Migren tuttumu tutar cnm care yok maalesef bol su ic karanlik sessiz odada dinlen cnm
Merhaba kızlar. Sizler bebeğiniz için hangi bakım ürünlerini önerirsiniz? Şampuan, krem gibi.
siz hangi hastanede yaptırdınız. ben 19 haftalığımSlm kızlar ben de dün detaylıya girdim çok şükür bişey çıkmadıRabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin topukta problem var demişlerdi çok üzüldük 3 gündür ama şükür yani
Ben Mehmet Alicik Bey'e gittim üç ay. İlgili bir doktora benziyordu fakat bir risk çıktığında ya da acil bir durum olduğunda doğru bir doktor olduğunu düşünmüyorum. Ayrıntılı ultrasonda yönlendirdiği perinatalog rahim boyumun kısaldığını, hunileştiğini belirtip, rapora serklaj tavsiye edilir yazdı not olarak. O gün hemen Mehmet Bey'e gittim. Progestan iğne yazdı ve eve gidip dinlenmemi, bir hafta sonra gelmemi söyledi. Birkaç gün yattım dayanamadım raporumu tanıdığım bir profesör ve iki doktor arkadaşa yolladım. Hepsi erken doğum riskim olduğunu, acil serklaj olmam gerektiğini söyledi. Ben Mehmet Bey'e serklaj atmaz mısınız dediğimde, enfeksiyon olur siz evde yatın demişti. Hemen Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittim. Orada beni acil serklaja aldılar, bu serklaj atılmasaydı bebeği kaybederdiniz dediler. Mehmet Alicik resmen benim bebeğimi riske attı. Bir daha da gitmedim.
Ben muğladayım ama denizlide yapıldısiz hangi hastanede yaptırdınız. ben 19 haftalığım
tüm araştırmalarım sonucu mustela almaya karar verdim ben henüz almadım daha erken diye ama mustela alacağım. Pişik kremi olarak da önleyici olarak rutin kullanacağım şey bepanten olur sanırım pişik alma durumunda da en etkilisi hametan
Size de çok geçmiş olsun. Reyap Hastanesi bana yakındı, orada doğum yapmayı planlıyordum ama bu olaylardan sonra uzak da olsa Koç Üniversitesi Hastanesi'nde karar kaldım.Cok cok gecmis olsun verilmis sadakanız varmıs. Birde Nereida adlı dr var orada; bende bir düsük yasamak üzereydim kanamam vardı. Acilde o vardı. Beni mahvetti üstüne Mesut bey i beklemek istiyorum dedigim icinde tribe girip düsen parcaların bebek olup olmadıgına iliskin beni sabaha kadar ultrasona dahi sokmamıstı. Bir daha reyap kadın dogumun kapısından gececegimi sanmıyorum
Kansizlik normal her gebe kadina kansizlik oldugu takdirde hatta sinirda olanlrda dahi demir ilaci veriyor doktorlar.. ben kullandigim halde sinirda cikti gecen ay..Slm kızlar sağlık ocağında idrar ve kan tahlili vermiştim bugün gittim doktor kansızlık olduğunu söyledi vegaferon diye ilaç verdi kan ilacı verdi biraz canım sıkıldı ama düzelir inşallah
tüm araştırmalarım sonucu mustela almaya karar verdim ben henüz almadım daha erken diye ama mustela alacağım. Pişik kremi olarak da önleyici olarak rutin kullanacağım şey bepanten olur sanırım pişik alma durumunda da en etkilisi hametan
Şampuan mustela yeni doğan, pişik kremi olarak bübchen aldım.Merhaba kızlar. Sizler bebeğiniz için hangi bakım ürünlerini önerirsiniz? Şampuan, krem gibi.
Benim hep düşük canım kullandığım halde. Sıkma yani canını ilaçlarını düzenli kullanırsan düzelir muhtemelen.Slm kızlar sağlık ocağında idrar ve kan tahlili vermiştim bugün gittim doktor kansızlık olduğunu söyledi vegaferon diye ilaç verdi kan ilacı verdi biraz canım sıkıldı ama düzelir inşallah
Cok tesekkür ederim, bende daha yakın oldugu icin ilk basta acaba mı deyip Mesut beye gitmistim fakat kendi doktoruma devam ettim. Medicana bahcelievlere gidiyorum bende. Dilerim saglıkla kucagımıza alırızSize de çok geçmiş olsun. Reyap Hastanesi bana yakındı, orada doğum yapmayı planlıyordum ama bu olaylardan sonra uzak da olsa Koç Üniversitesi Hastanesi'nde karar kaldım.
Slm kızlar ben de dün detaylıya girdim çok şükür bişey çıkmadıRabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin topukta problem var demişlerdi çok üzüldük 3 gündür ama şükür yani
Merhaba hanımlar bugün ayrıntılı ultrason için cerrahpaşaya gittim gün almaya üniversitenin personeli olduğum halde benden 250 tl istediler. fotoğraf vermiyor cd de vermiyor.
Bende aynı cadde üzerinde Encomed görüntüleme merkezine gittim. 200 tlye yaptırdım cd rapor ve renkli foto verdi herşey yolundaymış şükür.
Ekte oğlumun görüntüsü :)
Yenidogan bebek icin popolarini kaybamis bekletilmis ilik suylami sildiniz?Her bebek bir degildir fakat kndi uyguladigimi paylasmak isterim her bez degistirmeden sonra ılıksu ve pamukla temizlemedim cunku cisleri bile ilm basta vucutlarini kizartabiliyor pisik onleyici pudra pisik kremide hic kullanmadim, islak mendiller ilk baslarda grreksiz bnce 8 9 ayda iyice yemege alistiginda gectik biz cok şükür 18aylik hala hic pisik sorunu olmadı hafifkizardigi zamn mustelanin buyuk siseli kremini kullandik
Benim gobegim guzeldi simdi gerilmis duruyor bndeKızlar; göbek deliginde cıkan cizgi varya o cıkmaya basladı mı sizde?
şükürler olsunAllah baska stres yasatmasın insallah gözünüz aydın
Teşekkürler
Mustela ben hic gormedim duymadm Alla Alla, o pisik kremi nerden temin ettiniz, daha once kullandinizmiŞampuan mustela yeni doğan, pişik kremi olarak bübchen aldım.
Benim ilk olduğu için kullanmadım hiç ama araştırdım. Mustelayı kuzenim çocuğuna kullanıyordu çok memnundu. Pişik kremi için de araştırmalarım sonucu kullananlar çok memnundu. İkisini de hepsiburada'dan temin ettim :)Mustela ben hic gormedim duymadm Alla Alla, o pisik kremi nerden temin ettiniz, daha once kullandinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?