2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İleri hareketli 45miş yanlış yazmışım
Benim eşimin 90 milyon toplam sperminden 40 milyonu hareketliydi. 40 milyonun %13 ü ileri hareketliydi. Yani 5 milyona denk geliyordu ileri hareketi. 2 kutu vitamin kullanmıştı ileri hareket sayısını yükseltmek için. Gebelik olmayınca yine gitmiştik doktora bu sefer sperm tahlili olmadan varikosel teşhisi konuldu. Ameliyat olman lazım dediler. Ben sonraki ay ilk denememde ovulasyon testi ile hamile kalabildim eşim ameliyat olmadan.

Olmaz diye bir şey yok yani

Bende ona gidiyorum tereddute dustum suan(

Suan nereye gidiyorsunuz acaba memnunmusnuz

Benim gobegim guzeldi simdi gerilmis duruyor bnde
Kuzum gerilmesinden ziyade bir cizgi cıkıyor göbek deliginden baslıyor vajinaya dogru iniyor doguma karar koyulasıyor dogumdan sonra gidiyor bende cıkmadı da acaba daha mı gec cıkıyordu onu merak ettim ama vajina kararması basladı

Mustela ben hic gormedim duymadm Alla Alla, o pisik kremi nerden temin ettiniz, daha once kullandinizmi

Bubchen marka ürünler e bebekte var ama pisik kremi bepanthol baby tavsiye ederim
Suan nereye gidiyorsunuz acaba memnunmusnuz

Su anda medicana bahcelievler hastanesinde Düzgün Korkmaz a gidiyorum. İlk dogumumu orada aynı doktorda yaptım. Cok cok cok memnunum. Ne gereksiz ilac verir ne evhamlandırır. Gercekten isinde ehli olanlar doktorlardan..

Bende mühendisin oğlunu takip ediyorum instgramda içerikleri hakkında bilgi sahibi oluyorum. Şampuan olarak mustela alıcam pişikte mustela denerim. Yiğenim de sudokrem kullanmıştık hiç pişik yapmamıştı çok memnunduk ama içeriği güzel değilmiş yeni öğrendim.mesela uni baby yenidoğan ıslak mendili iyiydi ondan stoklamayı düşünüyordum ama geçen haftalarda son üretilmeye başlayan partta içine kimyasal eklenmiş ondan da vazgeçtim. Deterjan olarak sabun tozları öneriliyor çoğunlukta

bugun 3. Gün cok sükür azaldı agrı

merhaba ben ilk kızımda bioderma ve burt’s bees kullandım, kızım alerjikti mustela hic iyi gelmedi. Deneye yanıla buluyorsun maalesef.
Ben de kizima burt's bees (sampuan, losyon ve pisik kremi) kullandim cok memnun kaldim. Simdi de ya yine ayni devam ederim ya da weleda deneyebilirim. Pisik icin 1 yasindan sonra sudocrem de kullandim, o da baya etkiliydi. 1 yas oncesi denemediğim icin alerji yapar mi bilmiyorum.

Ya kızlar benim bebeğim hala göbeğimin altında düştü düşecek gibi Yani hiç yukarı çıkmadı sizin de öyle mi

Bende burt’s bees devam edicem ve bioderma h2osu iyi oluyor anlık temizlik icin . Mustelayıda herkes yazıyordu iyi herhalde deyip aldım ama hic iyi gelmedi. Weledanın yagını kendim icin almayı düsünmüstüm. Aslında denemek gerek, bende alabilirim. Sudocrem kızımda pek denemedim daha cok kendi cildime sürüyordum bepanthol babyde seviyorum

Weledanin yagini ben kendime kullaniyorum, su an icin memnunum.
Bepanthol pisik olmadan once düzenli kullanmak icin cok guzel, hafif kizarinca burts bees ya da sudocrem daha iyi geliyordu, iclerinde cinko var ya kizarikligi hemen yatistiriyorlar.

Benim hep aşağışarda ya göbekten yukarı çıkmadı ki boşık diyince çok şaşırdım benim hep kasık ve rahim göbek altı yanii

giyiyorum cnm isteyken cok zor oluyor ama hastanede calisinca bi de sicak pantolon icinde yaniyorumama diger bacagima da gecti nedense bu hamilelikte erken dogum olacak gibi hissediyorum 36,37 haftalarda falan bu kadar agir yasayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…