2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bi bebegim daha var 23 aylik tek basima bakiyorum. Biliyorum istirahat etmem gerektigini ama maalesef. Sebep olarak birsey bulamadim nette kisalmayla ilgili, doktorda demedi bir sey var mi sizin bildiginiz bir sebebi. Daha once basina gelmis olan
Benimde kizim 28 aylik. Anlayabiliyorum. Yinede firsat buldukca dinlen. Aile buyuklerinden yardim edebilecek kimse yokmu

Bana kasilmayi tarif ediyosun gibi geldi. Dinlenince gecti mi

ikincide sutun olur cnm ben kizimda hurma yedim,bol su ictim hurma da susatir ya ,bulgyr pilavi ,salata bi de dusunurdun gogsum kucuk sut az olur bende diye nedense hic alakasi olmuyor kizimi emzirdim kalani sagdim gunde 3 kez falan da smzirdikten sonra sagdim caliscam diye 3 ay sut biriktirdim buzlukta 5lt oldu ama malesef icmedi siz de sagin biberona da alissin arada da sagdiginizi verin normal +4 e koyup biberona da alissinlar bol bol süt uretir beyin emri alir sagdikca emzirdikce sonra zaten 3 aydan sonra iki saatte bi acikir gece ilk basta 2 saatte bi alarm kurun emzirin kalkip bi o gogsu bi bu gogsu ama sagarken ikili saginca birikme ve aci da olmuyor boylelikle surekli uretim halinde oluyorsunuz

Bana kasilmayi tarif ediyosun gibi geldi. Dinlenince gecti mi
ozel bolgendeki baglar da geriliyor olabilir az once bende yasadim benim zaten cok agir qgrili varisli geciyor ,ben ayrintilidan yeni ciktim o yuzden dedim normal demekki acilma falan yok bsy yok sende yine git cnm bi baksin icin rahat eder

Allah razı olsun. Doktorum gel göreyim dedi. Onu bekliyorum. Tuvalette vajinam şiş gibi hissettim, kasma refleksinden sonra canımın çok yandığını hissettim. 3 kere peçeteye pembe leke geldi. Daha da tekrarlamadı. Başka belirgin bir ağrım da olmadı. İnşallah önemsiz birşeydir ama bu dönemdeki kanamalar ciddidir yazıyor her yerde

Canım korkma, hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Telaslanma Kuzum hic Allah ın izniyle birsey olmaz 9 ay kanaması olup saglıkla bebisini dünyaya getirenler var dualarımız sizinle haberlerini bekliyoruz

Hayırlı haberlerle gel inşallah

Sen isticeksin sahsen beni hamileler arasinda listesi var saglik ocagindaki ebenin.. her guttigimde ayda bi gidiyom d vutamini ve kan ilacimi onlar veriyorda daha oncelerden multivitaminde veriyodu anladigim kadariyla ihtiyacli olanlar icin sakliolar ellerine sinirli gelii bizimkilere ben kendi doktorumun yazdigini kullandigim icin sadece saglik ocagindan d vitaminini aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…