2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Slm kızlar sağlık ocağında idrar ve kan tahlili vermiştim bugün gittim doktor kansızlık olduğunu söyledi vegaferon diye ilaç verdi kan ilacı verdi biraz canım sıkıldı ama düzelir inşallah
Tatlım onu vermek zorunda devlet herkese bana da verdi ama benim kullandığım bir Demir ilacı var zaten dedim . Ben vermek zorundayım dedi ebe. Bir de d vitamini damla verdi . hiç üzülme Demir eksikliği çok normalmiş gebelikte

Şampuan mustela yeni doğan, pişik kremi olarak bübchen aldım.
Bir yakınım hediye olarak bübchen marka bir çok ürün getirdi ama içeriklerini de bilmiyorum kullanıp memnun kalan var mı acaba ? Duş jeli bebek yağı şampuanı hepsinden almış sağolsun

Çok teşekür ederim kuzum çok sağol evet çogumızda varmış gerçekten

Buhar makinesi kullanan var mı. Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz. Ben doğalgaza alışıktım evlenip başka şehre geldim burda doğalgaz yok klima ile ısındık gecen sene ve hiç iyileşmedim odayı çok kurutuyor. Şimdiden alayım da bebekte rahat etsin

Bir yakınım hediye olarak bübchen marka bir çok ürün getirdi ama içeriklerini de bilmiyorum kullanıp memnun kalan var mı acaba ? Duş jeli bebek yağı şampuanı hepsinden almış sağolsun
Bende mustela aldım ilk etapta ama bübchen de çok iyi okuduğum kadarıyla,mutlaka kullanırım o markayıda

Almayi dusunuyoruz ama gereklimi bizim eve diye esimle muallakta kaldik

Sizde klima yada ufo tarzı birşey kullanıyorsanız bence alın çok kuruyor oda ve burun tıkanıklığı çok yapıyor. Kaloriferliyse petek üstüne nemli havlu yada bir kapta su koymak işinizi görebilir

Biz kızım icin almistik, kendim ihtiyac duymadim ama kizim bebekken doktorumuz almamizi önermişti. Loobexti sanirim markasi, n11den almıştık diye hatirliyorum. Kışın ara ara kullaniyoruz hala kizimin odasinda, kalorifer cok kurutuyor havayi.

Biz weewel aldik. Ama aslinda onlar tercih edilmiyor. Termometre ile nem derecesine bakip peteklere havlu koyuyorduk. Birde peteklere asılan su kaplarindan var.

Bende aksine evdeki aşırı nemden muzdaripim ne yapabilirim hic bilmiyorum

Kizlar detayli ultrasonda rahim agzi uzunlugu kac cikti sizin, kisa cikan var mi aranizda. Beninde beklenen dogum martta gorunuyor

40mm civari çıktı benim. Ama bebek epey yukarılara tirmandi cok erkenden. İnşallah sonradan inmeye karar vermez erken
Ooo masallahh cok iyi sizinki, Allahin izniyle boyleyken sonuc inmez erkenden merak etmeyin. Benin 25mm cikti. Progestan verdi doktor biraz endiseliyim ilk gebeligimde kac cikmisti hatrlamiyorum doktorda bisey demisti zaten. Bu ikinci gebeligim doktor kisa dedi

Burdan duyduğum kadarıyla sınırda sizin. Bol bol istirahat ve progestan ile uzuma olabiliyor. Birkac arkadas daha vardi sizin gibi Kisalan

Burdan duyduğum kadarıyla sınırda sizin. Bol bol istirahat ve progestan ile uzuma olabiliyor. Birkac arkadas daha vardi sizin gibi Kisalan
Bi bebegim daha var 23 aylik tek basima bakiyorum. Biliyorum istirahat etmem gerektigini ama maalesef. Sebep olarak birsey bulamadim nette kisalmayla ilgili, doktorda demedi bir sey var mi sizin bildiginiz bir sebebi. Daha once basina gelmis olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…