bilgilendirdigin için tşk ederimKansizlik normal her gebe kadina kansizlik oldugu takdirde hatta sinirda olanlrda dahi demir ilaci veriyor doktorlar.. ben kullandigim halde sinirda cikti gecen ay..
Suan nereye gidiyorsunuz acaba memnunmusnuzCok cok gecmis olsun verilmis sadakanız varmıs. Birde Nereida adlı dr var orada; bende bir düsük yasamak üzereydim kanamam vardı. Acilde o vardı. Beni mahvetti üstüne Mesut bey i beklemek istiyorum dedigim icinde tribe girip düsen parcaların bebek olup olmadıgına iliskin beni sabaha kadar ultrasona dahi sokmamıstı. Bir daha reyap kadın dogumun kapısından gececegimi sanmıyorum
Kuzum gerilmesinden ziyade bir cizgi cıkıyor göbek deliginden baslıyor vajinaya dogru iniyor doguma karar koyulasıyor dogumdan sonra gidiyor bende cıkmadı da acaba daha mı gec cıkıyordu onu merak ettim ama vajina kararması basladıBenim gobegim guzeldi simdi gerilmis duruyor bnde
Mustela ben hic gormedim duymadm Alla Alla, o pisik kremi nerden temin ettiniz, daha once kullandinizmi
Suan nereye gidiyorsunuz acaba memnunmusnuz
Ben cnmSelam kizlar mide bulantisi devam eden var mı
Benim de bitmedi. Sürekli değil ama bir anda kusma isteği geliyor, çıkarıyorum rahatlıyorum.Selam kizlar mide bulantisi devam eden var mı
Ben de kizima burt's bees (sampuan, losyon ve pisik kremi) kullandim cok memnun kaldim. Simdi de ya yine ayni devam ederim ya da weleda deneyebilirim. Pisik icin 1 yasindan sonra sudocrem de kullandim, o da baya etkiliydi. 1 yas oncesi denemediğim icin alerji yapar mi bilmiyorum.bugun 3. Gün cok sükür azaldı agrı
merhaba ben ilk kızımda bioderma ve burt’s bees kullandım, kızım alerjikti mustela hic iyi gelmedi. Deneye yanıla buluyorsun maalesef.
Mustelayi bi cok eczanede bulabilirsin. Bubchen ben kizima denedim memnun kalmadim. Bu krem olaylari deneme yanilma, hic belli olmuyor neyin iyi gelecegi.Mustela ben hic gormedim duymadm Alla Alla, o pisik kremi nerden temin ettiniz, daha once kullandinizmi
Asagida cnm benimde rahim kapali oldugu icin onemsemiyorumYa kızlar benim bebeğim hala göbeğimin altında düştü düşecek gibi Yani hiç yukarı çıkmadı sizin de öyle mi
Bende burt’s bees devam edicem ve bioderma h2osu iyi oluyor anlık temizlik icin . Mustelayıda herkes yazıyordu iyi herhalde deyip aldım ama hic iyi gelmedi. Weledanın yagını kendim icin almayı düsünmüstüm. Aslında denemek gerek, bende alabilirim. Sudocrem kızımda pek denemedim daha cok kendi cildime sürüyordumBen de kizima burt's bees (sampuan, losyon ve pisik kremi) kullandim cok memnun kaldim. Simdi de ya yine ayni devam ederim ya da weleda deneyebilirim. Pisik icin 1 yasindan sonra sudocrem de kullandim, o da baya etkiliydi. 1 yas oncesi denemediğim icin alerji yapar mi bilmiyorum.
Weledanin yagini ben kendime kullaniyorum, su an icin memnunum.Bende burt’s bees devam edicem ve bioderma h2osu iyi oluyor anlık temizlik icin . Mustelayıda herkes yazıyordu iyi herhalde deyip aldım ama hic iyi gelmedi. Weledanın yagını kendim icin almayı düsünmüstüm. Aslında denemek gerek, bende alabilirim. Sudocrem kızımda pek denemedim daha cok kendi cildime sürüyordumbepanthol babyde seviyorum
Benim hep aşağışarda ya göbekten yukarı çıkmadı ki boşık diyince çok şaşırdım benim hep kasık ve rahim göbek altı yanii@Altibirlik61 yok kilolu yani gobegi yagli degilim doktorum klinik oldugu icin o ultrasonla bakıyor ,bu el cihaziyla0 bakmayi oglumda hastanede yapmislardi nerdeyse 35 36.haftadydim bebegin yerini bulamadip ugrasti.ugrasti alamadi sonra asagiya kasigima dogru yerde atmisti kalbi o gun cok korkmuştum evt kullanilan birsey ama onlara cok guvenemiyorum o yuzden . Sanirim yavas yavs basliycak kizim hissetti korktugumu sabh 2 3 tıktık hissettim sag boslugumda☺
giyiyorum cnm isteyken cok zor oluyor ama hastanede calisinca bi de sicak pantolon icinde yaniyorumVaris corabi kullaniyor musun canim? Bizim ailede varis olayi genetik, ben doktora yazdirip medikalden almistim kizima hamileyken. Biraz sıkıntılı oluyor giymesi ama hic varis sorunu yasamadan atlattım kizimda hamileliği. Ilk hamilelikte dr 5.aydan sonra kullan demisti bana, yavastan bunda da giymeye baslarim.
Benimde aşşağıda o yüzden çok ağrım oluyor rahmimde doktor 2,3 hafta sonra yukarı çıkar dediYa kızlar benim bebeğim hala göbeğimin altında düştü düşecek gibi Yani hiç yukarı çıkmadı sizin de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?