Varis corabi kullaniyor musun canim? Bizim ailede varis olayi genetik, ben doktora yazdirip medikalden almistim kizima hamileyken. Biraz sıkıntılı oluyor giymesi ama hic varis sorunu yasamadan atlattım kizimda hamileliği. Ilk hamilelikte dr 5.aydan sonra kullan demisti bana, yavastan bunda da giymeye baslarim.gunaydinnnnn ,kizlar bacaginda varis olan var mi ozellikle 2. hamileligi olanlara soruyorum benim ilk hamileligimda son aylarda az bsy varis cikmisti bunda felaket iki bacagim da ,bu hamileligim daha agir geciyor son aylarda yasadigim alt taraf basıncını simdiden hissediyorum sizin de oyle mi ins kolay dogum yapariz ilki normal cunku diyorum catim acik ya genis ya ilk dogumumdan ,ondan bu erkenden asagida basinc yapiyor herhalde dedim kolay dogum yapariz boylelikle dedimiyiye yordum bakalim
Aynisini dun ben de dusunuyordum, kizimda 15.haftada kanama yasadim, hamilelik boyunca seyahat yasagim vardı o yuzden. 2 kez de bayilmistim yerden toplamışti esim. Dilimi isirayim simdi hic biri olmadi bu hamilelikte. Ya vucut alisti ya yerleri daha genis.Benim ilk çocukta adet kanaması gibi bi kanama olmuştu bunda olmadı çok şükür acaba rahim ilkine göre daha büyük ondan mı diyorum
Ben Mehmet Alicik Bey'e gittim üç ay. İlgili bir doktora benziyordu fakat bir risk çıktığında ya da acil bir durum olduğunda doğru bir doktor olduğunu düşünmüyorum. Ayrıntılı ultrasonda yönlendirdiği perinatalog rahim boyumun kısaldığını, hunileştiğini belirtip, rapora serklaj tavsiye edilir yazdı not olarak. O gün hemen Mehmet Bey'e gittim. Progestan iğne yazdı ve eve gidip dinlenmemi, bir hafta sonra gelmemi söyledi. Birkaç gün yattım dayanamadım raporumu tanıdığım bir profesör ve iki doktor arkadaşa yolladım. Hepsi erken doğum riskim olduğunu, acil serklaj olmam gerektiğini söyledi. Ben Mehmet Bey'e serklaj atmaz mısınız dediğimde, enfeksiyon olur siz evde yatın demişti. Hemen Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittim. Orada beni acil serklaja aldılar, bu serklaj atılmasaydı bebeği kaybederdiniz dediler. Mehmet Alicik resmen benim bebeğimi riske attı. Bir daha da gitmedim.Mrb cnm bende 20 haftalıgım bundan sonra mehmet beye gitmeyi düşünüyorum doğumu kaça yapıyor normal doğumu
Bende çok beğenmiştim o arabayı ama vazgeçtim çünkü taşıma kapasitesi 9 kg yada 9aydı yanii çok az mecbur vazgeçtimKızımı her gün okula götürüp getiriyorum, soğukta, yağmurda, koca arabayı kur falan olmasın diye ekstra alsam mı diye düşündüm. Çünkü düşünmesi bile yoruyor kızı koltuğundan al, bebek arabası kur, bebeği oto koltuğundan al falan şimdiden yoruldum
Oyle dusunme bence bebegin pozisyonu, gobekteki yag dokusu vs cok etkili oluyor. Benim 17 haftada ebe kalp atisini alamamisti kizimda. Acile gitmiştim hissetmiyordumda. Ama bu bebekte erken hissetmeye basladim ve kalp atisinida cok rahat dinledik. Bebek kg olarak kizimla ayni cikti detaylida hemen hemen
Dalin,bepanthene cnm simdilik ha deterjan uni baby nin aldimMerhaba kızlar. Sizler bebeğiniz için hangi bakım ürünlerini önerirsiniz? Şampuan, krem gibi.
Kan değerin kaçmış? Benim kanım hamileliğin başından beri düşük . İlaç kullanıyorumSlm kızlar sağlık ocağında idrar ve kan tahlili vermiştim bugün gittim doktor kansızlık olduğunu söyledi vegaferon diye ilaç verdi kan ilacı verdi biraz canım sıkıldı ama düzelir inşallah
Canım onu sormadım hiçKan değerin kaçmış? Benim kanım hamileliğin başından beri düşük . İlaç kullanıyorum
Kansızlık ve kan ilacı kullanımı hamilelerin çoğunda yaygındır. Hiç canınızı sıkmayın. Benim değerlerin hepsi düşük. O yüzden b12, d vit, feritin, kalsiyum-magnezyum için hep ayrı ilaç kullanıyorum. Multivitamini kesti. Hem değerler normal olsa bile kan ilacı bir süre sonra başlanır diye biliyorumSlm kızlar sağlık ocağında idrar ve kan tahlili vermiştim bugün gittim doktor kansızlık olduğunu söyledi vegaferon diye ilaç verdi kan ilacı verdi biraz canım sıkıldı ama düzelir inşallah
dalin kullanma derim istersen bir makyaj yap ve dalinle temzile nasıl çıkarıyor gör:)yani içerik dolu dalinde.. mühendisoğlunu insigramdan takip edin istersenixz içeriklerini tek tek araştırıyor ona göre alınDalin,bepanthene cnm simdilik ha deterjan uni baby nin aldim
Instagramda muhendisinoglu var. Ürün içerik incelemesi yapıyor. Faydalı olacağını düşünüyorum. İlk oğlumda uzun süre mustela ve bioderma sonra trukid kullanmıştım. Muhtemelen Mustela şampuan ile başlarım bunda da. Yağ, asit oranı 0% olan zeytinyağı tercih etmiştim. Pehlivan gibi yağlıyorduk çocuğu. Pişik için de mustela ve zeytinyağı dönüşümlü kullanıyordum. Sabun tozu kullanmıştım ama bu sefer deterjanda minoris diye bir marka var tavsiye edilen. Onu deneyeceğim. Biraz da deneme yanılmayla buluyor insan uygun olanı ama içeriklerine bakmakta fayda ver tabiMerhaba kızlar. Sizler bebeğiniz için hangi bakım ürünlerini önerirsiniz? Şampuan, krem gibi.
Çok sağol canım Tşk ederim cevabın için rahatladımKansızlık ve kan ilacı kullanımı hamilelerin çoğunda yaygındır. Hiç canınızı sıkmayın. Benim değerlerin hepsi düşük. O yüzden b12, d vit, feritin, kalsiyum-magnezyum için hep ayrı ilaç kullanıyorum. Multivitamini kesti. Hem değerler normal olsa bile kan ilacı bir süre sonra başlanır diye biliyorum
Sirf kokusundan tercih edicektim :) baska bakarim olmadidalin kullanma derim istersen bir makyaj yap ve dalinle temzile nasıl çıkarıyor gör:)yani içerik dolu dalinde.. mühendisoğlunu insigramdan takip edin istersenixz içeriklerini tek tek araştırıyor ona göre alın
mustela denemini tavsiye ederim oğlum dört yaşında onu kullanıyorum hala:)çok hoş mis gibi kokuyor odaSirf kokusundan tercih edicektim :) baska bakarim olmadi
tüm araştırmalarım sonucu mustela almaya karar verdim ben henüz almadım daha erken diye ama mustela alacağım. Pişik kremi olarak da önleyici olarak rutin kullanacağım şey bepanten olur sanırım pişik alma durumunda da en etkilisi hametanMerhaba kızlar. Sizler bebeğiniz için hangi bakım ürünlerini önerirsiniz? Şampuan, krem gibi.
Nivea, sebamed, mustela dusunuyorum bende ama, tam karar vermedim..ortaya karisik olcak heraldeMerhaba kızlar. Sizler bebeğiniz için hangi bakım ürünlerini önerirsiniz? Şampuan, krem gibi.
sebamedde çok fazla alerjen madde var iyi araştırın öyle karar verin derimNivea, sebamed, mustela dusunuyorum bende ama, tam karar vermedim..ortaya karisik olcak heralde
Gecmis olsun. Verilmis sadakaniz varmis. Kac mm e dusmustu rahim boyunuz hatirliyor musunuz acaba ve hangi haftada atildi ? Bu arada ben de serklajliyim da, ins sag salim aliriz bebisleri kucagimizaBen Mehmet Alicik Bey'e gittim üç ay. İlgili bir doktora benziyordu fakat bir risk çıktığında ya da acil bir durum olduğunda doğru bir doktor olduğunu düşünmüyorum. Ayrıntılı ultrasonda yönlendirdiği perinatalog rahim boyumun kısaldığını, hunileştiğini belirtip, rapora serklaj tavsiye edilir yazdı not olarak. O gün hemen Mehmet Bey'e gittim. Progestan iğne yazdı ve eve gidip dinlenmemi, bir hafta sonra gelmemi söyledi. Birkaç gün yattım dayanamadım raporumu tanıdığım bir profesör ve iki doktor arkadaşa yolladım. Hepsi erken doğum riskim olduğunu, acil serklaj olmam gerektiğini söyledi. Ben Mehmet Bey'e serklaj atmaz mısınız dediğimde, enfeksiyon olur siz evde yatın demişti. Hemen Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittim. Orada beni acil serklaja aldılar, bu serklaj atılmasaydı bebeği kaybederdiniz dediler. Mehmet Alicik resmen benim bebeğimi riske attı. Bir daha da gitmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?