- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayyy üçüz hemde Allah yardimcisi olsunAynen canım ben hatta ismine bile bakmıştım dün benimde aklıma geldi zuzuderin.di sanırım
Hangisi o canımBende çok beğenmiştim o arabayı ama vazgeçtim çünkü taşıma kapasitesi 9 kg yada 9aydı yanii çok az mecbur vazgeçtim
Tatlım onu vermek zorunda devlet herkeseSlm kızlar sağlık ocağında idrar ve kan tahlili vermiştim bugün gittim doktor kansızlık olduğunu söyledi vegaferon diye ilaç verdi kan ilacı verdi biraz canım sıkıldı ama düzelir inşallah
Bir yakınım hediye olarak bübchen marka bir çok ürün getirdi ama içeriklerini de bilmiyorum kullanıp memnun kalan var mı acaba ? Duş jeli bebek yağı şampuanı hepsinden almış sağolsunŞampuan mustela yeni doğan, pişik kremi olarak bübchen aldım.
Ay cok sanslisinBir yakınım hediye olarak bübchen marka bir çok ürün getirdi ama içeriklerini de bilmiyorum kullanıp memnun kalan var mı acaba ? Duş jeli bebek yağı şampuanı hepsinden almış sağolsun
Çok teşekür ederim kuzum çok sağol evet çogumızda varmış gerçektenTatlım onu vermek zorunda devlet herkesebana da verdi ama benim kullandığım bir Demir ilacı var zaten dedim . Ben vermek zorundayım dedi ebe. Bir de d vitamini damla verdi . hiç üzülme Demir eksikliği çok normalmiş gebelikte
Çoğu kişi öyle yazmış cnm demek ki normalmişBende çoğu kez aşağıda hissediyorum
Ritmik oluyor.İkinci üçüncü gebeliği olanlar hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz nasıl ayırt ediyorsunuz çok merak ettim.
Doona çok pratik ama kullanım süresi çok kısaHangisi o canım
Bende mustela aldım ilk etapta ama bübchen de çok iyi okuduğum kadarıyla,mutlaka kullanırım o markayıdaBir yakınım hediye olarak bübchen marka bir çok ürün getirdi ama içeriklerini de bilmiyorum kullanıp memnun kalan var mı acaba ? Duş jeli bebek yağı şampuanı hepsinden almış sağolsun
Almayi dusunuyoruz ama gereklimi bizim eve diye esimle muallakta kaldikBuhar makinesi kullanan var mı. Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz. Ben doğalgaza alışıktım evlenip başka şehre geldim burda doğalgaz yok klima ile ısındık gecen sene ve hiç iyileşmedim odayı çok kurutuyor. Şimdiden alayım da bebekte rahat etsin
Sizde klima yada ufo tarzı birşey kullanıyorsanız bence alın çok kuruyor oda ve burun tıkanıklığı çok yapıyor. Kaloriferliyse petek üstüne nemli havlu yada bir kapta su koymak işinizi görebilirAlmayi dusunuyoruz ama gereklimi bizim eve diye esimle muallakta kaldik
Biz kızım icin almistik, kendim ihtiyac duymadim ama kizim bebekken doktorumuz almamizi önermişti. Loobexti sanirim markasi, n11den almıştık diye hatirliyorum. Kışın ara ara kullaniyoruz hala kizimin odasinda, kalorifer cok kurutuyor havayi.Almayi dusunuyoruz ama gereklimi bizim eve diye esimle muallakta kaldik
Biz weewel aldik. Ama aslinda onlar tercih edilmiyor. Termometre ile nem derecesine bakip peteklere havlu koyuyorduk. Birde peteklere asılan su kaplarindan var.Buhar makinesi kullanan var mı. Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz. Ben doğalgaza alışıktım evlenip başka şehre geldim burda doğalgaz yok klima ile ısındık gecen sene ve hiç iyileşmedim odayı çok kurutuyor. Şimdiden alayım da bebekte rahat etsin
40mm civari çıktı benim. Ama bebek epey yukarılara tirmandi cok erkenden. İnşallah sonradan inmeye karar vermez erkenKizlar detayli ultrasonda rahim agzi uzunlugu kac cikti sizin, kisa cikan var mi aranizda. Beninde beklenen dogum martta gorunuyor
Ooo masallahh cok iyi sizinki, Allahin izniyle boyleyken sonuc inmez erkenden merak etmeyin. Benin 25mm cikti. Progestan verdi doktor biraz endiseliyim ilk gebeligimde kac cikmisti hatrlamiyorum doktorda bisey demisti zaten. Bu ikinci gebeligim doktor kisa dedi40mm civari çıktı benim. Ama bebek epey yukarılara tirmandi cok erkenden. İnşallah sonradan inmeye karar vermez erken
Burdan duyduğum kadarıyla sınırda sizin. Bol bol istirahat ve progestan ile uzuma olabiliyor. Birkac arkadas daha vardi sizin gibi KisalanOoo masallahh cok iyi sizinki, Allahin izniyle boyleyken sonuc inmez erkenden merak etmeyin. Benin 25mm cikti. Progestan verdi doktor biraz endiseliyim ilk gebeligimde kac cikmisti hatrlamiyorum doktorda bisey demisti zaten. Bu ikinci gebeligim doktor kisa dedi
Bi bebegim daha var 23 aylik tek basima bakiyorum. Biliyorum istirahat etmem gerektigini ama maalesef. Sebep olarak birsey bulamadim nette kisalmayla ilgili, doktorda demedi bir sey var mi sizin bildiginiz bir sebebi. Daha once basina gelmis olanBurdan duyduğum kadarıyla sınırda sizin. Bol bol istirahat ve progestan ile uzuma olabiliyor. Birkac arkadas daha vardi sizin gibi Kisalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?