2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar vitaminim bitti ben de yeni almadım. Fiyatlar biraz yüksek geliyor sanki. Sağlık ocağından istemeyi düşünüyorum. Fakat benim merak ettiğim bir şey var. Sağlık ocağında doktorum veya hemşire niçin bana vermediler vitamin, demir ilacı, d vitamini damlası vs. Bizim mi istememiz gerekiyor? Kızıma hamileyken vermişlerdi aslında ama bu kez istemek aklımdan çıkmış. Bir de başka vitamin kullanıyordum hiç aklıma gelmedi.

Bana isteyince verdiler vitamin kalmamiş kan ilaci verdi bi. Decavit kullanıyorum bende özel bi multivitamin almadım

Gittin mi bugün hareket hissedince rahatlıyorum önümüzdeki hafta ayrıntılıya gidecegm diye bekliyorum

Oyle deniyim bi canim ya harikasin

Bana isteyince verdiler vitamin kalmamiş kan ilaci verdi bi. Decavit kullanıyorum bende özel bi multivitamin almadım
Ben de bi ara gidip istemeyi düşünüyorum inşallah canım. Decavit zaten multivitamin. Bunun yanında demir ilacı Vegaferon ve bir de d vitamini damlası veriyorlar diye biliyorum. İstersen arada bi sor canım belki sağlık ocağına geliyordur düzenli aralıklarla.

Sizde klima yada ufo tarzı birşey kullanıyorsanız bence alın çok kuruyor oda ve burun tıkanıklığı çok yapıyor. Kaloriferliyse petek üstüne nemli havlu yada bir kapta su koymak işinizi görebilir
Kalorifer+ klimada var cnm

D Dertlikusank Lalala1771 dogru soylusunuz aslinda kizlar ama son uc ayda daha fazla kilo aliniyo o yuzden endiselendim acikcasi. Bide hipotroidi var bende zor veeiyorum. Artik alsak da emzirme doneminde tatlidan falan uzak durucaz. Iilk gebeligimde kzimi zor emzirmistim o tutmayinca sutum de azalmisti cogalsin diye yedordiler bana tatlilari hic alaksi yok halbuki siz sakin Boyle hatalar yaomayin. Bol su ve bol yesil yaorakli sebzeler tuketilmeli. Sutun kalitesi icin de protein.

Banada vermediler cnm ozeldeki dr umun tavsiyesine gore aldim onuda devlet karsilamiyor zaten

Bugun aradılar kan tahlılı için ama sormak aklıma gelmedi, eczaneden 60 lisini almıştık aralıkta tahlıle cagırdılar ozamana biter isterim artık canım

Biraz buyudukleri zaman nerde olduklari cok net belli oluyor zaten ayni dedigin gibi top gibi siserdi karnim bazen sadece kasilmalarla ayirt etmek.lazim kasilma olunca o sislikle beraber agri ve sert bi his geliyor ,bugunde misafirlikteydim ordaki abla bebek sagta sanki burasi buyuk gorunuyor dedi bende hep o tarafimi daha gergin hissettim bugun .. aynen o suyu kullandim canim .. sanirim ucuzleri olan arkadasti bi kisi daha vardi ama bende hatirlayamadim simdi

Yürürken karnımın sağ tarafı taş gibi oluyor. Şişiyor şişiyor da patlayacak kıvama geliyor sanki. Daha da randevuya çok var. İki de bir de rahatsız etmek istemiyorum doktoru . Bu yaşadığım kasılma mı ve normal mi acaba? Bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…