2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Varis corabi kullaniyor musun canim? Bizim ailede varis olayi genetik, ben doktora yazdirip medikalden almistim kizima hamileyken. Biraz sıkıntılı oluyor giymesi ama hic varis sorunu yasamadan atlattım kizimda hamileliği. Ilk hamilelikte dr 5.aydan sonra kullan demisti bana, yavastan bunda da giymeye baslarim.

Benim ilk çocukta adet kanaması gibi bi kanama olmuştu bunda olmadı çok şükür acaba rahim ilkine göre daha büyük ondan mı diyorum
Aynisini dun ben de dusunuyordum, kizimda 15.haftada kanama yasadim, hamilelik boyunca seyahat yasagim vardı o yuzden. 2 kez de bayilmistim yerden toplamışti esim. Dilimi isirayim simdi hic biri olmadi bu hamilelikte. Ya vucut alisti ya yerleri daha genis.

Mrb cnm bende 20 haftalıgım bundan sonra mehmet beye gitmeyi düşünüyorum doğumu kaça yapıyor normal doğumu
Ben Mehmet Alicik Bey'e gittim üç ay. İlgili bir doktora benziyordu fakat bir risk çıktığında ya da acil bir durum olduğunda doğru bir doktor olduğunu düşünmüyorum. Ayrıntılı ultrasonda yönlendirdiği perinatalog rahim boyumun kısaldığını, hunileştiğini belirtip, rapora serklaj tavsiye edilir yazdı not olarak. O gün hemen Mehmet Bey'e gittim. Progestan iğne yazdı ve eve gidip dinlenmemi, bir hafta sonra gelmemi söyledi. Birkaç gün yattım dayanamadım raporumu tanıdığım bir profesör ve iki doktor arkadaşa yolladım. Hepsi erken doğum riskim olduğunu, acil serklaj olmam gerektiğini söyledi. Ben Mehmet Bey'e serklaj atmaz mısınız dediğimde, enfeksiyon olur siz evde yatın demişti. Hemen Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittim. Orada beni acil serklaja aldılar, bu serklaj atılmasaydı bebeği kaybederdiniz dediler. Mehmet Alicik resmen benim bebeğimi riske attı. Bir daha da gitmedim.

Bende çok beğenmiştim o arabayı ama vazgeçtim çünkü taşıma kapasitesi 9 kg yada 9aydı yanii çok az mecbur vazgeçtim

A Altibirlik61 yok kilolu yani gobegi yagli degilim doktorum klinik oldugu icin o ultrasonla bakıyor ,bu el cihaziyla0 bakmayi oglumda hastanede yapmislardi nerdeyse 35 36.haftadydim bebegin yerini bulamadip ugrasti.ugrasti alamadi sonra asagiya kasigima dogru yerde atmisti kalbi o gun cok korkmuştum evt kullanilan birsey ama onlara cok guvenemiyorum o yuzden . Sanirim yavas yavs basliycak kizim hissetti korktugumu sabh 2 3 tıktık hissettim sag boslugumda☺

Slm kızlar sağlık ocağında idrar ve kan tahlili vermiştim bugün gittim doktor kansızlık olduğunu söyledi vegaferon diye ilaç verdi kan ilacı verdi biraz canım sıkıldı ama düzelir inşallah

Slm kızlar sağlık ocağında idrar ve kan tahlili vermiştim bugün gittim doktor kansızlık olduğunu söyledi vegaferon diye ilaç verdi kan ilacı verdi biraz canım sıkıldı ama düzelir inşallah
Kansızlık ve kan ilacı kullanımı hamilelerin çoğunda yaygındır. Hiç canınızı sıkmayın. Benim değerlerin hepsi düşük. O yüzden b12, d vit, feritin, kalsiyum-magnezyum için hep ayrı ilaç kullanıyorum. Multivitamini kesti. Hem değerler normal olsa bile kan ilacı bir süre sonra başlanır diye biliyorum

Dalin,bepanthene cnm simdilik ha deterjan uni baby nin aldim
dalin kullanma derim istersen bir makyaj yap ve dalinle temzile nasıl çıkarıyor gör:)yani içerik dolu dalinde.. mühendisoğlunu insigramdan takip edin istersenixz içeriklerini tek tek araştırıyor ona göre alın

Merhaba kızlar. Sizler bebeğiniz için hangi bakım ürünlerini önerirsiniz? Şampuan, krem gibi.
Instagramda muhendisinoglu var. Ürün içerik incelemesi yapıyor. Faydalı olacağını düşünüyorum. İlk oğlumda uzun süre mustela ve bioderma sonra trukid kullanmıştım. Muhtemelen Mustela şampuan ile başlarım bunda da. Yağ, asit oranı 0% olan zeytinyağı tercih etmiştim. Pehlivan gibi yağlıyorduk çocuğu. Pişik için de mustela ve zeytinyağı dönüşümlü kullanıyordum. Sabun tozu kullanmıştım ama bu sefer deterjanda minoris diye bir marka var tavsiye edilen. Onu deneyeceğim. Biraz da deneme yanılmayla buluyor insan uygun olanı ama içeriklerine bakmakta fayda ver tabi

Çok sağol canım Tşk ederim cevabın için rahatladım

dalin kullanma derim istersen bir makyaj yap ve dalinle temzile nasıl çıkarıyor gör:)yani içerik dolu dalinde.. mühendisoğlunu insigramdan takip edin istersenixz içeriklerini tek tek araştırıyor ona göre alın
Sirf kokusundan tercih edicektim :) baska bakarim olmadi

Merhaba kızlar. Sizler bebeğiniz için hangi bakım ürünlerini önerirsiniz? Şampuan, krem gibi.
tüm araştırmalarım sonucu mustela almaya karar verdim ben henüz almadım daha erken diye ama mustela alacağım. Pişik kremi olarak da önleyici olarak rutin kullanacağım şey bepanten olur sanırım pişik alma durumunda da en etkilisi hametan

Gecmis olsun. Verilmis sadakaniz varmis. Kac mm e dusmustu rahim boyunuz hatirliyor musunuz acaba ve hangi haftada atildi ? Bu arada ben de serklajliyim da, ins sag salim aliriz bebisleri kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…