- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 40
Ben de yeni yeni göbeğinin yanında hissediyorum ama genellikle aşağıda dolayısıyla çok korkuyorum ben de bir şey olacak diyeYa kızlar benim bebeğim hala göbeğimin altında düştü düşecek gibi Yani hiç yukarı çıkmadı sizin de öyle mi
Ben de henüz çıkmadıKızlar; göbek deliginde cıkan cizgi varya o cıkmaya basladı mı sizde?
Aynen gobek deliginin hizasinda hissedeyirum genelde de asagidainsallah bisey olmaz evlatlarimiza.Ben de yeni yeni göbeğinin yanında hissediyorum ama genellikle aşağıda dolayısıyla çok korkuyorum ben de bir şey olacak diye
Bana isteyince verdiler vitamin kalmamiş kan ilaci verdi bi. Decavit kullanıyorum bende özel bi multivitamin almadımKızlar vitaminim bitti ben de yeni almadım. Fiyatlar biraz yüksek geliyor sanki. Sağlık ocağından istemeyi düşünüyorum. Fakat benim merak ettiğim bir şey var. Sağlık ocağında doktorum veya hemşire niçin bana vermediler vitamin, demir ilacı, d vitamini damlası vs. Bizim mi istememiz gerekiyor? Kızıma hamileyken vermişlerdi aslında ama bu kez istemek aklımdan çıkmış. Bir de başka vitamin kullanıyordum hiç aklıma gelmedi.
Çıkmadı canım.. öncekinde de geç çıkmıştı benimKızlar; göbek deliginde cıkan cizgi varya o cıkmaya basladı mı sizde?
Gittin mi bugünHer gebelik farklı sonuçta. Birinde midesi bulanan ikinci bebeğinde bulanmayabiliyor. Bence buda öyledir boşuna dert etme. Bende gün boyu hissetmiyorum. Bak mesela yaklaşık bir saattir karnımı dinliyorum iki kere tık tık hissettim. Oda bu akşam çok gazım var bebek mi gaz mı emin değilim. Bende bugün 19+0 ım. Çok dert etme. Ama bende senin gibiyim sırf özlediğimden ve merakımdan yarına randevu aldımSende al bi hastaneden devlet yada özelden en azından aklın takılı kalmaz görmüş olursun meleğini
Oyle deniyim bi canim ya harikasinAa evet tarcin☺ Ya bak biraktigin icinde olbilir.. sabah ac karnina sut ic sonra yarim saat sonra kahvalti yap ekmek bir dilimden fazla yeme her ogununde.. aksam yemeginde pirinc oilavi varsa ekmek yeme mesela..ben bazi sabahlr ac karna keciboynuzu pekmezi aldim ebebekten ondan yiyorum.. sonra kahvalti sofrasina oturuyorum sutle diger proteinler bir arada tuketilmemesi gerekiyor.. yoksa protein alamiyoruz.. aciktigimda elme yiyorum, yogurt tarcinli aksam 8 de ya bir elma , ya az yogurt elma yiyorum.. ama kesinlikle agzima 8 den sonra bisey sokmuyorum.. senden sonra tartildim 69 geliyorum ama kat kat giyinmisim ayagimdaki oanduflarla 63 ile hamile kaldim
Ben de bi ara gidip istemeyi düşünüyorum inşallah canım. Decavit zaten multivitamin. Bunun yanında demir ilacı Vegaferon ve bir de d vitamini damlası veriyorlar diye biliyorum. İstersen arada bi sor canım belki sağlık ocağına geliyordur düzenli aralıklarla.Bana isteyince verdiler vitamin kalmamiş kan ilaci verdi bi. Decavit kullanıyorum bende özel bi multivitamin almadım
Aynen ya doktor demişti baya hareket halinde hissedersin demişti beklyoruz bakalım genelde yatınca hissettırıyor kendını heralde zamanla sıklaşır inş@aijoo bugun bende tam 20yim insallah normaldir ,ultrasonda hep cok hareketli acaba grami mi az kaldi hissetmiyorum doyede dusunuyorum
Kalorifer+ klimada var cnmSizde klima yada ufo tarzı birşey kullanıyorsanız bence alın çok kuruyor oda ve burun tıkanıklığı çok yapıyor. Kaloriferliyse petek üstüne nemli havlu yada bir kapta su koymak işinizi görebilir
Banada vermediler cnm ozeldeki dr umun tavsiyesine gore aldim onuda devlet karsilamiyor zatenKızlar vitaminim bitti ben de yeni almadım. Fiyatlar biraz yüksek geliyor sanki. Sağlık ocağından istemeyi düşünüyorum. Fakat benim merak ettiğim bir şey var. Sağlık ocağında doktorum veya hemşire niçin bana vermediler vitamin, demir ilacı, d vitamini damlası vs. Bizim mi istememiz gerekiyor? Kızıma hamileyken vermişlerdi aslında ama bu kez istemek aklımdan çıkmış. Bir de başka vitamin kullanıyordum hiç aklıma gelmedi.
Bugun aradılar kan tahlılı için ama sormak aklıma gelmedi, eczaneden 60 lisini almıştık aralıkta tahlıle cagırdılar ozamana biter isterim artık canımBen de bi ara gidip istemeyi düşünüyorum inşallah canım. Decavit zaten multivitamin. Bunun yanında demir ilacı Vegaferon ve bir de d vitamini damlası veriyorlar diye biliyorum. İstersen arada bi sor canım belki sağlık ocağına geliyordur düzenli aralıklarla.
Ayy benimde bebekler 21. Haftami dolduktan sonra usttede vuruslarini hissetmeye basladim yani 22. Haftalarda ve sonrasinda.. simdi bile gobek deligimle bel arasi normal one dogru... yatinca gobek deligimin etrafinda belki biraz ust yana dogru bi diklesme oluyor.. karnimin seklinin degistigini gorebiliyorum.. ben yatarken yaaa sanki oturmus.. yada amuda kalkmis gibiya o gerilme hissi acaip biseymis.. bende sacma oldu ama anlatmaya calistim.. yok bende kaynamis su dedigimiz kebdimizin kaynattigi sudan bahsetmistim.. bi arkadas serklaj olmustuda senle karistirdim demekki
Aynen ya doktor demişti baya hareket halinde hissedersin demişti beklyoruz bakalım genelde yatınca hissettırıyor kendını heralde zamanla sıklaşır inş
Kan ilacını hamilelerde doğumun sonuna kadar öneriyorlar diye biliyorum yani ben düzenli olarak içiyorum demir ilacımıKan değerin kaçmış? Benim kanım hamileliğin başından beri düşük . İlaç kullanıyorum
Sevindim canım cok. Darısı basımızaSlm kızlar ben de dün detaylıya girdim çok şükür bişey çıkmadıRabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin topukta problem var demişlerdi çok üzüldük 3 gündür ama şükür yani
Gittim gittim çok şükür bebeğim sağlıklıGittin mi bugün☺ hareket hissedince rahatlıyorum önümüzdeki hafta ayrıntılıya gidecegm diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?