- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Azicik ama bende varKızlar krem kıvamında sarı akıntısı olan var mı normal mi acaba
Guzel haberlerini bekliyoruz canimAllah razı olsun. Doktorum gel göreyim dedi. Onu bekliyorum. Tuvalette vajinam şiş gibi hissettim, kasma refleksinden sonra canımın çok yandığını hissettim. 3 kere peçeteye pembe leke geldi. Daha da tekrarlamadı. Başka belirgin bir ağrım da olmadı. İnşallah önemsiz birşeydir ama bu dönemdeki kanamalar ciddidir yazıyor her yerde
Gunaydin CanimGunaydin herkese
Benim de vardı bir hafta bekledim geçmedi en sonunda gittim enfeksiyon çıktı canım . Tek dozluk ilaç kullandım geçti rahatladım. Benim sağ alt kasıktaydi. Bence git doktora boşuna çekme derim. İstersen sağlık ocağına git idrar testi ver belki enfeksiyondur senin de.Yürürken karnımın sağ tarafı taş gibi oluyor. Şişiyor şişiyor da patlayacak kıvama geliyor sanki. Daha da randevuya çok var. İki de bir de rahatsız etmek istemiyorum doktoru . Bu yaşadığım kasılma mı ve normal mi acaba? Bilen var mı?
Hayırlı haberlerle gel inşşalh canımm bekliyoruzAllah razı olsun. Doktorum gel göreyim dedi. Onu bekliyorum. Tuvalette vajinam şiş gibi hissettim, kasma refleksinden sonra canımın çok yandığını hissettim. 3 kere peçeteye pembe leke geldi. Daha da tekrarlamadı. Başka belirgin bir ağrım da olmadı. İnşallah önemsiz birşeydir ama bu dönemdeki kanamalar ciddidir yazıyor her yerde
Annesi masallah kofte dudakli olucak sanki bebişBugün detaylı ultrason günümdü. Bebeğim gayet iyiymiş. İlk defa da renkli ultrasonda yüzünü görmüş olduk kalbim güm güm attı. Allah sağlıkla kavuştursun hepimiziEki Görüntüle 2551638
Icin rahat edicekse git cnm sukur bisey yokmusGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Çok şükür ciddi bir sıkıntı görmedi doktorum. Rahim ağzı uzunluğu 7.5 cm çıktı. Vajinal bakarken karnıma bastırdı. Baskıya rağmen bir açıklık yokmuş.
Progestanı bırakmıştım ben plasenta problemi yok diye. O yüzden olmuştur dedi. Ne yapsam bilemedim. Başka doktora gitsem mi? O kadar ağrı ve sıkıntının sebebi bu kadar basit olabilir mi?
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Çok şükür ciddi bir sıkıntı görmedi doktorum. Rahim ağzı uzunluğu 7.5 cm çıktı. Vajinal bakarken karnıma bastırdı. Baskıya rağmen bir açıklık yokmuş.
Progestanı bırakmıştım ben plasenta problemi yok diye. O yüzden olmuştur dedi. Ne yapsam bilemedim. Başka doktora gitsem mi? O kadar ağrı ve sıkıntının sebebi bu kadar basit olabilir mi?
Senin de kız mı Cnm?Aynen gobek deliginin hizasinda hissedeyirum genelde de asagidainsallah bisey olmaz evlatlarimiza.
Gecmis olsun. Uzuldum. Progestan rahim uzunlugundan ziyade, kasılma, sanci giderici etki yapiyor. Kullan iyi gelir tabi de. Guzelce dinlen canim. Aciklik olmayisi cok iyi haber. Tekrarlanmasin ins. Ama sansin varsa baska doktora da gorun isterim ozelllikle bi perinatologa.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Canm Sefaköy medipolde kime gidiyorsun..detaylını hangi doktor yaptıBugün detaylı ultrason günümdü. Bebeğim gayet iyiymiş. İlk defa da renkli ultrasonda yüzünü görmüş olduk kalbim güm güm attı. Allah sağlıkla kavuştursun hepimiziEki Görüntüle 2551638
Tek tek alıntı yapamıyorum. Niye böyle oluyor anlamadım.Gecmis olsun. Uzuldum. Progestan rahim uzunlugundan ziyade, kasılma, sanci giderici etki yapiyor. Kullan iyi gelir tabi de. Guzelce dinlen canim. Aciklik olmayisi cok iyi haber. Tekrarlanmasin ins. Ama sansin varsa baska doktora da gorun isterim ozelllikle bi perinatologa.
Aynı bana benziyor koca dudaklarıAnnesi masallah kofte dudakli olucak sanki bebişsaglicakla kucagina alirsin ins
ben önceden elif hanıma gidiyordum ama artık irem hanıma geçtim. Bugün ilk defa gittim gayet güzel ilgilendi memnun kaldım. Sanırım devam ederim doğuma kadar.Canm Sefaköy medipolde kime gidiyorsun..detaylını hangi doktor yaptı
Elif seçkin alaçmıydı canm bende ona gidiyorum ama donuk bir kadın tam çözemedimben önceden elif hanıma gidiyordum ama artık irem hanıma geçtim. Bugün ilk defa gittim gayet güzel ilgilendi memnun kaldım. Sanırım devam ederim doğuma kadar.
Radyoloji uzmanı yapıyor detaylı ultrasonu. Ben memnun kaldım
Aynen benim de öyle ve bazen birden geliyor sanki regl olmuş gibiay bende ondan muzdaribim ya. aynı krem kıvamı sarı akıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?