2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Guzel haberlerini bekliyoruz canim

Dikiş makinesi alacam ama hala karar veremedim.. bir an oncede suparis vermek istiyorum. İnternetten mi alsam yoksa magazasimi var o kismini da hic bilmiyorum terziden mi ? Bilemedim.. bebeklere yastik kirlent, perde, nevresim takimi ivir zivir dikmek icin almak istiyorum.. bu arada hic kullanmadim ama merakim ilgim var Singerden baskasi pahali geldi.. singer 6160 serisi hosuma gitti ama pedala hizli basinca desenler kafayi yiyo.. normal mi bilemedim bi kac video izledim.. singer 6180, singer 6660 hosuma gidenler arasinda.. alaniniz kullananiniz varmidir? Hanimlar

Benim de vardı bir hafta bekledim geçmedi en sonunda gittim enfeksiyon çıktı canım . Tek dozluk ilaç kullandım geçti rahatladım. Benim sağ alt kasıktaydi. Bence git doktora boşuna çekme derim. İstersen sağlık ocağına git idrar testi ver belki enfeksiyondur senin de.

Hayırlı haberlerle gel inşşalh canımm bekliyoruz

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Çok şükür ciddi bir sıkıntı görmedi doktorum. Rahim ağzı uzunluğu 7.5 cm çıktı. Vajinal bakarken karnıma bastırdı. Baskıya rağmen bir açıklık yokmuş.
Progestanı bırakmıştım ben plasenta problemi yok diye. O yüzden olmuştur dedi. Ne yapsam bilemedim. Başka doktora gitsem mi? O kadar ağrı ve sıkıntının sebebi bu kadar basit olabilir mi?

Icin rahat edicekse git cnm sukur bisey yokmus

Icin rahat etsin glt baska doktora, cok sukur ki birsey yok

Gecmis olsun. Uzuldum. Progestan rahim uzunlugundan ziyade, kasılma, sanci giderici etki yapiyor. Kullan iyi gelir tabi de. Guzelce dinlen canim. Aciklik olmayisi cok iyi haber. Tekrarlanmasin ins. Ama sansin varsa baska doktora da gorun isterim ozelllikle bi perinatologa.

Tek tek alıntı yapamıyorum. Niye böyle oluyor anlamadım.
Öncelikle dua eden, güzel dileklerini ileten herkese teşekkür ederim.
Rahim kısalığı yoktu da acaba oluştu mu diye baktı. Progestanı plasenta aşağıda diye kullanmaya başlamıştık. Arada al arada alma demişti 10 gün önce. Ben de 4 farklı vitamin takviyesi alıyorum, hepsi de farklı zamanlarda diye komple kestim. Çünkü plasenta da yukarı çıkmıştı. Herşeyi ve bebeği çok sağlıklı buldu. O kadar ki rapora bile gerek yok dedi Cumartesi başka doktora da randevu aldım ama bir yandan da gebelik hikayemi bilmiyor, doğru değerlendirebilir mi diye düşünüyorum. Bir yandan doktoruma karşı güvensizlik geliştirmek de istemiyorum. Herkes o kadar memnun ki. Birçok doktora yarına randevu bulabilirken benim doktorumun 2 hafta öncesine randevu almak mümkün değil. 3buçuktan beri gözüme uyku girmedi. İnternette de 2.ve 3.trimesterdeki kanamalar için öyle kötü şeyler yazıyor, bir daha tövbe girip bakmam bir sıkıntım olduğunda. Bakayım cumartesiye kadar nasıl gelişecek durum, ona göre karar veririm olmazsa

Canm Sefaköy medipolde kime gidiyorsun..detaylını hangi doktor yaptı
ben önceden elif hanıma gidiyordum ama artık irem hanıma geçtim. Bugün ilk defa gittim gayet güzel ilgilendi memnun kaldım. Sanırım devam ederim doğuma kadar.

Radyoloji uzmanı yapıyor detaylı ultrasonu. Ben memnun kaldım

Elif seçkin alaçmıydı canm bende ona gidiyorum ama donuk bir kadın tam çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…