masallah onaSlm kızlar ben de dün detaylıya girdim çok şükür bişey çıkmadıRabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin topukta problem var demişlerdi çok üzüldük 3 gündür ama şükür yani
Cok saol kuzumm bnde ondan alicam aksama kadar baktim sitelere.. gercekten cok iyi oldugu fikrine katiliyorumBenim ilk olduğu için kullanmadım hiç ama araştırdım. Mustelayı kuzenim çocuğuna kullanıyordu çok memnundu. Pişik kremi için de araştırmalarım sonucu kullananlar çok memnundu. İkisini de hepsiburada'dan temin ettim :)
Bilgiler icinn cok cok tesekkurler... Gercekten benim icin cok iyi oldu. Bende bunlardan kullanicamBende mühendisin oğlunu takip ediyorum instgramda içerikleri hakkında bilgi sahibi oluyorum. Şampuan olarak mustela alıcam pişikte mustela denerim. Yiğenim de sudokrem kullanmıştık hiç pişik yapmamıştı çok memnunduk ama içeriği güzel değilmiş yeni öğrendim.mesela uni baby yenidoğan ıslak mendili iyiydi ondan stoklamayı düşünüyordum ama geçen haftalarda son üretilmeye başlayan partta içine kimyasal eklenmiş ondan da vazgeçtim. Deterjan olarak sabun tozları öneriliyor çoğunlukta
Tamam cnm cok saolMustelayi bi cok eczanede bulabilirsin. Bubchen ben kizima denedim memnun kalmadim. Bu krem olaylari deneme yanilma, hic belli olmuyor neyin iyi gelecegi.
Yenidogan bebek icin popolarini kaybamis bekletilmis ilik suylami sildiniz?
Anlamadim.. serklaj ne zaman yaptirdiniz? Bi bebek icin
Ya kızlar benim bebeğim hala göbeğimin altında düştü düşecek gibi Yani hiç yukarı çıkmadı sizin de öyle mi
Benim hep aşağışarda ya göbekten yukarı çıkmadı ki boşık diyince çok şaşırdım benim hep kasık ve rahim göbek altı yanii
Ovülasyon testi sanırım çok işe yarıyor. Ama eczacım bana tavsiye etmedi daha çok strese sokar gün aşırı dene dediBenim eşimin 90 milyon toplam sperminden 40 milyonu hareketliydi. 40 milyonun %13 ü ileri hareketliydi. Yani 5 milyona denk geliyordu ileri hareketi. 2 kutu vitamin kullanmıştı ileri hareket sayısını yükseltmek için. Gebelik olmayınca yine gitmiştik doktora bu sefer sperm tahlili olmadan varikosel teşhisi konuldu. Ameliyat olman lazım dediler. Ben sonraki ay ilk denememde ovulasyon testi ile hamile kalabildim eşim ameliyat olmadan.
Olmaz diye bir şey yok yani
Aynen canım ben hatta ismine bile bakmıştım dün benimde aklıma geldi zuzuderin.di sanırımBizde bi 3 uz annesi vardi baslarda ne oldu acaba sonra yazmadi hic
Bende içiyorum ama faydası yookKramp için günde iki kuru süt muz ve 1 maden suyu içiyorum. Hocam magnezyum vermeyip daha erken diye bunu önerdi. Gerçekten de yok denecek kadar azaldı
Evet cikti hepsi 0 3 ay olanlar :) anneme vermistim cikmayanlari kosla ile cikardi sanırım. Doguma yakin 2 tur deterjansiz durulama yapip sonra da bebek detarjaniyla bir kez yikarim diyorumGünaydın ilk çocuktan kalan eşyaların sarı lekeleri gitti mi bende baktım da sararanlar var
Bir ay önce bitmişti .Benim 3 gündür başladı tekrardan ve bebeği baya hissediyorum 3, gündür . Bı bağlantısı var galibaBenim de bitmedi. Sürekli değil ama bir anda kusma isteği geliyor, çıkarıyorum rahatlıyorum.
2 haftadır yoktu mesela, 2 gündür bulantı var hiç belli olmuyor.
Giremiyor galiba artik :)Aynen canım ben hatta ismine bile bakmıştım dün benimde aklıma geldi zuzuderin.di sanırım
Hımm normalmiş o zmnBenimkide oyle baya bosluk var yukardan karnimla gobek arasinda
Bana da doktor rahim kapalı demiştiAsagida cnm benimde rahim kapali oldugu icin onemsemiyorum
Hadi inşallah cnmBenimde aşşağıda o yüzden çok ağrım oluyor rahmimde doktor 2,3 hafta sonra yukarı çıkar dedi
Bende çoğu kez aşağıda hissediyorumYa kızlar benim bebeğim hala göbeğimin altında düştü düşecek gibi Yani hiç yukarı çıkmadı sizin de öyle mi
Ayy benimde bebekler 21. Haftami dolduktan sonra usttede vuruslarini hissetmeye basladim yani 22. Haftalarda ve sonrasinda.. simdi bile gobek deligimle bel arasi normal one dogru... yatinca gobek deligimin etrafinda belki biraz ust yana dogru bi diklesme oluyor.. karnimin seklinin degistigini gorebiliyorum.. ben yatarken yaaa sanki oturmus.. yada amuda kalkmis gibiBenimde oyle yukarda degil canim ben hissetmiyorum zaten normalde bugun biraz kipirdandi gibi geldi belkide elini yada ayagini uzatmistik ,bosluk dedigim gobek deligiyle elimizi belimize koydugumuzda tuttugumuz yer var hani o mesefa iste biraz garip anlatmak oldu
Yarik dudak olsa bile bu kadar uzulmeyin allah dermansiz bir dert vermesin kucuk bi operasyonla düzelen bisey normal hayatta denk gelmissinizdir burunla dudak arasinda bir cizik gibi bisey oluyor belli belirsiz onemli olan kalbinde onemli organlarinda sorun olmasın belki beslenmesi biraz zor olur ama inanin caresiz bir dert degil kendinizi bunaltmayinevet bakiyor 120 tl ucreti, 1 randevu verip 1 randevu vermiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?