2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok saol kuzumm bnde ondan alicam aksama kadar baktim sitelere.. gercekten cok iyi oldugu fikrine katiliyorum Tesekkur ederim yararli bilginiz icin

Bilgiler icinn cok cok tesekkurler... Gercekten benim icin cok iyi oldu. Bende bunlardan kullanicam

Yenidogan bebek icin popolarini kaybamis bekletilmis ilik suylami sildiniz?
Anlamadim.. serklaj ne zaman yaptirdiniz? Bi bebek icin

Hazir olanları var mi ben hic gormemistim canim genelde caydan once kaynattigimiz gibi kaynatip kenara koydum ufak bi sise icine odada bırakıyordum icersinin isisiyla ilikdi hep ,o olmadigi zaman musluktan kaynayan su tarafindan aldigimi kullandim (bazi yerlerin suyu temiz olmadigi icin bunu yinede pek tavsiye etmem ).benim tek gebelik serklajim yok

Benim hep aşağışarda ya göbekten yukarı çıkmadı ki boşık diyince çok şaşırdım benim hep kasık ve rahim göbek altı yanii

Benimde oyle yukarda degil canim ben hissetmiyorum zaten normalde bugun biraz kipirdandi gibi geldi belkide elini yada ayagini uzatmistik ,bosluk dedigim gobek deligiyle elimizi belimize koydugumuzda tuttugumuz yer var hani o mesefa iste biraz garip anlatmak oldu

Ovülasyon testi sanırım çok işe yarıyor. Ama eczacım bana tavsiye etmedi daha çok strese sokar gün aşırı dene dedi

Günaydın ilk çocuktan kalan eşyaların sarı lekeleri gitti mi bende baktım da sararanlar var
Evet cikti hepsi 0 3 ay olanlar :) anneme vermistim cikmayanlari kosla ile cikardi sanırım. Doguma yakin 2 tur deterjansiz durulama yapip sonra da bebek detarjaniyla bir kez yikarim diyorum

Benim de bitmedi. Sürekli değil ama bir anda kusma isteği geliyor, çıkarıyorum rahatlıyorum.
2 haftadır yoktu mesela, 2 gündür bulantı var hiç belli olmuyor.
Bir ay önce bitmişti .Benim 3 gündür başladı tekrardan ve bebeği baya hissediyorum 3, gündür . Bı bağlantısı var galiba

Ayy benimde bebekler 21. Haftami dolduktan sonra usttede vuruslarini hissetmeye basladim yani 22. Haftalarda ve sonrasinda.. simdi bile gobek deligimle bel arasi normal one dogru... yatinca gobek deligimin etrafinda belki biraz ust yana dogru bi diklesme oluyor.. karnimin seklinin degistigini gorebiliyorum.. ben yatarken yaaa sanki oturmus.. yada amuda kalkmis gibi ya o gerilme hissi acaip biseymis.. bende sacma oldu ama anlatmaya calistim.. yok bende kaynamis su dedigimiz kebdimizin kaynattigi sudan bahsetmistim.. bi arkadas serklaj olmustuda senle karistirdim demekki

evet bakiyor 120 tl ucreti, 1 randevu verip 1 randevu vermiyorsun
Yarik dudak olsa bile bu kadar uzulmeyin allah dermansiz bir dert vermesin kucuk bi operasyonla düzelen bisey normal hayatta denk gelmissinizdir burunla dudak arasinda bir cizik gibi bisey oluyor belli belirsiz onemli olan kalbinde onemli organlarinda sorun olmasın belki beslenmesi biraz zor olur ama inanin caresiz bir dert degil kendinizi bunaltmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…